Paninigrill test – De bedste modeller

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De seneste år er det væltet frem med mulighederne for at få en grillet sandwich – også kaldet en panini. De fleste sandwichbarer med respekt for sig selv tilbyder nemlig sandwich, der er grillet i en såkaldt paninigrill.

Paninier er dog ikke kun forbeholdt sandwichbarer, cafeer og tankstationer – alle og enhver kan nemlig anskaffe sig en af de populære paninigriller. Det kan dog være svært at navigere mellem det store udvalg af paninigriller, der i dag findes på markedet. Hvilke funktioner er nødvendige for at lave den perfekte panini? Og skal en paninigrill være dyr for at være god?

I denne test kan du læse nærmere om nogle af de bedste modeller inden for paninigriller. Du kan således blive klogere på, hvilke funktioner du værdsætter i forhold til dine behov og ønsker. Testen er således udviklet til at give dig et bedre grundlag og en bedre viden, så du kan gå ud og købe den paninigrill, der matcher dine krav.


Melissa paninigrill/toaster – 700W

paninigrill test→ Set hos Manillo.dk til 179 kr.

Den første paninigrill i denne test er af mærket Melissa. Melissa-paninigrillen er ideel, når der skal laves lækker og nem mad. Denne paninigrill kan både placeres i køkkenet og bruges under madlavningen, eller den kan placeres på spisebordet og indgå som en del af spisningen.

Melissa-paninigrillen kan bruges til både kød, brød og grønsager. Det er oplagt at lave lækre italienske paninier eller toasts på grillen, da grillen giver gode muligheder for at lave sprøde skorper.

Melissa-paninigrill kan da også sagtens bruges til at grille grønsager såsom peberfrugter, svampe og auberginer – ja, det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan grille på Melissa-paninigrill. Og med Melissa-paninigrillens non-stick-overflade er den nem at rengøre i et snuptag efter brug.

Madrester, fedt og ost hænger nemlig ikke fast på overfladen, i modsætning til hvad man kender fra mere traditionelle toastmaskiner.

Paninigrill til den prisbevidste forbruger

Melissa-paninigrill er yderst konkurrencedygtig på markedet for paninigriller. Den forholdsvis lave pris betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med hverken ydeevne, design eller funktioner. Melissa-paninigrill har blandt andet en automatisk temperaturkontrol. Det betyder, at du kan aflæse, hvornår din mad er færdig og klar til at blive serveret.

Desuden sikrer den automatiske temperaturkontrol, at du ikke brænder din mad på. Derudover har Melissa-paninigrillen et cool touch-håndtag. Håndtaget bliver ikke varmt, og du er derfor sikker på ikke at brænde dine fingre, når du bruger denne paninigrill i madlavningen.


GEAR Grill Eddy 3.1 panini/toast

bedst i test paninigrill→ Set hos Moreland.dk til 399 kr.

Med paninigrillen fra mærket Gear får du en praktisk og fornuftig paninigrill. Denne grill kan både bruges til at grille lækre sandwich og paninier, men kan også bruges som bordgrill til sociale selskaber.

Gear Grill Eddy 3.1 er nemlig udviklet til at grille almindelige sandwich og paninier såvel som kød, fisk og grønsager. Det er helt op til dig, hvordan du vælger at bruge den.

Fordelen ved denne paninigrill fra Gear er, at den åbner 180 grader. Det betyder, at det er utrolig nemt at placere sandwich, kød eller grønsager perfekt. 180 graders-åbningen gør, at din mad får en jævn grilloverflade uanset størrelse og tykkelse. Du kan således gå i krig med alverdens madprojekter uden at skulle gå på kompromis med madens størrelse.

LÆS OGSÅ:  Stempelkande test - Find den bedste stempelkande til dit behov

Praktisk paninigrill til en fornuftig pris

Der er ingen tvivl om, at Gear Grill Eddy 3.1-paninigrillen er et god bud på en praktisk og anvendelig paninigrill. Grillen er produceret i rustfrit stål, hvilket gør den utrolig nem at rengøre og vedligeholde. Derudover har grillen non-stick-overflade.

Det betyder, at fedt, ost og madrester ikke hænger fast på grillens overflader. Det er i stedet nemt at få maden og madrester til at slippe overfladen igen efter brug. Gear Grill Eddy 3.1-paninigrillen har stabile fødder dækket af gummi, hvilket sikrer en fast og solid placering på køkken- eller spisebordet. Grillen er desuden udstyret med en lysindikationer, der fortæller, hvornår grillen er tændt og slukket.


Princess 117204 Grill Elektrisk

paninigrilltestDen elektriske paninigrill fra mærket Princess er den næste grill i denne test. Princess-paninigrillen er både praktisk og alsidig. Paninigrillen kan bruges til at tilberede meget forskelligt mad heriblandt kød, fisk, grønsager og ikke mindst toast og paninier.

Paninigrillen fra Princess har en non-stick-overflade, hvilket gør den nem at rengøre efter brug. Du skal derfor ikke være nervøs for, at ost og øvrige fedtede madvarer klæber sig fast til paninigrillens overflade.

Non-stick-overfladen gør desuden, at du faktisk ikke behøver bruge hverken olie eller smør for at tilberede et godt måltid mad. Dette er en stor fordel, hvis man ønsker at skære ned på fedtstof i maden.

Paninigrillen fra Princess kan både bruges i travle situationer i hverdagen, hvor maden skal tilberedes hurtigt og effektivt, men den kan også bruges, når familien er samlet og skal hygge over et godt måltid mad.

Paninigrill i stilrent design

Princess-paninigrillen kan som sagt bruges til tilberedning af alverdens madvarer, og den er nem at rengøre. Derudover kommer paninigrillen fra Princess i et flot og stilrent design. Paninigrillen behøver derfor ikke nødvendigvis at blive gemt væk i køkkenskabene, men kan sagtens stå fremme på køkkenbordet. Hvis du alligevel ønsker at gemme den væk i et af køkkenskabene, så fortvivl ej. Princess-paninigrillen fylder ikke alverden, og så har den plads til opbevaring af ledningen. Paninigrillen fra Princess er derfor til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med design og ydeevne.


Chef Master Kitchen paninigrill

test af paninigrill

Chef Master Kitchens paninigrill er bestemt også værd at nævne i denne test og gennemgang af forskellige paninigriller. Med paninigrillen fra Chef Master Kitchen er mulighederne mange.

Du kan både tilberede lækre, sprøde paninis og toast på ingen tid og give dig i kast med tilberedning af grønsager, kød eller fisk. Det er helt op til dig, hvad der skal tilberedes på paninigrillen fra Chef Master Kitchen.

Chef Master Kitchens paninigrill er produceret og udviklet i rustfrit stål, hvilket gør den nem at rengøre. Ligeledes har grillen en non-stick-overflade, så fedt og madrester ikke sætter sig fast på grillens overflade. Denne paninigrill er derfor utrolig nem at rengøre både udenpå og indvendig.

LÆS OGSÅ:  Tebrygger test – Find ud af hvilken tebrygger, der er bedst til dig

En paninigrill med brugbare funktioner

Paninigrillen fra Chef Master Kitchen byder på mange gode og brugbare funktioner. En af dem er, som sagt, at den er nem at rengøre. En anden er, at du kan indstille en timer, når du tilbereder mad. På den måde har du selv indflydelse på at fastsætte, hvor lang tid din panini skal have i grillen. Timeren kan indstilles fra 1 – 20 minutter. Desuden kan grillen indstilles i forhold til, hvilken temperatur du ønsker. Paninigrillens temperatur kan variere fra 140-230 grader. Med Chef Master Kitchen-paninigrillen får du altså en kvalitetspaninigrill med utallige funktioner i gode materialer.


Bestron Paninigrill 700 W Red APG100R

paninigrill bedst i testVirksomheden Bestron producerer både friturekogere, paninigriller og vaffeljern. Mærket Bestron er derfor anerkendt inden for maskiner til madlavning.

Bestrons Paninigrill 700 W Red er da heller ingen undtagelse. Denne paninigrill er ideel til tilberedning af toasts, paninier og sandwich. Fordelen ved Bestron Paninigrill 700 W Red er, at grillpladerne ikke har hængsler på bagsiden. Den øverste plade svæver derimod over den nederste plade. Det betyder, at de to grillplader er parallelle, når der grilles.

De store håndtag og de parallelle grillplader gør, at det er let at presse toasts, paninier og sandwich så de får jævn varme overalt og dermed en lækker og sprød overflade. Denne paninigrill fra Bestron er således optimalt til dig, der ønsker at trykke store sandwich flade og sprøde.

Få sprøde toasts, paninier og sandwich til en skarp pris

Beston Paninigrill 700 W Red er perfekt til dig, der ikke har de store krav til, at din paninigrill skal kunne meget andet end at lave gode sprøde toasts, paninier og sandwich. Hvis du er på udkig efter en funktionel paninigrill i en smart rød farve til en fornuftig pris, er paninigrillen fra Bestron uden tvivl et godt bud.


Bestron Paninigrill 2000 W ASW118

bedste paninigrillDenne paninigrill er også fra det anerkendte mærke Bestron. Bestron Paninigrill 2000 W er en paninigrill med mange kræfter og god ydeevne. Den kan anvendes som almindelig paninigrill, hvor den ene grillplade tages ned over den anden, eller den kan fungere som en rigtig grill, idet begge grillplader kan foldes ud. Når grillpladerne begge er foldet ud, har denne paninigrill en overflade på 297 x 470 mm. Der er således mange muligheder med paninigrillen fra Bestron. Den kan bruges til at lave lækre, sprøde toasts, paninier og sandwich, men den kan også bruges til at stege bøffer, fisk, fjærkræ eller grønsager.

Bestron Paninigrill 2000 W har en temperaturknap, der kan justeres alt efter ønske. Derudover har grillen et lille lys, der fortæller, hvornår paninigrillen er klar til brug. Med denne paninigrill er den øverste grillplade svævende. Du kan således sænke den øverste plade parallelt ned over en sandwich eller panini, så denne får perfekte grillmærker.

Mange funktioner i en grill

Denne paninigrill fra Bestron er ideel til dig, der er på udkig efter en paninigrill med mange funktioner. Grillen kan nemlig bruges på utallige måder og til tilberedning af næsten al slags mad. Grillen er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at bruge din paninigrill til meget andet end toasts, paninier og sandwich. Der er nemlig rig mulighed for at udforske denne Bestron-paninigrills funktioner.

LÆS OGSÅ:  Stavblender test - Find den bedste stavblender på markedet lige her

Find den rette paninigrill

Du har sikkert et bedre indtryk af, hvilke funktioner du ønsker, at din kommende paninigrill skal have. Alligevel kan det være vanskeligt at vælge mellem de mange modeller.

Når det kommer til paninigriller og udbuddet af disse, kan det nemlig hurtigt virke som om, at alle paninigrillene mere eller mindre kan det samme. De fleste paninigriller kan nemlig både bruges til toasts, sandwich og paninier, såvel som de kan bruges til kød, fisk og grønsager.

Du bliver derfor ikke meget klogere ved at fokusere på disse egenskaber. I stedet kan det være en fordel at kigge på, hvor let paninigrillen er at rengøre. Som du måske kender det fra toastmaskiner, er det ikke altid lige let at fjerne brændt ost.

Derfor er paninigrillens materialer vigtige at medtage i overvejelserne. Særligt, hvis du ikke gider bruge en masse tid på grundig rengøring af din paninimaskine efter brug.


Hænger pris og kvalitet sammen?

Der er heller ingen tvivl om, at prisen på en paninimaskine har betydning for, hvor god en kvalitet den har. Det kan derfor være fordelagtigt at overveje, hvor ofte du ønsker at bruge din paninimaskine. Hvis du kun skal lave en panini en gang imellem, kan du måske nøjes med en billigere variant.

Ønsker du derimod at bruge din paninimaskine flere gange om ugen både til paninier og øvrig madlavning, kan det godt betale sig at investere lidt flere midler i paninigrillen. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen – men dit behov er altafgørende for, hvor mange penge du skal kaste i produktet.

Efter denne test og gennemgang af nogle af de førende paninigriller på markedet, skulle du være godt rustet til at træffe et valg og give dig i kast med at lave paninier derhjemme. Held og lykke.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.