Parasol test – Find den bedste parasol til haven eller terrassen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Her gennemgår vi parasoller, der har fået gode anmeldelser fra eksperter og forbrugere som dig selv. Vi har lagt fokus på de vigtigste aspekter af en god parasol, nemlig hvilken type parasol der er tale om, hvor stor omkreds parasollen har, og selvfølgelig hvad prisleje parasollen ligger i.

Altså har vi her samlet de bedste modeller på markedet, så du kan få et overblik over, hvilken parasol der vil passe bedst til dine behov.

Vi har søgt internettet igennem efter anmelderroste kvalitetsprodukter fra gode forhandlere, så du ikke behøver lede længe efter den helt rigtige parasol til dig. I denne parasol-test kan du finde lidt til enhver smag og altid god kvalitet til fornuftige priser. Vi har fundet parasoller i alle prislejer, så alle kan være med ligegyldigt deres budget.

Desuden henviser vi kun til forhandlere, som har god kundeservice og fornuftige forsendelsestider. Alle parasoller i denne parasol test har hver en særlig kvalitet ved sig, så de kan benyttes til forskellige behov og ønsker. Er du klar til at finde din nye parasol? Så læs med i denne parasol-test.

ForhandlerModelMål/omkredsTypePris
House Doctor OktogonØ180 cmAlm. på fod369,-
Droog Shadylace245 x 235 cmAlm. på fod1.781,-
Dobbelt Parasol460 x 270 cmDobbelt parasol på fod799,-
Verano Parasol med tiltØ270 cmAlm. med tilt499,-
Skagerak Atlantis Parasol 330330 x 330 cmAlm. på fod6.495,-

House Doctor Oktogon Parasol – Parasol, der er bedst i test

parasol test→ Set hos Kitchentime.dk til 369 kr.

 • Billig i pris
 • Klassisk, stilfuldt design
 • Bedst i test-parasol

House Doctor er et dansk brand, som skaber god kvalitet i flotte design. Vil du også gerne nyde mere dansk design i dit hjem, vil denne House Doctor Oktogon-model være sagen.

Den har et klassisk look med striber i blå og hvid. De fine skørter er ikke for lange, men lige præcis lange nok til at kunne danse let i en mild sommerbrise.

Holder du af, når tingene er nemme og ligetil? House Doctor Oktogon-parasollen ankommer til din hoveddør helt samlet og lige til at slå ud. Så bliver det ikke nemmere!

Denne danske model er endda anbefalet af T3.com, hvor den får ros for sit flotte design, som virker til mange haver. Den får også pluspoint for sin multifunktionalitet og pris.

House Doctor Oktogon-parasollen er nemlig en af de billigere i denne parasol-test. Samtidig kan du nemt trække den ud fra foden og tage den med på stranden eller i parken. Det klassiske design vil gøre det nemt for dig at finde dine ting igen, når du kommer tilbage fra vandet eller isboden.

En ulempe ved House Doctor Oktogon-parasollen er, at den ikke kan vippes eller tiltes. Trods de gode materialer (stål og 100 % polyester) er denne funktion ikke indtænkt i designet. En parasol, der kan vippes lidt på, kan nemlig nemmere afskærme fra solen i løbet af dagen, hvor solen jo vil bevæge sig over himlen. Vil du gerne have en parasol, som du kan styre lidt nemmere og vende i forskellige retninger, bør du altså scrolle længere ned i denne parasol-test.


Droog Shadylace parasol – fin og feminin parasol i blonde-lignende materiale

parasol bedst i test→ Set hos Trendyliving.dk til 1.781 kr.

 • Særligt feminint design med lækre detaljer
 • Fornuftige materialer
 • God til eksempelvis terrasser eller tagterrasser

Her har du en parasol, som virkelig har personlighed. Den flotte Shadylace-parasol fra det hollandske mærke, Droog, er velsagtens en af de fineste og nysseligste parasoller, som kan findes på markedet.

Hos TrendyLiving.dk er den grønne udgave desuden en bestseller-parasol, så den har tydelig opbakning blandt forbrugerne.

Du kan dog også finde den i hvid, lysegrå og i en XL-version. Her anbefaler vi dog specifikt den grønne udgave. Denne udgave fanger nemlig bedst inspirationen bag Shadylace-parasollen: En flot og frodig sommerdag i skoven.

Den flotte Droog Shadylace-parasol har en fin og enkel stang af aluminium. Parasollens dug er lavet af polyester og er designet, så den ligner en stor, flot blonde. På toppen af parasollen sidder en fin lille fugl monteret. Den grønne udgave er så unik og spændende, at den blev en af blot seks populære parasoller udvalgt af TheGuardian.com.

Dog skal man også være opmærksom på, at denne parasol måske er lidt mere form end funktion. Den fine, blonde-lignende dug dækker ikke tæt. Dette er selvfølgelig med vilje for at skabe den rigtige effekt, men det betyder, at du ikke er særligt godt beskyttet mod farlige UV-stråler under parasollen. Foretrækker du en mere funktionel parasol, anbefaler vi, at du læser videre i vores parasol test.


Paris Parasol – Bestseller-parasol med tilt

bedste parasol→ Set hos ILVA.dk til (Hvid)

→ Set hos ILVA.dk (Sort)

 • Enkelt design
 • Stok, der kan tiltes/vippes
 • Ottekantet dug

Vil du gerne have en helt almindelig parasol uden så mange dikkedarer, er denne Paris-parasol nok det perfekte valg. Den enkelte, ottekantede dug har ingen skørter eller mønster. Den udgave, vi henviser til i denne parasol-test, er i hvid, men den fås også i sort.

Ligegyldigt hvilken farve dug du vælger, er den monteret på en flot og solid stok af bøgetræ. Den gode stok af bøgetræ er mere smidig end en stok eller stang af metal. Sammen med den enkle dug kan denne Paris-parasol altså sagtens klare lidt hårdere vindmodstand.

Lige på midten af stokken finder du tilt-mekanismen. Her kan du nemt vippe selve dugen lidt, så du får bedre solbeskyttelse ligegyldigt, hvad tid på dagen det er. Den blege farve sørger for, at varmen ikke samler sig omkring parasollen, men i stedet bliver reflekteret. Til gengæld skal man også være afklaret med, at en blegere dug i hvid, creme eller grå ikke vil give lige så kraftig en skygge.

Hvis der skal gives en ulempe på denne parasol, vil det nok være prisen i forhold til, hvad man får med. Denne Paris-parasol er klart i den dyre ende i denne parasol-test, men der medfølger desværre ingen fod. Dog kan man ikke kritisere kvaliteten. Har du en Paris-parasol stående i haven eller på terrassen, er du sikret en solid og langlivet parasol. Derfor kan denne Paris-parasol godt anses for at være den bedste parasol til prisen.


Dobbelt-parasol med beige dug – Få den bedste parasol til større områder

Billig parasol→ Set hos Moreland.dk til 799 kr.

 • Billig parasol for sin størrelse
 • Særligt stor
 • Nem at betjene

Hvis du har et behov for en særligt stor parasol, er denne dobbelte parasol forhandlet af Moreland.dk lige noget for dig. Her får du et enkelt og genkendeligt design med en beige dug. For at holde den ekstrabrede dug oppe er selve stokken lavet af aluminium.

Skelettet under dugen er til gengæld lavet af stål, og alt metallet er malet sort. Selvom den så absolut er den største parasol i denne parasol-test med sine 4,6 meter i bredden, er den ikke uoverkommelig at betjene. På selve stokken finder du et lille håndtag. Ved at dreje på dette håndtag, bredes dugen ud eller foldes ind alt efter behov.

Denne dobbelte parasol er ideel til gårdhaver, særligt store haver og lignende områder, der behøver lidt mere afskærmning fra solens farlige UV-stråler.

Har en i din familie en særlig sensitivitet over for solstråler, er dette en ideel måde at give dem mere plads at bevæge sig på udenfor. Ligeledes er den også god til større familier, så alle kan have en plads i skyggen på de varme dage af året.

Af konstruktionsmæssige årsager kan en parasol i denne størrelse ikke findes med tilt, så derfor har denne dobbelte parasol desværre heller ikke tilt. Dog bør den stadig sagtens kunne afskærme rigeligt grundet sin bredde.


Verano Parasol med tilt – Parasol med solbeskyttelse

parasol tilbud→ Set hos Myhomemøbler.dk til 499 kr. (Sort)

→ Set hos Myhomemøbler.dk til 499 kr. (Hvid)

 • Solbeskyttende dug på UPF30+
 • Dugen kan tiltes/vippes
 • Fuldstændig cirkulær dug

Vil du gerne være fuldstændig sikker fra solens stråler? Så kan denne Verano-parasol med tilt helt sikkert hjælpe. Den cirkulære dug er lavet af polyester og har UPF30+. UPF står for Ultraviolet Protection Factor, og du kan tænke på det ligesom en solcreme.

Altså har denne Verano-parasol med UPF30+ en faktor på over 30, når det kommer til at beskytte din hud mod de farlige UV-stråler. I procenter vil et stykke stof med UPF30 beskytte dig mod over 96 % af solens stråler.

Den smarte tilt-funktion gør det desuden nemmere for dig at flytte rundt på parasollen, så du altid er beskyttet. Du tager ganske enkelt fat om den øverste del af stokken og klikker på knappen. Så kan du vinkle parasollen præcis, som du behøver den.

Det skal også bemærkes, at denne Verano-parasol er en af de største parasoller, som har tilt-funktion, i denne parasol-test. Den 270 centimeter brede dug dækker godt og tæt til de, der er bekymrede over solens skadelige stråler.

Hos forhandleren, MyHomeMøbler.dk, er Verano-modellen i antracitgrå den mest populære parasol, som de sælger. Lige bagefter finder du samme Verano-parasol men i hvid. Ligegyldigt hvilken farve du foretrækker, får du dog med denne parasol en god og fornuftig parasol i et enkelt design.


Skagerak Atlantis Parasol – Bedste, kvadratiske parasol til udendørs spiseborde

parasol bedst til prisen→ Set hos Trendyliving.dk til 6.495 kr.

 • Smart, kvadratisk dug af forstærket polyester
 • Perfekt til spiseborde
 • Stok af forstærket træ

Holder du af høj kvalitet og iøjnefaldende design, vil denne kvadratiske parasol fra Skagerak være lige noget for dig. Denne parasol er lavet af kvalitetsmaterialer, og samtidig er den specifikt designet til at holde i flere generationer.

Dugen, som er lavet af polyester, er forstærket med læder, så den kan holde til vind og vejr. Den solide træstok, som dugen er monteret på, er forstærket med metal ved bunden. Så slider foden nemlig ikke lige så meget på stokken, hvilket giver en længere levetid. Desuden er stokken lavet af meranti, som er en træsort fra Indonesien. Det er en særligt stærk træsort.

Denne Skagerak Atlantis-parasol er en luksuriøs tilføjelse til din have eller terrasse. Den gør sig særligt godt til et spisebord grundet den firkantede form. Desuden kan du nemt stille den tæt på en ydervæg, et skur eller lignende grundet den praktiske, kvadratiske form på dugen.

En ulempe ved denne model er absolut prisen. Den kvadratiske Skagerak Atlantis-parasol er absolut den dyreste parasol i denne parasol test. Dog er den samtidig af en særligt høj kvalitet, som så absolut gør den til en af de bedste parasoller til prisen. Det skal bemærkes, at der ikke medfølger en fod til denne parasol.


Miami Parasol – Den bedste parasol til prisen

haveparasol→ Set hos ILVA.dk

 • Billigste parasol i denne parasol-test
 • Praktisk tilt
 • Fås i tre forskellige farver

Vil du gerne slippe billigst muligt for at finde en parasol uden at ofre kvaliteten, er denne Miami-parasol forhandlet af ILVA.dk et oplagt valg. Ved at følge linket kan du finde hele tre pæne og neutrale farver dug til denne parasol. Du kan få denne Miami parasol med tilt i hvid, grå eller sort, så den kan tilpasses enhver indretning og smag.

Dette er en klassisk parasol med tilt, hvor du ganske enkelt løsner stokken på midten og vinkler parasollen efter ønske og behov. Selve dugen er en enkel, sekskantet form uden skørter eller mønstre. Dette giver den et stilfuldt og moderne look, men den kan selvfølgelig også passe ind i en mere traditionel eller klassisk have.

Der medfølger desværre ikke fod til denne parasol, men til gengæld er det muligt at benytte den til strand eller park ved blot at folde den og pakke den med alle dine sager. Så har du en dejlig, kølig skygge med, mens du nyder sommervarmen.


Find flere bedst i test-produkter til hus og have her

Leder du efter mere udstyr eller flere møbler til have og hus? Hos Testsektionen.dk har vi masser af tests af produkter, så du kan få bedst i test-produkter og testvinder-produkter til dit hjem. Hvis du blot ønsker at læse mere om diverse produkter til hus og have, kan du klikke her.

Hvis du ved at læse denne parasol-test igennem har indset, at en parasol måske ikke er løsningen til dit behov, kan du eventuelt se vores gennemgående test af markiser igennem.

Nyd en god kop kaffe eller kold hjemmelavet sodavand under din parasol. Find en ny kaffemaskine i vores kaffemaskine test, eller find en passende sodastream i vores sodastream test. Du kan også kigge på en ny terrassevarmer i vores terrassevarmer test.

Vil du gerne have ideer til specifikke tests af produkter, kan du for eksempel se nogle klassikere igennem som denne plæneklipper test.

Ligegyldigt om din interesse er blevet vækket for flere produkter til hus og have, eller om du er fuldt ud tilfreds allerede her, håber vi fra Testsektionen.dk, at du har fundet den helt rigtige parasol til dig og din familie eller husstand med vores hjælp.

Når det er slut med afslapningen i skyggen under parasollen, og det er ved at være sengetid, skal du ligge sig i en god seng. Find en ny elevationsseng i vores elevationsseng test, eller kontinentalseng i vores kontinentalseng test. Du kan også få inspiration til at finde en optimal hovedpude i vores hovedpude test.


Liste over kilder brugt i denne artikel:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply