Plæneklipper test – Find den bedste plæneklipper og få den perfekte græsplæne

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Med den milde vinter vi har haft, kan det ikke vare længe, inden en af forårets og sommerens velkendte sysler (eller måske rettere: pligter?) står for døren. Græsset skal slås. Til det skal du naturligvis bruge en plæneklipper, men hvilken skal du vælge? Det forsøger vi at guide dig frem til i vores plæneklipper test. Vi har fundet nogle af de bedste på markedet ud fra tests og anmeldelser fra brugerne. Dermed kan du hurtigt danne dig et overblik og finde den bedste plæneklipper, der passer til lige præcis din græsplæne.

Ved du egentlig, hvornår det er tid til græsklipning første gang? Ellers iler vi med et par tommelfingerregler: temperaturen (målt ved jorden) skal være 7 – 8 grader – og græsset skal have ca. samme længde, men altså målt i centimeter …

Har du tjekket, at værktøjet er i orden, som TV2 synger i Tidens kvinder? Ellers er det måske på tide at kigge efter i haveskuret, om den gamle plæneklipper kan klare en sæson mere – eller om du skal ud at investere i en ny?

Læs mere herunder i vores plæneklipper test, og bliv klogere på udvalgte modeller på markedet, som er blevet udvalgt ud fra forskellige kriterier som brugerbedømmelser, funktionalitet, pris, testbedømmelser mm.

Bedst i test

Makita PLM5600N2 plæneklipper

  • Velegnet til en stor græsplæne
Bedst til prisen

AL-KO Highline 51.5 SP-A plæneklipper

  • 70 liters opsamler

Produktoversigt

ForhandlerModelTypeKlippehøjde/-breddeAreal (m2)Pris
AL-KO Highline 51.5 SP-ABenzindrevet3-8 / 51 cmop til 1.8002.699,-
Bosch Rotak 37 LI 36VAkku plæneklipper2-7 / 37 cmop til 3003.149,-
Bosch Rotak 43 LI 36VAkku plæneklipper2-7 / 43 cmop til 4503.959,-
McCulloch M53-160AWREXBenzindrevet3-7 / 53 cmop til 1.7003.766,-
Makita PLM5600N2Benzindrevet2,5-7 / 56 cmop til 2.2004.543,-

Hvilken plæneklipper skal jeg vælge?

Vanen tro er det bedste beslutningsgrundlag at starte med en grundig research af dine behov og ikke mindst de ydre rammer i haven, der hører til din bolig.

Du kan fx stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvor stort et græsareal skal plæneklipperen kunne håndtere?
  • Er græsarealet homogent, her tænkes på lige og firkantet, eller er der masser af bede eller fliseområder, der kan vanskeliggøre græsslåningen?
  • Bor du tæt på naboer og genboer, så der skal tages nogle hensyn omkring støjniveau?
  • Hvor komfortabel skal plæneklipperen/plæneklipningen være – og er der begrænsninger i forhold til plæneklipperens størrelse og vægt?

Hvis plæneklipperen skal være MEGET komfortabel, skal du læse vores tidligere indlæg om robotplæneklippere.

Længere ned i denne plæneklipper test kommer vi med nogle forslag til typer af plæneklippere, afhængigt af de svar, du har givet dig selv på spørgsmålene ovenfor.

I vores guide har vi valgt at fokusere på benzindrevne eller elektriske plæneklippere i prisniveauet 2.000 – 4.000 kr.

Feltet af plæneklippere er virkeligt stærkt, idet tre af de seks plæneklippere er udnævnt som ”bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. To andre plæneklipper ligger i forfølgerfeltet umiddelbart under de allerbedste. Og den sidste er ”ikke så ringe endda”. Så læs endelig med under beskrivelsen af de respektive plæneklippere, og se om ikke der skulle være en model der passer dig. Vi har tilmed researchet lidt, og fundet nogle af markedets bedste priser, hos anerkendte webshops.


AL-KO Highline 51.5 SP-A plæneklipper

test plæneklipper
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2804 kr.

Denne AL-KO græsslåmaskine (som nogle ynder at kalde den) hører til i kategorien bedste plæneklipper, når Forbrugerrådet Tænk udtaler sig på baggrund af en række udførte tests.

AL-KO er en af to billige plæneklippere, som opnår prædikatet ”bedst i test”. Ikke mindre end 80 % scorer AL-KO Highline 51.5 SP-A i plæneklipper testen. Den glimrer på flere flotte parametre som: plæneklipning, brugervenlighed, sikkerhed og konstruktion.

Kun støjniveauet trækker karakteren ned for denne benzindrevne plæneklipper – men det er et kendt fænomen, at en benzindrevet plæneklipper larmer mere end en batteridrevet plæneklipper.

AL-KO Highline 51.5 SP-A er selvkørende, har en 70 liters opsamler, en klippebredde på 51 cm samt justerbar klippehøjde fra 3 til 8 cm. Plæneklipperen har bioklip, sideudkast eller bagudkast. Læs mere om disse begreber i vores ordbog længere nede i artiklen.


Bosch ROTAK 37 LI akku plæneklipper (UDGÅET)

plæneklipper bedst i test

Bosch ROTAK 37 LI er et godt bud på en fremragende batteri plæneklipper, eller akku plæneklipper, som nogle vælger at kalde den.

Bosch ROTAK 37 LI er en af de plæneklippere, vi tidligere i vores plæneklipper test har beskrevet som liggende i forfølgerfeltet lige bag de allerbedste plæneklippere i Forbrugerrådet Tænk’s græsslåmaskine test. I Norge og i England har den ligeledes fået topkarakterer i forskellige tests.

ROTAK 37 er en elektrisk plæneklipper. Elektrisk forstået på den måde, at den er udstyret med et batteri – og ikke en ledning, der skal i stikkontakten. Det giver en vis fleksibilitet og frihed, når der skal slås græs. Vel at mærke hvis man har husket at lade batteriet op …

Plæneklipperen er velegnet til mindre plæner på op til 300 kvm. Den har en klippebredde på 37 cm (deraf modelnavnet) og kan højdejusteres til at klippe mellem 2 og 7 cm. Opsamleren rummer 40 liter.

Når batteriet er fladt, tager det en times tid at lade det fuldt op igen.


Bosch ROTAK 43 LI akku plæneklipper (UDGÅET)

bedst i test plæneklipper

Storebroderen til Bosch ROTAK 37 LI hedder ROTAK 43 LI. Og storebror er udnævnt til ”bedst i test” hos Forbrugerrådet Tænk. Tænk udtaler sig i meget begejstrede vendinger om ROTAK-serien. Det er den bedste batteriplæneklipper i testen, og den konkurrerer endda med langt større og dyrere plæneklippere om titlen.

Bosch ROTAK 43 LI scorer topkarakter på forskellige parametre som: plæneklipning, brugervenlighed, sikkerhed, energiforbrug og konstruktion. Det giver selvfølgelig en samlet bedømmelse helt i top, selv om den i denne sammenhæng kan karakteriseres som den billige plæneklipper.

Også svenske, norske og britiske forbrugermagasiner har givet Bosch ROTAK 43 LI topkarakterer i deres respektive tests.

Klippebredden er 43 cm (se igen modelnavnet), klippehøjden justerbar fra 2 til 7 cm, opsamleren rummer 50 liter, og en fuld opladning af batteriet tager knap 2 ½ time. Plæneklipperen vejer kun ca. 14 kg og er derfor nem at manøvrere med – også selv om man ikke er et muskelbundt.


McCulloch M53 – 160AWREX plæneklipper

bedste plæneklipper

McCulloch M53 – 160AWREX er en benzindrevet plæneklipper med elstart. En fin og funktionel facilitet, så man ikke skal stå og se fjollet ud efter utallige ryk i den velkendte startsnor – og med en plæneklipper, der ikke vil starte.

McCulloch plæneklipperen får prædikatet ”god” i Forbrugerrådet Tænk’s plæneklipper test. ”God” svarer her til 76%, hvor vinderen ligger på 82%. M53 – 160AWREX scorer topkarakterer i brugervenlighed, sikkerhed og konstruktion.

Den karakteristiske støj fra benzin-plæneklippere er med til at trække den samlede karakter lidt ned i forhold til de allerbedste plæneklippere.

McCulloch M53 er selvkørende, har en klippebrede på 53 cm, en justerbar klippehøjde på mellem 3 og 7 cm, en opsamler på 60 liter. Og en benzintank på én liter!

Plæneklipperen har tre klippesystemer. Ud over opsamlingsmetoden er det bioklip og bagudkast. Hvis du tror, sidstnævnte er et begreb fra håndboldverdenen, så tag hellere et kig i vores mini-ordbog senere i artiklen?


Makita PLM5600N2 plæneklipper

plæneklipper
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4339 kr.
Set til
4339 kr.
Set til
4508 kr.

Makita PLM5600N2 er den tredje plæneklipper med prædikatet ”bedst i test”. Og igen er det Forbrugerrådet Tænk, der har uddelt roserne.

Makita’en scorer topkarakterer i kategorierne plæneklipning, sikkerhed og konstruktion. Og næsthøjeste score i brugervenlighed og udstyr. Dermed opnår plæneklipperen den samlede bedømmelse ”meget god”.

Makita PLM5600N2 er benzindrevet og selvkørende. Den har testens største klippebredde på hele 56 cm, en justerbar klippehøjde mellem 2½ og 7 cm.

Og denne kraftkarl af en græsslåmaskine er velegnet til den store græsplæne på omkring 2.000 kvm. Mon ikke der er plads og ressourcer til at slå naboens plæne også med den kapacitet? Trods en egenvægt på omkring 40 kg er plæneklipperen manøvredygtig på grund af de store baghjul.


Lamborghini 140CC plæneklipper

plæneklipper test

Plæneklipperen med det forpligtende navn er vores bud på en billig plæneklipper i vores plæneklipper test.

Lamborghini-plæneklipperen er benzindrevet og er velegnet til græsplæner på over 1.000 kvm. Maskinen har en klippebrede på 46 cm og kan justeres i otte forskellige niveauer (fra 3 til 8 cm) mht. klippehøjde.

Der er monteret en græsopsamler bagpå Lamborghini’en, og her er der plads til ikke mindre end 60 liter.

Lamborghini 140CC er selvkørende og er meget manøvredygtig, fordi den er udstyret med store hjul bagerst.


Plæneklipper test – Din guide til valg af plæneklipper

OvervejelserEldrevet plæneklipperBenzindrevet plæneklipperRobotplæneklipper
(Læs vores test her)
GræsplænestørrelseOp til 250 m2
251-500 m2
251-500 m2
Over 500 m2
Over 500 m2
Græsplæner, der kræver manøvredygtighed pga. bede, fliser og andre forhindringerx
Lavest muligt støjniveauxx
Mest komfortabel i brug samt laveste vægt og mindste størrelse(x)x
Størst mulig klippebreddex
Nemmeste vedligeholdelsexx

Ordbogen

Bioklip

At en plæneklipper har bioklip bevirker, at det afklippede græs findeles mange gange og dermed bliver så småt, at det lægger sig i bunden af plænen, hvor det bliver omsat til ny næring.

Sideudkast / bagudkast

Ved en plæneklipper med sideudkast kastes det afklippede græs et stykke ud til siden, hvor det lægger sig i en bane, som er let at rive sammen bagefter.

Ved bagudkast kastes det afklippede græs ikke overraskende ud bag maskinen og lander for fødderne af den, der slår græs.


Anbefalinger til dit køb – Find den bedste plæneklipper

Vi har ikke brugt ret meget krudt på at fortælle om de forskellige klippetyper i denne plæneklipper test, men du kan vælge mellem enten en cylinderklipper eller en rotorklipper.

Rotorklipperen klarer groft sagt alt, så det du efterlader af løse genstande på græsplænen, skal du nok ud at genanskaffe, hvis uheldet først er ude.

Cylinderklipperen er til dig, der vil have et perfekt og fejlfrit græstæppe – så hvis du jagter noget, der ligner en green på en golfbane, så er det den vej, du skal gå.

Elektriske plæneklippere eller i særdeleshed benzindrevne ditto kan sagtens have et lydniveau på mellem 80 og 100 dB. Så husk høreværnene!

Normalt må man jo ikke slå – men når det gælder græsset, accepterer vi en undtagelse fra reglen. God fornøjelse i haven …


Plæneklipper test 2019

Bor du i hus med en tilhørende have, synes du sikkert, at det er dejligt og tilfredsstillende, når haven ser flot og velplejet ud. Desværre er en velpasset have ikke noget, der kommer af sig selv, og meget hurtigt kan især græsplænen blive tilgroet og usoigneret at kigge på.

Derfor er det vigtigt, især i sommerperioden, at klippe græsset jævnligt og for at kunne gøre dette på bedste og mindst tidskrævende måde, kræver det, at du ejer en god plæneklipper.

Der findes mange modeller i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, og inden du går ud og investerer i din nye plæneklipper, bør du overveje, hvilke behov og krav du stiller til en sådan maskine.

Har du en mindre plæne, og skal maskinen være batteridrevet, så du slipper for besværet med ledninger? Skal du have den klassiske kraftfulde benzindrevne klipper, der egner sig godt til store græsplæner? Eller er du måske typen, der bare ikke gider besværet ved at klippe græsset og hellere vil lade en robotplæneklipper gøre arbejdet for dig?

Uanset hvad bør du overveje, hvor mange penge du vil smide i maskinen, og hvad der vil være den optimale løsning for netop dig. Netop disse spørgsmål forsøger vi at afhjælpe i denne plæneklipper test.

Forskellige modeller med forskellige funktioner

Der findes rundt regnet 5 forskellige typer af plæneklippere, den benzindrevne, den eldrevne, den batteridrevne, robotplæneklipperen og cylinderklipperen bedre kendt som håndskubberen.

Alle disse modeller kan noget forskelligt, og der findes både fordele og ulemper ved alle slags. Hvad der afgør, om en model er god for din plæne, er især størrelsen på plænen, klippebredden på maskinen og hyppigheden i hvor ofte du slår din plæne.

Er du tidspresset og vil egentlig gerne have overstået plæneklipningen så hurtigt som muligt, kan det være en fordel at gå efter en maskine med bred klippebredde som eksempelvis den klassiske plæneklipper fra Ginge, som du kan læse mere om i denne plæneklipper test.

Har du en lille græsplæne og vil gerne gøre arbejdet så komfortabelt og nemt som muligt, kan det måske være den batteridrevne BLACK+DECKER, der er det rette valg for dig. Læs de 6 anmeldelser her og find den rette plæneklipper for dig allerede i dag.


Stiga – Multiclip 47 S Blue

Modellen Multiklip 47 S Blue er en selvkørende, benzindrevet plæneklipper fra det svenske firma Stiga. Stiga har mere end 80 års erfaring inden for førsteklasses haveredskaber og kan levere maskiner til alle slags behov.

Modellen, vi har valgt at tage med her, er velegnet til en have på omkring 1000 m2. Maskinens multiclip klippesystem sørger ikke blot for en pæn og jævn klipning af din plæne, men formulder samtidig det klippede græs, hvilket giver naturlig gødning til plænen.

Du kan altså klippe og gøde på en gang på en samtidig miljøvenlig og velplejende måde og du skal ovenikøbet ikke bruge tid på at opsamle det klippede græs efterfølgende.

Den relativt brede klippebredde for maskinen på 45 cm sikrer dig en mindre tidskrævende klipning, idet maskinen ordner et bredt felt af græsplænen.

Plæneklipperen har desuden 3 håndtag til at justere klippehøjden, og så er den udstyret med et sammenklappeligt styr, så du kun behøver minimal plads til at opbevare maskinen på.


Gudenå – L 45 Cylinderklipper

Har du en lille have og vil gerne være fri for at have den helt store plæneklipper til at fylde i skuret? Så er cylinderklipperen fra Gudenå et godt valg for dig.

Denne model ligger i den dyre ende af cylinderklippere i vores plæneklipper test, men til gengæld giver den dig en ubesværet og tæt klipning med en 4,75 HK Briggs & Straton motor. Fordelen ved denne cylinderklipper er også, at den har 7 knive i cylinderens 150 mm og græsset bliver derved skåret flot og lige over, hvor det ofte kan blive mere ”groft” ved en almindelig benzin- eller el klipper.

Cylinderen giver op til 49 klip pr. meter og har en klippebredde på 45 cm. Derudover er L 45 cylinderklipperen selvkørende og er derfor nem at håndtere, samtidig med at du slipper for det hårde og trættende arbejde, det kan være at skubbe en sådan maskine.

Ydermere har maskinen 6 højdeindstillinger fra 15 mm til 40 mm, og du bestemmer derfor præcis, hvordan du helst vil have din græsplæne. Gudenå L 45 Cylinderklipper er lige nu på tilbud på huskhaven.dk, så skynd dig ind og bestil, hvis du tænker, at dette er modellen for dig.


Ginge – Classic 46 B Auto – Jubilæumsmodel

→ 2.549 kroner hos Coop.dk

Denne plæneklipper er en jubilæumsmodel udviklet af Coop og AL-KO Ginge. Den er selvkørende så den kører selv frem med en fast kørehastighed, når du holder nede på gashåndtaget. Fordelen ved dette er, at du ikke skal bruge kræfter på at skubbe maskinen, ulempen kan være, hvis du er typen, der gerne vil og kan arbejde hurtigere end den faste kørehastighed – der kan den selvkørende del være hæmmende.

Maskinen har 7 forskellige klippehøjder, 46 cm klippebredde og er derudover udstyret med en 65-liters opsamler, der sørger for, at det bagudkastede græs bliver opsamlet, så du ikke skal gøre arbejdet efterfølgende. Maskinen anbefales til en plænestørrelse på omkring 1400 m2 og passer derfor til en god, stor plæne.

4,5 stjerner af Coops kunder

Coops egne kunder er meget positive over for denne plæneklipper og har på hjemmesiden vurderet den til 4,5 ud af 5 stjerner. Grunden til dette er blandt andet, at maskinen er nem at starte og håndtere, god klippekraft og så er det god kvalitet til en god pris. Der er altså mange fortalere for, at denne maskine er et godt køb, og du kan få den leveret direkte til døren for en leveringspris på 99 kr.


Powerplus POW63701T (inkl. Græstrimmer)

Denne plæneklipper er et oplagt valg for dig, der ønsker en standard maskine, der er nem at bruge, til en lav pris. Plæneklipperen er elektrisk med kabelaflastning, som er produceret for Varo i Belgien, og henvender sig til dig, der har en lille have under de 500 m2.

Den elektriske plæneklipper er en mere miljøvenlig løsning frem for maskiner med benzinmotor, og de fleste modeller er samtidig meget lydsvage, hvilket kan være en fordel, hvis du bor i et tætbefolket villakvarter.

Plæneklipperen har en opsamlingsboks på 35 liter samt en klippebredde på 32 cm. Det gør kapaciteten væsentligt mindre end nogle af de ovenstående maskiner, men er samtidig alt rigeligt til dig, der ikke har en kæmpestor have. POW63701T er nem at starte op på startknappen og den medfølgende græstrimmer, gør det muligt at få alle de kanter og hjørner med, som du ikke kan nå med maskinen.


BLACK+DECKER 54V CLM5448PC2-QW

En batteridrevet plæneklipper kan være en dyr løsning, når det kommer til haveudstyr. Til gengæld er det en kraftfuld og nem måde at ordne haven på, idet du slipper for irriterende ledninger eller påfyldning af benzin og olie.

Der har i den batteridrevne plæneklippers spæde start været meget skepsis omkring batteriernes levetid samt kvaliteten på en sådan maskine. Der er dog sket en stor udvikling på denne front, og denne model er blandt en af Black+Deckers mest kraftfulde kabelfri havemaskiner.

Maskinen er udstyret med 2x 2,5 Ah batterier samt en 2A oplader. Derudover har den 7 højdejusteringer, der kan justeres på håndtaget samt en klippebredde på 48 cm, der gør maskinen særlig velegnet til store græsplæner. En enkelt opladning af batteriet giver dig energi til at klippe op til 800 m2.

De nyeste teknologier

Denne plæneklipper adskiller sig fra de andre i denne plæneklipper test i og med, at den har en autosense motor, der kan registrere din arbejdsbyrde, og som deraf kan indstille kraftniveauet efter dine behov. Du behøver derfor ikke bekymre dig om overbelastninger og udmattelse.

Ydermere har den en 3-i-1 græssamling. Denne inkluderer bio-klipning, der sørger for at formulde græsset og gøre det brugbart som gødning, sideudkast, hvor det afklippede græs lægger sig i en bane, der gør det nemt for dig at rive det sammen efterfølgende, samt en græsopsamler der kan klare opsamlingsarbejdet for dig. Du bestemmer altså helt selv, hvilken af de tre funktioner du foretrækker.

Maskinens EDGEMAX design gør det samtidig muligt for dig at klippe helt tæt på kanter og forhindringer, hvilket gør arbejdet nemmere for dig. Alt i alt er denne maskine fra BLACK+DECKER et godt valg.


AL-KO-Ginge Robotklipper – Robolinho ®100

Den sidste model, vi har med i denne plæneklipper test, er også den dyreste af slagsen. Det er nemlig en robotklipper fra AL-KO, og nu er det ikke længere et problem for dig at holde din græsplæne pæn og nyklippet.

På alle tider af døgnet kan din nye robotplæneklipper nemlig slå græsset omhyggeligt for dig, og maskinen er meget lydsvag, så du skal slet ikke bekymre dig om utilfredse naboer. Robotklipperen er udstyret med bioklipsystemet, der klipper græsset i små stykker og ligger sig tæt græsstrående, hvilket er med til at gøde jorden omkring – og samtidig er du fri for at samle græsset op efterfølgende.

En moderne teknologi der gør din hverdag nemmere

Robolinho ® 100 har en integreret printplade, der fungerer som plæneklipperens kontrolcenter. Den sørger selv for den daglige drift og ved selv, hvornår det er tid til at genoplade batterierne.

Når du skal i gang med at bruge robotklipperen, skal du trække et medfølgende afgrænsningskabel rundt i din have – det er nemlig denne ”usynlige” grænse, der skal fortælle Robolinho, hvilket område der skal klippes. Dette gør også, at du kan være sikker på, at maskinen ikke kommer på afveje.

Denne afgrænsning skal du kun sørge for første gang, hvorefter klipperen klarer arbejdet selv. Robolinho er udstyret med et display, der gør det overskueligt og nemt for dig, at programmere din maskine. Du bestemmer, hvornår robotklipperen skal slå græsset, og du bestemmer og justerer samtidig selv klippehøjden.

Robotklipperen kan klare arealer på op til 700 m2 og kan samtidig klare stigninger på op til 35%, så vær ikke nervøs, hvis du har et par forhøjninger i din plæne. Tilkøb eventuelt en minigarage til klipperen for at være sikker på, at den står i læ mod regn og blæst.

Det eneste, du skal gøre, mens Robolinho ® 100 slår græsset for dig, er at læne dig tilbage, nyde livet og gøre alle de ting, der er meget sjovere end at slå græsset.


Din plæneklipper – dit behov

Omend din have er stor eller lille, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvilke præferencer og krav du har til din kommende maskine. De 6 præsenterede plæneklippere i denne plæneklipper test kan alle noget forskelligt og leverer forskellige resultater, men alle mærker er af god kvalitet. Til en lille have kan du nøjes med en maskine med en mindre klippebredde, mens det til en stor have vil være en fordel at have en bredere klipper.

Til den lille eller den mellemstore have kan det være cylinderklipperen, den batteridrevne eller den eldrevne med kabel, der kan være en fordel og giver det bedste resultat.

Til den store have vil det oftest være en fordel med en benzinmotor, da de ofte er mere kraftfulde og effektive i forhold til fremdrift og klippebredden. En benzindrevet plæneklipper kan dog kræve mere vedligeholdelse end de andre modeller og larmer som regel en lille smule mere end de andre.


Vedligeholdelse og pleje

For alle plæneklippere gælder det, at der kan sætte sig græs fast på indersiden. Det slider på maskinen og kan mindske dens ydeevne, og det er derfor vigtigt at rense maskinen løbende og i hvert fald ved sæsonens afslutning.

Derudover er det en god ide, at afmontere maskinens skær en gang i mellem for at slibe knivene, så du kan få det bedste resultat. Mange forhandlere tilbyder også et årligt tjek på din plæneklipper, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være.

Uanset hvad er der ikke noget, der kan give den rette sommerfølelse som duften af nyslået græs. Nu er det blot op til dig at finde ud af, hvilken model der skal være din.


Disse guides og artikler finder du muligvis også interessant

Det nyeste nye indenfor græsslåning er med en robotplæneklipper. Læs mere om dette i vores robotplæneklipper test. Du kan også finde en god kompostkværn til alt dit haveaffald i vores kompostkværn test.

Til andet havearbejde har vi eksempelvis også udarbejdet en komplet guide om buskryddere i vores buskrydder test. Skal du have kløvet brænde kan du finde den bedste brændekløver, som passer til dit behov i vores store brændekløver test.

Når alt havearbejdet er gjort kan du slappe af med en god grillaften på terrassen. Find en god gasgrill i vores gasgrill test, og bevar varmen til langt ud på aftenen med en terrassevarmer fra vores terrassevarmer test.

Efter en lang og hård dag med dagligdagens mange gøremål i f.eks. haven, er det vigtigt at få en god nats søvn. Få en bedre nattesøvn med en ny seng. Læs vores kontinentalseng test eller elevationsseng test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.