Popcornmaskine Test – Hvilken popcornmaskine er bedst i test?

0

Popcorn er en fast bestanddel, når man ønsker at hygge sig med en god film eller en tv-serie en fredag aften. De små, sprøde herligheder er bare noget, man aldrig vokser fra. De er indbegrebet af hygge og er den naturlige følgesvend til en god film på skærmen.

Men er det virkelig nødvendigt at investere i en popcornmaskine, hvis man ønsker lækre popcorn til sin fredagshygge? Det korte svar er ja. Men svaret kan ikke stå usagt uden forklaringer. For du kan sagtens vælge at lave popcorn på den gammeldags manér med en gryde. Problemet er, at de ofte brænder på, og resultatet bliver ikke så ensartet og lækkert som med en popcornmaskine.

Men den helt store grund, til at du bør vælge en popcornmaskine, er, at de sikrer et sundt slutprodukt. Mange er sikkert bekendte med de små popcornposer, man kan købe i supermarkedet, og som poppes i mikroovnen. Men det er nok de færreste, der er klar over, at de små poser kan være overordentlig sundhedsskadelige?

Ifølge en stor undersøgelse udført af Forbrugerrådet Tænk indeholder mikro-popcorn store mængder skadelige stoffer i emballagen. Derfor bør du styre langt uden om disse poser og vælge den gammeldags metode eller en popcornmaskine. På den måde er du sikret, at du roligt kan nyde dine popcorn til fredagshyggen uden frygt for skadelige stoffer.

I denne artikel har vi samlet en række popcornmaskiner, der nyder stor popularitet blandt forbrugerne, eller som er testet blandt de bedste i tests. Derudover har vi sikret, at der er stor alsidighed i de valgte produkter. Derfor har vi valgt de bedste popcornmodeller i forskellige prisklasser, så der er lidt for enhver smag, og for at alle kan være med.

ForhandlerModelVægtPopcorn pr. omgangTilbehørPris
Champion CHPCM120 4 kg-Målekop til popcorn og olie433,-
Great Northern Little Bambino3,7 kg2-3 LInstruktionsmanual
og målebæger
698,-
OBH Big popper2,65 kg4,5 L-286,-
Great Northern Company Top Star (GNCP-9)21 kg18 L3 plastikbægere, 50 serveringsposer, målebægere og en stor ske i rustfrit stål5.415,-
Severin PC3751---214,-

Champion CHPCM120 Retro popcornmaskine – En popcornmaskine med nostalgiske toner

Popcornmaskine test→ Set hos SkiftSelv.dk til 433,50 kr.

→ Set hos Coolstuff.dk til 449 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 452 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 479 kr.

 • Skaber ægte retro biografstemning hjemme hos dig selv
 • Har et smukt og stilrigt design
 • Indbygget belysning, der er let at tænde og slukke på toppen af maskinen
 • Nem at rengøre
 • Fungerer både med smør og olie

Der er ingen tvivl om, at man bliver henført til en helt særlig old school-atmosfære, hvis man plugger Champion Retros røde popcornmaskine i. Med sin metalliske, postkasserøde farve, de bløde og afrundede hjørner og den nostalgiske font, som ordet ’popcorn’ er skrevet med, er det svært ikke at føle sig hensat til 1950’ernes puls.

Den er anbefalet af mange brugere, hvor den får højeste karakter. Ligeledes er den blevet kåret til en af de 7 bedste popcornmaskiner af den britiske avis The Independent.

Du vil derfor kunne holde hyggelige filmaftener med familie eller venner og let kunne skabe den helt rigtige stemning med Champions retro popcornmaskine. Og da den ikke fylder meget, er den let at pakke væk efter brug. Men du har formentlig lyst til at have den stående fremme. Den er nemlig en prydgenstand i sig selv, der vil klæde mange hjem.

Popcornmaskinen fra Champion er let at betjene. Indeni finder du en lille kasserolle, hvori du hælder popcorn og smør eller olie. Det anbefales, at du bruger mellem 1-3 deciliter ad gangen. Efter et par minutter vil du kunne se nye, sprøde og varme popcorn, som du kan tippe direkte ned i beholderen nedenfor. I denne beholder kan de holde sig nogenlunde varme, hvis du ikke ønsker at spise dem med det samme. Kasserollen er desuden let at afmontere, hvorfor du let kan rengøre den efter endt brug.

Specifikationer for Champions CHPCM120 retro popcornmaskine:

 • Anbefalet mængde popcorn pr. omgang: 1-3 deciliter
 • Indbygget belysning
 • Størrelse på ydersiden: 45,5 x 27 x 23,5 centimeter
 • Strømtilslutning: 230 V
 • Vægt: 4 kilo
 • Medfølger: målekop til popcorn og olie
 • Popcorn færdige på et par minutter

Great Northern Little Bambino popcornmaskine – en lækker popcornmaskine i mange farver

Bedste popcornamskine→ Set hos KitchenOne.dk til 698 kr.

 • Laver op til 2-3 liter popcorn ad gangen
 • Nem at rengøre
 • Har et lækkert look, der illuderer tivoli- eller cirkusstemning
 • Favorit blandt mange forbrugere

Du behøver heldigvis ikke bevæge dig uden for dit hjem for at nyde den helt særlige følelse, som nypoppede popcorn giver. For med popcornmaskinen Little Bambino fra Great Northern kan du opnå et resultat, der er meget lig biografens. Nemlig saltede, sprøde og lune popkorn, hvor den ene mundfuld tager den næste.

Popmaskinen er udført i lækkert design og ligner en miniudgave af en maskine, man ville kunne forvente at finde i et tivoli eller cirkus. Den giver mange skønne associationer i sit legefulde udtryk. Og så kan du customize den til dit køkken, for Little Bambino kommer nemlig i hele tre forskellige farver. I sort, rød og lyserød. Så du har flere muligheder for at fuldende udtrykket i køkkenet.

Little Bambino har også en praktisk størrelse, så den kan passe perfekt hjemme på køkkenbordet. Og hvis du ikke ønsker, at den skal stå fremme? Så kan du let pakke den væk, da den blot vejer 3,7 kilo. Og da den også er let at rengøre, er den en perfekt tilføjelse til ethvert køkken.

Popcornmaskinen kan lave cirka 2-3 liter popcorn ad gangen. Den er derfor perfekt til familier, der vil have lidt luksus til deres hyggeaftener. Og kommer der gæster på besøg? Så laver du blot en portion mere, så der hele tiden er friske forsyninger af lune popcorn.

Specifikationer for Great Northern Little Bambino popcorngryde:

 • Laver 2-3 liter popcorn pr. gang.
 • Har aftagelig gryde, der er let at rengøre
 • Rustfri stålpande med en kapacitet på 0,7 liter
 • Størrelse på ydersiden: 25 x 28 x 48 centimeter
 • Vægt: 3,7 kilo
 • CE & RoHs certificeret
 • Medfølger: flytbar skål, instruktionsmanual og målebæger
 • Popcorn færdige på et par minutter

OBH Big popper – God og billig popcornmaskine

Billig popcornmaskine test→ Set hos Proshop.dk til 286 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 299 kr.

→ Set hos SkiftSelv.dk til 299 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 338 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 338 kr.

→ Set hos Coop.dk til 399 kr. (699 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos ComputerSalg.dk til 438 kr.

 • Minimerer opvask, da låget bruges som skål
 • Favorabel pris
 • Signallampe, der gør det nemt at se, hvornår popcornene er færdige
 • Favorit hos mange brugere

Vil man gerne nyde en portion lune popcorn uden at betale en formue, er OBH’s Big Popper et rigtig godt alternativ til de lidt større maskiner. Her får du masser af valuta for pengene. Og den er indehaver af hele fem ud af fem stjerner blandt forbrugerne hos et stort dansk site for hvidevarer og køkkenredskaber.

Popcorn er en meget populær spise. Ikke mindst fordi de hører til blandt de mere kalorielette snacks, da man selv kan vælge, hvor meget olie eller smør man ønsker at bruge til tilberedningen. Og hvis du benytter OBH Big Popper popcornmaskine, er den et sundt alternativt til popcornposerne, der poppes i mikroovnen. Foruden de skadelige stoffer i emballagen svømmer de nemlig også i olie. Men med Big Popperen doserer du selv den ønskede mængde olie, så du kan få en langt sundere udgave af dine popcorn.

Specifikationer for OBH Big Popper Popcornmaskinen:

 • Kan lave op 4,5 liter pr. gang
 • Størrelse på ydersiden: 22,6 x 33,6 x 39,2 centimeter
 • Vægt: 2,65 kilo
 • Effekt: 1000 W
 • Non-stick-behandling
 • Signallampe

Great Northern Company Top Star popcornmaskine (GNCP-9) – En af de vildeste popcornmaskiner på markedet

Bedste popcornmaskine til prisen→ Set hos Whiteaway.com til 5.415 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 6.125 kr.

 • Udført i rustfrit stål og er særdeles holdbart designet
 • Lydsvag motor, der ikke er til gene
 • Tykt glas, der isolerer godt og holder popcornene lune i lang tid
 • Kasserollen kan let tages ud og er let at rengøre.
 • Laver popcorn på ingen tid
 • 3 kontakter gør den smart og let at betjene

Go big or go home! Det er næsten umuligt ikke at få denne tanke, hvis man ser på Great Northern Companys Top Star Popcornmaskine. For her er dimensionerne store og armbevægelserne ligeså. Ja, du føler næsten, at du er i direkte konkurrence med biograferne, hvis denne maskine indtager dit hjem. For den har en vægt på 21 kilo og kan lave op imod 18 liter popcorn ad gangen.

Den er den største af alle modellerne hos Great Northern Popcorn Company. Og ja, den er lidt af et mesterværk inden for popcornmaskiner.

Med sin store størrelse og kapacitet er den det perfekte indslag til sommerfesten, barnedåben eller konfirmationen. Eller andre tidspunkter, hvor man bare ikke kan få serveret nok popcorn. Og dens tykke glas, der isolerer godt, gør, at popcornene holder sig lune i meget lang tid. Du kan derfor roligt lave store portioner ad gangen, så dine gæster kan spise popcorn løbende. Der er ingen tvivl om, at dine gæster vil gå fra festen og tale om maskinen efterfølgende. Den er en sand showstopper. Og så er dens design en særegen kombination af nostalgi og moderne teknologi i ét.

Great Northern Company Popcornmaskinen er udført i et lækkert design i rustfrit stål. Det gør den ikke alene enormt robust, men samtidig er den utrolig let at rengøre. Den har et varmelegeme i bunden, der sørger for at opvarme kornene. Og med en effekt på hele 1350 W tager det ingen tid at lave en portion poppede popcorn. Og det tykke hærdede glas sørger for, at varmen ikke slipper nogen steder, så de forbliver lune. Hvis man altså ikke lige kan spise 18 liter popcorn på én gang.

Popcornmaskinen fra Great Northern Company er den maskine i denne test, der kommer med mest udstyr. Her har producenterne nemlig på det nærmeste sørget for, at du er klar til fest eller hyggeaften fra starten. Der medfølger nemlig både tre plastikbægere i retrostil, 50 serveringsposer, målebægere samt en stor ske udført i rustfrit stål.

Specifikationer for Great Northern Company Top Star Popcornmaskine:

 • Kan lave op imod 18 liter popcorn ad gangen
 • Lydsvag motor
 • Varmeelementer, der holder popcornene varme
 • Isolerende hærdet glas og rustfrit stål
 • Medfølger: 3 plastikbægere, 50 serveringsposer, målebægere og en stor ske i rustfrit stål
 • Effekt: 1350 W
 • Effekt på varmelampe: 60 W
 • CE- og RoHS-certificeret
 • ETL godkendt
 • Størrelse på ydersiden: 39,4 x 45,0 x 78,8 centimeter
 • Vægt: 21 kilo
 • 4 styk vibrations- og skridsikre gummifødder

Severin PC3751 Popcornmaskine – Nyd popcorn med testens billigste popcornmaskine

Popcornmaskine tilbud→ Set hos Byghjemme.dk til 214 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 214 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 215 kr.

→ Set hos SkiftSelv.dk til 232,11 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 264 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 271,8 kr.

→ Set hos Gucca.dk til 290 kr.

 • Lille og praktisk størrelse
 • Særdeles favorabel pris
 • Kan tilberede popcorn uden brug af olie
 • Laver lækre popcorn på 2-3 minutter

Denne lille, lækre sag nyder stor opbakning blandt forbrugerne. Dette skyldes ikke alene dens favorable pris, men også dens sundhedsmæssige kvalifikationer. Du kan nemlig lave popcorn helt uden smør eller olie med Severins popcornmaskine. Og smagen er stadig lækker. Lyder det urealistisk? Det er det ikke, når det er Severin, der står for jobbet.

Du kan følge med i processen gennem det transparente låg imens og iagttage de små korn, når de skifter form. Men bare rolig, for popcornmaskinen gør sit arbejde til UG, så du slipper for brændte popcorn eller upoppede popcorn.

Severin PC 3751 er den mindste popcornmaskine i denne test. Det gør, at mange forelsker sig i den, da den er let at pakke væk, når den ikke er i brug. Og samtidig er den let at rengøre, da den ikke består af mange dele.

Specifikationer for Severin PC 3751 Popcornmaskine:

 • Laver popcorn på ca. 2,5 minutter
 • Effekt: 1200 W
 • Varmluft
 • Skridsikre gummifødder
 • Integreret påfyldningsbæger

Bedst i test – Hvilken Popcornmaskine skal du vælge?

I denne guide har vi forsøgt at gøre rede for en række forskellige modeller inden for popcornmaskiner, der findes på markedet. Vi har arbejdet ud fra devisen om at skabe et samlet overblik ud fra diverse eksperttests, samtidig med at vi har forsøgt at finde de bedste og billigste popcornmaskiner på markedet inden for forskellige prisklasser.

Hvilke behov du har, er den afgørende faktor for, hvilken popcornmaskine du bør vælge. Er det blot til dig eller nogle få familiemedlemmer, kan du med fordel gå efter en at testens mindre popcornmaskiner.

Skal du derimod bruge en popcornmaskine til en fest, et event eller til en institution, bør du gå efter en af testens store modeller fra Great Northern Company. Her er du sikret en stor volumen af popcorn, så du kontinuerligt kan servere lune popcorn, hvis du skal servicere mange gæster.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply