Poseløs støvsuger test – Find de bedste og billigste til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du træt af din almindelige støvsuger derhjemme, og ønsker du derfor at prøve noget nyt? Hvorfor ikke investere i en poseløs støvsuger, da der er rigtig mange fordele ved en model som denne, hvilket netop har resulteret i, at rigtig mange danske forbrugere køber en poseløs for en ganske almindelig støvsuger.

Først og fremmest skal det naturligvis nævnes, at en poseløs støvsuger – som navnet også hentyder – ikke indeholder nogen støvsugerpose, og det vil helt konkret sige, at du aldrig behøver at spendere penge på nye poser, som meget bekendt godt kan gå hen og være rigtig dyre.

Støvet bliver i stedet samlet i en smart og aftagelig beholder, som du så naturligvis er nødt til at tømme i ny og næ, men dette er til gengæld utroligt nemt og simpelt. Oftest gælder det, at du blot skal klikke den af, hvorefter du kan tømme den direkte ned i din skraldespand derhjemme.

Bedst i test poseløs støvsuger

Dette er en langt nemmere og mere simpel proces, end hvis du skulle skifte en støvsugerpose, da dette meget let kan komme til at svine meget.

Der er således rigtig mange grunde til, hvorfor du bør vælge en poseløs støvsuger frem for en almindelig støvsuger, men det er dog vigtigt, at man i forbindelse med dette er opmærksom på, at en poseløs model koster en smule mere. Til gengæld vil du altid opleve en maksimal sugeevne, og herudover slipper du som sagt for at bruge penge på støvsugerposer.

Du vil her i artiklen blive præsenteret for 6 rigtig gode bud på forskellige poseløse støvsugere, så du kan blive en smule klogere på, hvilken model der formår at leve op til netop dine behov.

Samtlige støvsugere er produceret af de førende mærker på markedet netop nu, og herudover er de alle af høj kvalitet til en god pris, så enhver vil kunne få råd til dem.


Bosch BGS5335-støvsuger

test af poseløs støvsuger→ Set hos Skousen.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.999 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.999 kr. (4.099 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Proshop.dk til 2.077 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 2.494 kr.

Den næste støvsuger i testen er fra Bosch, og vi har her igen at gøre med et produkt af yderst høj kvalitet, som derfor vil kunne holde i adskillige år fremover. Vi er godt nok faldet en smule ift. prisen, men det er bestemt ikke noget, der går ud over effektiviteten eller designet.

Støvsugeren er nemlig udstyret med SensorBagless teknologi samt et AirTurbo System, som altid giver en høj luftgennemstrømning samt en kraftfuld børste. Modellen har desuden et SelfClean-system, hvilket betyder, at den helt automatisk rengør sit eget filtersystem, der er integreret i maskinen, og herudover har den et vaskbart HEPA-filter.

Det resulterer i, at den til hver en tid sørger for at bortfiltrere samtlige partikler, hvilket gør, at denne støvsuger fra Bosch passer perfekt ind i hjem med allergikere.

Ved køb af denne poseløse støvsuger får du desuden en model, der er utrolig nem at betjene, og herudover følger der 3 forskellige tilbehør med i købet: et polstermundstykke, fugemundstykke og møbelmundstykke, så du altid kan være forberedt på alle typer opgaver.

Herudover er den udstyret med et ergonomisk håndtag, hvilket er med til at give den en rigtig god komfort, og endelig skal det nævnes, at modellen ikke vejer mere end 6.7 kg., hvilket gør den til en utrolig let støvsuger, der er nem at have med at gøre.

LÆS OGSÅ:  Tyverialarm Test - Den bedste sikkerhed i hjemmet for hele familien

Tristar støvsuger

poseløs støvsuger bedst i test→ Set hos CDON.dk til 605 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 698 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 749 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 749 kr.

Vi holder os igen i den lavere ende af prislejet med denne poseløse støvsuger fra Tristar.

Ved køb af en model som denne vil du hurtigt opleve, hvor nemt og hurtigt det er at få støvsuget sit hjem fra top til tå, og så endda til et fantastisk resultat hver eneste gang. Tristars poseløse støvsuger har en utrolig stærk sugeevne, og du vil derfor blive overrasket over, hvordan den kan koste så lidt, når du får så meget for pengene.

Du får desuden børster til både tæpper og gulve med i købet samt en minibørste, så du kan nå ind til selv de mindst tilgængelige områder i dit hjem.

Herudover skal det nævnes, at modellen har en kapacitet på 2,8 l, og at den er i energiklasse A. Endelig har den et lydniveau på 75 dB(A).

Når du køber denne Tristar poseløse støvsuger, får du altså høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris, og du kan således være sikker på, at den vil kunne holde i mange år fremover. Du får ydermere justerbar sugeintensitet, automatisk kabeloprulning samt en smart slange i rustfrit stål. Endelig skal det nævnes, at ledningen kan blive 6 meter lang, hvorfor du aldrig vil få problemer med at kunne nå rundt i hele rummet.


Electrolux ZUFPARKETT

bedst i test poseløs støvsuger→ Set hos Whiteaway.com til 2.699 kr.

Den næstsidste poseløse støvsuger i testen er en model fra Electrolux, der hedder ZUFPARKETT.

Ved køb af denne kan du være sikker på, at den effektivt vil klare rengøringen hjemme hos dig, uanset om der er tale om klinkegulve, parketgulve eller tæpper.

Den har desuden et lydniveau på 75 dB og et ganske lavt energiforbrug, i og med at den har energiklasse A.

Når du bruger denne støvsuger, bliver alt støvet samlet op i en støvbeholder, som du nemt vil kunne tage af og på, og du vil således aldrig skulle bruge dyre domme på støvsugerposer igen.

Herudover vil beholderen kunne rumme hele 1,6 liter, hvilket gør, at der sagtens kan gå lang tid imellem, at du tømmer den.

Ydermere skal det nævnes, at netop denne model særligt er oplagt at anvende på store gulvområder, i og med at den har en arbejdsradius på hele 12 meter, og den er dermed et rigtig godt valg for dig, der bor i et forholdsvist stort hus med dertilhørende store gulvområder.

Endelig er det også værd at lægge mærke til støvsugerens smarte teleskoprør, som du nemt vil kunne tilpasse efter akkurat din højde, så du på den måde sagtens kan støvsuge i længere tid uden at få problemer med din ryg.


Hoover XP81XP15

bedste poseløs støvsuger→ Set hos Skousen.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.199 kr.

Denne model er fra det velkendte og respekterede mærke Hoover. Den er særligt oplagt for dig, der ønsker en effektiv støvsuger, der især er god ift. hårde gulve eller gulvtæpper. Ved køb af denne model får du en motor på 27 W, som altid sørger for en rigtig god sugestyrke, og herudover har den en beholder på 1,5 liter. Den passer desuden til de fleste hjem, eftersom den har en arbejdsradius på 9 meter, og du slipper således for at skulle gå og flytte rundt på møbler osv., når du anvender den.

LÆS OGSÅ:  Gulvvasker test – Her finder du de bedste gulvvaskere på markedet

Det er desuden værd at lægge mærke til modellens smarte farver i sort og rød samt dens enkle design, og herudover vejer den ikke mere end blot 6,4 kg, hvilket betyder, at du nemt vil kunne flytte rundt på den. I forhold til mundstykker følger der et fugemundstykke samt parketmundstykke med i købet, og endelig skal det nævnes, at den er udstyret med et HEPA-filter.

Denne poseløse støvsuger fra Hoover er det oplagte valg for dig, der er interesseret i en effektiv rengøring gang på gang samt en helt fantastisk sugeevne – og så til en yderst god pris endda.


Melissa-støvsuger, 1000W, 4L, 16420264

bedst i test poseløs støvsuger→ Set hos Manillo.dk til 499 kr.

I forhold til den næste støvsuger i testen er vi gået endnu længere ned i pris, og det er derfor den oplagte model for dig, der ikke er villig til at betale en formue for en ny støvsuger, men som stadig går op i kvalitet.

Ved køb af denne støvsuger fra Melissa får du en model, der især er udviklet til bl.a. at opsamle samt at opbevare støv, og herudover har den en effekt på hele 1000W, hvilket gør den til en utrolig kraftfuld model.

Ydermere kan den helt selv regulere sugestyrken, så du altid er garanteret et godt resultatet efter hvert eneste brug, og herudover er der generelt tale om en rigtig god investering, i og med at du slipper for løbende omkostninger.

Denne støvsuger er således det oplagte valg for dig, der ønsker en poseløs støvsuger af høj kvalitet, som desuden er utrolig nem at betjene.

Herudover er den særligt velegnet til brug på både hårde gulve såvel som løse tæpper, og så kan du hurtigt og nemt tømme selve beholderen så tit du vil, så du på den måde slipper for ulækre lugte i dit hjem. Endelig skal det nævnes, at den er udviklet i energiklasse B, D og E.


Dyson Cinetic Big Ball Animalpro støvsuger

poseløs støvsuger test

Denne poseløse støvsuger er fra det anerkendte mærke Dyson. Vi har her at gøre med en støvsuger i absolut særklasse.

Det smarte ved denne model er, at den kan tilpasse sig automatisk efter det underlag, den arbejder på, hvad end det er et hårdt trægulv eller et løst tæppe. Herudover har den det nyeste cylinderteknologi, som giver en utrolig kraftig sugeevne.

Denne teknologi gør desuden, at støvsugeren altid vil opfange selv den mindste støvpartikel, så dit hjem bliver støvfrit, og på den måde sikrer du desuden, at den aldrig taber sugeevne, i og med at du ikke behøver at vedligeholde et filter.

En anden fordel ved denne støvsuger er, at den er utrolig nem at anvende, og du kan således let køre den rundt om alle typer hjørner og forhindringer.

Ydermere har du mulighed for at dreje håndtaget i tre forskellige retninger, så du får en langt bedre kontrol samt en større fleksibilitet. Modellen er desuden udstyret med en ekstralang stang, så du kan nå selv de mindst tilgængelige områder.

Er du dermed på udkig efter en poseløs støvsuger med en kraftig motor, som er let at manøvrere, er denne model fra Dyson uden tvivl det helt rette valg for dig. Godt nok er prisen en smule høj, men du får til gengæld også rigtig meget for dine penge.

LÆS OGSÅ:  Robotstøvsuger Test - Her finder du nogle af de bedste robotstøvsugere

Det skal du være særligt opmærksom på, når det kommer til valg af poseløs støvsuger

Er du også træt af at skulle købe poser til din støvsuger, er en poseløs model det helt rette valg for dig. Der er dog forskellige ting, der kan være rigtig gode at være opmærksom på, når du skal ud og investere i en poseløs støvsuger, og du vil nu blive præsenteret for et par af disse.

Først og fremmest bør du være særligt opmærksom på lydniveauet, da det er de færreste, der ønsker en støvsuger, der larmer meget. Det gælder som regel, at de fleste poseløse modeller har et lydniveau på omkring 65 til 85 dB(A), og det kan således være en god idé at holde øje med dette, såfremt du eksempelvis har små børn i hjemmet eller bor i en opgang, hvor du ønsker at vise hensyn over for dine naboer.

Ydermere bør du også være særligt opmærksom på, hvor meget opsamleren på din nye støvsuger vil kunne indeholde, da der er visse modeller, der ikke er i stand til at indeholde ret meget, og du vil således være nødsaget til at tømme den hele tiden.

En tredje ting, der kan være smart at lægge mærke til, når det kommer til valg af poseløs støvsuger, er energimærkningen. Det gælder i forbindelse med dette, at samtlige støvsugere vil få tildelt et mærke alt efter det pågældende strømforbrug, som modellen bruger, og såfremt du derfor går efter en støvsuger, der har energimærke A, er dette rigtig godt både for dig selv, men så sandelig også for miljøet.


Støvsuger med mikrofilter

Herudover bør du kigge efter støvsugerens støvemission, som siger noget om, hvor meget støv den vil kunne blæse ud i luften, når du anvender den.

Her er det naturligvis en god idé at gå efter en model med så lille støvemission som muligt, og endelig kan det være smart at være opmærksom på filteret i maskinen.

Du bør i forbindelse med dette vælge en støvsuger med et mikrofilter, såfremt der ikke er stort behov hjemme hos dig for filtrering af luften, mens du i stedet bør gå efter et HEPA-filter, hvis du gerne vil have, at samtlige mikropartikler sorteres fra.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.