Powerbank test 2019 – stor test af nogle af de bedste powerbanks

0

I denne powerbank test får du vores introduktion til otte forskellige powerbanks, som er på markedet lige nu. Alle powerbanks, som vi nævner, har udmærket sig ved at være enormt gode til bestemte ting og til at dække forskellige behov. Således får du blandt andet vores bud på blandt andet en superflot og lille powerbank, en lille og kraftig, en smukt designet, en med solceller, en vandtæt og flere andre. Med andre ord har vi haft fokus på at finde forskellige powerbanks, som både dækker forskellige behov, og som er supergode til at dække netop det behov.

I anmeldelserne finder du:

 • Beskrivelse af powerbanken og dens kvaliteter
 • Steder, hvor produktet også har scoret højt
 • Den billigste pris, produktet er set til
 • Tekniske specifikationer: vægt, kapacitet, output.

Før vi dog introducerer de forskellige produkter, er det vigtigt at forklare et par tekniske begreber, så du har lettest ved at vurdere produktet. Den første af de to tekniske termer, som vil blive brugt, er kapaciteten. Kapacitet dækker over batteriets mængde af spænding, som den kan holde på, når den er fuldt opladet. Desto større kapacitet, desto flere opladninger af din smart phone kan den klare uden selv at skulle i stikkontakten. Dernæst vil du også møde konceptet output. Dette er også vigtigt, da det fortæller, hvor hurtigt din telefon eller tablet kan oplades med powerbanken. I testen her rangerer de hovedsageligt mellem 5V/1A og 5V/2.4A, hvor 2.4A betyder en markant hurtigere opladning end 1A.

TP-Link Tl-PBG6700Powerbank test

→ 193 kr. hos Wupti.com

Første produkt i denne test er en testvinder af den kompakte slags, som overordnet set må siges at være i flot design, samtidigt med at den er effektiv i sin opladning. TP-Link laver generelt rigtig gode powerbanks, og denne er blot endnu en i rækken. Den har nemlig ingen fejl eller mangler, og den præsterer godt på alle parametre: vægt, design, og effektivitet. Således scorer den topkarakter, fordi TP-Link har formået at kombinere alt, hvad man kunne håbe, en powerbank havde. Det er da heller ikke tilfældigt, at powerbanken får 10/10 hos Komputer For Alle og er kåret som testvinder hos M3. Og så er den fundet til blot 184 kroner hos Wupti.

Af tekniske specifikationer får du en stærk powerbank, størrelsen taget i betragtning. Selvom TP-Link TL-PBG6700 kun har én USB-port, så er det rigeligt – den præsterer nemlig højt med et output på 5V/2.4A. Dermed er den afgjort i den hurtige ende, især hvis man sammenligner med størrelsesmæssige sammenlignelige produkter. Batteriet rummer en kapacitet på 6.700 mAh, hvilket svarer til 2-3 opladninger. At powerbanken genoplades via Micro USB-porten på 2.4A gør desuden, at den også er hurtigere til dette end mange andre.

Vi elsker især:

 • Det flotte design, der inkluderer en smuk mulighed for at se batteriets status
 • Det høje output og hurtig genopladning
 • At alt går op i en højere enhed.

Vooni Power Bank StoneBedste powerbank

→ SMALL: 159 kr. hos Coolstuff.dk

→ LARGE: 279 kr. hos Coolstuff.dk

En af de mest veldesignede og dekorative powerbanks, som vi har med i denne test, og som man kan finde på markedet, er denne Power Bank Stone fra Vooni. Med inspirationen fra afslebne sten på stranden får du i hvert fald en strømlinet powerbank, som skiller sig ud fra mængden, og som desuden kommer i to forskellige størrelser. Begge er de pæne, men hver især har de forskellige tekniske specifikationer, hvoraf den ene er kategoriseret som nødoplader, og den anden som lidt mere end det. Det reflekteres også i prisen, som hos Coolstuff er spottet til henholdsvis 159 kroner og 279 kroner før fragt. Powerbanken er desuden testvinder hos Politiken og topscorer hos M3 Sverige.

LÆS MERE:  Sådan finder du den rette stationære PC til hjemmet

Den mindste model på 123 gram kommer med en kapacitet på 5.200 mAh og et output på 1A. Dette er ikke meget, og den kan ikke blive kategoriseret som andet end en nødoplader. Dette er da ikke nødvendigvis negativt, da det er sådan én, mange søger. Dermed er denne mindre model en perfekt mulighed, da den også pynter og kan være i tasken eller lommen.

Den lidt større model på 244 gram kommer med en kapacitet på 10.400 mAh og et output på 2.1A. Dette giver den en væsentligt hurtigere opladningsevne end lillebroren, ligesom at den også kan klare flere opladninger, inden den selv skal lades op. Begge er dog udstyret med beskyttelse mod kortslutning som 4 LED-pærer, som indikerer batteriets tilstand.

Vi elsker især:

 • Det smukke udseende
 • At den kommer i to størrelser.

iWalk Extreme TrioPowerbank bedst i test

→ 499 kr. hos Wupti.com

Med denne powerbank, iWalk Extreme Trio, får du et produkt, som ikke helt ligner alle de andre. Powerbanken kommer nemlig med integrerede kabler, som bringer mange praktiske kvaliteter med sig. Der er henholdsvis et kabel til Lightning-indgange, altså iOS-produkter, og et kabel til Micro USB-telefoner og andre enheder, som benytter sig af samme indgang. Derudover får du også en ekstra USB-port til andre enheder. Den klare fordel ved dette er, at du slipper for at skulle huske ledning og lader samt at skulle have disse til at ligge og rode. Denne innovative løsning har gjort powerbanken til testvinder hos EkstraBladet og til topscorer hos eReviews.dk og Mobil.nu. Du finder produktet til 499 kroner hos Wupti.

Af tekniske specifikationer rummer powerbanken mere end blot de to indbyggede kabler. Den kommer med 10.000 mAh, hvilket svarer til 3-4 fulde opladninger. Ligeledes har den et højt output på 5V/2.4A, hvilket alt i alt forsvarer den relativt høje pris. Vægten er på 224 gram, hvilket typisk er mindre end tilsvarende produkter, og den har et LCD-display til indikation af batteriniveauet.

Vi elsker især:

 • De indbyggede kabler
 • Den høje kapacitet og output.

PowerAdd Apollo 2 Billig powerbank

→ 299 kr. hos Wupti.com

Denne powerbank er ikke en hvilken som helst powerbank. Tværtimod er den en praktisk gadget, som er fremragende til lange vandreture, til skiture, festivaller eller lignende. Powerbanken er nemlig med indbyggede solceller, hvilket gør, at den lades op, når solen skinner. Du behøver dermed ikke være i nærheden af en stikkontakt – og skinner solen, så skal du ikke være nervøs for, om den løber tør. Med disse solceller får powerbanken desuden et anderledes og high-tech look. Den er spottet til 299 kroner hos Wupti, og den er topscorer i testen hos GeekLeak.

Af tekniske specifikationer kommer PowerAdd Apollo 2 med et batteri på 10.000 mAh og to USB-porte, hvilket er ganske passende. USB-portene er henholdsvis med et output på 5V/2.1A og 5V/1.3A, hvilket giver en hurtig mulighed for opladning, samt en mulighed til mindre batterier. Apollo 2 vejer 266 gram, og den er skræddersyet til et udendørs eventyr!

LÆS MERE:  Køkkenmaskine test 2019 - De 6 bedste køkkenmaskiner

Vi elsker især:

 • Solcellerne
 • Udseendet med solcellerne
 • Den indbyggede lommelygte.

Anker PowerCore+ 10050Anker powerbank

→ 499 kr. hos Wupti.com

Med denne powerbank får du kort sagt en kompakt enhed med stor kapacitet. Anker’s Powercore+ er på størrelse med et kreditkort, men den bringer stadig masser af opladninger med sig. Det er desuden værd at bemærke den indbyggede Quick-charge- og PowerIQ-teknologi, som henholdsvis sikrer hurtig opladning og tilpasning mellem USB-porten og den tilsluttede enhed. Så denne lille sag rummer altså rigtig mange gode ting! Dermed er det heller ikke tilfældigt, at den er topscorer hos både PCMag, Charger Habor og PCAdvisor – sidstnævnte, som i øvrigt kårer den som nummer 1 over de 20 bedste powerbanks lige nu. Den er genial til rejsen.

Af tekniske specifikationer bringer Anker Powercore+ 10.050 mAh, hvilket er meget i forhold til størrelsen. Den vejer blot 240 gram, og når den også rummer de føromtalte teknologier, så bringer den rigtig meget godt med sig. USB-indgangene er noget særligt med Quick-Charge- og tilpasningsteknologien, men du kan være sikker på, at oplevelsen af en opladning er i top.

Vi elsker især:

 • Quick-Charge- og PowerIQ-teknologien, som gør powerbanken til noget særligt
 • Den kompakte størrelse.

Sandberg Waterproof 6000 (vandtæt) Powerbank forhandler

→ 757 kr. hos Wupti.com

Sandbergs Waterproof 6000 er det tætteste, du kommer på en perfekt og hårdfør powerbank. Den er i hvert fald blandt de bedste på markedet, når det kommer til vandtætte og modstandsdygtige powerbanks. Den er robust – også i sit udseende – og den kommer desuden med en IP67-certificering, som erklærer den støv- og vandtæt. Den er dermed et godt valg til udendørs brug, hvilket også er tydeliggjort med indbygget SOS-signal og lommelygte. Den er spottet til 269 hos Wupti og får topkarakter hos Komputer For Alle.

Af tekniske specifikationer får du med Waterproof 6000 først og fremmest IP67-certificeringen. Derudover er den udstyret med 6.000 mAh, hvilket er normalt for størrelsen. Dette giver cirka 3 opladninger, så den er velegnet til en kortere tur i vildmarken. Den kan også nemt være i rygsækken, da den blot vejer 162 gram. Den har indbygget batteri-indikator samt én USB-port med output på 5V/2.1A.

Vi elsker især:

 • Fuld fokus på robusthed
 • Skræddersyet til vildnisset
 • Det robuste design.

Puro Fast Charger Powerbank online forhandler

→ 619 kr. hos Gearspot.dk

Den næstsidste powerbank i testen er en kraftig én af slagsen. Den kommer med fuld kraft, da den er udstyret med hele 20.000 mAh. Således får du en hurtig powerbank med høj kapacitet, som rummer masser af opladninger og rigeligt med USB-porte. Dermed er denne powerbank et godt valg, hvis du er på udkig efter kapacitet. Udseendemæssigt kan man også godt fornemme, at det er det indre, der er i fokus. Den er relativt stor og hvid, men på trods scorede den topkarakter hos Icakuriren. Du finder den til 619 kroner hos GearSpot.

Af tekniske specifikationer rummer den mange interessante ting. Som sagt er den udstyret med hele 20.000 mAh, hvilket er cirka 10 smartphoneopladninger. Den har 4 USB-porte, som alle kan bruges samtidigt – to af dem er på 5V/1A, og to er på 5V/2.1A til hurtigere opladninger. Vægten er på 510 gram, og størrelsen er markant. Men sådan er vilkårene, hvis man er på udkig efter kapacitet frem for størrelse. Værd at bemærke er desuden displayet, som giver en helt nøjagtig aflæsning af batteriets status.

LÆS MERE:  Bose QuietComfort 35 - Test og anmeldelse

Vi elsker især:

 • Kapaciteten og hurtigheden
 • Det digitale display.

TP-Link PB2600Bedste powerbank forhandler

→ 135 kr. hos Wupti.com

Sidste powerbank i denne test af endnu et produkt fra TP-Link. De laver ganske enkelt fremragende powerbanks, men denne har dog et andet fokus end den tidligere nævnte. Med PB2600 får du nemlig den perfekte nødlader, som du kan have med dig overalt. Den er lille, den har kapacitet til en enkelt opladning, den er diskret, og så er den ikke mindst billig. Dermed er den perfekt til håndtasken, lommen eller lignende. Med andre ord dækker den præcis de kvaliteter, som man kan forvente af en nødoplader, og den er dermed et oplagt alternativ til større og dyrere powerbanks, som rummer mere, end du måske har brug for. PB2600 kan du finde til blot 124 kroner hos Wupti, hvilket gør den til testens billigste. Hos PC Advisor får den desuden 4/5 stjerner.

Af tekniske specifikationer rummer PB2600 ikke meget – men den rummer nok. Den kommer med 2.600 mAh, hvilket er tilsvarende en enkelt opladning af din smartphone fra 0-100%. Den har en enkelt USB-port på 5V/1A, hvilket igen er nok til en fin opladning. Den vejer blot 68 gram, så det er ikke for sjov, at man kan have den med alle steder.

Vi elsker især:

 • Det diskrete design samt vægt og størrelse
 • At den er skræddersyet til én nødopladning.

Køb en powerbank, der dækker dine behov

Som sagt har vi samlet nogle af markedet bedste powerbanks her i testen. Hver især rummer de forskellige kvaliteter og har forskellige egenskaber, målt på både størrelse, kapacitet, ekstraudstyr osv. Dermed skal du huske, at det handler om at finde den powerbank, som bedst muligt dækker de behov, som du har. Vi har forsøgt at samle en række produkter, som hver især kan dække forskellige behov – og vi har forsøgt at finde de bedste i hver klasse.

Derfor kan dette forhåbentligt både give dig et overblik over muligheder og være et eksempel på et godt valg. Hvis dette kan lette din søgen efter den rette køb, så er vi glade. I hvert fald skal du have held og lykke i jagten på den rette powerbank til lige netop dig og dine behov – uanset om det er masser af kapacitet, muligheden for én opladning, eller om det er en powerbank til turen ud i vildnisset, du er på udkig efter.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk