Printer test – Sådan finder du den bedste printer til dit behov

0

Når man scanner markedet for printere vil man opdage, at der findes et utal af printere med vidt forskellige anvendelsesmuligheder. På den baggrund er det naturligvis vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser om, hvad der er den bedste printer for en selv – baseret på de behov, man har for at printe (scanne og kopiere). Således kan du i denne printer test finde et udvalg af forskellige printere, som er blandt de bedste til forskellige behov. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik, og finde lige præcis dén printer, der passer bedst til dine behov og prisklasse.

Skal man vælge en blækprinter, en laserprinter, en fotoprinter, en multifunktionsprinter (all in one printer), en sort-hvid printer eller en farveprinter, en trådløs printer, en dyr eller billig printer? Spørgsmålene er mange.

Vi har derfor lavet en lille oversigt med nogle af de overvejelser, man med fordel kan gøre sig, inden man køber en printer, samt en oversigt over de vigtigste parametre, at sammenligne de forskellige printere efter.

Bedst i test

HP Color LaserJet Pro M454dw

 • Udskriver 28 sider pr. minut
 • Trådløs udskrivning
Bedst til prisen

Brother HL-L2375DW Laserprinter – Monokrom – Laser

 • miljørigtig farvelaserprinter
 • Udskriver 18 sider pr. minut
Billig og god

Epson Expression Home XP-3105 Blækprinter Multifunktion

 • Udskriver 32 sider pr. minut
 • Mulighed for udskrift på begge sider

Sammenligning af valgte printere

For at kunne sammenligne de seks printere i denne printer test har vi lavet et lille overblik over disses væsentligste funktioner. Oversigten er ikke komplet mht. funktionalitet, men der henviser vi til den specifikke tekst under hver printer. Fx hvis man har behov for at vælge mellem A3 printere, printere med flere skuffer, stor papirkapacitet osv.

Overvejelser inden printerkøb

 • Har du store eller små printmængder – og har hastigheden af udskrivningen nogen betydning?
 • Er sort/hvid print tilstrækkeligt, eller skal du også printe i farver?
 • Har du brug for andre funktioner end print, fx kopiering og scanning?
 • Hvilke medier skal du kunne udskrive på, fx papir (A4/A3), labels, kuverter, fotopapir – og skal det ske via separate skuffer i printeren?
 • Skal du udskrive trådløst og fra forskellige enheder som fx pc, tablet, mobiltelefon?
 • Er den billige printer (i indkøb) også den billigste i det lange løb?

Vi har fundet forskellige interessante printere i prisniveauet op til ca. 2.000 kr., som er et godt køb til hjemmekontoret eller privat brug. Læs vores printer test nedenfor, og bliv klogere på dit valg.


Brother MFCJ5730DW color inkjet AIO

Bedste printer forhandler
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2895 kr.
Set til
1820 kr.
Set til
2465 kr.

Brother MFC-J5730DW color inkjet er Brothers bud på en robust og brugervenlig printer til den professionelle bruger i vores printer test. Printeren vejer godt 20 kg og måler 53 x 37 x 40 cm.

Den er udstyret med 4 separate blækpatroner og en papirbakke med en imponerende kapacitet på 500 ark papir. Det er yderligere muligt at udskrive i A3-format.

Printhastigheden er 35 ark i minuttet for sort-hvid udskrift og 27 ark for farveudskrift. Printeren håndterer dobbeltsidet udskrift, og har indbygget multifunktion til kopiering og scanning. Det er ligeledes muligt at udskrive fra diverse smartphones og tablets via AirPrint og Google Cloud Print.

Der er mulighed for at købe ekstra store printerpatroner til Brother MFC-J5730DW, hvis man printer meget og vil optimere sin driftsøkonomi.

Med sit store printvolumen og papirkapacitet henvender printeren sig til den (semi-) professionelle køber eller den mindre virksomhed.


Brother HL-L2375DW Laserprinter – Monokrom – Laser

Bedste laserprinter
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1258 kr.

Brother HL-L2375DW CW er en miljørigtig farvelaserprinter, der har flere internationale miljøgodkendelser. Den har fire separate tonere, som giver en god driftsøkonomi, da de kan skiftes individuelt, efterhånden som de slipper op. Til brugere med store printbehov findes der ekstra store tonere, som giver en endnu bedre driftsøkonomi. En speciel god facilitet ved denne printer, da den derved henvender sig til en bredere brugergruppe.

Printeren har plads til 250 A4-ark, udskriver ca. 18 sider i minuttet og kan både bruges med kabel og trådløst. Har du en smartphone eller tablet, klarer printeren også udskrift fra disse via Brothers egen print-app, Apples AirPrint eller Googles Cloud Print.

Printeren måler ca. 41 x 46 x 24 cm og vejer 17 kg.

Brother HL-3140CW er velegnet til det lille hjemmekontor eller til privat brug.


Epson Expression Home XP-3105 Blækprinter Multifunktion

Billig printer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
500 kr.

Den næste printer i vores printer test er Epson Expression Home WP-3105. En blækprinter, som også kan kopiere og scanne (og noget som sjældent som at faxe). Den måler 37.5 cm x 30 cm x 17 cm, vejer 4,3 kg., har en skuffe til papir eller fotopapir og udskriver op til 32 sider i minuttet.

Printeren har 5 separate blækpatroner, som sammen med mulighed for udskrift på begge sider af papiret (duplex) giver en fornuftig driftsøkonomi. Den kan udskrive trådløst samt fra smartphone og tablet via apps.

Printeren har en stor touchskærm på knap 11 cm og kan udskrive ydermere udskrive fra hukommelseskort eller USB-nøgle.

Med Epson Email Print kan man sende dokumenter og fotos til printeren, så man i realiteten kan udskrive fra et hvilket som helst sted i verden.

Printeren er velegnet til det lille hjemmekontor eller til privat brug.


HP Officejet Pro 7730 Wide Format All-in-One A3 Blækprinter Multifunktion med Fax 

bedst i test printer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1576 kr.

HP Officejet Pro 7730 er en miljørigtig blækprinter, som også kan scanne, kopiere og faxe. Printeren er velegnet til udskrift af såvel dokumenter som fotos i professionel kvalitet. Der er separat fotobakke, som understøtter fotopapir i størrelsen 10 x 15 cm.

Dokumenter og fotos kan udskrives og redigeres via printerens touchskærm på knap 7 cm.

Printeren har 2 blækpatroner, en sort og en 3-farvet. Den måler 58.49 cm x 44.48 cm x 38.58 cm og vejer godt 18½ kg. Udskriftshastigheden er 12 sider i sort-hvid eller 8 sider i farve pr. minut.

Som flere af de øvrige printere, kan der udskrives trådløst eller fra mobile enheder (smartphones og tablets), uanset om det er Apple-, Android- eller Amazon-produkter.


HP Color LaserJet Pro M454dw, Laser, Farve, 600 x 600 dpi, A4, 28 sider pr. minut, Duplex udskrivning

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3502 kr.

HP Color LaserJet Pro M454dw er en farvelaserprinter med multifunktion, dvs. den foruden at printe kan scanne, kopiere og faxe. Den måler 41.2 cm x 46.9 cm x 29.5 cm.

Printeren har 4 separate blækpatroner og udskriver op til 28 sider pr. minut. Ud over almindeligt papir kan printeren udskrive på forskellige medier som fx konvolutter, transparenter, kort, etiketter, fotopapir m.m.

Der er mulighed for trådløs udskrivning, og printeren har forskellige scanningsfunktioner (til mail, til mappe på pc, til netværksdrev osv.).

Printeren er velegnet til hjemmekontoret, da den har et anbefalet månedligt volumen (antal udskrevne sider) på 150 – 2500. Producenten HP angiver endda et månedligt printforbrug på op til 40.000 sider, så her er der tale om en printer i vores printer test, som kan honorere selv den mindre virksomheds printopgaver. Men den kan selvfølgelig også bruges til aktivt skrivende private husholdning eller den studerende, som har et større printbehov.


Epson Expression Home XP-2105 Blækprinter Multifunktion

Billig printer
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
366 kr.

Epson Expression Home XP-2105 er en lille og kompakt blækprinter på kun 39 x 30 x 14,6 cm, som ikke fylder meget på skrivebordet. Printeren vejer små 4 kg.

Som navnet antyder kan printeren også kopiere og scanne. Der er mulighed for trådløs udskrivning via Wi-Fi, og mobiludskrivning via smartphone eller tablet. Sidstnævnte sker fra Epsons iPrint app. Som for andre Epson printere kan man med Epson Email Print sende dokumenter og fotos til printeren, uanset hvor du befinder dig.

Printeren har 4 separate blækpatroner, som sikrer køberen den bedste driftsøkonomi.

Epson XP-235 har trods det kompakte udtryk en imponerende udskriftshastighed på op til 26 sort-hvide sider pr. minut. Og det halve, hvis man printer i farve.

Printeren er velegnet til både dokumenter og fotos og henvender sig derfor både til den private køber samt hjemmekontoret.


Anbefalinger – find den bedste printer

Overordnet kan man sige, at har man et stort printbehov er anskaffelse af en laserprinter økonomisk fordelagtigt, da driftsudgifterne typisk er billigere end for blækprintere. Til gengæld er laserprintere oftest dyrere i anskaffelse. Det er derfor en god ide at kigge på den samlede økonomi (indkøb + løbende drift), inden man anskaffer sig en ny printer.

Vælger man en blækprinter er det oplagt at kigge på, hvor mange af ens udskrifter, der skal være i farver? Vælger man en printer med kun to patroner (en sort og en kombineret farvepatron), kan farveprint blive en dyr fornøjelse, da farvepatronen skal skiftes, når den første af de 3-4 farver er brugt op.

De fleste printere i denne printer test kan udskrive på begge sider (duplex), så her er der også mulighed for at spare på papiret – og dermed tilgodese miljøet, hvilket ikke er uvæsentligt.

De forskellige producenter af printere anbefaler naturligt nok sine egne toner- og blækprodukter. Men der findes dog alternativer i form af kopiprodukter eller refills til originale produkter, som kan have en positiv effekt på printerens driftsøkonomi.

Du skal dog være opmærksom på, at anvendelse af kopiprodukter kan have indflydelse på den garanti, der ydes på din printer. Undersøg dette, inden du anskaffer dig den første leverance af toner- og blækpatroner!

Der er generelt god fornuft i at kigge på sit samlede behov for dokumenthåndtering. I mange år har en multifunktionsprinter (all-in-one printer), som ud over at printe typisk kan scanne og kopiere (evt. faxe), været en god løsning for den gennemsnitlige køber, som af og til har brug for at gøre et fysisk dokument digitalt.

I dag har den teknologiske udvikling imidlertid udviklet sig, så man via sin smartphone og tablet kan scanne dokumenter med ganske få klik – og få disse arkiveret netop der, hvor de hører hjemme. Fx i mails, i fildelingsværktøjer, Cloud-løsninger. Herfra vil de så kunne printes, såfremt der alligevel er behov for en papirudgave af et givent dokument.

Økonomi

For at give dig som forbruger en indikation af, hvad driftsudgiften ved print er, har vi lavet en oversigt over, hvad det koster at printe en A4-side for de seks printere i printer testen.

ForhandlerModelPrisPris på et sæt toner / patronerKapacitet (sider)Pris pr. side
Brother MFC-J5730 DW1.544,-540,-550 stk.0,98,-
Brother HL-3140 CW1.225,-2.050,-1.675 stk.1,22,-
Epson XP-8301.190,-547,-270 stk.2,02,-
HP Officejet 5740 e1.174,-306,-180 stk.1,70,-
HP MFP M281 fdw2.249,-2.031,-1.325 stk.1,53,-
Epson XP-235730,-401,-220 stk.1,82,-

Det skal understreges, at undersøgelsen ikke er et videnskabeligt studie i printpriser, idet det er umuligt at beregne den præcise kapacitet i en toner eller blækpatron. Og de færreste af os bruger lige meget sort, rød, gul og blå farve, når vi printer. Men beregningen tager udgangspunkt i den samme gennemsnitsbetragtning for alle seks printere – og priserne er derfor sammenlignelige, selv om de ikke nødvendigvis er helt præcise.

Sådan har vi gjort:

 • Vi har i December 2019 indhentet priser på toner og blækpatroner på den hjemmeside, hvor printeren er set til salg
 • Der er tale om originale produkter i den billigste, tilgængelige form. Dvs. hvis der er en sampak med fire patroner, er den valgt frem for fire separate patroner
 • Der er ikke medtaget andre forbrugsstoffer eller reservedele i beregningen
 • Kapaciteten er beregnet som et gennemsnit af de oplyste kapaciteter for hver enhed.
 • Der er ikke indregnet leveringsomkostninger o.l. ved køb og bestilling på Internettet.

Held og lykke med dit printervalg!


Printer Test 2019

Denne printer test kan hjælpe dig godt på vej i forbindelse med dit køb af ny printer. Vi har fundet nogle af de bedste modeller på markedet og fundet frem til de bedste priser! Man kan få brug for en printer i et væld af henseender. Det ved de mange producenter af printere godt og derfor har de også produceret mange forskellige printere, så enhver person kan finde lige netop dén printer, der på bedste vis dækker hans eller hendes behov. Det har dog også betydet, at der er mange, der pludselig har fået svært ved at finde hoved og hale i det store marked for printere, der er her i landet. Du skal dog ikke være bange for, at indrømme det, for du er bestemt ikke den eneste, der står i denne situation. Du kan dog gøre det nemmere for dig selv ved at læse denne printer test, der giver dig et godt indblik i markedet og de modeller, du bør se nærmere på.

Der findes et væld af printere på det danske marked, så derfor er der også mange modeller at vælge imellem. Det bærer naturligvis både positive og negative ting med sig, men hvis man ikke er synderligt teknisk anlagt og derfor heller ikke kan bryste sig af, at have den store viden om printere, så kan det medføre, at man bliver forvirret over det store udvalg af printere. Dog skal du naturligvis være klar over, at det store udvalg også betyder, at uanset om du stiller rigtig mange krav og er meget krævende ift. din kommende printer, så kan du finde en passende model – og det kan du selvfølgelig også sagtens, hvis du blot skal bruge en printer til at udskrive lidt A4-papir derhjemme i ny og næ.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det oftest er de forbrugere, der blot skal bruge en simpel printer, der får sværest ved at finde en passende model, for dem, der stiller mange krav er på forhånd klar over, hvad de leder efter. Mange af de forbrugere, der blot skal bruge en ganske simpel printer og ikke stiller nogle synderlige krav, er oftest også dem, der ender med at falde for ét af de mange slagtilbud. Dem er der mange af og du støder blandt andet på dem i supermarkeder, hos diverse danske webshop og endda også i store elektronikforretninger. Du kan sagtens købe en printer, der koster dig 299 kr. eller 399 kr., men spørgsmålet er, om det er det rette at gøre?

Selvom det kan virke tiltalende at vælge en printer, der koster mellem 299 kr. og 399 kr., så er det yderst sjældent en god idé og vil samtidig også være noget, du kommer til at fortryde relativt hurtigt. Du har med stor sandsynlighed allerede hørt frasen om, at kvalitet koster penge, og det gør sig naturligvis også gældende i forbindelse med printere. I sidste ende vil du derfor også være langt bedre stillet ved at investere i en rigtig printer, der koster en anelse mere end de føromtalte 299 kr. eller 399 kr. Du får ganske enkelt en bedre kvalitet ved at investere lidt flere penge, og samtidig kan du også være sikker på, at den nyindkøbte printer virker som den skal, udskriver i en pæn kvalitet og er kompatible med stort set alle enheder, hvis du sørger for at investere i noget kvalitetsrigtigt. Det bliver du også meget klogere på i vores printer test.

Som tidligere nævnt, så er det oftest sværest for dem, der blot skal bruge en printer til at udskrive lidt dokumenter i ny og næ, da de ikke rigtigt har nogle krav til deres printer og dermed heller ikke er på jagt efter en toptunet model.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til en god printer, der er nærmest tilpasset til dine krav og behov, så har vi udformet en gennemarbejdet printer test, der indeholder intet mindre end 10 af markedets absolut bedste printere indenfor hver deres kategori. Det er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde en rigtig god printer her på siden, der både passer til dine krav og samtidig også stemmer overens med dit fastsatte budget.


HP Deskjet 3720 – Verdens mindste All-in-One Printer

HP Deskjet 3720 - Verdens mindste All-in-One Printer

HP Deskjet 3720 er – som navnet også antyder – produceret af HP, der må siges at være én af de største producenter af printere verden over. Lige netop denne model adskiller sig dog fra mange af de øvrige modeller i vores printer test, da den kan bryste sig af at være den absolut mindste All-in-One-printer.

På trods af, at den er verdens mindste All-in-One-printer, så kan den sagtens bruges til både at printe, scanne og kopiere – og trods dens størrelse, så er den faktisk spækket med alskens typer af den nyeste teknologi og en rigtig høj ydeevne.

Den er naturligvis også udstyret med HPs mobile udskrivningsteknologi, der giver dig muligheden for at udskrive dokumenter, billeder og meget andet direkte fra din smartphone eller fra din tablet-pc – og det er så nemt, at alle og enhver kan finde ud af det, hvad end de har iOS eller Android.

Ikke nok med, at du her får en printer, der kan bryste sig af en helt uovertruffen størrelse, så får du samtidig også en All-in-One-printer, der kan bryste sig af, at den kan udskrive intet mindre end 2,5 gange så mange sider med originale HP-blækpatroner som de forrige modeller.

Deskjet 3720 fra HP måler ikke mere end 450 mm. i bredden, 246 mm. i højden og 175 mm. i dybden, hvilket bestemt bevidner om, at der er tale om en meget kompakt printer, som alle og enhver vil kunne finde plads til på deres kontor eller deslige. Man skulle ikke tro, at en printer, der er så lille som HP Deskjet 3720 ikke vil kunne bryste sig af nogen synderligt høj ydeevne, men det er dog overhovedet ikke tilfældet, for du får faktisk muligheden for at udskrive helt op til 8 sider pr. minut ved sort udskrivning, mens du kan udskrive hele 5,5 sider pr. minut ved udskrivning i farver.


HP Envy 5540 – All-in-One Printer

HP Envy 5540 - All-in-One Printer

Hvis du gerne vil have fat i en printer, der kan give dig mulighed for at slippe din kreativitet fri og nå nye højder, men dog uden at det er noget, der kommer til at holde indflydelse på de omkostninger, der er forbundet med udskrivningen.

Hvis du samtidig også er af den opfattelse, at det er en prioritet for dig, at du får fat i en printer, der gør det nemt for dig at udskrive alt lige fra dokumenter til billeder direkte fra din smartphone eller fra din tablet-pc, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på HP Envy 5540, der er en rigtig fornuftig All-in-One Printer fra HP, som du oven i købet har mulighed for at erhverve til en rigtig god pris ift. andre printere i denne printer test. Selvom prisen er lav, så skal du dog ikke være bange for, at kvaliteten ikke er i orden – for det skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at den er!

Du kan bruge din HP Envy 5540 til en lang række forskellige ting, hvilket blandt andet også inkluderer at udskrive fotoprojekter eller scanne og kopiere dokumenter via den berøringsfølsomme grafikskærm, der er placeret ovenpå printeren – skærmen måler endda hele 5,5 cm., hvilket er svarende til 2,2 tommer.

Der skal bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at du ikke kommer til at sætte en stopper for din effektivitet, hvis du bruger en HP Envy 5540 til at udskrive dine dokumenter, for du har muligheden for at udskrive helt op til 12 sort-hvide sider pr. minut og hele 8 farvede sider pr. minut med den lækre All-in-One Printer fra HP.

Du kan selvfølgelig udskrive fra alle rum i din bolig helt uden af være bange for diverse typer af afbrydelser og forstyrrelser, eftersom dens trådløse signal fungerer rigtig godt, uanset om du udskriver fra en PC, smartphone eller noget helt tredje.


HP Color LaserJet Pro M252dw

HP Color LaserJet Pro M252dw

Her er der tale om en meget kompakt printer i vores printer test, der både kan bruges i et privat og erhvervsmæssigt regi, hvorfor der er tale om en kraftig og robust printer, der kan klare de helt store opgaver.

Det er en printer, der kommer med en kombination af de originale HP-tonerpatroner og JetIntelligence, hvilket giver dig en sikkerhed for, at der er tale om en effektiv printer.

Den kan derfor også bryste sig af, at kunne udskrive helt op til 18 sider i minuttet, og efter aktivering fra printerens dvaletilstand, vil den være i stand til at udskrive hurtigere end nogen anden printer i samme prisleje og samme kategori.

Du har selvfølgelig mulighed for nemt at udskrive direkte fra diverse typer af software som Microsoft Word og Microsoft PowerPoint – og endda også direkte fra dit USB-drev, hvis du har filer liggende på USB-drevet, der skal udskrives.

HP Color LaserJet Pro M252dw er bestemt også helt med fremme, når det kommer til det teknologiske aspekt, hvilket blandt andet betyder, at du har mulighed for at udskrive direkte på printeren via en NFC-kompatibel mobilenhed, hvorfor du dermed ikke vil være nødsaget til at være koblet på samme netværk eller tilkoblet via kabel.

Det betyder også, at du har mulighed for at udskrive trådløst fra alle typer af enheder fra din HP Color LaserJet Pro M252dw, hvis bare de er kompatible med NFC-teknologien.

Ligesom på alle øvrige printere i denne printer test, så er der selvfølgelig også mulighed for at forbinde sig via Wi-Fi-netværket eller ganske enkelt blot via et traditionelt kabel, hvorfor der er mange muligheder, når det kommer til en HP Color LaserJet Pro M252dw.

Noget af det vigtigste er dog, at der generelt ikke kræves den store opsætning eller software, for at kunne udskrive, hvorfor det er nemt at komme i gang med din HP Color LaserJet Pro M252dw.


HP DeskJet 3630 All-in-One-printer

HP DeskJet 3630 All-in-One-printer

Hvis du gerne bare vil holde det simpelt og ikke stiller synderligt høje krav til din kommende printer, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du bør se nærmere på HP DeskJet 3630, der er en rigtig god og samtidig også meget kosteffektiv All-in-One Printer fra HP – og det vigtigste af det hele er, at du kan stole på, at det er en printer, der bliver ved med at fungere.

Ydermere, så skal det selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at du særdeles nemt vil kunne komme i gang med både at udskrive, scanne og endda også kopiere med den respektive printer.

Det er alt sammen noget, der sagtens kan lade sig gøre på trods af, at designet af denne printer er blevet lavet på så kompakt vis som overhovedet muligt, da idéen med HP DeskJet 3630 er, at det skal være en pladsbesparende printer til dig, der ikke har behov for det store.

Noget der naturligvis også er værd at bemærke ved HP DeskJet 3630 er, at du har mulighed for på ganske simpel vis at udskrive fra diverse typer af mobile enheder, hvilket naturligvis inkluderer stort set alle typer af smartphones og tablet-pc’er, hvorfor du ikke længere nødsaget til at tænde for din PC, hvis du skal udskrive noget, som du f.eks. har liggende på din mobile enhed eller som du har fået tilsendt i en mail og som du har behov for at skrive ud.

Ikke nok med det, så har HP faktisk også udviklet en app, der hedder HP All-In-One Printer Remote, der gør det muligt for dig at administrere diverse typer af udskrivnings- og scanningsopgaver direkte fra denne applikation – det bliver ganske enkelt ikke meget nemmere for dig at komme i gang med enten at udskrive eller scanne direkte fra din mobile enhed, hvad end den er Android- eller iOS-baseret.


Brother farve laserprinter HL-3140CW

Brother farve laserprinter HL-3140CW

Brother er bestemt også en kendt producent af printere, så derfor er det også ganske naturligt, at du kommer til at finde en række printere fra Brother i denne printer test. Den første Brother-printer på listen er HL-3140CW, der er en lille og smart LED-farveprint, der passer rigtig godt til hjemmebrug, men også til dig, der leder efter en printer, der passer til det mindre kontor.

Med Brother HL-3140CW kan du printe intet mindre end 18 sider i minuttet, hvilket bestemt er en hastighed, der tillader dig at holde din effektivitet oppe, så du kan komme videre med dit arbejde eller med øvrige gøremål.

Printene kommer dog ikke kun yderst hurtigt, men også i en rigtig god kvalitet, da den kan printe i helt op til 2400×600 dpi, og den samlede papirkapacitet lyder på helt op til 250 ark, hvorfor du ikke skal være bange for, at den løber tør midt under en udskrift.

Hvis du har en smartphone eller en tablet-pc (hvilket langt de fleste danskere har den dag i dag), så bliver du med garanti rigtig glad for at høre, at du faktisk får muligheden for at udskrive både dokumenter, billeder og andet på din Brother HL-3140CW direkte fra din mobile enhed, hvad end der er tale om en iPhone, iPod touch eller iPad hvortil du kan bruge Brothers helt egen iPrint&Scan-app eller om du derimod f.eks. har en Android-baseret enhed eller lignende hvortil du har mulighed for at udskrive på din Brother HL-3140CW ved hjælp af Google Cloud Print.

Det er særdeles nemt at bruge din smartphone eller din tablet-pc til at udskrive fra, hvilket også betyder, at du ikke længere skal til at bøvle med at sende dine filer over til din PC, tænde den og bruge den til at udskrive med, for nu kan du blot gøre det direkte fra din smartphone eller direkte fra din tablet-pc.


Brother printer DCP-J4120DW – trådløs printer med scanner

Brother printer DCP-J4120DW - trådløs printer med scanner

Her er der tale om endnu en printer fra Brother, der bedst kan tolkes som en rigtig god alt-i-én-printer, der dog – på trods af, at den også kan udskrive i A3 – er en meget kompakt én af slagsen.

Årsagen til, at du med Brother DCP-J4120DW får muligheden for at udskrive i A3-format er, at den udskriver i landskabsformat (liggende retning) – hertil skal du bruge de manuelle enkeltarksføder, der er at finde på bagsiden af printeren.

Endvidere, så er du også i stand til at lave dobbeltsidet print (duplex) på helt op til A4-størrelse, når du printer fra din DCP-J4120DW, hvilket er med til at sikre, at du ikke spilder unødigt papir på noget, der sagtens kunne være printet som et dobbeltsidet print i stedet for – det hele foregår desuden i én arbejdsgang, hvilket naturligvis betyder, at det ikke er noget, der tager længere tid end et almindeligt print.

Som den førnævnte Brother-printer, så er der naturligvis også indbygget både en trådløs forbindelse og en cloud-tilslutning i denne printer, hvilket sikrer fleksibilitet for enten hele familien eller for hele kontoret.

Ikke nok med, at du faktisk har muligheden for at sidde foran din PC og udskrive direkte fra cloud-tjenester såsom Dropbox, Evernote, OneDrive og Google Drive, så har du faktisk også mulighed for at bruge din Brother DCP-J4120DW til at udskrive noget direkte fra din mobile enhed, hvilket både kan være en smartphone eller en tablet-pc.

Det er måske noget, der lyder kompliceret, men faktum er, at det er ganske simpelt og det er ikke noget, der kræver, at du er teknisk garvet. Hvis du ejer en iOS-baseret enhed, så kan du bare bruge Brothers egen app; iPrint&Scan. Hvis du derimod har en Android-enhed, så kan du bruge Google Cloud Print i stedet – begge dele er uhyre nemt og kræver ingen opsætning.


HP Color Laserjet Pro MFP M177fw

HP Color Laserjet Pro MFP M177fw

Hvis du er på jagt efter en printer, der kan bruges i en mindre eller mellemstor virksomhed, som du samtidig har mulighed for at erhverve til en overkommelig pris sammenlignet med, hvad du får for pengene, så er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du bør se nærmere på HP Color Laserjet Pro MFP M177fw, der ikke blot kan bryste sig af, at udskrive i levende farver og med en rigtig god hastighed, så kan den samtidig også tilsluttets på trådløs vis eller via en Ethernet-forbindelse, så man nemt og enkelt kan tilgå printeren, når der er behov for at udskrive noget.

Ved at det hele fungerer trådløst, så betyder det naturligvis også, at der kan bruges flere enheder på én gang, hvilket blandt andet også inkluderer diverse typer af mobile enheder, som kan gøre brug af enten HP ePrint eller AirPrint til at udskrive fra HP Color Laserjet Pro MFP M177fw uden at skulle sende dokumenterne el.lign. til en PC først.

Der skal ikke lægges skjul på, at HP Color Laserjet Pro MFP M177fw er en printer, der både kan bruges til virksomheden, men også til privaten, hvis du gerne vil have dig en printer, der er driftsikker og som ikke stopper med at virke lige foreløbigt.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den egner sig rigtig godt til de virksomheder, der ønsker at opretholde en høj produktivitet og derfor ikke ønsker at deres medarbejdere skal spilde dyrebar tid på at vente på deres udskrifter.

Du kan oven i købet også bruge en HP Color Laserjet Pro MFP M177fw til at udskrive marketingmateriale i en professionel kvalitet, så det ikke længere er noget, der skal klares af en ekstern virksomhed, men derimod kan klares direkte på kontoret af f.eks. en marketingmedarbejder. Her er der tale om en printer i vores printer test, der både kan udskrive, kopiere, scanne og endda også faxe – den kan det hele.


Brother DCP-9015CDW all-in-one farveprinter

Brother DCP-9015CDW all-in-one farveprinter

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er de færreste printere, der i dag ikke kan betragtes som en alt-i-én-printer – og Brother DCP-9015CDW er selvfølgelig endnu én af de printere, der kan tolkes som værende en alt-i-én-printer.

Der er dog nogle punkter, der får Brother DCP-9015CDW til at adskille sig fra mange af de andre printere på det danske marked, hvilket blandt andet er, at den både kan bryste sig af, at være højtydende og økonomisk, hvorfor den passer rigtig godt til enten en mindre virksomhed eller til en privatperson, der ikke ønsker at gå på kompromis med sin printer.

Med en Brother DCP-9015CDW har du blandt andet mulighed for at lave 2-sidet udskrivning, lave udskrifter i strålende farver og naturligvis er kvaliteten af hver enkelt udskrift på et fænomenalt niveau, hvorfor du er garanteret, at udskrift efter udskrift vil se uhyre godt ud.

Brother DCP-9015CDW indgå i en helt ny generation af LED-printere fra Brother, der er blevet designet til at kunne yde i topklassen og samtidig give en masse værdi for pengene i form af pæne udskrifter, men naturligvis også, at den er økonomisk, så der ikke bruges for mange penge på toner og vedligehold af printeren.

Du kan udskrive helt op til 18 sider pr. minut på din Brother DCP-9015CDW, uanset om der er tale om farvesider eller sorte udskrifter, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for, at der er tale om en printer, du skal stå og vente på i flere minutter, hvis du ønsker at udskrive noget, der sprudler af farve – som f.eks. et familiefoto eller lignende.

Printeren har også et meget lavt strømforbrug, da det har været en prioritet for Brothers side at holde dette på et absolut minimum for at stemme overens med deres vision om at skabe en højtydende og økonomisk printer.


HP printer all-in-one – Officejet 5740

HP printer all-in-one - Officejet 5740

HP Officejet 5740 i vores printer test er en rigtig smart e-all-in-one-printer, der ikke blot udskriver dokumenter i laserkvalitet, men oven i det, så udskriver den oven i købet også fotos i professionel kvalitet, der betyder, at den passer rigtig godt ind i enhver husstand, uanset om den primært kommer til at blive brugt til at udskrive almindelige sorte og hvide dokumenter eller den derimod hovedsageligt skal bruges til at udskrive billeder.

Printeren er udstyret med en lang række af brugervenlig funktioner, der blandt andet er med til at gøre det til en sand leg at skulle udskrive dokumenter eller fotos direkte fra en mobil enhed som f.eks. en smartphone eller en tablet-pc.

Det er selvfølgelig også særdeles nemt at udskrive fra en almindelig PC, hvilket er det, langt de fleste personer gør den dag i dag, men det bliver dog mere og mere almindeligt at man bruger sin smartphone eller tablet-pc til at udskrive enten dokumentere eller fotos.

HP Officejet 5740 kan bruges i rigtig mange sammenhænge og i rigtig mange husstande, men der skal dog ikke lægges skjul på, at den passer rigtig godt til den familie, der helst ikke vil bøvle for meget med teknikken og bare gerne vil have, at den virker og hurtigt kan klare den eller de udskrifter, de har behov for at få klaret.

Med en printer som HP Officejet 5740, så har du ikke bare en alsidig printer, der altid virker, når du skal bruge den, men du har samtidig også en printer, der kan udskrive intet mindre end helt op til 12 sider pr. minut, hvis der er tale om almindelig sort/hvid-print, mens den klare helt op til 8 sider pr. minut, hvis der er tale om et mere farvestrålende print.

Uanset hvad og hvor meget, du printer, så kan du være sikker på, at denne printer i vores printer test, er kvaliteten på et professionelt niveau og at det hele foregår på meget simpel vis.


HP OfficeJet Pro 8715 All-in-One-printer

HP OfficeJet Pro 8715 All-in-One-printer

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at hvis du gerne vil have en printer som HP OfficeJet Pro 8715, så er du naturligvis også nødsaget til at være interesseret i at betale, hvad det egentlig koster at få fingrene i en rigtig god printer.

Du skal dog ikke være et sekund i tvivl om, at du kommer til at få din investering rigtig mange gange igen, da du får en printer, der kan give dig prisbillige farveudskrifter i en uhyre høj kvalitet, der kommer til at koste dig cirka halvdelen af prisen pr. side, som du ville skulle have betalt, hvis du i stedet have været ude og investere i en helt almindelig laserprinter fra vores printer test.

Her får du i stedet en komplet All-in-One-printer, der kan give dig muligheden for at bevare en høj produktivitet og samtidig også håndtere store opgaver med alsidige funktioner som både udskrivning, fax, scanning og kopiering.

Det er naturligvis også meget vigtigt, at du ikke skal stå og vente på dine udskrifter i alt for længe, når du er i gang med at skrive noget ud – og det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du har intentioner om at bruge en printer som denne i et erhvervsmæssigt regi, for så handler det om at være effektiv og produktiv, hvilket du bestemt ikke kan være, hvis du skal stå og vente på, at dine dokumenter bliver færdige med at blive skrevet ud.

Det er heldigvis ikke noget problem, hvis du vælger at gå ud og investere i en HP OfficeJet Pro 8715, for med en printer som denne, så kan du faktisk udskrive helt op til 22 sider pr. minut, hvis du printer helt almindelige sort og hvid, men hvis du derimod printer i farve, så kan du udskrive helt op til 18 sider pr. minut.


Brother HL-L6400DW Laserprinter

Brother HL-L6400DW Laserprinter

Hvis du har intentioner om at investere i en ny laserprinter, der skal bruges i et forretningsøjemed, så er det naturligvis uhyre vigtigt, at du sørger for at investere i en printer, der er robust og som kan bryste sig af, at have en fremragende papirhåndtering, en hurtig printhastighed og ligeledes også muligheden for at være udstyret med store tonere, så du ikke skal udskifte dine tonere hele tiden.

Hvis du er på jagt efter en sådan printer, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Brother HL-L6400DW i vores printer test, for den kan bryste sig af lige netop dét og meget mere til.

Det er den perfekte printer til din virksomhed, hvad end det blot er dig selv eller der derimod er tale om en virksomhed med op til flere ansatte, for det er både en printer med ganske få printomkostninger og samtidig er den også stabil nok til at kunne håndtere brugen fra flere ansatte.

Hvis du i forvejen har en printer stående på kontoret, som du oplever har rigtig mange omkostninger forbundet med sig, så kan det være en særlig fordel for at investere i en Brother HL-L6400DW, eftersom den kan være med til at reducere dine printomkostninger, eftersom den gør brug af ekstra store toner, hvorfor ud også vil kunne udskrive helt op til 20.000 sider, inden der er behov for en udskiftning.

Ikke nok med det, så er der ligeledes også mulighed for at håndtere langt fra papirer end mange andre printere, eftersom den har en samlet kapacitet, der lyder på intet mindre end 2.650 ark, hvilket bestemt må siges at være en stor kapacitet. Ikke nok med det, så kan den også udskrive hele 50 papirer pr. minut, hvorfor du ikke skal bruge synderligt lang tid på at udskrive de papirer, du skal bruge, uanset om du skal udskrive 10 papirer eller 100 papirer.


EPSON Expression Photo XP-860 Multifunktionsprinter

EPSON Expression Photo XP-860 Multifunktionsprinter

Her er der tale om en rigtig god 4-i-1-fotoprinter i vores printer test, der bestemt befinder sig i den øverste klasse, da den blandt andet er udstyret med en Wi-Fi-funktionalitet. Der skal ikke lægges skjul på, at EPSON Expression Photo XP-860 er en printer, der er ideel til fotoentusiaster, der er på jagt efter en fremragende allround-printer.

Expression Photo XP-860 fra EPSON gør brug af Claria Photo HD-blæk, der – uden tvivl – er en blæk, der er af uhyre høj kvalitet, hvilket naturligvis sikre, at dine dyrebare erindringer vil holde i op til 300 år i et fotoalbum, hvilket bestemt bevidner om, at der er tale om høj kvalitet.

Ydermere, så kan Epson Connect naturligvis også hjælpe dig med at gøre mobiludskrivning til en leg, og der er ligeledes også en stor LCD-touchskærm som er med til at gøre det til intet mindre end en leg at gøre brug af en printer som EPSON Expression Photo XP-860.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at det i dag handler om at kunne printe hurtigt og nemt direkte fra enhver enhed, som du har ved dig. Ved at gøre brug af Epson Connect, så har du mulighed for at printe direkte fra stort set alle former for enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablet-pc’er, hvilket du kan takke Epson iPrint 2 for.

Du har endda mulighed for at udskrive fotos direkte fra Facebook og du kan desuden også gøre brug af både Epson Email Print2, der gør det muligt for dig at udskrive dokumenter, billeder og meget andet fra hele verden, da du blot kan sende en e-mail direkte til din printer.

Ydermere, så understøtter EPSON Expression Photo XP-860 naturligvis også både AirPrint 3 såvel som Google Cloud Print, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at du kan printe fra alle enheder, uanset hvilket operativsystem og hvilken enhed, du gør brug af.


HP OfficeJet 200 Mobile-printer

HP OfficeJet 200 Mobile-printer

Der er flere og flere, der begynder at arbejde mobilt, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du skal have muligheden for at kunne skrive dine dokumenter og fotos ud på farten.

Ved at vælge en printer som HP OfficeJet 200 Mobile-printer, så bliver hele verden til dit kontor med en effektiv mobiludskrivning og endda helt og aldeles uden at skulle være tilknyttet et netværk.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der ikke er synderligt mange andre printere på det danske marked, der kan bryste sig af, at være lige så hurtig og støjsvag som denne printer, der kan give rigtig mange sider pr. patron og samtidig har den også en uhyre lang levetid, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at HP OfficeJet 200 Mobile-printer er en suveræn printer for dig, der godt kan lide at have en printer med på farten, så du altid kan udskrive både dokumenter og fotos, når der er behov for det.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at pointen med en printer som HP OfficeJet 200 Mobile-printer er, at det skal være nemt og enkelt at gøre brug af printeren, men dog uden, at det er noget, der kommer til at have indflydelse på kvaliteten af dine udskrifter.

Heldigvis forholder det sig således, at du ganske enkelt har mulighed for at oplade din HP OfficeJet 200 Mobile-printer overalt, så derfor kan du også altid holde tempoet højt, da du f.eks. kan lade den op, mens du er på kontoret, mens du kører rundt i bilen eller et helt tredje sted.

I og med, at den er udstyret med HP’s helt egen Fast Charge-teknologi, der giver dig muligheden for at tilslutte printeren til en stikkontakt og i løbet af blot 90 minutter lade batteriet helt op, hvis du sørger for at printeren er helt slukket, mens den er til opladning i stikkontakten.


HP LaserJet Pro M501dn

HP LaserJet Pro M501dn

Ved at investere i en printer som HP LaserJet Pro M501dn fra vores printer test, så får du en imponerende hastighed og en ydelse, der gør det muligt for dig at opretholde en høj effektivitet på kontoret. Ikke nok med det, så er der faktisk også tale om en printer, der er energibesparende og samtidig vil printeren også starte hurtigere end mange af de andre printere, der er at finde på det danske marked.

Det er selvfølgelig også særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en printer, hvor der har været fokus på, at have sikkerhedsfunktioner, der er helt i top, så du dermed vil være beskyttet mod diverse ondsindede trusler, hvilket du bestemt ikke skal være bange for, hvorvidt du er med en HP LaserJet Pro M501dn eller ej, for det er du i absolut højeste grad.

Ydermere, så gør HP LaserJet Pro M501dn brug af originale HP-tonerpatroner med JetIntelligence, hvilket fremstiller flere sider på kortere tid og pr. patron.

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at hvis du har intentioner om, at din printer skal være effektiv, så skal der naturligvis også være tale om en printer, hvor du ikke behøver at vente på dokumenterne. Hvis du vælger at investere i en printer som HP LaserJet Pro M501dn, så får du muligheden for at udskrive den første side på kun 7,2 sekunder fra strømbesparende dvaletilsand.

Ikke nok med det, så er der mulighed for både at udskrive tosidede dokumenter i løbet af ingen tid, mens der ligeledes også er mulighed for at udskrive helt op til 65 sider pr. minut på A5-papir, hvorfor der ikke skal være nogen tvivl om, at HP LaserJet Pro M501dn er en hurtig og meget effektiv printer.

Det er dog ikke det eneste, for det er oven i købet også den printer, der er førende i sin klasse i forhold til energiforbruget, hvilket selvfølgelig skyldes det innovative design og tonerteknologi.


Epson Expression Home XP-332

Epson Expression Home XP-332

Epson Expression Home XP-332 er en printer i vores printer testm der er en del af Epsons serie Small-in-One, der er en serie af printere, der er ideelle til dem, der ønsker en økonomisk udskrivning i høj kvalitet til hjemmet.

Det betyder også, at der selvfølgelig har været fokus på, at det ud fra et økonomisk synspunkt skal kunne betale sig for dig at investere i en printer som denne, hvorfor Epson blandt andet har valgt at Epson Expression Home XP-332 skal være udstyret med separate blækpatroner, så du dermed kun er nødsaget til at udskifte den farve, der reelt set er brugt op.

Ydermere, så er den også meget alsidig, da den f.eks. også er udstyret med Epson Connect, som tilbyder en komplet pakke med muligheder til blandt andet at udskrive både dokumenter og fotos direkte fra din mobile enhed, hvad end de er tale om en smartphone fra Apple eller der derimod er tale en tablet-pc fra Samsung.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Epson Expression Home XP-332 er en printer, der er blevet designet med specifikt fokus på, at den skal kunne bruges derhjemme af en helt almindelig familie eller af en person, der ikke har synderligt store krav til sin printer.

Derfor er den naturligvis også meget lille og kompakt, så der er mulighed for at finde plads til den i ethvert hjem. Det er dog ikke det eneste, som Epson Expression Home XP-332 kan bryste sig af, for den kan desuden også bryste sig af, at gøre brug af Epsons Claria Home Inks, hvilket er printerpatroner, der er ideelle til fremstilling af både klar, skarp tekst og blanke fotos, der er i professionel kvalitet.

Som tidligere nævnt, så vil de separate blækpatroner også være ensbetydende med, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge, da du kun er nødsaget til at udskifte lige netop dén blækpatron, der er løbet tør.


Hvilken type printer skal jeg egentlig lede efter?

Hvis du er på jagt efter en ny printer, så har du nok observeret i denne printer test, at der findes rigtig mange forskellige printere på det danske marked, hvilket godt kan gøre det svært for dig at finde frem til den helt rette printer for dit vedkommende.

Det er dog uhyre vigtigt, at du ikke bare springer ud i det og håber på det bedst, for hvis du gør det, så ender du med stor sandsynlighed med at foretage et forkert valg og dermed ender du også med at investere dine penge i en printer, der faktisk slet ikke lever op til dine krav og dækker dine behov.

Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at bruge lidt af din tid på at finde ud af, hvad du egentlig er på jagt efter, da det kommer til at gøre det meget nemmere for dig at finde frem til lige netop den printer, der er den bedste for dit vedkommende.

Hvis du ikke skal printe andet end ren tekst som f.eks. dokumenter, regneark eller breve, så er der ikke rigtigt nogen grund til at investere i meget andet end en simpel laserprinter eller en LED-printer, der hverken behøver at have synderligt mange funktioner eller behøver at være i stand til at printe med farve. Hvis du køber en sådan printer, så vil du dog også hurtigt finde ud af, at driftsomkostningerne i form af både toner og blækpatroner er blandt de absolut laveste på markedet, hvorfor der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge lige netop sådan en printer i stedet for én af de mange andre typer af printere på det danske marked, eller andre printere i vores printer test.

Hvis du mener, at det er en prioritet for dig at holde dine omkostninger i bund, så skal du selvfølgelig vælge én af disse to typer af printere, hvilket ikke bør være en synderligt stor udfordring for dig.

Er du derimod er den opfattelse, at du kommer til at få behov for at printe i farve, så kan du selvfølgelig ikke nøjes med en LED-printer eller en laserprinter, der ikke kan printe i farve. I stedet skal du se nærmere på én af de mange forskellige farveprintere på det danske marked.

Inden du gør dette, så er det dog uhyre vigtigt, at du sørger for at bruge lidt tid på at finde ud af, om det egentlig er dine penge værd at gå ud og investere i en farveprinter, for ikke nok med, at du kommer til at bruge en del flere penge på selve printeren, så kommer det også til at være dyrere for dig at holde den i drift, da du nemlig også kommer til at bruge flere penge på dine farvepatroner end almindelige sorte patroner. Det betyder også, at du hurtigt finder ud af, at driftsomkostningerne er en del højere ved en farveprinter.

Før i tiden var der faktisk kun mulighed for at vælge mellem de to typer af printere, men i dag er der faktisk også et tredje alternativ, der er at investere i en inkjet-printer, hvilket du kan finde en lang række af på det danske marked.

Fordelen ved at investere i en såkaldt inkjet-printer er, at du får en rigtig god printerkvalitet og at den er rigtig hurtig til at udskrive, så hvis du gerne vil have en printer, der både giver dig en rigtig god kvalitet og samtidig også er rigtig hurtig til at udskrive, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal finde en professionel inkjet-printer.

Ikke nok med det, så kan nogle af de gode inkjet-printere også udskrive på andre materialer end blot papir, hvilket betyder, at du f.eks. vil kunne udskrive et print og stryge dem på en t-shirt, hvis du har en rigtig god inkjet-printer.

Som du med garanti har fundet ud af nu i vores printer test, så er der rigtig mange muligheder og det kan godt være svært at finde ud af, hvad der er den helt rette printer for dit vedkommende. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at give dig god tid til at finde ud af, hvad du egentlig har behov for og hvad du gerne vil bruge dine penge på.

Der er stor forskel på alt lige fra udseende og materialer til funktioner og indstillinger, så derfor er der rigtig mange ting, du skal se nærmere på og som du skal gøre op med dig selv, inden du kan købe den helt rette printer, men forhåbentligvis kan denne printer test hjælpe dig på vej mod valget af den helt rigtige printer, uanset om den skal bruges i en mindre familie uden de store behov eller til et mellemstort kontor, hvor den skal bruges flere gange om dagen.

Printer test – hold øje med priserne

Det at gå ud for at købe sig til en printer er selvfølgelig noget, der er mulighed for at gøre flere forskellige steder. Dog er det blot vigtigt at huske på, at priserne på en ny printer godt vil kunne svinge relativt meget alt efter hvilket sted, man vælger at gøre sit køb. Det er derfor noget, som du skal være opmærksom på, når du skal ud for at finde dig den rette variant.

Ligeledes er det bestemt også værd at bemærke, at selve prisen på en ny printer ikke altid er det eneste, der er væsentligt at kigge efter. Der findes nemlig også mange andre ting, der også godt vil kunne spille en helt central rolle i forhold til hvilken type af printer, der er den rette for dig at lade dit valg falde på.

Foruden prisen på selve printeren er det nemlig også særdeles vigtigt, at man sørger for at se på, hvordan den løbende økonomi er i den pågældende printer, man køber. Dét har vi forsøgt at give et overblik over her i vores printer test.

Selvom det godt vil kunne lade sig gøre at finde en printer, som måske ikke ønsker særlig mange penge, så er det dog blot alligevel vigtigt at huske, at det ofte er den løbende økonomi i form af udgifter til blæk og toner, som er det, der godt kan gå hen og blive dyrt på den længere bane.

Derfor skal dette helt afgjort være noget, der tages med i dine overvejelser, når du skal vælge blandt en af de mange forskellige printere, der er at finde på markedet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (7 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.