Robotstøvsuger Test – Her finder du nogle af de bedste robotstøvsugere

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi er ganske givet mange, som ikke ynder at bruge vores sparsomme fritid med at løbe rundt med en støveklud eller en støvsuger. Og er budgettet ikke til at ansætte en fast hushjælp, kan en robotstøvsuger utvivlsomt være et godt alternativ. I denne robotstøvsuger test har vi samlet nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet ud fra eksperttests og anmeldelser. Således kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik, og finde en robotstøvsuger, der passer til lige præcis dit hjem.

Når nullermænd og krummer skal fjernes fra gulvet er det i hvert fald en stor fornøjelse for de fleste at sidde med en god bog og blot løfte fødderne, når robotten skal forbi. Eller få støvsugningen foretaget, mens man er på arbejde eller andre gøremål i hverdagen.

Bedst i test

Vorwerk Kobold VR300

  • 120 kvm på en opladning
Bedst til prisen

Neato Botvac D4 Connected

  • Eco og turbo program
Billig og god

iRobot Roomba 675

  • Smartphone-styring

Skematiske overblik

ForhandlerModelMål (cm)VægtDriftstidLadetidPris
iRobot Roomba 6169 x 343,6 kg60-90 min.180 min.1.952,-
iRobot Roomba 8669 x 353,8 kg60 min.180 min.3.099,-
Miele Scout RX19 x 352,9 kg120 min.120 min.3.499,-
iRobot Roomba 6759 x 343 kg60-90 min.120 min.2.299,-
Neato Botvac Connected10 x 334,1 kg90-120 min.180 min.4.999,-
Vorwerk Kobold VR2009 x 345 kg60-90 min.120 min.5.999,-

Efter robotternes indtog i husholdningen for mere end 20 år siden har de gennemgået en imponerende udvikling rent teknisk. Via avanceret teknologi kan de nu navigere rundt i boligen uden at støde ind i noget, køre over dørtrin og undgå trapper, huske hvor de har været før, omstille sig til forskellige underlag – og de kan faktisk også støvsuge!

Robotstøvsugere findes i stort set alle prislag og kvaliteter, og der er derfor god mulighed for at finde et produkt, der passer netop til dit behov. Den fornuftige forbruger gør sig som regel nogle overvejelser om, hvad et nyindkøb skal kunne, og hvad det må koste? Vi har derfor noteret nogle emner, som kan være en nyttig hjælp i din research af robotstøvsugere.

Hvad skal jeg fokusere på, inden jeg køber?

Robottens vigtigste egenskab er selvfølgelig sugeevnen, så lav en vurdering af ”snavs-niveauet” i dit hjem. Består snavset væsentligst af krummer og nullermænd, eller har du husdyr e.l., hvor hår og mere genstridigt snavs kan være en udfordring i den løbende rengøring? Hvordan er din bolig indrettet? Har du mange løse ledninger, mange stole- og bordben, gardiner i gulvhøjde, gamle sprækkede trægulve, langhårede tæpper eller andet indbo, som kan være en forhindring for en robot?

Er du nørdet omkring teknik og funktionalitet, så din robotstøvsuger skal kunne programmeres, styres fra en smartphone, selv genoplade ved strømmangel osv.? Eller vil du blot trykke på START-knappen og få arbejdet udført?

Vi har kigget på nogle gode produkter i denne robotstøvsuger test, som hver især tilfredsstiller forskellige behov, og således også forskellige hjem. Og der er flere gode robotstøvsuger tilbud, og ikke mindst noget for enhver pengepung, idet produkterne koster fra knap 2.000 kr. til godt og vel 6.000 kr. Læs mere om produkterne nedenfor i vores robotstøvsuger test, hvor vi også har fundet dem hos anerkendte online forhandlere, hvor de ofte findes billigst.


iRobot Roomba 675

robotstøvsuger test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2035 kr.

Amerikanske iRobot, der blev etableret for snart 30 år siden og er markedsførende med deres Roomba-produkter, har et kæmpe program af robotstøvsugere, og vores første valg er faldet på Roomba 616.

Roomba 675 er den billigste robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test og en enkel én af slagsen. Der er ingen ekstra dikkedarer i form af programmering, skemalægning, smartphone-styring osv., men den gør det, den skal. Støvsuger, når du trykker på CLEAN-knappen.

Støvsugeren scanner rummet mange gange i sekundet og sikrer derved, at hele gulvet bliver rengjort med de flere end 40 rengøringstyper, maskinen er udstyret med. Roomba 616 er lydsvag, vejer 3,6 kg og klarer op til 100 kvm. gulv på en opladning.


iRobot Roomba 866 (UDGÅET)

bedste robotstøvsuger

Roomba 866 er en videreudvikling af iRobots 600- og 700-serier, og dens noget kraftigere sugeevne fjerner derfor op til halvanden gang så meget støv og snavs op som sine ældre søskende. Den er således et godt valg til hjem med husdyr eller allergikere.

Vægten er 3,8 kg. og støvsugeren når op til 100 kvm. på de ca. 60 minutters driftstid, der er på et fuldt opladet batteri. Lydniveauet er testens laveste med 58 dB, hvilket svarer nogenlunde til samtaleniveau.

Roomba 866 lader automatisk op, når den har udført sit arbejde, og den kan programmeres til at starte på alle ugens dage.


Miele Scout RX3

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5795 kr.

Hæderkronede Miele kræver vist ingen nærmere præsentation? I 120 år har de udstyret mange husholdninger og et utal af professionelle brugere med kvalitetsprodukter. ”Immer besser” som Miele selv udtrykker det.

Miele er ikke en stor spiller på robotstøvsugermarkedet. I hvert fald ikke, når man tænker på antallet af produkter. Men alligevel er det lykkedes at få flere fine anerkendelser i Norge og Sverige i robotstøvsuger test med deres Scout RX3 robotstøvsuger.

Miele har fokus på batterikvaliteten, og Scout RX3 har en imponerende driftstid på 60 min, kombineret med at batteriet har en lang levetid.

Design er som bekendt en subjektiv vurdering, men der er helt klart en snert af elegance over RX3. Modellen har de laveste vægt i vores robotplæneklipper test på knap 3 kg, og klarer ved hjælp af det robuste batteri et areal på 150 kvm. på en opladning. Den indbyggede programmeringsfunktion gør, at støvsugeren går i gang, når du har valgt det.


iRobot Roomba 675

bedst i test robotstøvsuger
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2035 kr.

Roomba 675 er den anden robotstøvsuger fra iRobots Roomba 600-serie i denne robotstøvsuger test. Den adskiller sig fra Roomba 616 ved at have en lavere vægt og en større beholderkapacitet – men ikke mindst kan 675’eren skemalægges til at støvsuge via smartphone-styring.

iRobol HOME-app’en kan downloades til både Apple- og Android-produkter, og fra den kan du styre og overvåge din støvsuger, hvis du finder det nødvendigt. Driftstiden er 1-1½ time, og på den tid når Roomba 675 ca. 100 kvm. gulv. Maskinen vejer kun 3 kg. og kan opsamle 0,6 liter støv og snavs i beholderen.


Neato Botvac D4 Connected

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2786 kr.
Set til
3499 kr.

Den næstdyreste robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test er fra Neato, og er af Forbrugerrådet TÆNK udnævnt til “Bedst i test”. Anerkendelsen er primært kommet i hus via to væsentlige egenskaber, nemlig støvsugning og evnen til at navigere i boligen. Neato Botvac Connected kan overkomme at rengøre et imponerende areal på op til 400 kvm. i løbet af de to timer, batteriet klarer, når det er fuldt opladet.

Støvsugeren kan forbindes med dit Wi-Fi derhjemme og kan så kontrolleres og skemalægges via en smartphone. Navigationen klares ved laser-teknologi, og rengøringen udføres af to programmer (Eco og Turbo) med individuelle rengøringsmønstre. Eco er den lange, rolige og energivenlige rengøring, mens Turbo – som navnet antyder – går hurtigere og med større effekt end Eco.

Neato Botvac Connected er ikke helt så støjsvag som de billigere modeller, men gør det noget, når du alligevel ikke er hjemme? Og er du alligevel hjemme, så smid benene op, skænk lidt rødvin i et glas og lyt til din favoritmusik i hovedtelefoner, mens Botvac’en gør rent …


Vorwerk Kobold VR300

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6999 kr.
Set til
7920 kr.

Vorwerk kobold VR300 har som Neato Botvac Connected ovenfor i vores robotstøvsuger test også opnået prædikatet ”Bedst i test” hos Forbrugerrådet TÆNK. Årsagen til, at TÆNK har valgt de to konkurrenter som bedste robotstøvsuger, er, at de har de samme kvaliteter, nemlig områderne støvsugning og navigation, mens de i forhold til brugervenlighed og støjniveau ligger på niveau med billigere støvsugere.

Kobold VR300 er den tungeste støvsuger i vores robotstøvsuger test med en kampvægt på præcis 5 kg. Den klarer, fuldt opladet, et areal på op til 120 kvm på 1-1½ time.

Vorwerk er tysk grundighed, som vi kender det. Maskinens sugeevne er producentens fokusområde, og derfor vinder VR300 netop i denne disciplin. Kobold VR300 har et intelligent navigationssystem, så den fortsætter automatisk til næste rum, når arbejdet i den foregående er udført. Og løber den tør for strøm, kører den tilbage til ladestationen, lader op og fortsætter derfra, hvor den slap. Det er en facilitet, jeg savner, når jeg går en tur med den håndholdte støvsuger …


Anbefalinger – Dét skal du være særligt opmærksom på

Udviklingen indenfor robotstøvsugere er gået rigtig stærkt siden den spæde start, men betragt en robotstøvsuger som et kærkomment supplement til din manuelle rengøring. Dvs. du skal sikkert gå på kompromis med, hvad maskinen kan på nogle områder i forhold til din rengøringsdisciplin.

Visse støvsugere kan have begrænsninger omkring opsamling af hår, støv i langhårede tæpper, sprækker i gulve, hjørner og møbelben samt andre ufremkommelige områder i hjemmet osv. Tænk derfor ind, at du alligevel går en tur med din almindelige støvsuger en gang imellem – og det er afgørende for, hvilke krav din nye robot skal honorere. Og husk! En robot støvsuger ikke lige så godt som dig selv…

Har du en bolig med forskudte plan og/eller løse tæpper, så sikr dig, at din kommende robotstøvsuger kan forcere tæpper og dørtrin – og undgå trapper!

ForhandlerModelArealBeholderSkemalægningSmartphoneLydPris
iRobot Roomba 616100 m20,5 LNejNej61 dB1.952,-
iRobot Roomba 866100 m20,6 LJaNej58 dB3.099,-
Miele Scout RX1150 m2-JaNej60 dB3.499,-
iRobot Roomba 675100 m20,6 LJaJa-2.299,-
Neato Botvac Connected400 m20,7 LJaJa69 dB4.999,-
Vorwerk Kobold VR200120 m2-JaJa70 dB5.999,-

Langt de fleste robotstøvsugere er 9-10 cm høje, og har dermed fri arbejdshøjde under de fleste møbler. Men der findes robotstøvsugere, der er 12-15 cm høje, så tjek din indretning, inden du anskaffer sådan en.

Man slipper ikke for rengøring og vedligeholdelse af selve maskinen, som du måske er blevet opmærksom på i denne robotstøvsuger test, så sørg for at tømme støvbeholderen, rengøre børster, skifte filter osv. Det er dumt at tage gammelt snavs med på næste rengøringsrunde! Gør dit hjem robotvenligt! Dvs. fjern løse genstande som fx ledninger og nips fra gulvet.

Alle robotstøvsugere angives med en driftstid og/eller et arbejdsareal. Tjek produktbladet for at se, om det matcher det boligareal, du skal have rengjort? Alternativt skal støvsugeren selv kunne genlade og fortsætte arbejdet efterfølgende. Pøj, pøj med købet af din robotstøvsuger – og husk:

Selv under rengøring gælder det om at suge til sig!


Andre indlæg som kunne interessere dig

Til de små, hurtige støvsugninger kan du med fordel bruge en håndstøvsuger. Find en sådan i vores håndstøvsuger test. Du kan også kigge på en poseløs støvsuger. Vælg blandt de bedste, som vi har fundet frem til i vores poseløs støvsuger test.

Er du til robotter? Så få en robotplæneklipper til at klare græsslåningen derhjemme. Læs mere om dette i vores robotplæneklipper test. Nyd resultatet med en omgang grill på terrassen. Find en god gasgrill i vores gasgrill test.

Vil du have forbedret indeklimaet i dit hjem, så find en luftrenser i vores luftrenser test. Vi har også samlet de bedste strygejern, så du kan finde et der passer til dit behov og prisleje. Læs mere i vores strygejern test.

Vil du have god kaffe derhjemme kan du se på en espressomaskine. Find en god espressomaskine i vores espressomaskine test.


Robotstøvsuger test 2019

De fleste mennesker hader at gøre rent i hverdagene og vælger derfor ofte at bruge deres weekend på at gøre rent. Dog ender det som regel med, at man laver en masse andet end at gøre rent i weekenden. Dette betyder at rengøring bliver en sur pligt og i sidste ende bare er noget, som skal overstås.

Det er forståeligt, at rengøring bare er noget der skal overstås, fordi man skal også passe sit job, man skal handle ind, lave mad og mange andre ærinder, som både kræver tid og overskud. Der forsøges hele tiden at finde løsninger, så rengøringen ikke bliver en pligt, som bare skal overstås og en af måderne er en robotstøvsuger, som du kan finde i vores robotstøvsuger test.

Robotstøvsugeren har været fremme i et par år nu, men det er alligevel ikke alle som er klar over det og hvilken stor hjælp en robotstøvsuger kan være, når der netop skal gøres rent. En robotstøvsuger er programmeret med et avanceret navigationssystem, som giver robotstøvsugeren mulighed for, at bevæge sig rundt og lave en fejlfri rengøring, uden at du skal bevæge dig det mindste.

Hvilken robotstøvsuger er bedst i test?

En robotstøvsuger kan anvendes på de fleste gulvtyper, så den kan anvendes i ethvert hjem. Robotstøvsugeren er nemlig fremstillet til, at indstille børsterne efter hvilken gulvtype lige netop dit hjem har, robotstøvsugeren kan altså indstilles til din hver dag. Med en robotstøvsuger kan du få supplerende hjælp til rengøringen, som kunne give overskud i en travl hverdag.

Specielt ved børnefamilier eller familier med husdyr, kan det blive en nødvendighed at støvsuge flere gange i ugen, dette kan blive en uoverskuelighed i mange hjem, og derfor ville robotstøvsuger kunne gøre underværker. Dog ville en robotstøvsuger selvfølgelig være behjælpelig i alle slags hjem, både store som små.

Lider man af en sygdom, som gør det ekstra svært med rengøringen, eller er man fysisk ude af stand til at støvsuge, kan robotstøvsugeren være en kæmpe hjælp.

Der er ingen tvivl om, at uanset hvilket hjem du har, ville en robotstøvsuger være en kæmpe hjælp i en moderne hverdag. Dog er det vigtigt, at finde den robotstøvsuger som lige netop opfylder dine krav og dit hjems behov. Dette har vi forsøgt, at gøre lidt lettere for dig, i form af en test. I denne robotstøvsuger test finder du 10 af de mest populære robotstøvsugere på markedet, som vi har vurderet ud fra eksterne tests, anmeldelser, funktionalitet, pris mm.

I denne robotstøvsuger test vil du derfor kunne blive klogere på hvilken robotstøvsuger, der passer bedst til lige netop din bolig. Testen har robotstøvsugere i alle prisklasser, dette giver dig muligheden for, at finde en støvsuger, som passer til lige netop dine krav.


iRobot Roomba 866 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 880 Robotstøvsuger

→ iRobot Roomba 866 Robotstøvsuger er set til 2.999 kroner hos Roboteksperten.dk

Den første robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test er denne iRobot Roomba 866. Denne model benytter sig et iRobot XLife batteri og har køretid på 60 minutter på en opladning, som er mere end nok tid, til at klare engang hovedrengøring. iRobot Roomba 866 Robotstøvsuger er 5 gange kraftigere end de tidligere Roomba Modeller og fjerner op til 50% mere støv, skidt og hår fra alle gulvoverflader i hjemmet. Den rengører hver del af gulvet flere gange, samt den opfanger støv og skidt og koncentrerer sin rengøring på særlig snavsede områder.

iRobot Roomba 866 vejer 3,8 kg og har en højde på 9,2 cm, hvilket du især vil få glæde af, når der skal gøres rent under diverse møbler. Roomba 866 er perfekt til allergikere, samt kæledyrsejere, da den kun kræver minimal vedligeholdelse.

Derudover behøver du ikke engang være hjemme, når Roomba 866 skal gøre rent. Du skal selv indstille, Roomba 866 til at gøre rent, når du ønsker at støvsugningen skal klares, velvidende at du på denne måde, kan vende hjem til et rengjort gulv, som giver dig mere overskud, når du kommer hjem.


Gear Robotstøvsuger med trappesensor

Gear Robotstøvsuger med trappesensor

Gear Robotstøvsuger med trappesensor er en mindre robot, som skal klare rengøringen i ethvert hjem, uden du skal hjemme til, men bare skal slappe af eller lave noget sjovere imens, Gear Robotstøvsugeren gør rent. Denne mindre robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test er udstyret med funktionen, som er velegnet til rengøring af gulvflader af træ, fliser og linoleum.

Derudover har den en støvbeholder med en kapacitet på 180 milliliter. Når den er fyldt op, er det blot at tømme støvsuge beholderen og sætte den i igen, hvorefter Robotstøvsugeren vil starte og yde en optimal rengøring igen.

Gear Robotstøvsuger benytter sig af et NiMH-batteri på 800 mA, som giver maskinen en køretid på 45 minutter pr opladning – En opladning tager 5 timer. Dette vil sige, at denne Robotstøvsuger er velegnet til mindre arealet, hvis du ønsker en veludført rengøringen, uden at Robotstøvsugeren skal oplades for at gøre rengøringen færdig.

Gear Robotstøvsuger har med sine kun 27 cm i diameter og 7,6 i højde, mulighed for at bevæge sig let og ubesværet rundt, som er med til at give en bedre rengøring i dit hjem, samtidig med, at den kan register trapper, så den kan undgå dem, så den ikke falder ned af trapperne og går i stykker.

Gear Robotstøvsuger er installeret med 5 forskellige støvsugning programmer, som du frit kan vælge imellem, alt efter hvad du ser som nødvendigt. Gear Robotstøvsuger er derfor en yderst smart og brugervenlig, som passer perfekt til dig, som ønsker en mindre Robotstøvsuger til at klare din rengøring.


Miele Scout Robotstøvsuger RX1 sort

Robotstøvsuger bedst i test

Miele Scout RX1 sort er med sine 35 cm i diameter og 8,8 cm i højde en lille smart robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test, som arbejder systematisk, hurtigt og effektivt og naturligvis også når du ikke er hjemme.

Mieles Scout RX1, er udstyret med smart navigation system, som gør, at den kan komme rundt i alle kanter og kroge, som skyldes sine syv optiske sensorer, som sidder på forsiden. De syv sensorer register bl.a. møbler og andre forhindringer. Mieles Scout RX1 nærmere sig altid disse genstande meget langsomt for, at sikrer at gulvet foran genstande bliver så rene, som overhovedet muligt.

Derudover har den også tre sensorer, som sidder på undersiden, af disse 3 sensorer register trin og forhindrer, som f.eks. trapper.

Kraftigt batteri

Miele Scout RX1 er udstyret med et så kraftig batteri, som sætter helt nye standarden inden for robotstøvsugere. Den har en køretid op til 120 minutter på en enkelt opladning og på den tid, kan den nå, at rengøre op til 150 m2. Selv efter 300 opladninger, så oplader batteriet så effektivt, som et nyt.

Miele Scout RX1 er udstyret med systemet triple Cleaning, som effektiv fjerner støv og snavs. Det gør den ved, at den både fejer, børster og suger på samme tid og der ved opnår man formidable resulterer.

Alt dette foregår non-stop. Skulle den løbe tør for strøm, mens den er i gang med en rengøring så finder den selv en ladestation under rengøringen.

Miele Scout RX1 rød har 4 forskellige anvendelsesmuligheder:

  1. Auto-mode: I dette mode, kører den selv rundt og gør rent over det hele på egen hånd. Har den brug for en opladning under rengøringen, så klare den det selv.
  2. Spot-Mode: Skal der støvsuges krummer eller hundehår på et mindre området, ca. 1.8*1,8cm er dette mode perfekt egnet til dette.
  3. Corner-Mode: Er der behov for en ekstra grundig rengøring i hjørner og langs kanter, så brug Corner-Mode, fordi så tager den en ekstra gang ved disse områder.
  4. Turbo-Mode: Hvis du er i en lidt presset situation eller du får gæster på besøg og du ikke har den nødvendige tid til rengøringen, så benyt dig af Turbo-Mode, som er omkring 50% hurtigere en Auto-mode, da den kører med større afstand mellem sine systematiske baner og sparer dermed tid.

LG VR65710LVMP robotstøvsuger

LG VR62701LVMB Robotstøvsuger

→ LG VR62701LVMB Robotstøvsuger er set til 3.899 kroner hos Roboteksperten.dk

Denne robotstøvsuger er lidt anderledes i forskel til de andre ovennævnte i denne robotstøvsuger test, da den er designet i et firkantet design, samt længere sidebørster, som gør at den bedre kan komme helt ind i hjørne og støvsuge. Derudover har den også en indbyggede turbofunktion, som automatisk øger børsterne hastighed, når den støvsuger på et gulvtæppe. LG VR62701LVMB kører på Li-Lon batteri, som gør at den kan køre 100 minutter på en opladning og en opladning tager 3 timer. Hvilket giver dig masse af tid, til at nå den nødvendige støvsugning i ethvert hjem.

Udover at den køre 100 minutter pr opladning, så har den også et lydniveau på 60dB(A), hvilket kan være en kæmpe fordel for familier med børn, husdyr eller folk, som bare ikke bryder sig om støjen fra støvsugeren. Det behøver man dog ikke bekymre sig om ved denne LG VR62701LVM og dens lydniveau.

I modsætning til mange andre robotstøvsugere så har denne her 2 indbyggede kameraer, som giver støvsugeren et kort over dit hjem. Det gør også at den navigere bedre i hjemmet og ikke støvsuger tilfældige steder, men steder hvor det trænger til at blive støvsuget.

Støvsugeren er desuden udstyret med et virtuelt kort, som lader støvsugeren huske hvor den sidst har været, så den kan begynde forfra hvor den slap.

Dette kunne være i tilfælde af, at batteriet skal oplades eller man skulle have brug for at løfte eller flytte på den. Behøver støvsugeren opladning, kører den af egen kraft til ladestationen, og fortsætter altså hvor den slap.


Videla Relax Plus robotstøvsuger

Videla Relax Plus robotstøvsuger

→ Se det store udvalg Roboteksperten.dk ellers har lige her

Vilela Ralex plus er en effektiv robotstøvsuger, som samtidig tilbyder en masse gode muligheder i form af navigationssystem kombineret med 3-trins rengøringssystem.

Ved blot et enkelt klik på robotten, vil den være i stand til at klare rengøringen. Det er muligt at vælge mellem 3 forskellige rengøringsprogrammer. Den har sidebørste, hovedbørste og støvsuger. Sidebørsten sikrer, at robotten kommer over i alle de vanskelige hjørner og kanter, så du er sikrer på, at få det hele med.

Hovedbørsten sørger for de mere tunge støvpartikler op, mens motoren sørger for at suge det fine støv op. Et unik rengøringsprogram, som sikrer et optimalt rengøringresultat

Navigationssystemet i støvsugere sørger for, at støvsugeren navigere rundt på gulvet, og ikke støder ind i forhindringer, som trapper eller møbler.

Derudover er støvsugeren udstyret med faldsensor, som forhindre at støvsugeren falder ned af trapper. Den er også udstyret med en fintfølende sensor som gør, at robotstøvsugeren automatisk ændrer retning, hvis den er ved at støde ind i nogle forhindrer.

Det er muligt, at starte robotstøvsugeren fra sofaen med den tilhørende fjernbetjening og skulle robotstøvsugeren løber tør for strøm, behøver du ikke rejse dig fra sofaen, da den automatisk selv finder tilbage til en lade stationen, når den skal. Er din bolig indrettet med hårde gulvtyper eller tæpper medkort luv, så passer Videla Ralex Plus perfekt til din bolig.


iRobot Roomba 980 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 980 Robotstøvsuger

Er du på udkig efter en hurtig og effektiv robotstøvsuger, som er opdateret på den nyeste teknologi og altid kun et klik væk, så er iRobot Roomba 980 støvsugeren for dig.

Robotstøvsuger iRobot Roomba 980 er blandet iRobots nyeste modeller i vores robotstøvsuger test. Den kører på Li-Ion batteri, som har en køretid på 120 minutter og en opladningstid på tre timer. Det er en god ide, at lade sin iRobot Roomba 980 helt op, inden brug, skulle det ske, at støvsugeren ikke er færdig inden de 120 minutter er gået, så er der ingen grund til at fortvivle. Du skal blot lade din iRobot op igen, også vender den automatisk tilbage til det sted, hvor den slap.

iRobot Roomba 980 har et intelligent navigationssystem, som sikre, at støvsugeren ikke kører ind i møbler eller andre forhindringer i huset. Derudover har støvsugeren trappecensor, timer og et HEPA filter, som giver dig en optimal rengøring.

Derudover har robotten en nem og smart funktion, da det er blevet muligt, at styre robotten fra sin mobiltelefon. Ved at bruge den nye iRobot HOME app, har du mulighed for, at kontrollere din iRobot Roomba 980 støvsuger, uanset hvor du befinder dig. iRobot Roombas nye teknologi gør det altså let for dig, at støvsuge gulv. Sæt støvsugeren i gang fra arbejdet, og du kommer hjem til rene gulve.


Hoover ROBO.COM3 robotstøvsuger

Hoover Robo.com3 RBC 050

Hoover Robotstøvsugeren er kun 68 cm høj, og kan klarer den daglige rengøring i dit hjem. ROBO.COM3 har 9 forskellige programmer, og et LCD display, hvorfra de kan styres.

Støvsugeren har en Auto og en Turbo funktion. Derudover kan støvsugeren programmeres til, at gøre rent en gang ugentligt. Støvsugeren har 90 minutters batteri tid, som svarer til, at den kan nå 300 m2, inden den igen har brug for opladning. Bruger man turbo programmet på støvsugeren, kan den dog nå 520 m2. Støvsugeren har en opladningstid på fire timer, og det anbefales, at man lader sin støvsuger helt op inden brug.

Støvsugeren er udstyret med AAl infrarød navigering, som udregner den mest effektive rengøring ud fra algoritme beregning og støvsensor som sørger for en bedre rengøring.

Derudover har støvsugeren no touch censor og trappesensor, som gør at støvsugeren ikke støder ind i møbler eller andre forhindringer, og at støvsugeren ikke falder ned af trapper, mærker støvsugeren en kant, vender den om. Derudover kan du lave en virtuel væg, som giver dig mulighed for at afskærme et område fra robotten.

Når din Hoover Robo.com3 RBC 050 går i gang er den næsten lydløs med et lydniveau på 60 dB, er det lige til at holde ud, at støvsugeren skal være i gang.


Robotstøvsuger iRobot 615

Robotstøvsuger iRobot 615

→ Robotstøvsuger iRobot 615 er set til 1.999 kroner hos Roboteksperten.dk

Du behøver kun at trykke på knappen ”clean”, så fjerner iRobot 615 støv, snavs og hår fra alle gulvoverflader. Irobot 615 er udstyret med iAdapt ® responsive Cleaning Technology overvåger Roomba rengøringsområdet 60 gange i sekundet, samtidig med at den benytter sig af mere end 40 tilpasningsmuligheder til at maksimere rengørings effektiviteten bedst muligt.

iRobot 615 er utrolig brugervenlig og let at betjene af vstøvsugerne i vores robotstøvsuger test. Skulle den løbe tør for strøm under en rengøring, så finder den selv tilbage en ladestationen.

Derudover er den også udstyret med innovative langtidsholdbare børster, hvilket er med til at sikker en optimal opsamling af hår, støv og skidt, helt ned til de mindste fibre. Derudover er støvsugeren udstyret med soft-touch støddæmper, som reducerer kontakten mellem overfladen af Roombas støddæmper og væggen, møbler eller andre forhindringer.

Den er også udstyret med AeroVac Bin, som skaber et kraftfuldt vakuum og tvinger støv og skidt væk fra børsterne og ned i støvbeholderen.

Støvsugeren har et avanceret rengøringshoved, som sikre den optimale opsamling af støv, hår og allergener fra tæpper og hårde gulvoverflader. Derudover har en et praktisk bærehåndtag, som sikrer en nem flytning af robotten. iRobot 615 kan ca. Køre 1 time af en opladning på 3 timer.

iRobot 615 kan rengøre et areal på ca. 100 m2 på en opladning, hvilket er mere end rigelig tid til, at opnå en fremragende rengøring.


Hoover Robo.com3 RBC 090 WiFi

Hoover Robo.com3 RBC 090 WiFi

Hoover Robo.com3 090 er let anvendelig, og kun 68 cm høj. Støvsugeren er udstyret med WiFi, som gør det muligt, at styre støvsugeren fra telefonen eller tablet, her vil der komme advarsel om bl.a. fyldt beholder.

Støvsugeren er udstyret med 9 forskellige programmer, derudover har den også en turbo funktion, så har du travlt og gæsterne er lige på trapperne kan robotstøvsugeren også gøre arbejdet hurtigt og effektivt.

Derudover vil du aldrig opleve, at blive træt af din Hoover Robot 090, da den har et lydniveau på kun 60 dB, som altså gør den til en stille af slagsen i vores robotstøvsuger test.

Støvsugeren kan programmeres til, at gøre rent ugentligt. Støvsugeren er også udstyret med no touch censor og trappe censor, som gør, at støvsugeren kører uden om møbler og diverse forhindringer, og den vender om, hvis den kan mærke den er ude ved kanten af en trappe.

Den er også udstyret med en støvcensor, som sørger for en bedre rengøring. Den har 120 min batteri tid, som klarer 400 m2. Sætter du den på turbo, kan den nå 680 m2 på de 120 minutter. RBC 090 har en opladningstid på 4 timer. Støvsugeren er desuden udstyret med AAl infrarød navigering, som udregner den mest effektive rengøring ud fra algoritme beregning.

Det er med RBC 090 robotstøvsugeren også muligt, at opstille en visuel væg, som gør at robotstøvsugeren, så ikke støvsuger der. Har støvsugeren brug for opladning, kører den automatisk tilbage til ladestationen.


Severin RB7025 robotstøvsuger

Severin RB7025 robotstøvsuger

Den sidste robotstøvsuger i vores robotstøvsuger test er denne Severin RB7025. Den er udstyret med udholdende genopladelige Lithum-ion-batterier, som gør at den næsten kan bevæge sig overalt.

Severin RB7025 har en vægt på 1,5 kg. samt en støvbeholderkapacitet på ca. 350 ml. Derudover har den en køretid på 90 minutter og en opladningstid på 6,5 time, som er meget kort i forskel til mange andre robotstøvsugere. På en opladning kan robotstøvsugeren nå, at gøre ca. 100 m2 rent.

Samtidig er den udstyret med møbelbeskyttelses, trappesensorer og flertrins-rengøringsprogrammer som gør, at den ikke kun fjerner det støv på gulvet, men også det automatiske og pålideligt støv og krummer.

Severin RB7025 Robotstøvsuger er udstyret med et 3-trins-rengøringsprogram, som du frit kan vælge imellem, alt afhængigt af hvad der er nødvendig. Dette gør Severin RB7025 til en yderst smart og brugervenlig robotstøvsuger, som passer perfekt til dig, som ønsker en meget grundig rengøring.


Fordele ved en robotstøvsuger

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at meningen med at købe en robotstøvsuger er for, at få lidt mere overskud i sin hverdag og ikke tænkte på rengøringen som en sur pligt dagligt. En robotstøvsuger i sig selv er en kæmpe fordel, som du måske er blevet overbevist om i denne robotstøvsuger test, da man både har mulighed for at spare kræfter og mest af tid, som er noget alle har brug for i sin hverdag.

Mange vælger at sætte robotstøvsugeren til at starte på et fast dag i ugen, men du kan også sætte støvsugeren i gang med et enkelt klik inden du tager hjemmefra. Mange benytter sig af en tidsplan, hvor de har indstillet modellen til at skulle starte på et bestemt tidspunkt og stoppe på et bestemt tidspunkt.

Selvom du måske nu tænker, hvad så hvis den skal oplade? Det behøver du ikke tænke på, fordi de fleste robotstøvsuger finder automatisk selv hen til en lade station, når de er løbet tørt og finder herefter tilbage til stedet hvor de slap.

Benytter du dig af et robotstøvsuger til at løse rengøringen, så slipper du også for bøvlet med at skulle skiftes stikkontakt, som man ellers skulle med en almindelig støvsuger, hver gang man skulle ind og støvsuge i et nyt rum. Robotstøvsugere kan også sagtens køre over et dørtrin, selvom det er et par cm højt, dog kan der være problemer med at køre over et dørtrin, men vi blev faktisk gennem vores research overrasket over, hvad de er i stand til.

Dog skal en robotstøvsuger tømmes ligesom en almindelig støvsuger, men det er meget enkelt og nemt, da de bare skal tømmes i en pose eller skraldespand, hvilket er meget smart, fordi så behøver du ikke tænke på støvsugerposer der hverken passer eller er udgået.


Ulemper ved en robotstøvsuger

En robotstøvsuger egner sig ikke til den helt grundige rengøring, da man kan opleve, at robotstøvsugerens børster spreder skidt i stedet for, at samle det op. Ligeledes er det svært for robotstøvsugeren, at støvsuge 100% omkring bordben og stole. Kabler og ledninger kan også blive et problem for robotstøvsugeren. De tygger dem gerne i sig og sætter sig fast, eller i værste fald hiver lampen med sig.

Også gulvvaser og andre antikke ting af glas, som man har stående på gulvet kan blive et problem for robotstøvsugeren, da den kan ødelægge dem, når den støder ind i dem. Dog er mange robotstøvsugere i dag udstyret med en god navigation, så den undgår at ramme for hårdt ind i tingene.

Dog kan støvsugerens unikke følsomhed, også blive en ulempe, da den ikke støvsuger under store gardiner, som går ned til gulvet. Derudover kan hår også blive et problem for robotstøvsugeren, da det vikler sig rundt i robottens børster, og man er derfor nødsaget til, at rengøre sin robotstøvsuger ofte.

Støvet på lister og hjørner er også en svaghed for robotten, og lang hårede tæpper er umulige for støvsugeren at rengøre. Robotstøvsugeren er også besværlig, at tømme, og det er en god ide, at tømme sin robotstøvsuger udendørs, da støvet flyver vildt omkring

Dog vil en robotstøvsuger være en supplerende rengøring og en hjælp hos mange. Går du og overvejer, at investere i en robotstøvsuger, så er der ingen tvivl om at du vil komme til at opleve meget gavn, og få en ekstra rengøringshjælp i husstanden, det handler blot om at vælge den rigtige model for lige netop dig og din bolig, som du forhåbentlig er blevet meget klogere på i denne robotstøvsuger test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.