Røremaskine test – Vi guider dig til det bedste og billigste valg

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er mange fordele ved at have en smart røremaskine i køkkenet. Den fylder måske lidt på køkkenbordet, men det er absolut dét værd – for når du først har anvendt en røremaskine, så vil du ofte have svært ved at vende tilbage til et liv uden.

Du kan fx bruge mere bruge tid sammen med familien i stedet for at skulle bruge flere timer i køkkenet. Du kan let ælte dej til brød, så du ikke skal bruge kræfter på det. Desuden ender dejen meget ofte med at være mere luftig og elastisk, end hvis du ælter den i hånden. Især rugbrød, som ofte er meget hård at ælte selv, kan laves meget simplere med hjælp fra en køkkenmaskine. Derudover kan du med denne fikse maskine nemt lave flødeskum, kagedej, mousse, soufflé og meget mere. Man kan endvidere købe en lang række ekstraudstyr til sin maskine som fx en kødhakker, en frugtpresser eller forskellige skåle afhængigt af, hvad du har brug for at lave i dagligdagen.

Røremaskine bedst i test

Så hvordan finder man egentlig den rette røremaskine, der passer til lige præcis én selv? I nedenstående guide kan du læse meget mere om seks forskellige røremaskiner og om deres fordele og afvigelser. Røremaskinerne er fra forskellige udbydere, og nogle af udbyderne går igen.

Og hvem ved, måske finder du allerede her røremaskinen fra din drømme? Det vigtigste formål med denne guide er ikke desto mindre, at du bliver klædt ordentligt på, så du kan træffe den velovervejede og korrekte beslutning om, hvilken røremaskine du skal vælge. Læs mere her og find måske allerede din drømmerøremaskine i dag.


Ankarsrum Assistent AKM 6230

Røremaskine test→ Set hos KitchenOne.dk til 4.495 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 4.495 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 4.495 kr.

→ Set hos Coop.dk til 4.495 kr. (5.499 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Skiftselv.dk til 4.495 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 4.499 kr.

Her er en røremaskine, der virkelig lever op til sit navn. Den er virkelig din helt egen assistent og hjælper dig igennem klargørelsen af forskellige retter i køkkenet, lige fra at ælte dej på en effektiv måde til at snitte gulerødder til små strimler, afhængigt af hvilket ekstraudstyr du køber ud over maskinen.

Der findes en masse smart og handy udstyr, du kan købe oveni, som er specialiseret til forskellige discipliner. Du kan fx købe en citruspresser til at lave friskpresset appelsinjuice til om morgenen. Det er både hurtigt lavet takket været kombinationen af citronpresseren og Assistent-røremaskinen og giver et luksuriøst og nærende boost i din hverdag. Du kan også købe en kødhakker og endda en pølsefylder, der passer til maskinen.

Du monterer let ekstra udstyret, og du kan endda justere det selv, så du opnår de bedste resultater med din madlavning.

I takt med at dine behov ændrer eller udvider sig, kan du altid tilkøbe det fede ekstraudstyr, men med selve maskinen får du dog også en masse udstyr, så der er rigeligt til at gå i gang med. Du får fx en dejkrog, dejrulle, spartel, en rustfri skål på 7 liter, dobbelt piskeris, en separat skål på 3,5 liter samt et opskriftehæfte, der kan give dig inspiration.

Let at montere

Alt medfølgende udstyr såvel som ekstra udstyr er let at montere på maskinen og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Røremaskinen kommer med to forskellige hastigheder: Lav og middel hastighed. Husk at starte lavt og derefter stige i tempo, så du opnår de bedste resultater. Dejkrogen bør heller ikke røre bunden af skålene, da det kan ødelægge skålene.

Som en ekstra bonus er der fem års garanti på selve røremaskinen, dog ikke på udstyret. Derudover er maskinen ekstra lydsvag, så du har ro til at slappe af i dit hjem, mens din nye assistent gør arbejdet for dig. Denne røremaskine er et prisvenligt og perfekt køb til dig, der holder af at være i køkkenet, og som garanteret vil værdsætte en ekstra hånd, så du har mere tid til dine andre projekter.

LÆS OGSÅ:  Kokkeknive test - Stor test af de bedste kokkeknive


Bjørn Teddy røremaskine

Røremaskine bedst i test→ Set hos KitchenOne.dk til 6.627 kr.

→ Set hos Coop.dk til 7.099 kr. (7.699 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Skousen.dk til 7.299 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 7.299 kr.

Lad dig endelig ikke narre af denne røremaskines navn. Selvom dens navn måske får dig til at tænke på søde og bamsede teddybjørne, er denne røremaskine en sej og højteknologisk enhed, der også assisterer dig i arbejdet i køkkenet.

Den er godt nok den mindste i serien fra Bjørn, men det bidrager bare til dens værdi. Fordelen ved at være lille er, at den fylder meget lidt på dit køkkenbord, og så er den let at transportere.

Den sluger heller ikke meget plads, når du skal lave mad. Den er altså derfor en god hjælper at have i køkkenet. TEDDY kan både skære, hakke, røre og piske og giver dig derfor stor mulighed for at være fleksibel, så du kan imponere familien eller vennerne med mange forskellige og lækre retter.

Den kommer i en selvsikker rød farve og var bedst i test i 2013. Montering af udstyr og skåle er meget let, så du nemt og ubesværet kan starte med madlavningen. Låg til skålene kan du få i flere forskellige farver, som du kan vælge imellem.

På trods af sin stærke motor på 300 w er den designet til at være meget lydsvag, og faktisk har den indbygget motorstyring, så den selv sætter farten ned, så motoren ikke bliver overbelastet. Det er altså derfor en maskine, der ligger højt blandt nyere, højteknologiske røremaskiner.

Endvidere kan TEDDY nemt betjenes fra begge sider på grund af knappen, som nemt kan nås fra både højre og venstre side.

På grund af TEDDY-røremaskinens størrelse og lydniveau er den perfekt i det hjem, hvor du ønsker lidt diskretion samt en ekstra hjælpende hånd til madlavningen til at lave forskellige retter.


Kenwood KVC3103W Røremaskine

Røremaskine bedst til prisen→ Set hos Elgiganten.dk til 2.222 kr.

Hvis du kan lide professionelt og robust udstyr til en rigtig god pris? Så vil du elske denne røremaskine fra Kenwood.

Den hjælper dig både med at lave mange forskellige retter nemt og hurtigt og i store mængder, så du kan invitere familien eller venner på middag eller hjemmelavede lækkerier.

Med maskinen følger der også en hel række ekstraudstyr, der både kan assistere dig og gøre madlavning endnu sjovere! Fx får du en 4,6 liter skål i stål og en skål i glas også på 4,6 liter. I hver skål kan der tilsættes lidt over 2 kilo dej på en gang til at ælte samt 2,72 kg kagedej. Skålene har tydelige streger, der marker, hvor mange liter du kan fylde i.

Det gør det nemt for dig at overskue, hvor mange liter skålen indeholder, og du slipper også på denne måde for at bruge køkkenvægte. Du får også en k-spade, dejkrog, piskeris og stænklåg, så du kan lave alle mulig forskellige retter, der passer til alt lige fra appetitvækkeren til desserten.
Vær dog opmærksom på, at røreredskaberne kan ikke tåle at komme i opvasken. Skålene kan godt.

Den har en motor på 1000 watt og en kampvægt på 7,3 kg. Til gengæld sikrer den solide resultater og mulighed for at lave mange forskellige retter.

Kenwood-røremaskinen har et nemt og overskueligt design og gør dit køkken lidt mere professionelt. Du har virkelig mulighed for at folde dine gastronomiske evner ud takket været denne maskine.

LÆS OGSÅ:  Termokande test - Find den bedste termokande til dit behov

Kenwood KVL4170W Røremaskine

Bedste røremaskine→ Set hos Proshop.dk til 3.025 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.025 kr.

”En røremaskine fra Kenwood igen?”, tænker du måske. ”Hvad er forskellen på denne og den ovenstående, som jeg lige har læst om?” Et rigtig godt spørgsmål og ganske rigtigt så minder de en del om hinanden. Der er dog nogle få, men tydelige afvigelser, og de bliver beskrevet her.

Motoren har fx en kraft på 1200 Watt, så den er altså lidt stærkere end Kenwood KVC3103W. Også de fysiske mål på denne Kenwood KVL4170W er større end den anden, idet dens højde er 34,5 cm, længden er 28 cm og bredden 38,5 cm i modsætning til den andens mål, der lyder en højde på 30 cm, længde på 28 cm og en bredde på 38 cm. Det gør også maskinen et lille halvt kilo tungere, men det kan der næsten ikke mærkes forskel på. Maskinen er stadig meget let og nem at flytte rundt på.

Med denne model kommer der da også kun en skål på 6,7 liter, hvor der kan være plads til 2,56 kg dej og 4,55 kg kagedej – så du kan bare slå dig løs og invitere mange til middag! En skål der er større er et fint alternativ til to mindre skåle. Det betyder nemlig mindre opvask og plads til flere råvarer af gangen.

Som noget ekstrasærligt følger der med denne røremaskine også en termoresistent glasblender og en kødhakker med! Så udover brød og kage, kan du nu også lave smoothies og bøffer. Maskinen dækker altså din madplan fra morgen til aften!

Endvidere følger der også piskeris, dejkrog, stænklåg og k-plade med, og disse tåler heller ikke opvask. Maskinen bør også gøres grundigt rent efter brug.


Electrolux EKM4100 RØREMASKINE

Bedste røremaskine→ Set hos Gucca.dk til 1.710 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.799 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.799 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.799 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.799 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.799 kr.

Denne røremaskine scorer topkarakterer hos næsten alle kunder, der har skrevet en anmeldelse. Med sin kampvægt på næsten 10 kg er det altså ikke en maskine, man flytter rundt på hele tiden, men til gengæld giver den dig de bedste resultater inden for klargørelsen af mad, så du vil bestemt ikke være ked af at have den stående på dit køkkenbord. Desuden står den ekstra sikkert fast takket været sine smartdesignede sikkerhedsfødder, så du ikke risikerer nogen uheld under madlavningen.

Med sin motor på 1000 watt arbejder den effektivt og opfylder dine krav i køkkenet. Som noget ekstra specielt kommer maskinen med en LED belysning, der lyser skålen op under brug, så du kan følge med i, hvor langt røremaskinen er nået i klargørelsen af din mad. Den kommer også med hele ti forskellige hastigheder, så du kan indstille den til lige præcis den hastighed, der passer til den ret, du er ved at lave.

Den førnævnte skål kan indeholde 4,8 liter, og du får oven i købet en ekstra skål på 2,9 liter, så du kan bruge en masse forskellige ingredienser i din madlavning!

Der følger desuden en del tilbehør med, der tåler opvask, og du har også mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr såsom en kødhakker eller et rivejern!


Kenwood køkkenmaskine – Prospero KM289

Røremaskine→ Set hos 10-4.dk til 2.195 kr.

Denne røremaskine er lige noget for dig, der vægter lav pris og masser af fedt udstyr højt! Der følger en masse smart udstyr med, som kan gøre din madlavning endnu mere varieret. Du får en røreskål i rustfrit stål på 4,3 liter, som kan komme i opvasken uden problemer. Desuden får du også en kødhakker, saftcentrifuge, blender, foodprocessor, citruspresser, piskeris, K-spade og dejkrog – alt dette får du med, når du køber denne røremaskine og så til en favorabel pris.

LÆS OGSÅ:  Pålægsmaskine test - Guide til de bedste pålægsmaskiner

Den har en vægt på 8 kilo og er derfor nem at flytte rundt på og en motor på 900 watt.

Hvis ikke alt dette var nok, så bliver du glad for at læse, at røremaskinen har 2 års reklamationsret, så du kan få den byttet til en anden, skulle din røremaskine gå i stykker, selvom det er meget usandsynligt.

I ovenstående link kan du også finde en manual til, hvordan du anvender maskinen.


Røremaskiner – Vælg den rigtige til dit behov

Du er nu nået til vejs ende med denne guide. I guiden blev du præsenteret for seks forskellige, forhåndstestede røremaskiner, og uanset om du vægter pris, udstyr eller størrelse højest, så er der ingen tvivl om, at der findes mange forskellige røremaskiner. Derfor bør du også finde den, der passer bedst til dig.

Din røremaskine kommer nemlig til at tage en del af din plads i køkkenet og dermed også fylde meget i dit liv, men så snart den har plantet sine ben på dit køkkenbord, vil du snart se den som en uvurderlig kompagnon. Som tidligere nævnt er den fantastisk til at ælte dej til kager og brød og meget mere. Du har rigtig god mulighed for at lave mange forskellige slags retter – og masser af dem! Når du først er gået over til at bruge røremaskine, er det svært at gå tilbage!

Så køb en røremaskine allerede i dag og inviter hele familien og vennerne på besøg, så de kan smage dine lækre retter. Du kan selv vælge om du ønsker at sige, at du fik hjælp fra din nye, uerstattelige assistent.


Andre relevante indlæg, guides og artikler

Hvis du er på udkig efter flere nye køkkenredskaber så kan det også anbefales at kigge på en blender eller en isterningmaskine, men det er bestemt også svært at undvære en æggekoger eller for den sags skyld en sous vide eller en vakuumpakker.

Skal du du have styr på dit udekøkken, så skal man have sig en grill og et godt bud vil være en gasgrill, men så gælder det også om at have den rigtige kokkekniv.

Når man har stået enten ved grillen eller i køkkenet hele dagen og aftenen, så er det godt med en behagelig seng at sove i. Her er der mange forskellige muligheder og man skal finde den seng der passer bedst efter ens behov. Det kunne eksempelvis være en boxmadras, en elevationsseng eller måske en kontinentalseng.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply