Romaskine test – Find den bedste romaskine til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Sundhedsstyrelsen anbefaler som bekendt minimum 30 minutters aktivitet hver dag, og her snakker vi ikke om en tur med støvsugeren eller opvaskebørsten. Nej, det ligger i kortene, at aktiviteten skal være med moderat til høj intensitet. Så hvis du ligesom mig er i tvivl om, at en rolig spadseretur på 32 minutter dækker dagens behov for motion, så er svaret sikkert nej? Med mindre du altså sætter det lange ben forrest, så pulsen kommer op.

I vores romaskine test guider vi dig igennem et udvalg af forskellige af de bedste romaskiner til forskellige behov. Således kan du hurtigt få overblik og finde et passende valg til dit behov.

Nogle finder det uoverskueligt at løbe, fordi de tunge stød i jorden (op til 3-4 gange din egen vægt) kan belaste kroppen, så man får smerter. Men heldigvis er der et godt alternativ til dig, som gerne vil dyrke motion året rundt – uanset vejr og vind – og har ønske om at træne flere muskelgrupper samtidigt. Nemlig romaskinen, som er en effektiv og skånsom træningsmakker, du kan få meget glæde af.

Bedst i test

First Degree Neon Pro V

 • Professionelt roningskvalitet
Bedst til prisen

Abilica WinRower 2.0

 • 12 træningsprogrammer
Billig og god

Titan Life R10 romaskine

 • Kan foldes sammen

Produktoversigt

ForhandlerModelTypeMål (cm)VægtMax. brugervægtPris
Titan Life R10Elastik195x44x65 -110 kg1.599,-
Kettler Axos RowerMagnet219x56x94-130 kg3.645,-
Abilica WinRower 2.0Magnet222x51x9833 kg130 kg3.995,-
Kettler Coach MMagnet206x53x6748 kg130 kg4.789,-
Apollo PlusVand213x55x5433 kg150 kg8.495,-

Hvad gør romaskinen godt for dig?

Romaskiner er sammen med crosstrainere en af de træningsmaskiner, der træner hele kroppen. En romaskine styrker kredsløbet, dvs. dit helbred forbedres generelt. Din kondition forbedres også ved roning, fordi du får pulsen op og sved på panden (det er dit eget ansvar selvfølgelig). Og endelig får du trænet og opbygget flere muskelgrupper i romaskinen, fx arme, skuldre, lår, balder og ikke mindst ryggen. Sidstnævnte kan være en stor fordel, da rygproblemer som bekendt er en folkesygdom i dagens Danmark.

Romaskiner fås fra ca. 1.000 kroner og opefter, så der er noget for enhver pengepung på markedet. Vi har fundet og samlet seks gode modeller i vores romaskine test. Disse er udvalgt på baggrund af eksterne tests, brugeranmeldelser, funktionalitet, pris, mm. Og nogle af dem er pt. på tilbud, så der er flere billige romaskiner at vælge imellem.


Titan Life R10 romaskine

romaskine test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1748 kr.
Set til
1816 kr.
Set til
1747 kr.

Titan Life R10 er vores bud på en romaskine til begynderen. Det er en billig romaskine, som er velegnet til det private hjem, hvor man ikke har så meget plads til motionsudstyr.

Maskinen kan nemlig foldes sammen og køres væk på de monterede transporthjul.

Maskinen drives ved hjælp af tre elastikker, som hver yder en modstand på 5 kg. Du kan således justere modstanden. Fordi Titan Life R10 er udstyret med disse elastikker, kan man, hvis man engang imellem ikke vil ro (med hele kroppen), nøjes med at træne armene.

Titan Life R10 har et enkelt display med få informationer som antal rotag, tidsforbrug og kalorieforbrænding. Den har en maximal brugervægt på 110 kg.


Abilica WinRower 2.0

bedst i test romaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4995 kr.

Abilica WinRower 2.0 er nok den bedste romaskine til hjemmebrug i vore romaskine test. I hvert fald hvis man tager prisen i betragtning.

Der er tale om en meget kompakt, solid og kraftig romaskine, som kan håndtere personer på op til 130 kg.

Designet er elegant og eksklusivt med det sorte hus til mekanikken og glideskinnen i aluminium. Sidstnævnte giver et fint og lydsvagt glid, så din træning føles komfortabel.

WinRower 2.0 har indbygget 12 træningsprogrammer, som kan give en god motivation, når der skal lidt variation ind i din træning.

Computeren viser tid, distance, antal tag og kalorieforbrænding. Ved tilkøb af et pulsbælte vises også din aktuelle træningspuls. Et godt værktøj, hvis man ønsker at optimere sine træningssessioner i forhold til ens individuelle pulszoner.


Apollo Plus romaskine

bedste romaskine i test

→ Set hos Fitnessgruppen.dk til 9.900 kr.

→ Set hos Abilicaonline.dk til 9.900 kr.

Den sidste model i vores romaskine test er en romaskine med vand, og med Apollo Plus får man virkelig noget for både øjet og øret.

Designet er en elegant og tidløs konstruktion i kombination af træ og stål. Princippet i Apollo Plus er, at der fyldes vand på tanken, der sidder forrest på maskinen, og den ønskede modstand indstilles.

Der er fire modstandsniveauer at vælge imellem. Når man så starter sin roning, får en man en fuldstændig autentisk ro-oplevelse, idet romaskinen lyder som om, man sidder i en robåd på den nærliggende sø.

Når romaskinen ikke bruges, vippes den blot op i lodret. Ikke noget med at løsne skruer, klappe dele sammen osv.

Med Apollo Plus kan du træne mod dig selv eller andre ved at tilslutte den din pc og downloade programmet NetAhtlon 2 XF Rowers. Et sådan program kender vi også fra hjemmetræning fra fx cykelverdenen. Se videoen her:

Vandet i maskinen bør skiftes halvårligt, og der medfølger klortabletter til brug i romaskinen.

Apollo Plus er et godt valg til den ambitiøse motionist eller den (semi)professionelle sportsudøver.

[inspirationsvideo – på engelsk]


Odin R6 – køb romaskine

bedste romaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1999 kr.

Købet af romaskinen er omstændeligt og altid en ekstra udgift, en ”luksus”-udgift. Denne årsag skal ikke lokke dig mod købet af den billigste romaskine, du kan finde. Det kan give et meget skuffende resultat, hvis du skulle blive rigtig glad for roning.

Her vil det være en ide at lede efter romaskinen, du kan bruge hyppigt og over en lang periode. Og under den kategori er Odin R6 et virkelig godt bud.

Maskinen vejer kun 26,5 kg og vil være nem lige at pakke væk efter brug. Det gør den essentiel til dig, der bor i en lejlighed eller hus, hvor der ikke er et rum kun til dig og din romaskine. Det er værd at bide mærke i, at du max må veje 130 kg. Med den lave vægt, maskinen har, er det ekstra vigtigt, at du følger anvisningen her – ulydighed kan forårsage skader.

Derfor skal du købe Odin R6:

 • Den er slidstærk
 • Mobil og simpel
 • Stærk pris.

Når du hiver i håndtaget, får du en skøn ro-fornemmelse af det magnetiske bremsesystem. Svinghjulet er på 7 kg, hvilket må siges at være godkendt til den pris, som du får Odin R6 for.

Du kan ikke bruge WiFi eller spille spil på displayet, ej heller kan maskinen indstilles elektronisk. Du indstiller manuelt. Du aflæser på tid, åretag, kalorier og åretagenes hyppighed på displayet. Ellers ror du bare det bedste, du har lært på de otte modstandsniveauer, du får med Odin R6.

Specifikationer:

 • Magnetisk bremsesystem
 • Svinghjul på 7 kg
 • 8 modstandsniveauer
 • Computer og display
 • Analyserer roningen.

Masterfit TP900

bedst i test romaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
6999 kr.

En virkelig god og stærk romaskine får du også med Masterfit TP900. Den er nogenlunde i samme prisklasse, men med en formentlig bedre modstand. Den har nemlig et luftbaseret modstandssystem. Det finder du sjældent i denne forholdsvis lave prisklasse. Luften giver en meget realistisk næroplevelse ved roningen.

Dine åretag bliver ikke lige så bombastiske og ujævne med et godt modstandssystem, som du får med luften i Masterfit TP900. Du får hele ni modstandsniveauer i styresystemet.

Der må unægtelig være en eller flere, du kan føle dig vant og hjemme i. Til den hårde og meget fysisk krævende træning vil det klart være at foretrække, at du finder en god, sammenhængende bevægelse i dine åretag, som luften her giver dig.

Derfor skal du købe Masterfit TP900:

 • Professionel romaskine
 • Fantastisk pris
 • Udmærket mobilitet.

Hvis du ejer en virksomhed, institution eller fitnesscenter, hvor mange mennesker skal bruge samme maskine og ikke alle har samme evner og teknisk snilde, vil Masterfit TP900 være en god maskine for dig. Den er utrolig slidstærk og giver en let, simpel indføring i indendørs roning, som bestemt ikke er kedelig.

På displayet vil du kunne se din puls, distance, kalorietab, spil m.m. Du kan også smide din telefon ind på pladsen ved skærmen og se en serie eller noget andet. Det skal ikke være kedeligt at holde sig i form.

Specifikationer:

 • Luftbaseret bremsesystem
 • 9 indstillingsniveauer
 • Pulsmåler
 • Display med analyser
 • Plads til telefonen.

First Degree Neon Pro V

Romaskine test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
11.499 kr.

Fra den effektive arbejdsmaskine over til endnu en vild kvalitetsmaskine. First Degree Neon Pro V er nemlig endnu en romaskine med vand.

Det giver en vild fornemmelse af at være på vandet og en boblende lyd, hver gang du tager et tag i maskinen. Til sammenligning med Apollo Plus har First Degree Neon Pro V ikke samme æstetiske kvaliteter.

Den er ikke lavet i træ og giver måske ikke samme fornemmelse af at træde op i en kajak. Derimod giver den en fornemmelse både visuelt og fysisk af at være i gang med hård og krævende fysisk træning. Du indstiller den mellem fem niveauer.

Du kan tilkoble din telefon til displayet via Bluetooth. Du kan selvfølgelig højdejustere dine fødders placering, og du glider så let som ingenting tilbage i sædet. Rammerne er sat for en exceptionel træning.

Derfor skal du købe First Degree Neon Pro V:

 • Simpelt design
 • Professionel roningskvalitet
 • Optimal roningsfornemmelse.

På displayet vil du kunne se en overvældende række informationer. Dine åretag vil blive analyseret efter: deres tempo og rytme. Din puls kommer også op. De forbrændte kalorier og producerede watt vises også. Derudover kan du se, hvilken fart du ror med, så du kan analysere kvaliteten af dine åretag. For en professionel roer er First Degree Neon Pro V den våde drøm til indendørs roning. For gadgetmanden/kvinden ligeså.

På forenden af den store maskine er desuden to hjul, så den nødvendigvis skal skilles ad, inden den gemmes væk i boligen. Med en vægt på 56 kg kræver det selvfølgelig nogle muskler at manøvrere rundt med maskinen.

Specifikationer:

 • Vand-bremsesystem
 • 5 niveauindstillinger
 • Hjul til transport
 • Display med Bluetooth
 • Pulsmåler og roningsanalyse.

Concept 2 Modell E (UDSOLGT)

bedst til prisen romaskine

Den næste romaskine hedder Concept 2 Modell E. Skulle du være af en tungere vægt end gennemsnittet, som du søger at smide væk med din nye romaskine, kunne det meget vel være på Concept 2 Modell E.

Den har den vilde maks.-vægt på 227 kg. Det er ret så imponerende for en hvilken som helst romaskine.

Modstanden i håndtagene er med Concept 2 Modell E luft. Luften giver en flydende og – vil nogen mene – mere realistisk ro-fornemmelse end vandet.

Det betyder også, at romaskinen er i den tunge ende rent økonomisk, hvorfor Concept 2 Modell E vil egne sig perfekt til fitnesscentre og roklubber. De vil desuden modtage 2 års garanti på maskinen.

Derfor skal du købe Concept 2 Modell E:

 • 2 års garanti til professionelt brug
 • Transportabel romaskine
 • Professionel maskine.

Strømmen til skærmen er selvfølgelig drevet af den store hamster, der ivrigt hiver i håndtaget. Når skærmen så tændes, skabes et væld af data, som er til gavn for roeren: distance, tempo, rytme, hastighed, kalorier og watt. Du kan desuden find den rette belysning og skærmindstilling, som du bryder dig mest om. Data lagres og kan også tilføres via en USB-nøgle. Batterier er nødvendige, men bruges ikke samtidig med hamsteren.

Der er selvfølgelig flere forskellige indstillinger på svinghjulet, som du kan bestemme, og som du næsten med garanti ikke vil kunne køre helt i bund. Desuden sørger luften for, at du får et mere roligt og naturligt glid, når du ror.

Specifikationer:

 • Luft-bremsesystem
 • Flere niveauindstillinger
 • Pulsbælte
 • Display med al information
 • Spil på displayet.

Værd at vide om romaskiner

Romaskiner findes med flere former for modstand, fx elastisk, magnetisk, luft og vand, som du måske har lært i vores romaskine test.

Overordnet kan man sige, at elastisk modstand typisk findes i de billigere modeller. Hermed ikke sagt, at det ikke fungerer – det er blot den billigste konstruktionsform, hvor elastikker eller bånd styrer romaskinens svinghjul.

Magnetisk modstand findes i de lidt dyrere romaskiner, og her får du ofte en bedre fornemmelse af ”rigtig” roning, end du gør ved den elastisk-styrede romaskine. Maskinerne føles som regel mere robuste og stabile under brug.

Kombinationen af magnetisme og luft ses i lidt dyrere romaskiner, og her hænger – som i mange andre tilfælde – pris og kvalitet naturligt sammen. Du får en autentisk ro-fornemmelse og en effektiv træning med disse maskiner.

Romaskiner med vand giver dig også en autentisk ro-fornemmelse, da det er vandet i beholderen foran på romaskinen, der yder modstanden, når du ror. Samtidigt er lyden af vand i bevægelse fantastisk beroligende og henleder tanken på, at man faktisk sidder i en rigtig robåd.


Romaskine test anbefalinger – sådan finder du den bedste romaskine

Anskaf en gulvmåtte, der dels holder romaskinen på plads, men også beskytter dit gulv mod mærker og slid – og ikke mindst sved.

Når jeg færdes i diverse fitnesscentre ser jeg ofte, velmenende motionister rykke hæmningsløst i romaskinernes håndtag. Det stemmer selvfølgelig helt overens med formålet om, at intensiteten og pulsen skal op, for at træningen har effekt – men mange glemmer den rigtige teknik. Lær først teknikken, og byg så hastighed på i din træning.

Det er måske de færreste, der har plads til en romaskine stående permanent i boligen, så vælg en sammenklappelig romaskine, så den kan stilles lidt væk i det daglige, hvis du har pladsmangel. To af modellerne i vores romaskine test kan blot stilles i lodret og fylder dermed mindre på gulvet. Det gør endvidere, at de ikke ”pakkes for langt væk”, så de ikke bliver brugt.

Hvis du motiveres af løbende at konkurrere mod dig selv eller andre, så kig på, hvad romaskinens display kan give dig af data? Indbyggede programmer kan også være med til at variere træningen og dermed fastholde motivationen.

Vi er ikke stødt på romaskiner med mulighed for pulsmåling i håndtagene, så hvis du er til pulstræning, skal du kigge på de maskiner, der leveres med pulsmåler til brystet. Alternativt kan disse købes fra anerkendte producenter fra 3-400 kr. og opefter. Et par af romaskinerne i vores romaskine test leveres med pulsmåler.

Vi håber, at du på baggrund af vores research – i fred og ro – er klar til din investering i en ny og trofast motionsmakker. Held og lykke med dit valg!


Romaskine test 2020

Danskere er rigtig glade for motion. En undersøgelse viser faktisk, at 61% af alle danskere over 16 år dyrker regelmæssig motion. Især romaskinen har fundet sin vej i de fleste fitnesscentre og efterhånden hos de fleste, særligt fordi det er en effektiv maskine til at træne både styrke- og konditionstræning på én gang. En stor fordel er, at man får et kæmpe boost i stofskiftet, hvilket gør, at din krop forbrænder flere kalorier efter din indsats på romaskinen. Hele kroppen er også i spil – især benene, der tager det tunge læs og armene, der padler.
Du kan altså blive stærkere, komme i bedre form og tabe dig i vægt ved at bruge en romaskine.


Romaskine bedst i test

Man ser desuden den ene gang efter den anden, at Danmark tager guldmedaljer med hjem efter at have deltaget i OL, for danskerne klarer sig nemlig rigtig godt i roning.

Uanset om du er på jagt efter en romaskine til privathjemmet eller til et træningscenter, så kan du med fordel læse denne oversigt, der guider dig igennem de bedste romaskiner på markedet. Alle romaskinerne er testet på forhånd, og det eneste, du skal gøre, er at vælge den, du synes bedst om, og som du tænker passer bedst til dig! Du kan nemt bestille gennem de nedenstående links. God fornøjelse!


InShape romaskineromaskine test

En klassisk romaskine, der er designet med et sæde, der kan køre frem og tilbage, og fodstøtter som du kan sætte fødderne i og sætte af fra. I stedet for kunstige årer har den et håndtag, som du kan trække i, og som udgør selve roningen. For enden af rebet, som håndtaget er forbundet med, sidder svinghjulet indeni, som vejer 5 kg.

Modstanden falder ikke i styrke over tid, uanset hvor meget du bruger maskinen, og den kan altså ikke slides op, og du kan vælge mellem 8 forskellige modstandsniveauer. Selve maskinen vejer 35,5 kg, og den har to lette nylonhjul, der alt sammen gør maskinen let at transportere uden at skade gulvet.

Romaskinen har en høj tolerance og kan bære på op til 120 kg. Der er et smart display lige i øjenhøjde, der kan vise dig tid og kalorieforbrænding. Alt i alt en god romaskine, hvor du får, hvad du betaler for. I ovenstående link kan du læse mere om romaskinen og også downloade manualen.


BM LINE P-6000RMLBedst i test romaskine

Med denne romaskine har du stor mulighed for at fokusere på at træne musklerne omkring skuldre, arme og den øvre del af ryggen. Romaskinen har også fodstøtte og håndtag, som giver dig en effektiv træning. Maskinen er 117 cm i længden, 61 cm i bredden og 204 i højden cm og vejer 122 kg.

Du kan nemt justere vægten startende fra 5 kg helt op til 80 kg, afhængigt af dit niveau, men du kan også opgradere den til 100 kg for at få mest ud af din træning. Husk at starte med den vægt, der svarer til dit niveau, så du undgår skader på grund af overbelastning. At holde sig til et gennemtænkt træningsprogram er den bedste måde at opnå de bedste resultater.

Normalt kommer træningsmaskiner kun med én standardfarve og forhindrer dig i at sætte dit personlige præg, men med denne romaskine kan du vælge mellem fire forskellige farver til betrækket, så den kan passe ind med resten af dit træningsrum, nemlig rød, sort, grå og blå. Klik på linket ovenover for at læse mere om romaskinen.


Toorx Power Force romaskinetest af romaskine

→ 4.000 kroner hos Apuls.dk

Her er en romaskine i det klassiske til design til dig, der er på udkig efter en effektiv romaskine til en rigtig god pris. Maskinen er designet med et håndtag, fodstøtter og et overskueligt display, der kan vise din kalorieforbrænding, hvor meget tid du har brugt på træningen samt hvor mange åretag. Hvis du har et pulsur, kan du også koble det til maskinen, så du kan måle din puls under træningen. Perfekt til dig, der følger et bestemt træningsprogram, så du kan måle dine forbedringer.

Maskinen vejer 24 kg og er 167 cm i længden, 49,5 cm i bredden og 57,5 cm i højden. En stor fordel med maskinen er, at den er så let, og så kan den foldes sammen, så den fylder mindre. Svinghjulet på 9 kg giver dig en passende modstand under træningen. Den magnetiske modstand sikrer dig en jævn træning med naturlig overgang mellem træk og skub. Du får hele otte forskellige modstandsniveauer, så du kan få mest ud af din træning. Læs mere om Toorx Power Force romaskinen på linket øverst i dette afsnit.


Kettler Favorit romaskinebedst i test romaskine

→ 3.299 kroner hos Apuls.dk

Kettler Favorit romaskinen er perfekt til dig, der vægter effektiv træning til en billig pris højt. Maskinen fylder tæt på ingenting og er 134 cm lang, 78 cm bred og 26 cm høj. Den er dog forholdsvis tung af sin størrelse, da den vejer 130 kg. Modtanden kommer fra hydrauliske cylindere, som giver en stærk og gnidningsfri træning og belastning. Ved hjælp af en smart volumenknap kan du nemt indstille belastningen på maskinen, der passer lige til dit træningsprogram.

På displayet kan du se tid, antal åretag, din strækning (både for den enkelte træning samt samlet strækning) og antal forbrændte kilojoule. Med det lave tyngdepunkt sidder du solidt plantet i sædet, og med de indbyggede årer i maskinen giver det fornemmelsen af at være ude at ro – det eneste, du mangler er havet! Så læs mere om Kettler Favorit romaskinen på linket foroven, hvor du også nemt kan købe den.


Viking Pro AR Power romaskineromaskine bedst i test

→ 13.900 kroner hos Abilicaonline.dk

Skal du købe en romaskine, og partneren er ikke helt overbevist? Overbevis ham/hende om, at denne romaskine forklæder sig som et møbel og passer rigtig godt ind i de fleste nordisk og skandinavisk-inspirerede hjem. Den er nemlig lavet i bæredygtigt amerikansk træ og har et meget æstetisk og robust udseende.

Belastningen er hverken lavet ved hjælp af magneter eller hydrauliske cylinder, men med et genialt vandmodstandssystem, der både giver følelsen af at være på vandet og en realistisk, gnidningsfri træning. Hver gang du trækker i håndtaget, kommer der en lyd fra dunken med vandet, så det lyder som at være på vandet!
Belastningen kan justeres fra lav til meget høj ved hjælp af det specielle vandsystem, hvor du justerer vandniveauet. Du kan således bruge maskinen, uanset om du er begynder eller trænet.

Træn i et virtuelt univers

En rigtig sjov feature med denne romaskine er, at du kan koble din computer til og downloade programmet NetAtlon 2 FX Rowers. Her kan du træne i et virtuelt univers med andre brugere eller bare træne selv. Dette gør træningen både sjovere og mere social. Maskinen vejer 48 kg. Uden vandet vejer den 31 kg. Der medfølger 4 klortabletter med til vandet. Det anbefales at både skifte vandet og klortabletten en gang hvert halve år.

Med det lille diskrete display på maskinen kan du også orientere dig om tid, distance, interval kalorieforbrænding med mere. Denne maskine er altså ikke blot teknologisk avanceret med mange sjove detaljer. Det er også en flot designet romaskine, som passer perfekt ind i dit hjem uden at stjæle opmærksomheden. Klik på linket ovenover for at læse endnu mere om denne Viking Pro AR romaskine og for at bestille den i dag.


Peak Fitness R9 romaskineromaskine test

→ 7.999 kroner hos Fitnessgruppen.dk

Denne romaskine passer perfekt til dig, der kan lide tekniske detaljer i en romaskine og til en passende pris. Maskinen vejer 36 kg og er nem at flytte rundt med på grund af sine to hjul. Desuden kan den foldes, så den let kan pakkes væk og findes frem igen.

Modstandssystemet i maskinen består af en blanding mellem luft- og magnetbelastning, der giver dig effektiv modstand under roningen. Du kan vælge imellem hele 16 belastningsniveauer.
Den har desuden et avanceret display med flere programmer, der optimerer din træning. Du kan fx vælge mellem race-funktionen, hvor du kan konkurrere mod en virtuel modstander skabt af computeren og diverse intervaller, hvor du kan både vælge mellem nogle eksisterende intervaller eller lave dit helt eget. Maskinen kan desuden lagre op til fire forskellige profiler, så hele familien kan træne med.

Som en ekstra bonus følger der et pulsur med i købet. Dette kan kobles til pulsfunktion i maskinen, så du kan kontrollere din puls under træningen. På linket for oven kan du downloade både manual samt vejledning til maskinen. Hvis du endnu ikke er den lykkelige ejer af Peak Fitness R9 romaskinen og er nysgerrig efter at læse mere om den, kan du også klikke på linket og undersøge den nærmere. Du kan også bestille romaskinen hjem via linket.


Bedste romaskiner

De ovenstående eksempler er nogle af de bedste på markedet. De kan give dig en idé om, hvad du skal lede efter, når du skal købe en ny romaskine. Tænk fx på designet – skal den have ”rigtige” årer, eller er det fint med et håndtag? Kommer du til at bruge den hele tiden, så den skal stå fremme, eller skal den kunne pakkes væk, når der kommer gæster? Overvej selvfølgelig også, hvor mange penge du vil bruge på din nye romaskine, men vær opmærksom på, at du oftest får hvad du betaler for. Når du først får investeret i en romaskine og bruger den næsten hver dag, er det jo godt givet ud.

En træningsmaskine gør dig nemlig sundere og gladere, og hvorfor ikke gøre motion til en sjov ting. For eksempel via en romaskine, der kan få dig til at føle, du er ude at sejle? Udover at være sjov er romaskinen er nemlig også god til at træne næsten alle muskelgrupper, og du får både trænet konditionen og styrketræning.

Du kan til hver en tid gennemgå denne liste igen, hvis du mangler inspiration til dit valg af romaskine. Hvis nogle af disse seks eksempler har fanget din opmærksomhed, kan du blot klikke på diverse links. Derefter kan du også bestille, så du hurtigt kan få din nye drømmeromaskine med hjem.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ror man på en romaskine?

Du ror på en romaskine ved at tillære dig teknikken. Du skal bruge hele kroppen fra ben og bagdel til skuldre og øvre ryg. Se eventuelt en video om teknikken inden brug.

Hvilken type romaskine skal jeg vælge?

Du skal meget simpelt vælge den romaskine, du har råd til. Bruger du den ofte og meget, er luft eller vand nok mest effektive og virkelighedsnære – men også det dyreste.

Kan man bruge kraften fra romaskinen til strøm?

Du kan godt bruge den kraft, du skaber på en romaskine, til strøm. Mange maskiner bruger den til displayet. Det giver dog ikke alverdens strøm, så betal stadig din elregning.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.