Sådan finder du den rette væglampe

0

Det behøver ikke altid at være et spørgsmål omkring udtryk, design og stil, men nogle gange er det simpelthen helt ok at være kræsen. Vi har lamper over alt i vores huse og lejligheder, og det er som oftest disse elektroniske virkemidler, som har flest tændte timer i døgnet. De fylder altså meget, og hvis man har haft en særdeles grim lampe i sin lejlighed – eventuelt én, som er blevet efterladt af tidligere lejer – så ved man, hvor meget opmærksomhed sådan en lampe kan tiltrække, når den slet ikke passer ind i rummet. Forestil dig så lampen som blikfang, når det er en stilmæssig perle, som er udarbejdet af førende designere – der er straks tale om en helt anden form for blikfang.

væglampe

Arkitektlampen til arbejdet

Væglampens primære formål er at kunne udøve en spredt belysning i et rum. Der er altså ikke tale om en bordlampe, men om en lampe som skal sprede lys i rummet. Den kan bruges i gangen, på sengebordet, til køkkenet eller måske henover arbejdsbordet. Mulighederne er mange og det er dine behov, som definerer hvilken lampe, du skal anskaffe dig.

Arkitektlampen er perfekt som skrivebords- og væglampe, og den er altså ualmindeligt praktisk. Den er ideel at have til arbejdsbordet, således at man ikke behøver have en standerlampe ved siden af sig eller lamper bag sig, som kaster forstyrrende skygger. Arkitektlampen er en væglampe, som altså kan positioneres lige over dit arbejde – den er særligt fleksibel, hvilket også understreger dens praktikalitet. Arkitektlampen er dog også en af disse lamper, som virkeligt falder i øjnene. Den fylder meget henover et skrivebord, og den vil altså derfor fungere som en slags blikfang. Man kan også vælge at investere i en lysterapilampe her er nemlig mange fordele at hente.

LÆS OGSÅ:  Ventilator Test – Find den bedste ventilator til dit behov

Praktiske muligheder i arkitektlampen

Hvis man for eksempel anskuer designs fra DCW Éditions, som er et fransk design, så får man altså et fantastisk udseende, samtidigt med at man får maksimal praktikalitet. Der er tale om arkitektlamper, som er højst bevægelige og som har stilrene, diskrete designs, hvor der ikke er for spraglede farver eller vilde udtryk. Hvis du vil kigge på disse eller lignende designerlamper, så find et godt udvalg af væglamper på Lampemesteren.dk

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.