Saftpresser test – FInd den bedste saftpresser til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kommer ikke udenom, at der de seneste år er opstået en sundhedsbølge, som mange af os har taget til sig i det daglige. Om det så gælder minimum 30 minutters motion hver dag, mindre fedt, sukker, salt, tilsætningsstoffer i maden, flere økologiske madvarer, fuldkorn i stedet for lyst brød osv. osv.

I husholdningen har mange af os fået et større fokus på, at det er det rigtige, vi indtager. Fødevarebranchen har tydeligvist fået øjnene op for denne tendens – men vi er også selv opmærksomme, når vi producerer mad og drikke i vores egne køkkener.

Produktoversigt

ForhandlerModelHastigh.JuiceFrugtkødTragtEffektVægtPris
Bosch MES25A021,25 L2 L7,3 cm700 W4,1 kg587,-
Philips HR1836/0010,5 L1 L5,5 cm500 W-599,-
Electrolux ESJ400021,2 L-7,6 cm150 W4,8 kg1.199,-
Braun J50021,25 L2 L7,5 cm900 W4,6 kg718,-
Philips HR1916/7021 L2,1 L7,9 cm900 W4,2 kg1.121,-
Bosch MES401031,5 L3 L8,4 cm1200 W5,7 kg1.269,-

Et godt eksempel er vores egenproduktion af saft og juice, som på bekostning af indkøbte koncentrater fra supermarkederne, vinder frem i stor stil. Og indrømmet, der er da ikke noget mere lækkert, end at starte dagen med et glas friskpresset juice. Eller at producere et ekstra vitamintilskud i løbet af dagen.

Testsektionen.dk har derfor denne gang set på saftpressere – eller juicere, som de også kaldes – så du kan få inspiration til at finde den bedste saftpresser til netop dit formål.

Formålet med testen har været at finde en saftpresser til under 1.500 kr., og testen er derfor domineret af centrifugalpressere (se mere nedenfor).

Værd at vide om saftpressere / juicere

Der findes forskellige former for saftpressere. Enten den traditionelle centrifugaljuicer eller den nyere slowjuicer. Centrifulgaljuiceren slynger frugt og grønt rundt ved høj hastighed og er dermed hurtig til at frembringe en frisk omgang juice. Populært sagt minder processen lidt om en centrifugerende vaskemaskine, der presser vand ud af tøjet.

Slowjuiceren kværner og moser til gengæld råvarerne gennem en snegl, og som navnet antyder, er processen noget langsommere, og flere tests gør denne til den bedste juicepresser, når det gælder udnyttelsen af råvarerne. Til gengæld er slowjuiceren overordnet set dyrere end centrifugaljuiceren.

Støder du på ordet ”pulp” er det ikke en mangelfuld titel på en John Travolta-film fra 90’erne, men i denne sammenhæng et moderne ord for det frugtkød, der bliver til overs i saftproduktionen. Pulpen behøver dog ikke være et overskudsprodukt, men kan anvendes i forskellige sammenhænge og opskrifter. Nettet bugner med eksempler på dette.


Bosch MES25A0 Centrifugal juicer

saftpresser test→ Set hos Proshop.dk til 587 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 612 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 694 kr.

→ Set hos Coop.dk til 699 kr. (999 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos ComputerSalg.dk til 732 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 749 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 789 kr.

Bosch MES25A0 er et eksempel på, at man godt kan få en god saftpresser til billige penge.

MES25A0 er en centrifugal-model og har trods prisen en kraftig motor på 700 watt. Den udmærker sig ved at have en bred tragt/påfyldningsrør på godt 7 cm. Dvs. at fx æbler godt kan gå i saftpresseren uden at blive skåret i mindre stykker.

Maskinen er meget brugervenlig, både når man skal skille den ad og samle den igen. Når man laver juice, og ikke mindst når den skal rengøres.

Forbrugerrådet Tænk udnævner ikke Bosch MES25A0 til den bedste juicer i deres test, men helhedsindtrykket er så flot – ikke mindst sammenholdt med den lave pris – at man ikke tøver med at kalde maskinen for et ”godt køb”.


Philips HR1836/00 juicer

test saftpresser→ Set hos Elgiganten.dk til 599 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 804 kr.

Man kan ikke komme udenom mærket Philips, når talen falder på saftpressere. Ikke mindre end fire modeller har Philips i top 10 hos Forbrugerrådet Tænk. Det er meget imponerende!

HR1836/00 er dog ikke en af de fire, men vi har taget den med, fordi den er som skabt til den lille husholdning, som ikke producerer juice i litervis ad gangen. HR1836/00 har en beholder, der rummer en halv liter juice og en liter frugtkød. Perfekt til singlen eller parret.

Med sine sparsomme mål på 20 x 23 x40 cm finder HR1836/00 plads på ethvert køkkenbord. Og designet er enkelt og funktionelt.

Og selv prisen er her (saft)presset helt i bund!


Electrolux ESJ4000 slowjuicer

bedste saftpresser→ Set hos Coop.dk til 1.199 kr. (1.799 kr. for ikke-medl.)

Testens eneste slowjuicer kommer fra Electrolux, og her er der tale om en juicer i et flot design. Udført i rustfrit stål og de aftagelige dele i hård plast.

En solid motor og et bredt påfyldningsrør gør den meget anvendelig og med et kraftoverskud, når der skal juices.

ESJ4000 har to hastigheder, så du bestemmer helt selv, om du vil have slowjuice eller slow-slowjuice. Beholderen rummer 1,2 liter juice. Nok til den lille familie. I første omgang …

Maskinen er meget rengøringsvenlig og det meste kan komme i opvaskemaskinen. Der medfølger dog en lille børste med til selve sien, hvor frugtkødet opfanges.


Braun J500 Centrifugal juicer

saftpresset bedst i test→ Set hos Skousen.dk til 718 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 718 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 952 kr.

Vi har tidligere opereret med begrebet slowjuicer, men her er tale on virkelig ”fastjuicer”. Et glas juice på 15 sekunder. Og en liter på et minut. Selv Mercedes-teamet i Formel 1 bliver helt frugtgrønne af misundelse. Og man kan næsten ikke tillade sig at sige, at man ikke har tid til at lave lidt sundt at drikke …

Det brede påfyldningsrør på 7,5 cm tager hele frugter i samme mundfuld. Juiceren har antidryp-system indbygget. Der er to hastigheder og en effekt på hele 900 watt. Kanden nupper 1,25 liter saft og næsten det dobbelte i opsamleren til frugtkød.

Braun J500 er rengøringsvenlig, da de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen. Efter sigende følger der en skræddersyet rengøringsbørste med. At den er skræddersyet, tvivler vi på – men vi forstår meningen!

Deutsche Qualität!


Philips HR1916/70 Avance juicer

bedst i test saftpresser→ Set hos Proshop.dk til 1.121 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.199 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.349 kroner

Som nævnt kommer vi ikke uden om hollandske Philips! Så vi tager gerne to modeller derfra. Denne Philips saftpresser er af Forbrugerrådet Tænk kåret til ”bedst i test”.

Den scorer højt på stort set alle parametre. Den kan lave juice. Hurtigt og til perfektion endda! Den er brugervenlig – og ikke mindst rengøringsvenlig. Den har et særdeles fornuftigt energiforbrug. Så den samlede bedømmelse er: Meget god!

Med imponerende plads til 3 liter frugt, fordelt på 1 liter saft og 2 liter frugtkød, er det bare at gå i gang. Påfyldningsrøret er næsten 8 cm i diameter, så her er næsten heller ingen begrænsninger.

Philips vinder sjældent designprisen, når jeg kigger i min lille, sorte lommebog. Men med denne Philips juicepresser synes jeg faktisk, de er sluppet rigtigt godt om ved den del også. At det så ovenikøbet er en god juicer, gør jo ikke noget.


Bosch MES4010 saftcentrifuge

bedste saftpresser i test→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.269 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.269 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.299 kroner

Bosch slutter feltet af med en på alle måder stor og stærk saftpresser. Målt ud fra specifikationer er den alle øvrige maskiner i feltet overlegen. Den har en motor på 1.200 watt, tre hastigheder, den kan juice 4,5 liter frugt pr. optankning, 1,5 liter saft og 3 liter frugtkød. Den store åbning er på næsten 8,5 cm, så kom ikke for tæt på!

Man ser allerede ved første øjekast at her er der tale om en gedigen maskine. Solid og kraftfuld.

Bosch har stort fokus på sikkerheden, så saftpresseren starter ikke, hvis den er samlet forkert. Og den stopper, hvis små (eller store) pilfingre får åbnet noget undervejs. Godt tænkt!

Skal man kritisere noget, så er det måske, at maskinen fylder og vejer lidt mere end de øvrige saftpressere i testen. Så den egner sig ikke til at blive gemt væk i en skuffe – men hvorfor skulle man også gøre det? Det er jo en flot fyr!

Set hos KitchenOne.dk til 1.299 kr. En besparelse på 700 kr. i forhold til den vejledende pris på 1.999 kr.


Anbefalinger – Vælg den rigtige første gang

Hvis du (lige som jeg) er en smule mageligt anlagt, bør du som minimum undersøge disse tre ting:

  • Hvor mange løse dele, din saftpresser består af?
  • Hvor mange løse dele, der skal rengøres hver gang maskinen er i brug?
  • Og om de løse dele kan gå i opvaskemaskinen?

Tæl husstanden mens I alle står stille, for det er vigtigt at få en saftpresser med en beholder, der er stor nok til jer alle. Hvis opgaver bliver for besværlige – i dette tilfælde fx hvis saftbeholderen skal tømmes flere gange, inden saft og juice er drikkeklar – er vi tilbøjelige til at lade tingene stå ubenyttede. Og en ubrugt saftpresser i bunden af skabet, er der ikke meget ved…

Samme overvejelse bør du gøre i forhold til beholderen til frugtkød. Der bliver meget frugtkød i overskud, når maskinen har udført sin primære opgave, juicefremstilingen. Afstem beholderens størrelse efter dit forbrug af maskinen. Og antallet af familiemedlemmer.

Tjek størrelsen på saftpresserens tragt. Jo større tragt des større stykker frugt og grønt kan den tage – og jo mindre arbejde bliver der til dig og din frugtkniv!

Skal eller kan saftpresseren stå fremme på køkkenbordet? Ellers skal du sikkert vælge en mindre model, som kan gemmes væk enten i en skuffe eller et skab.

Forbrugerrådet Tænk har udført en grundig og veldokumenteret saftpresser test / juicer test, og overordnet viser det sig, at slowjuicere udnytter frugt og grønt bedre end de såkaldte centrifugale saftpressere. Resultatet er op til 70%’s udnyttelse af råvarerne for de bedste saftpressere og lidt under 50% for de dårligste saftpressere.

Til gengæld er slowjuicere – pga. deres mange mekaniske dele og filtre – vanskeligere at rengøre. Så konklusionen er, at du har valget mellem størst mulig udnyttelse af råvarerne/besværlig rengøring eller mindre udnyttelse af råvarerne/lettere rengøring. Sådan er livet nogle gange så uretfærdigt!


Saftpresser test 2019

Sundhed er noget, som er begyndt at fylde mere og mere de seneste par år. Mange ville ønske, at de havde mere tid, så de kunne få et lækkert glas friskpresset juice eller smoothie om morgen, men det er de færreste som får det, fordi de synes det tager for lang tid at lave, men dette skal være slut nu, som også ses på udvalget af saftpressere, som skyldes at det bliver mere og mere populært at leve sundt.

Bedst i test saftpresser

Vi har nu testet en række forskellige saftpressere og fundet frem til nogle af de bedste og mest effektive, så det ikke tager særlig lang tid, at lave et glas friskpresset juice om morgenen. Er det første gang du skal købe en saftpresser, ved du højst sandsynligt ikke hvad du skal kigge efter ved saftpresser. Det kan ligefrem være en umulig opgave at finde frem til. Derudover tror mange også at den dyreste saftpresser er den bedste, men sådan er det meget sjældent.

Når du skal købe en saftpresser, er det en god ide, at ingen du går ud at undersøge markedet for saftpresser, at du har gjort op med dig selv, hvor meget du ønsker at investere i en saftpresser maskine. Når du har fundet frem til, hvor meget du er villig til at investere, har du allerede der indsnævret det voldsomme udvalg af saftpressere. Udover prisen, vil det også være en særdeles god ide, at du har overvejet hvilke krav du har til din kommende saftpresser.

Saftpresser / juicer

Det kunne være hvilke funktioner eller hastigheder, som maskinen benytter og hvordan de passer til det, som du skal benytte den til. Der findes en masse andre vigtige krav, som er meget vigtige, at tage stilling til før du vælger, at købe en juicepresser – De vigtigste krav kan du læse om her nedenunder.

  1. Du skal overvejer om det overhovedet er nødvendigt for dig at købe en juicemaskine, det er meget vigtigt at maskinen bliver brugt mindst 1 gange i ugen ellers kan det ikke svare sig økonomisk at købe en juicepresser.
  2. Du bør også tage stilling til, om det skal være en slowjuicer eller en centrifugaljuicer. Forskellen er, at en slowjuicer presser mere saft ud af grøntsagerne, men den er til gengæld langsommere end ene centrifugaljuicer.
  3. Gå altid efter en maskine som er let at gøre ren, fordi rengøringen af en saftpresser er meget vanskelig og i længden vil du blive træt af, at gøre den ren flere gange i ugen og dette kan i sidste ende betyde, at den ikke bliver brugt.
  4. Det er også en vigtig ting, at kigge på rørene, som frugtstykkerne skal ned igennem, før de bliver presset. Køber du en slowjuicer, vil du blive nødsaget til at skære frugterne i meget små stykker, da rørene ofte er meget små. Modsat i en centrifugaljuicer, hvor du ikke behøver at skære frugt stykkerne så små, da rørene ofte er større. Er du en person, som er meget tidspresset om morgen, kan det være en fordel at købe en centrifugaljuice, da du måske ikke vil have tid til at skære frugterne ud i meget små stykker om morgen.

Philips Aavance HR1887/80 Slowjuicer hvid

philips-avance-hr189480Med denne saftpresser fra Philips Avance slowjuicer får du en lækker og sund juice af bløde frugter og hårde grøntsager. Med denne model har du mulighed for at presse alle dine yndlingskombinationer på samme tid. Dette gælder også de mere besværlige frugter f.eks. bananer og mangofrugter. Fordi modellen er en slowjuicer vil du opleve, at maskinen vil få det maksimale af næringsstoffer ud af frugterne i forskel til, hvis modellen var en centrifugaljuicer.

Frugter og grønsager består af tusindvis af celler, som både indeholder fibre, antioxidanter, vitaminer og andre vigtige næringsstoffer, men denne saftpresser er designet til at åbne cellerne op og presse så meget som muligt ud af dine frugter.
Mange mennesker pleje at pakke deres saftpresser maskine frem fra skabet hver gang de skal bruge den, men med denne Saftpresser fra Philip, så behøver du ikke pakke den frem og tilbage i skabet hver gang. Maskinen er nemlig designet i et eksklusive design, som gør at maskinen kan stå fremme på køkkenbordet og fylde i et med resten af køkkenet

Denne saftpresser fra Philip er udstyret med en forrengøringsfunktion, som gør at den hjælper med at få presset de sidste dråber ud af frugterne, så der ikke går noget værdifuld juice til spilde. Dette gør også at maskinen let kan rengøres på meget få minutter. Samtidig skyldes det også, at alle delene er designet på den måde, at de er glatte og runde, som gør at de er nemmere at skylle af og at rengøre.


Philips Viva Collection Juicer HR 1855/80 – Hvid

philips-viva-collection-juicer-hr-185580 BEDSTE PRIS: 819 kr. hos KitchenOne.dk

Denne saftpresser er produceret af Philip, som er en virksomhed, der har eksisteret i flere årtier og hele tiden er vokset. Køber du denne saftpresser kan du være helt sikker på at kvaliteten er i top. Maskinen er udstyret med en effektiv motor, som har 700 watt. Du kan også med Hr1855/80 presse helt op til 2 liter på en gang og du behøver ikke engang at skære frugterne i små stykker, som er takket være den XL-påfyldningstragt, som maskinen er udstyret med. Den høje kvalitet som Philips er kendt for, afspejler sig også i, at man har 60 dage til, at returnere saftpresseren og få sine penge tilbage, hvis man ikke synes saftpresseren levede op til sine forventninger eller andet, som gør at maskinen ikke var den rette for dig.

Næsten alle elsker at lave juice, men det er ofte rengøringen bagefter, som får nogle til at droppe at bruge saftpresseren og i stedet lade den stå i køkkenskabet, men fortvivl ikke. Philips Viva Collection Juicer kan nemlig rengøre på bare 1 minut, som er takket være den revolutionerende quickClean teknologi. Den er udstyret med en rengøringsfunktion, som skyller alle de uønskede fibre væk og alt frugtkødet bliver samlet et sted, så det er lige til at smide det ud. Derudover er overfladernene glatte, så de er utrolig nemme at rengøre. Med denne maskine kan du i hvert fald droppe rengøringen som en undskyld – Forkæl dig nu, med et sundt glas hjemmelavet juice hverdag.


Philips Viva Collection Juicer m/tragt til bær HR1864/20

Ønsker du et optimalt udbytte af dine frugter og grøntsager, så er netop denne saftpresser fra Philips noget for dig. Den kan nemlig presse selv de hårdeste ingredienser, som vi kan takke den effektive motor med 700 watt for. Den er også udstyret med et påfyldningsrør, som er på 75mm diameter og sammen med den effektive motor, er det også muligt at presse store frugter og grønsager, som hele gulerødder, æbler, rødbeder og mange andre frugter og grøntsager.

Den er udstyret med et revolutionerede quickClean teknologi, som gør at du kan lave op til 2 liter juice på en gang, uden at du behøver at tømme frugtkøbsbeholderen. Maskinen kan også rengøres på under 1 minut, som også skyldes det revolutionerende quickClean teknologi, som den er udstyret med. Alt frugtkødet bliver samlet i frugtkødsbeholderen, som betyder at der ikke skal fjerne frugtkød fra andre dele. Pga. Det runde design og de glatteoverflader uden hjørner, er det utrolig let at få fat i frugtrester, som gør det meget lettere at rengøre beholderen. Det har tit været, at når du har lavet en glas juice, at du så skulle delene gøres rent i hånden, men det behøver du ikke med denne saftpresse. Alle delene kan nemlig tåle at komme i opvaskemaskinen, som gør at den er utrolig nem at rengøre.


OBH 6749 prestige saftpresser

obh-6749 BEDSTE PRIS: 500 kr. hos KitchenOne.dk

OBH er en kendt virksomhed, som producere og markedsfører produkter inden for elektroniske, husholdningsgrej og køkkengrej. Deres produkter er særdeles anerkendt for deres design og funktionalitet, som gør at efterspørgselen fra hele norden er kæmpe stor.
OBH 6749 prestige er en testvinder fra 2013, som specielt skylde at den opfylder alle dine krav for friskpresset frugt og grøntsager – Saft, juice, smoothies og grønsagsdrik. OBH 6749 er en centrifugal saftpresser, som er produceret i et flot design og med et hav af funktioner.

Maskinens farver er sort/stål og er lavet i stål, som gør den virkelig robust. OBH er af virkelig høj kvalitet og er udstyret med en motor på 800 watt, hvor du har mulighed for at vælge mellem 2 forskellige hastigheder, som gør at du nemt og hurtigt kan lave friskpresset juice eller saft. OBH 6749 har et stort og bredt rør, hvor det hele tiden er muligt at fylde frugt og grøntsager i maskinen, imens den kører. Røret er designet sådan, et du ikke behøver at skrælle din frugter eller grønsager, før du smider dem ned i maskinen.

Rigtig mange juicepresser tager lang tid at rengøre og samtidig er de også besværlige at rengøre. Du kan dog roligt benytte OBH 6749, her kan alle delene som du har anvendt nemlig komme i opvaskemaskinen, på nær rivejernet., som skal vaskes i hånden. Derudover er maskinen også særdeles nemt og hurtig at samle eller skille af. Der medfølger også en rengøringsbørste, som kan benyttes til at komme ind der, hvor det kan være svært at komme ind med en klarklud – Alt dette gør at rengøring af maskinen er utrolig hurtig, overskuelig og nem.


Magimix duo XL hvid

magimix-duo-xl BEDSTE PRIS: 2.869 kr. hos KitchenOne.dk

Magimix er en virksomhed med særlig fokus på professionel køkkenmaskiner. For 50 år siden opfandt de en cylindrisk skål med et metalblad, som roterede meget tæt på skålen inderside og bund. Dette blev starten på produktion af kvalitetsfoodprocessorer til det professionelle køkken. Den meget høje kvalitet er blevet bibehold og videreudviklet, som man bl.a. ser på denne saftpresser, som vi vil præsentere jer for nu. Magimix Duo XL saftpresser er en saftpresser i virkelig højkvalitet og er virkelig holdbar. Migimix tilbyder 20 års garanti på motoren og 3 års garanti på delene fra saftpresseren, hvilket allerede fortæller hvilken kvalitet maskinen er lavet af.

Migimix er udstyret med et ekstra stort rør, som gør at man kan putte store stykker frugter ned i maskinen. Den kan både bruges som en citruspresser, men også som saftcentrifuge. Der er også taget højde for støjen, når man benytter den, som skyldes at induktionsmotoren er koblet direkte på processoren. Motoren har 400 watt og har kun en hastighed, men den indstiller selv hastigheden efter hvor effektiv den skal være, for at klare det arbejde der skal udføres. Når du har anvendt Magimix skal den gøres ren som alle andre saftpressere. Alle delene som er koblet til Magimix kan tåle at komme i opvaskemaskine, på nær motoren – Det gør at den er super nem at gøre ren efter du har anvendt den.


Surveræn slowjuicer til hele frugter – Witt by Kuvings B6100S

kuvings-b6100s-slowjuicer

Lav den bedste friskpresser juice med kuvings B6100S. Denne slowjuicer er den eneste på markedet som kan tage hele frugter – Du undgår oxidering, som sker når man skal skære frugterne i stykker, før de kan fylde i maskinen. De traditionelle saftpressere ødelægger ofte en stor del af næringsstofferne med knive og høje omdrejninger, men med denne skånsomme presning, vil du besvare flere næringsstoffer og enzymer i juicen, som giver en mere sundere og naturligere juice. Kuving B6100S leveres med en effektiv motor på 240 watt og et lydniveau som kun er på 30 dB. Derudover er den også udstyret med smart hældetud med drypstop. Derudover medfølger der også 2 kander, en opskriftsbog og samtidig er det også muligt at købe tilbehørssæt til isdesserter og smoothies

Det smarte ved maskinen er også, at juicen kommer ud af den ene siden og resterne kommer ud af den anden side. Dette betyder også, at du ikke behøver at skille maskinen af, når du skal gøre den ren, hvilket er utrolig effektiv og tidsbesparende. Har du lige lavet en juice med frugter og du ønsker nu at lave noget med grøntsager, så behøver du kun at hælde en smule vand igennem maskinen, mens den kører og derefter er den klar til det nye du ønsker at lave i maskinen. Udover at du slipper for at skille maskinen af, når den skal rengøre, så medfølger der også en rensebørste, som kan benyttes de steder, hvor en klarkuld har svært ved at trænge ind.


Braun J500 juicer

philips-hr187170-juicer

Braun er en virksomhed, som har eksisteret i årtier og er en virksomhed, der især er populær indenfor elektronisk. Braun har stor fokus på innovative produkter, som kan være med til at gøre livet lettere. Dette er noget der især har været fokus på ved saftpresserne, hvor det er kundernes behov og ønsker, som Braun har skab produktet ud fra.

Derudover lægger Braun også stor vægt på design, kvalitet og brugervenlig, når de producerer deres produkter og dette er ingen undtagelse ved deres produktion af saftpresser. Dette er ingen undtagelse ved saftpresseren J500, som bl.a. er designet i stål, som gør at maskinen er særdeles robust.

Braun J500 formår at presse hver en dråbe ud af de frugter og grøntsager, som fyldes i maskinen. Dette er takket være konceptet med den omvendte is. J500 er også udstyret med en XL påfyldningsrør på hele 75mm, hvilket ikke er noget som du ser på mange andre saftpressere. Det store og brede påfyldningsrør gør, at man kan fylde alle større frugter ned i maskinen i stedet for at skulle skære dem i små stykker, hvilket er særdeles smart og tidsbesparende. Der er monteret en motor med 9000 watt og hvor man frit kan vælge i mellem 2 forskellige hastigheder til at presse frugterne eller grønsagerne. Det er muligt at presse helt op til 1,25 liter juice på en gang, hvilket er enormt meget sammenlignet med hvor meget andre saftpressere kan presse på en gang.


Gear Arnold 2,1 saftpresser

gear-arnold-2-1-saftpresser

Gear Arnold 2,1 er en utrolig effektiv og elegant saftpresser som er i rustfrit stål. Den har en motor, som har 800 watt og kan benytte sig af 2 forskellige hastigheder, som gør at Arnold 2,1 er en særdeles effektiv saftpresser og at man kan presse alt saften ud af frugterne og grøntsagerne uanset om det er hårde eller bløde frugter og som kan presse al saften ud af frugterne og grøntsagerne. Den unikke micro mesh-filter som er i maskinen gør at den laver mere juice end andre saftpressere hvilket er helt unik.

Der er også monteret et ekstra stort påfyldningsrør, som gør at de større frugter og grønsager lettere kan komme ned i maskinen. Fruktkødseparation på 2 liter, sikrer at der intet frugt kommer ned i saften, men ønsker du derimod at frugtkødet skal ned i din juice, skal du blot fjerne separatoren fra kanden, før du presser frugterne og grøntsagerne. Arnold 2,1 er udstyret med en sikkerhedsbøjle, som gør at maskinen ikke kan starte, hvis ikke maskinen er samlet korrekt. Alle delene som er i maskinen er aftagelige og kan nemt og hurtigt rengøre. Mangler du en saftpresser, som er utrolig effektiv, men samtidig nem at rengøre og ligger i den lave prisklasse, så er denne saftpressere helt bestemt noget for dig.


Hurom HU-702

hurom-702 BEDSTE PRIS: 2.493 kr. hos KitchenOne.dk

Dette er anden generation af den populære prisbelønnede HU-700 model. Denne udvidet HU-702 har et helt nyt designet juice-hoved med en ny skrue og en ny si og så kører den med kun 43 omdrejning i minuttet, men fortvivl ikke. Juice presse stadig lige få hurtigt, som skyldes den nye skrue og samtidig besvare endnu flere vitaminer, som skyldes den langsomme hastighed. Den langsomme fart sørger for, at presningen er frugterne og grønsagerne er endnu mere effektive, så der går så lidt til spilde af de sunde næringsstoffer som overhovedet muligt. Maskinen er også udstyret med en pulp-kontrol, hvilket betyder, at man selv kan bestemme hvor hårdt presningen af frugterne og grøntsagerne og på den måde, kan så man hjælpe grøntsagerne med lange fibre ud af sien. Ligeledes som HU-700 modellen er det også muligt at lave smoothies med Hu-702 uden at skulle bruge en blender.

Rent praktisk så medfølger der en rengøringsbørste som man kan anvende til at gøre maskinen ren med. Børsten bør anvendes de steder, hvor en klarklud kan have svært ved at lave en optimalrengøring. Derudover medfølger der også to beholdere. Den ene beholder til at opsamle juicen og den anden til at opsamle frugtkødet. Der er 6års garanti på motoren og 3 år på juicehovedet.


Bosch MES3500 saftpresser

bosch-mes3500-saftpresser BEDSTE PRIS: 735 kr. hos KitchenOne.dk

Bosch er en tysk virksomhed, som er markedsleder indenfor hvidevare. Bosch har gennem flere årtier, været med til at udvikle og forbedrer adskillige produkter indenfor hårde hvide. Vælger du at købe denne saftpresser eller et andet produkt, kan du må garanti være sikker på at kvaliteten er holdbar og at dit produkt vil holde i rigtig mange år. Kvaliteten gælder også designet som også ses på MES3500, som er designet i rustfrit stål, som gør at den er særdeles robust.

MES3500 er udstyret med en motor, som har 700 watt og kan presse saften ud af selv de vanskeligste frugter og grøntsager. Motoren kan benytte to forskellige hastigheder, som benyttes alt efter hvor meget og hvor hårdt der skal presse, for at få alt saften ud af frugterne. Der er også monteret et ekstra stort påfyldningsrør, som er 73mm og dermed kan selv de største produkter fyldes i maskinen. Derudover er maskinen og udstyret med en filterkurv, som er designet i rustfrit stål, men som giver en bedre juice ekstrakt.

MES3500 har en saftbeholder, som har en kapacitet op til 1,25 liter, samt en aftagelig beholder til udskilling af frugtkødet. Den sørger automatisk selv for at saften kommer i saftbeholderen og at frugtkødet bliver sorteret frem og ned i den anden beholder.
Der er også monteret et rum til ledningsopbevaring. Når du har anvendt maskinen skal den rengøre ligesom alle andre saftpressere, men her medfølger der et børste, som kan være en god ide at benytte til de steder, hvor det kan være svært at komme til en klarklud. Bosch giver 100% tilfreds eller penge tilbage, hvilket betyder at du kan benytte maskinen i 100 dage og er du ikke tilfreds, er det muligt at få pengene retur.


HUROM HU-700 DG mørkegrå

hurom-700 BEDSTE PRIS: 2.775 kr. hos KitchenOne.dk

Hurom HU-700 DH er en saftpressere model, som i 2013, vandt prisen Red Dot design Award, som skyldes den uovertrufne flotte design. Den er designet i farven mørkegrå. Der er monteret et lille håndtag på side af maskinen, som gør at den er utrolig let og nem at flytte rundt på. Juicehovedet er sat på med en magnetanordning. Det lille håndtag på maskinen gør også, at den er super let at tage ud og ind i skabet.. HU-700 er udviklet med en lukkeanordning på juicetuden som gør, at man kan lave juicen meget skånsomt inde i maskinen og lade den bliver i maskinen indtil man skal bruge den, hvilket er meget unik og ikke noget som du ser særlig ofte i andre saftpressere. Det betyder også at du kan lave din helt egen smoothies uden at du behøver at skulle anskaffe dig en blender og gøre brug af sådan en.

HU-700 har et meget lav støjniveau. Dens lydniveau er på 35 dB, når den anvendes, hvilket er relativ lidt. Dens motor har kun 150 watt, men tag ikke fejl. De få watt og de få omdrejninger pr min, gør skam bare at presningen er frugterne og grøntsagerne er endnu mere effektive. Den sørger samtidig for, at der går endnu mere til spilde og der tilføjes derimod endnu flere næringsstoffer som overhovedet muligt til din juice. Der medfølger også 2 beholder til maskinen. Den ene beholder til opfyldning af juicen, mens den anden er til resterne af frugtkødet. Derudover er der også en rengøringsbørste og en opskriftbog med, når du køber HU-700.


Philips HR1922/20 Avance Collection

philip-hr192220 BEDSTE PRIS: 1.299 kr. hos KitchenOne.dk

Philip er en virksomhed, som er særdeles kendt for saftpresser med høj kvalitet og lang holdbarhedstid. Dette er denne saftpresser bestemt også. Den er designet med farven metallic. Ligeledes er saftpresseren designet med glatte overflader, som gør det lettere at fjerne resterne af frugtkødet. Der er monteret en meget kraftig motor med 1200 watt, men i forskel til de ældre motorer, så har denne her et lavere støjniveau og færre vibrationer, hvilket gør at hele juiceoplevelsen bliver mere stille. Det er muligt at benytte to forskellige hastigheder.

Uanset hvilken type frugt eller grønt du fylder i maskinen, kan denne kraftige motor uden problemer presse saften ud af ingredienserne. Der er også monteret et ekstra stor påfyldningsrør, som gør at du kan bl.a. kan fylde hele æbler ned i maskinen, uden at du behøver at skære dem i stykker. Der medfølger to beholder. En beholder, som har en kapacitet på 1 liter og som skal anvendes til juicen. Den anden beholder er til frugtresterne og har en kapacitet på 2,1liter.

Philips HR1922/20 Avance Collection tager kun 1 minut at rengøre. Den er indstillet med funktionen PreClean som gør at saftpressere er hurtig at rengøre i mellem de forskellige ingredienser. Dette er en fantastisk løsning, når i ønsker juice med forskellige ingreienser. Du behøver blot at hæle en smule vand ned i det ekstra store påfyldningsrør, som var monteret. Vandet som du har hældet ned i det store påfyldningsrør, sørger for at skylle de uønskede fibre væk fra låget, som gør at den er endnu hurtigere og nemmere at rengøre. Du behøver heller ikke vaske delene op i hånden. De kan alle sammen tåle at komme i opvaskemaskinen.


Hvilken saftpressere skal jeg købe?

Der skal selvfølgelig ikke være nogle tvivl om, at der findes et hav af forskellige saftpressere i forskellige priser. Derfor skal du netop finde den saftpresser, som passer til dig og dine behov. Der er selvfølgelig stor forskel på hvilken saftpressere du vælger. Det er vigtigt at du opgøre med dig selv, hvor ofte du vil komme til at anvende den og dette er med i dine overvejelser, når du skal købe en saftpresser. Det handler om, at du sætter dig ned og finder ud af, hvilke behov du har og ud fra den baggrund, kan du kigge i markedet og foretage dig en rationel investering i en saftpressere, som stemmer overens med dine krav og behov. Dette er selvfølgelig gældende uanset om du har meget små eller store krav til din saftpresser.

Du kender det fra andre produkter, men det gælder også ved saftpresser. Desto flere penge du vil investere i en saftpressere, jo bedre kvalitet vil du få. Du kan sagtens finde en god saftpressere, som har en god kvalitet til et par hundred kroner, men ønsker du at benytte en saftpressere et par dage i ugen, vil vi anbefale dig, at invester en del mere. For det første vil du opleve en klar forbedring af kvalitet, som vil gøre din oplevelses med saftpressere utrolig meget bedre. Det er ikke kun kvaliteten, som vil blive forbedret, hvis du investere mere i saftpresseren, men også designet og hvis dette har en form for relevans for dig, så kan det også være investeringen værd.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.