Skægtrimmer test – Sådan finder du den bedste til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Har du brug for en ny skægtrimmer, er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en samling af de bedste skægtrimmere på markedet lige nu. På baggrund af anmeldelser, vurderinger og tests har vi fundet frem til de mest kraftfulde og effektive skægtrimmere. Der findes et stort udvalg af skægtrimmere på markedet. Alle til forskellige priser, behov og formål. Derfor kan det være en jungle at finde rundt i og svært at tage et endeligt valg. I denne artikel får du en oversigt over de mest anmelderroste skægtrimmere. Herudfra kan du vælge den, som passer bedst til dig og dine behov.

Skægtrimmer – Find den, der passer bedst til dig her

I denne artikel kommer vi ind på otte af de bedste og mest efterspurgte skægtrimmere på markedet lige nu. Du vil blandt andet høre om den kvalitetsrige Wella Professional Contura HS 61 og den anmelderroste Philips BT5205/16. Læs mere om disse produkter, og køb allerede en skægtrimmer i dag, som passer lige præcis til dine behov.


Wella Professional Contura HS 61 skægtrimmer

→ Set hos Made4men.dk til 978 kr.

I mere end 130 år har Wella leveret innovative og kvalitetsrige produkter til hårpleje og styling. Virksomheden har specialiseret sig i produkter, som henvender sig til private personer såvel som professionelle.

Virksomheden har lanceret trimmeren Wella Professional Contura HS 61, som er blevet modtaget med stor begejstring fra kunder og eksperter. Trimmeren roses blandt andet for dens høje kvalitet, flotte design og uovertrufne præcisionsevner. 

Testvindende og anmelderrost skægtrimmer

Wella Professional Contura HS 61 er en testvindende skægtrimmer, som i flere tilfælde er blevet kåret til den bedste på markedet. Blandt andet anbefaler Tjeck Magazine og ’Bedst i test’-sitet TestGuro varmt denne skægtrimmer. I deres tests fremhæves trimmerens enestående kvalitet, ergonomiske design og smarte touch-teknologi.

Wella Professional Contura HS 61 benævnes som den mest professionelle skægtrimmer til privat brug. Den er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og søger et flot resultat hver gang. Wella Professional Contura HS 61 har trådløs funktion og er let i vægt, hvilket gør, at den er nem at arbejde med.

Egnet til detaljetrimning og præcisionstrimning

Skægtrimmeren er særdeles egnet til dig, som ønsker en skægtrimmer, der er i stand til at trimme dit skæg ultrakort. Trimmerens skæghoved er lavet af rustfrit stål, som sikrer, at præcisionen opretholdes for hver trimning. Trimmeren er perfekt til både at rette bakkenbarter og tætbarbere nakkehår, armhuler og ben og er i stand til at lave detaljerede konturer. Uden afstandsstykket kan maskinen justeres helt ned til ca. 0,1 mm. Med afstandsstykket kan den indstilles til en klippelængde på 3-6 mm, som gør den optimal til skægtrimning.


Philips BT5205/16 skægtrimmer

→ Set hos Elgiganten.dk til 447 kr.

Philips har gennem en lang årrække været førende på markedet for skægtrimmere. Det er et særdeles populært brand, som leverer kvalitetsrige og troværdige produkter inden for hår- og skægpleje. Philips har endnu engang formået at levere en skægtrimmer, som er blevet rost til skyerne blandt forbrugere, nemlig Phillips BT5205/16.

Philips BT5205/16 markedsføres særligt på maskinens evner til at sikre en jævn trimning, hver gang du bruger den. Derudover er det en meget alsidig skægtrimmer, som kan anvendes til mange forskellige behov og formål. Skægtrimmeren kan indstilles til hele 17 forskellige længder, så du nemt kan opnå lige præcis det look, du ønsker. Desuden følger der en trimmer til langt hår, hvilket igen gør, at skægtrimmeren kan bruges af mange forskellige brugere. Så hvis du kan lide at lege med dit skæglook og prøve noget nyt en gang imellem, er denne skægtrimmer fra Philips oplagt til dig.

LÆS OGSÅ:  Hårtrimmer test - Vi guider dig til det rigtige for dig

Ensartet, let og hurtig skægtrimning

Phillips BT5205/16 er udviklet til at give dig en perfekt og ensartet trimning, for hver gang du bruger den. Hvad end du ønsker et look med skægstubbe, kort skæg eller langt skæg, er Phillips BT5205/16 nem at anvende. Trimmeren er nemlig udstyret med en integreret kam, som løfter hver enkelt hårstrå for at skabe en optimal klippevinkel. Denne hårløftekam sikrer således en mere præcis og jævn trimning.

Endvidere kommer skægtrimmeren med dobbeltslebne metalskær, som desuden er selvslibende. Disse metalskær er designet til at skabe en hurtigere trimning, idet metalskærene klipper flere hår ad gangen for hvert strøg.


Remington MB4110 skægtrimmer

→ Set hos Proshop.dk til 246 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 275 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 277 kr.

→ Set hos Made4men.dk til 404 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 439 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 439 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 449 kr.

Remington er en verdenskendt producent af produkter inden for personlig pleje og har i mange år leveret kvalitetsrige barbermaskiner og trimmere til mænd verden over.

Brandet har nu leveret endnu en anmelderrost og effektiv skægtrimmer, nemlig Remington MB4110. Denne skægtrimmer er perfekt til enhver moderne mand, som ønsker at skabe et råt og maskulint stubbelook. Maskinen har en særdeles høj ydeevne, er lydsvag og nem at bruge. Derudover roses maskinen for at have en høj kvalitet til en lav pris.

Foruden de positive brugeranmeldelser, er Remington MB4110 kåret som ’bedst i test’ skægtrimmer af det prisvindende test-site TestGuro. Ud af 16 forskellige skægtrimmer har fyrene bag sitet kåret Remington som den bedste skægtrimmer på markedet i 2018.

Perfekte skægstubbe og kvalitetsrige skæreblade

Remington MB4110 har to udskiftelige hoveder, som gør, at du nemt kan eksperimentere med forskellige længder og opnå det skæglook, som passer bedst til dig. Det ene hoved består af en unik mikrokam, som kan justeres i længder fra 0,4 mm til 5,5 mm. Den anden kan derimod bruges til ganske almindelig barbering. Disse afstandskamme er nemme at aftage og rengøre. Skæret på skægtrimmeren er belagt af slidstærkt og selvslibende titanium af høj kvalitet, som holder i mange år. Maskinens ergonomiske design gør, at den er nem at holde og styre og giver den samtidig et flot udseende. Derudover har Remington tilføjet en smart funktion, som gør, at du kan oplade skægtrimmeren gennem din computer via deres nye USB-opladningsfunktion. Når trimmeren er fuldt opladt, kan den bruges i op til 40 minutter ledningsfrit.


Philips QT4015/16 skægtrimmer

→ Set hos Proshop.dk til 507 kr.

Philips har et bredt sortiment af skægtrimmere til forskellige priser og formål. En af de skægtrimmere som ligger i den lave ende af prislejet er Philips QT4015/16. Trods den uhyrligt lave pris har denne model fået masser af positive anmeldelser fra brugere.

I gennemsnit har Philips QT4015/16 modtaget mellem 4-5 stjerner ud af 5 fra hundredvis af brugere på forskellige websites, hvilket er et langt højere gennemsnit end mange dyrere skægtrimmere.

Philips QT4015/16 er dermed et levende bevis på, at pris og kvalitet altså ikke altid går hånd i hånd. Så hvis du er på udkig efter en god og effektiv skægtrimmer til en fornuftig pris, er denne model det oplagte valg for dig.

LÆS OGSÅ:  Barbermaskine test – Få et overblik over markedets bedste barbermaskiner

Brugervenlig og gode klipperesultater

Philips QT4015/16-skægtrimmeren er nem og rar at bruge. Den har et ergonomisk og brugervenligt design, som gør, at den er behagelig at holde på, så du nemmere kan trimme skægget – også de svære steder. Derudover kan skægtrimmeren bruges både trådløst og tilsluttet stikkontakten. Efter 1 times opladning kan maskinen anvendes i 90 minutter. Desuden er trimmeren nem at rengøre, da den er udstyret med et aftageligt skær, som blot skal skylles under vandhanen.

Derudover opnår du fantastiske klipperesultater med skægtrimmerens avancerede titanknive. Disse giver en holdbar skarphed og effektive klippeevner. Derudover er knivspidserne afrundede for at forebygge irritation og sikre en god trimningsoplevelse. Endvidere kan du indstille skægtrimmeren til længder fra 0,5-10 mm.


Braun Shaver WaterFlex WF2s Blå

→ Set hos Skousen.dk til 1.099 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.099 kr.

Braun er en populær producent af barbermaskiner, som er kendt for at levere kvalitetsrige og effektive produkter.

Braun Shaver WaterFlex WF2S er designet specielt til anvendelse under bruseren og/eller med skum, hvilket sikrer en rar barbering og modvirker hudirritation. Dermed kan du nemt slå to fluer med et smæk om morgenen og tage det daglige morgenbad, mens du barberer dig. Samtidig er den velegnet til dig, som ofte oplever irritation af huden i forbindelse med barbering. Selvom barbermaskinen er ideel til brug under vand, kan den også sagtens anvendes ved tør barbering.

God komfort med konturtilpasset barberhoved

Braun Shaver WaterFlex WF2S giver en fantastisk hudkomfort under brug og sikrer samtidig en præcis og tæt barbering. Barbermaskinen er udstyret med et konturtilpasset og drejeligt barberhoved, som gør, at du problemfrit kan tilgå svære områder. Barberhoved tilpasser sig perfekt til dine særprægede ansigtstræk, så du for eksempel nemt kan barbere kæbelinje, hage og område omkring næsen. Barberhovedet kan dreje sig 33 grader, således den giver fuld fleksibilitet under barbering. Desuden er barbermaskinen forsynet med non-slip-håndtag, som gør den nem og sikker at anvende under vand. Derudover har barbermaskinen en trådløs funktion, da den kan barbere ledningsfrit i 45 minutter efter en times opladning.

Avancerede skæreblade og præcisionstrimmer

Braun Shaver WaterFlex WF2S er forsynet med avancerede skæreblade kaldet OptiBlade, som garanterer en perfekt, langvarig og tæt barbering. Derudover består barbermaskinen af et Triple Action-skæresystem, det vil sige et barbersystem i tre stadier. Omkring den midterste trimmer er der placeret to OptiBlade-skæreblade. Dette gør, at du effektivt kan barbere langt hår såvel som kort, alt efter hvad du har behov for. Derudover er barbermaskinen forsynet med en udfoldelig skægtrimmer, som giver en præcis trimning af skæg, overskæg og bakkenbart.


Philips QS6141/32 StyleShaver

Philps QS6141/32 StyleShaver er endnu en anmelderrost model fra Philips, som har modtaget positiv brugerfeedback og kan købes til en overkommelig pris. Denne model kommer med mange funktioner og udgør alt, hvad du har brug for til at barbere, trimme og style dit skæg. Med denne shaver kan du skabe dit helt eget personlige look.

Med Philips StyleShaver kan du hurtigt og nemt barbere dig, da Philips har udviklet en ny folieshaver, som barberer 20% hurtigere end nogen af deres andre maskiner. Det er en dobbelt folieshaver, hvor to skiftende folier barberer helt tæt og glat.

Præcisionstrimning og perfekte detaljer

Kammen kan indstilles i 12 forskellige længder fra 0,5 til 10 mm, så du kan opnå helt præcis den skæglængde, du ønsker. Når du tager den justerbare kam af, finder du underneden en dobbeltsidet metaltrimmer, hvor den ene side er 32 mm, og den anden side er 15 mm. 32 mm-siden er velegnet til en overordnet kvalitetstrimning, og 15 mm-siden er perfekt til en detaljeret præcisionstrimning. Derudover har metaltrimmeren afrundede spidser, som giver dig en hudvenlig og glat berøring mod huden. Samtidig sørger metaltrimmeren og de afrundede kanter for, at din trimning bliver præcis og jævn.

LÆS OGSÅ:  Hårvoks test – Få præcis den frisure du ønsker

Barber dig under bruseren

Med modellens Aquatec-funktion kan den tilmed bruges under vand, så du har mulighed for våd såvel som tør barbering. Vådbarbering giver ekstra hudbeskyttelse og gode resultater med anvendelsen af gel og skum.


Hvilket skæg passer til din ansigtsform?

For at finde frem til hvilken skægtrimmer du skal købe, kan det være en stor fordel at vide, hvilken type skæg der passer bedst til dig. På den måde har du styr på, hvad formålet med skægtrimmeren er, og hvilken ydeevne du har behov for. Nedenstående er blot klassiske regler for skæg og ansigtsformer, som du kan lade dig inspirere af. Ellers er din skægstil jo fuldstændig op til din personlige smag. 

Oval ansigtsform

Med et ovalformet ansigt har du stort set frit spil i forhold til styling og skæglængde. Både en glatbarbering, skægstubbe og fuldskæg passer til dit ansigt. Derfor er det en fordel at bruge skægget til at fremhæve din naturlige ansigtsform. Dog bør du ikke trimme skægget for firkantet omkring hagen.

Lang ansigtsform

Hvis du har et langt ansigt, bør dit skæg ikke være for langt på hagepartiet. Er dit ansigt både langt og smalt, kan du med fordel trimme dit skæg, således siderne er mere fyldige, hvorimod bunden er kortere. Undgå gerne halsskæg, da dette vil gøre dit ansigt længere.

Rund ansigtsform

Til det runde ansigt skal du i bund og grund gøre det modsatte af, hvad du ville gøre, hvis du havde et langt ansigt. Her gælder det om at gro skægget langt forneden og trimme det kortere i siderne. Dette forlænger dit ansigt og får det til at se slankere ud.

Firkantet ansigtsform

En firkantet og markeret kæbelinje er et særdeles ønskeligt ansigtstræk hos de fleste mænd. Selvom de flotte og markerede linjer bør fremhæves, går der også en grænse. Hvis du trimmer dit skæg i en alt for firkantet facon, kan du hurtigt komme til at minde om Johnny Bravo. Derfor bør du fokusere på mere runde linjer omkring kindbensområdet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.