Skibriller test – Find dine favoritter blandt bedst i test modeller

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Står skiferien og venter lige rundt om hjørnet? Måske er tasken allerede pakket med skibukser, skiundertøj og skihandsker – men husk også skibrillerne! De er en uundværlig del af udstyret, når man skal stå på ski. Det kan dog være svært at finde de bedste skibriller til skituren.

Derfor har vi lavet en test af skibriller, som er blevet bedømt ud fra specifikke kriterier. Produkterne er en blanding af bestsellere og favoritter hos eksperter fra Theindependent.co.uk. Vores test vil forhåbentlig hjælpe dig i retningen af at finde de bedste skibriller, der passer perfekt til dit behov og budget.

Overblik

ForhandlerModelKomfortLinsePris
Oakley Fall LineHøjUdskiftelig linse med Oakley PrizmTM- linseteknologi930,-
Salomon LO FIHøjTo udskiftelige, cylindriske linser til forskellige vejrforhold750,-
Salomon Aksium AccessHøjÉn allround, cylindrisk linse, der fungerer bedst ved svage lysforhold 600,-
Cruz S-4500MiddelÈn sfærisk, polariseret spejlreflekslinse, der fungerer bedst ved stærke lysforhold 499,-
Salomon JukeLavÉn allround. wide-vision linse, der fungerer bedst ved svage lysforhold299,-

Oakley Fall Line – En af de bedste skibriller i testen

skibriller test→ Set hos Packyard.dk til 930 kr.

 • Linsen er testet fuldstændig dugfri
 • Strap med behagelig komfort
 • Unisex-brille med udskiftelig linse
 • To linser med høj teknologi.

Først lægger vi ud med et par skibriller, der i en test af Theindependent.co.uk bliver beskrevet som en af de bedste skibriller i testen. Skibrillen er af mærket Oakley, som er et af de største mærker inden for blandt andet skiudstyr.

Derudover er Oakley også kendt for at være først, når der skal udvikles ny, revolutionerende teknologi – især inden for linser. Dette er også tydeligt, når det kommer til deres model Oakley Fall line.

Brillen kommer både i XS, XM og XL. Derudover er brillen udviklet og designet efter at være unisex, hvilket er rart for begge køn. Derved behøver du ikke at gå på kompromis med størrelsen og ende med et par skibriller, der ikke passer til din hovedform. Du kan endda have samme briller som kæresten, hvis I gerne vil matche på pisten.

Rent udseendemæssigt er Oakley Fall Line en yderst simpel skibrille. Det eneste bemærkelsesværdige er Oakleys Factory Pilot-logo, som sidder på siden af den 50 mm bredde og justerbare strap. Det skaber et lækkert, enkelt og stilrent look.

Skibrillens komfort er også en af grundene til, at den er helt i toppen af vores test af skibriller. Med et tredobbelt lag skum med fugtudtrækkende, polært fleecefor er du sikker på, at du ikke vil føle ubehag både under og efter en lang dag på pisterne.

Linseteknologi i verdensklasse

Oakleys Prizm-linseteknologi er yderst populær. En af fordelene ved linsen er, at linsen tilpasser sig vejret og dets lysforhold. Derfor kan du bruge skibrillen i stort set al slags vejr – både ved solskin, snevejr og en overskyet himmel.

Linsen på modellen Oakley Fall Line sørger for, at du er fuldstændig beskyttet mod farlige lysstråler som for eksempel UV-stråler. Du vil ofte være udsat for en del sollys i løbet af en dag på skibakken, hvilket kan være farligt for din hud. Denne frygt kan du blot lægge til siden, når du er iført denne skibrille.

Modellen Oakley Fall Line er klart en af de bedste skibriller i testen. Dog er brillen også i den dyre ende. Derfor vil du muligvis opleve, at skibrillen kan være for avanceret, dyr og overkvalificeret til dit behov, hvor en billigere skibrille vil være et bedre alternativ.


Salomon Lo Fi Skibriller – En af de bedste skibriller blandt forhandlere

bedste skibriller→ Set hos Billigsport24.dk til 750 kr.

 • Populær skibrille på grund af alsidighed
 • Bred, horisontal synsvinkel på grund af cylindrisk linseform
 • OTG-teknologi, som får skibrillen til at fungere på trods af hverdagsbriller
 • Stor fokus på komfort med PU-Skum, Mono-Material Soft Frame og bred strap.

Modellen ved navn Salomon Lo Fi Skibriller er en klar bestseller blandt flere forhandlers sortiment af skibriller. Skibrillen fra Salomon har også mange specifikationer, som enhver vil have glæde af på deres skitur.

Først og fremmest er brillen udstyret med en cylindrisk linse, der gør dit synsfelt ekstra bredt. Det er yderst praktisk, når man står på ski blandt mange andre mennesker. Til brillerne følger der to linser, der har hver sine fordele. Du skal bruge linserne ud fra vejrforholdene.

Første linse er en transparent linse, som du skal bruge ved solskin. Den anden linse fungerer bedst ved snevejr eller en overskyet himmel. Begge linser er selvfølgelig produceret, sådan du ikke bliver udsat for solens skadelige UV-stråler. Salomon har naturligvis fundet på en smart S-MAX-linseskiftløsning, der gør det nemt, hurtigt og effektivt at skifte mellem linserne.

Dette skyldes blandt andet skibrillens design. I Salomon LO FI har vi endnu engang at gøre med en model, der på trods af et yderst simpelt design er en topmodel inden for skibriller. Brillens fit giver god komfort og gør det muligt, at du kan tilkoble skibrillen på de fleste hjelme fra Salomon. Derudover sørger skibrillens CustomFit ID og OTG-teknologi for, at brillen sidder godt og kan puttes oven på dine hverdagsbriller, hvilket også vægter højt i vores test af skibriller.

Smart Airflow system og yderligere komfort

Vejrforholdene kan hurtigt skifte ved de fleste skisteder. Derfor har Salomon sørget for et smart system, der sørger for en fin balancegang mellem den kondenserede luft inde i brillen og den udefrakommende luft. Ud over behagelighed står Airflow-systemet også for, at skibrillen ikke dugger til.

Derudover er komforten værd at dykke ned i. Med et dobbeltlag PU-skum samt Mono-Material Soft Frame bliver Salomon LO FI skibrillen utvivlsomt en del af vores skibriller bedst i test. Denne skibrille er også i den dyre ende af vores skibriller-test. Hvis det ikke passer til dit budget, kan du passende holde øje efter skibriller på tilbud. Her kan du være heldig, at en af de to skibriller, der indtil videre er bedst i test, kan findes til en god pris.


Salomon Aksium Access – Billig skibrille af god kvalitet

billig skibriller→ Set hos Aktivvinter.dk til 600 kr.

 • Velegnet til børn og kvinder på grund af small/medium fit
 • Allround model til skiløbere på alle niveauer
 • Robust og klassisk skibrille med mange gode funktioner i forhold til prisen.

Det er ikke altid nødvendigt at investere mere i en skibrille end højst nødvendigt. Mange kan nøjes med en simpel skibrille, der passer fint til et alment behov.

Her er modellen Aksium Access fra Salomon et stærkt bud, da den står til en fornuftig pris og stadigvæk klarer sig rigtig fint blandt skibriller i test.

Overordnet finder du nogle af de samme funktioner hos denne model, som du også kunne finde i den dyrere model fra Salomon ved navn Salomon Lo Fi. Den store forskel er dog, at den dyre model har to linser, hvor Salomon Aksium Access kun benytter sig af en enkelt linse.

I mange tilfælde vil du opleve, at en enkelt linse kan være helt fint. Det afhænger ofte af, hvor du står på ski samt de skiftende vejrforhold på skistedet. Den cylindriske linse i denne model er bedst i overskyet vejr, tåget vejr og snevejr. Du kan dog også sagtens bruge linsen i solskin og andre vejrforhold uden store gener. Brillens design og UV-cut sørger stadigvæk for, at linsen effektivt formår at reflektere lyset fra både solen og den blændende, hvide sne.

Gode funktioner i en simpel skibrille

Vi har primært taget Salomon Aksium Access med i vores test af skibriller, da den på trods af den enkelte linse er en yderst populær og eftertragtet skibrille hos diverse forhandlere. Den har en Visible Light Transmission på 27 %, der gør linsen svagt tonet, hvilket er en fordel i terræn med svage lysforhold. Man skal dog op i 60-90 % før linsen er produceret decideret til svage lysforhold.

Når vi kigger på komfort angående de bedste skibriller i test, ligger denne model også højt i forhold til prisen. Airflow systemet, Mono-Material Soft Frame og et dobbeltlag af PU-Skum gør sig også gældende i denne model fra Salomon.

I forhold til prislejet får du en af de bedste skibriller i test, når du køber skibrillen Salomon Aksium Access. Hvis du til gengæld er en erfaren skiløber, er denne model med en enkelt linse muligvis ikke tilstrækkelig til dit behov. Derfor bør du overveje, hvordan du vil vægte dit budget og behov.


Cruz S – 4500 skibriller – Super skibrille i test til solrige vejrforhold

bedst i test ski goggles→ Set hos Billigsport24.dk til 499 kr.

 • UVA 400 solbeskyttelse
 • Polariseret linse
 • Skarpt udsyn
 • Farvet spejlreflekslinse.

Selvom dit budget og dine behov er vigtige for dit valg af skibriller, må du ikke glemme lokationen af skistedet. Det spiller en væsentlig rolle, hvor skistedet befinder sig, da det kan være afgørende for vejrforholdene.

De bedste skibriller i test vil ofte være skibriller, der fungerer optimalt under alle omstændigheder. Dertil følger ofte en højere pris, som du muligvis ikke er villig til at betale.

Hvis du primært står på ski i solrige områder, vil du være godt dækket ind med modellen Cruz S-4500, som er populær blandt diverse forhandlere. Brillen ligger stabilt i midten på prisskalaen i vores test af de bedste skibriller 2020.

Klassisk skibrille med en fint udviklet linse

Modellen Cruz S-4500 har udelukkende én linse, hvilket rangerer den under de bedste skibriller, der ofte kommer med to linser. Vi har taget denne model med i testen, da den ud fra prisen og teknologien i den enkelte linse er et rigtig fint alternativ blandt skibriller bedst i test.

Først og fremmest er linsen en farvet spejlreflekslinse. Det betyder, at linsen egner sig godt i solrigt vejr og kan reflektere det skarpe sollys. Derudover er linsen polariseret. Det gør dit udsyn gennem skibrillen mere tydeligt, da linsen filtrerer de små, horisontale stråler væk. Kombineret med modellens Revo Coating får du en skibrille, der overordnet giver dig en masse gode funktioner, når der er meget solskin på pisten.

Selvom skibrillen har en skumkant med tre lag, er komforten ikke lige så optimal som ved de bedste skibriller i testen. Det er netop linsen, der gør Cruz S-4500 til en del af testen, da den gør skibrillen eftertragtet og muligvis et godt fit til dig.


Salomon Juke skibriller – En populær skibrille i test til børnene

skibriller til børn→ Set hos Aktivvinter.dk til 299 kr.

 • 100 % UV-beskyttelse
 • Passer til de fleste skihjelme til børn
 • Børnevenligt design.

På falderebet har vi taget endnu en Salomon-skibrille med i testen af bedste skibriller. Generelt er Salmon utroligt dygtige til at producere skibriller, hvilket dine børn ikke skal snydes for. Modellen Salomon Juke er netop en model til børn i alderen 6-12 år, hvilket kan ses i flere af modellens funktioner.

Først og fremmest har modellen et junior-fit, der gør den perfekt til de fleste børn. Derudover er brillen robust, hvilket er en fordel blandt nybegyndere, der skal prøve kræfter med at stå på ski for første gang.

Børnevenlig skibrille

Selvom Salomon Juke ikke får topkarakter i en sammenligning med de resterende skibriller i vores test af bedste skibriller, er den stadigvæk værd at have med. Modellen har hypoallergenic foam, som giver udmærket komfort til børn. Derudover har den et bredt synsfelt og er en alsidig skibrille grundet dens VLT på 27 % ligesom ved modellen Salomon Aksium Access.

Ydermere kommer skibrillen kun med en enkelt linse, hvilket kan gøre det mere overskueligt for børnene at håndtere. Salomon Juke er derfor en fin begynderbrille til dine børn, da den overordnet har mange fine specifikationer i forhold til prisen, der er den billigste i denne test af bedste skibriller.


Den bedste skibrille i testen til dig?

Vores test har sammenlignet nogle af de bedste briller i test ud fra parametre som komfort, linse og pris. Disse briller er derfor nogle rigtig gode valg, når du skal på udkig efter nye skibriller til din skiferie.

Som du i mange tilfælde vil erfare, går pris og kvalitet ofte hånd i hånd ved skibriller. Hvis du er en erfaren skiløber, vil testens to førstnævnte bedste skibriller være et rigtig godt bud, da deres specifikationer vil give dig flere muligheder.

Du kan dog spare en del penge ved at gå ud fra behov fremfor en masse specifikationer, som du slet ikke får brug for. Derudover kan du være heldig at finde rigtig gode skibriller på tilbud i ny og næ.

Skab dig et overblik over, hvordan og hvor du skal bruge dine skibriller. Derved vil du lettere kunne vælge blandt vores bedste skibriller i test.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply