Skrå emhætte test – Alt du skal vide til at finde den bedste skrå emhætte

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne skrå emhætte test har vi fundet nogle af de bedste skrå emhætter, der findes på markedet lige nu. En skrå emhætte er med til at skabe en stilfuldt og design i dit køkken, samtidigt med at man kan gemme emhætten lidt af vejen, da den ikke står direkte ud fra vægge.

De skrå emhætter er valgt inden for nogenlunde samme prisklasse, men ligger begge i den billige ende. Derudover har begge skrå emhætter scoret flotte og høje karakterer fra forbrugerrådet Tænk, og derfor er de også blevet udvalgt til denne guide. Emhætterne er fra henholdsvis Miele og Siemens, og kommer altså fra pålidelige hvidevaremærker, som alle kender.

Vi gennemgår nogle af de bedste skrå emhætter, således at du kan blive klædt godt på til at finde en skrå emhætte, der passer bedst til dig og dine behov. Nedenfor er et hurtigt overblik over de modeller, vi har fundet frem til gennem vores research til denne guide.

ForhandlerModelMax støjniveauMax sugestyrkeEnergiklassePris
Miele DA 6096 W66 dB650 m3/tB7.909,-
Siemens LC87KHM6058 dB700 m3/tB4.359,-

Miele DA 6096 W – den bedste skråemhætte

Skrå emhætte test→ Set hos Skousen.dk til 7.909 kr.

→ Set hos Whiteawy.com til 7.909 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 8.337 kr.

Miele DA 6096 W kommer i et meget flot design, og findes i både sort og hvid. Emhætten er væghængt og skrå, og er velegnet til et mellemstort eller stort køkken, da den har en sugekapacitet på hele 650 m3/t. Denne emhætte er også tidligere testvinder hos forbrugerrådet Tænk, og er vores ’bedst i test’. Derfor er den også med i denne skrå emhætte test.

En skrå emhætte med et anti-fedt filter

Miele DA 6096 W er en skrå emhætte, og kommer med et indbygget ti-lags metalfedtfilter, der er lavet i rustfrit stål. Dette sørger for at holde emhætten ren, og holder samtidigtig også klimaet i dit køkken rent og frisk.

Den rustfrie stål fedter ikke nemt, og det er rigtigt svært at efterlade fedtet fingeraftryk på emhættens ydre. På den måde bevarer Miele DA 6096 W også sin flotte overflade over lang tid.

Få et lugtfrit køkken

Miele DA 6096 W har et NoSmell-filter, der sikrer at dit køkken ikke lugter af røg eller mados. Det gør at denne skrå emhætte suger osen til dig, renser osen gennem filteret, og derefter sender den ene luft ud igen i dit køkken. Derfor – hvis du køber dens skrå emhætte Miele DA 6096 W – slipper du også for vedvarende og grimme lugte i dit køkken, der hænger ved i flere dage.

Et lækket og behageligt lys

Miele DA 6096 W kommer med HighPower LED. Denne funktion bliver dig et kraftigt lys, dog uden at bruge for meget energi. Lampen kommer med en naturlig farve, og er meget behageligt at arbejde under – også selvom du skal lave mad i flere timer.  Miele DA 6096 W har lige som de andre skrå emhætter på denne liste også en intern motor, og er derfor meget brugervenlig.


Siemens LC87KHM60 – bedste skrå emhætte tilbud

Bedste skrå emhætte→ Set hos Whiteaway.com til 4.359 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 4.359 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 4.495 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 4.495 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 4.739 kr.

Siemens LC87KHM60 er den billigste skrå emhætte på listen, og har fået høje karakterer fra forbrugerrådet Tænk. Og det er med god grund, for denne skrå emhætte er lækket og billig uden at den går på kompromis med kvaliteten og funktionerne.

Den er især godt til at suge damp væk fra dit køkken, og kommer desuden også med et fedtfilter og et lavt støjniveau. Derfor er den også med i denne skrå emhætte test.

En brugervenlig, lydløs skrå emhætte til det store køkken

Siemens LC87KHM60 kommer i et flot og stilrent design med intern motor, hvilket betyder at den er rigtig let selv at montere i dit køkken. Den skrå emhætte har en sugestyrke og kapacitet på helt op til 700 m3/t, og egner sig altså derfor rigtig godt til de store køkkener.

Derudover er Siemens LC87KHM60 en rigtig brugervenlig emhætte med TouchControl. Med TouchControl kan du altid justere og styre emhættes effektniveau, styrke og lys på fronten af maskinen.

Denne skrå emhætte er også utrolig stille, og du vil næsten ikke bemærke, at du har den tændt. Den når nemlig ikke mere en 58 dB – heller ikke, hvis den kører på sit allerhøjeste.

En skrå emhætte med mange funktioner

Siemens LC87KHM60 er en skrå emhætte med mange lækre funktioner. Du kan blandt andet indstille emhætten med et intensivt niveau, der betyder at den får en øget udsugningseffekt. Dette kan du for eksempel bruge, hvis der skulle opstå meget os og røg i køkkenet.

Desuden skal ikke selv sørge for at slukke for indstillingen igen, da den automatisk stopper efter seks minutter. Derudover er den som så mange andre emhætter udstyret med tre hastigheder.

Utrolig nem at rengøre

Siemens LC87KHM60 er meget nem at rengøre, da den kommer med et fedtfilter lavet i metal. Dette filter kan nem og hurtigt vaskes i opvaskemaskinen. Derudover kommer Siemens LC87KHM60 også med en ventilation, der gør at metalfedtfilteret har kantsug.


Find en skrå emhætte, der passer til dine behov og dit køkken

Når du skal finde en emhætte, er det en rigtig god ide at kigge efter kvalifikationer som kapacitet, emhættens bredde, støjniveau, og om den har en intern eller ekstern motor. Meget af dette har vi gennemgået i denne skrå emhætte test.

Kapaciteten betyder hvor meget luft emhætten kan suge ind i timen – det måles XXXm3/t, og hvor meget du skal bruges, afhænger af størrelsen på dit køkken. Din emhætte bør kunne udskifte luften i dit køkken ti gange i timen. Det betyder også at du har brugt for en emhætte med meget kapacitet, hvis du har et stort køkken.

En bred emhætte suger flere fedtpartikler, og det kan derfor være fristende at vælge den bredeste. Dog skal du altid finde en emhætte, der passer til dig køkken, så den ikke kommer til at virke stor og klodset.

Hvis du vil have en emhætte med næsten ingen støjgener, skal du kigge på dens dB-niveau. Den god tommelfingerregel er, at den skal ligge under 70 dB for stadig at være behagelig at have tændt.

En emhætte med en intern motor er nemmest at installere, og har som regel en kraftig sugeevne. En med ekstern motor larmer oftest mindre, da motoren befinder sig på loftet eller på taget – dog er den svær at montere selv.


Andre relevante indlæg, guides og artikler

Du kan læse meget mere generelt om emhætter i vores emhætte test. Her guider vi dig igennem alt den vigtigste viden, samt nogle af de bedste på markedet. Du kan også læse mere specifikt om loftmonterede emhætter i vores loftmonteret emhætte test.

Vi har samlet forskellige guides om hvidevarer. Her finder du eksempel vis nogle af de bedste køleskabe i vores køleskab test. Du kan også tage et kig på vores fryseskab test, og finde det bedste fryseskab til dig.

Eller du kan se på kombinationen af de to i vores køle-fryseskab test.

Det kan også være du skal bruge en ny opvaskemaskine. Her kan du med fordel læse vores opvaskemaskine test. Du kan kigge på vores integreret opvaskemaskine test eller bordopvaskemaskine test.

Trænger dit komfur til en opgradering eller udskiftning? Så læs vores komfur test, hvor vi guider dig igennem de vigtigste valg, samt hvor du finder nogle af de bedste på markedet til den bedste pris.

Det er vigtigt med en god nattesøvn, for at du kan fungere optimalt i dagligdagen. Til dette er din seng en vigtig del. Vi har samlet nogle gode modeller i vores elevationssenge test, kontinentalseng test og boxmadras test, så du kan finde en god seng, der passer din krop.

Du kan også vælge at opgradere din nuværende seng med en ny madras. Læs meget mere om dit valg i vores springmadras test og topmadras test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken en af de skrå emhætter er bedst i test?

Siemens Miele DA 6096 W har vundet bedst i test hos eksperter.

Hvordan testes de skrå emhætter?

Emhætterne testes blandt andet ved at se på, hvor meget røg, os og vanddampe de opfanger, og hvor effektivt de kan gøre det. Derudover er disse emhætter også blevet vurderet ud fra deres støjniveau, deres energi forbrug og brugervenligheden. Alle emhætter er i øvrigt blevet testet af eksperter.

Hvad er fordelen ved en skrå emhætte?

En skråemhætte giver et flot, moderne look og fylder ikke nær så meget som en emhætte, der går direkte ud fra loftet.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply