Skridttæller test – Hold regnskab med dine skridt

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Synes du, at du sidder for meget ned? Synes du, at du trænger til at få nogle kilometer i benene? Så kan en skridttæller lige være det, der skal til. Det giver mulighed for at følge med i antal skridt i løbet af dagen. Og du har mulighed for at sammenligne den seneste uge.

Desuden giver nogle skridttællere alarm, hvis det er længe siden, at du sidst har bevæget dig. En skridttæller kan altså lige være den sidste motivation, som du mangler.


Beurer AS 80 Aktivitetsmåler

skridttæller test→ Set hos CDON.dk til 249 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 269 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 297 kr.

→ Set hos Apuls.dk til 399 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 999 kr.

Med en Beurer skridttæller kan du hver dag holde øje med dit bevægelsesniveau. I løbet af dagen kan du holde øje med, hvor langt du har gået.

Du har mulighed for at sætte et minimum antal skridt, som du ønsker at gå hver dag. Du kan også sætte dig generelle aktivitetsmål, som kan hjælpe dig med at opretholde din motivation for at bevæge dig. Det er altså både antal skridt og den distance, som du går, der bliver talt.

Som en ekstra fordel kan du med en Beurer skridttæller måle din søvn. Hvis du har skrifttælleren på om natten, kan den monitorere din søvn. Når du vågner, vil du kunne se, hvordan din søvn har været den pågældende nat.

Som udgangspunkt har Beurer skridttæller en hukommelse på 30 dage samt syv nætter. Det betyder, at din daglige aktivitet vil være lagret i en måned. I denne måned vil du have mulighed for at gå tilbage og se dit aktivitetsniveau netop denne dag. Derudover har denne skridttæller et batteri, som skal oplades. Denne opladning er afgørende for, at dit aktivitetsur kan bruges. Derfor må du holde øje med, hvornår det begynder at løbe tør for strøm.

Den første skridttæller i denne test kan desuden måle din kalorieforbrænding. Denne funktion er især en fordel for dig, som gerne vil tabe dig. Det giver dig mulighed for at følge med i din forbrænding og dermed, hvor meget mad du bør indtage i løbet af den givne dag.


Fitbit Charge 2

Bedste skridttæller→ Set hos Proshop.dk til 774 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 780 kr.

Den tredje skridttæller i denne skridttæller test, er et armbåndsur fra Fitbit. Dette armbåndsur findes i flere farver, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge en rem, der passer til din stil. Dette Fitbit armbåndsur har et moderne design, hvorfor du fint kan bære det i dagligdagen.

Dette armbåndsur har flere funktioner. Det kan blandt andet måle:

  • Tilbagelagt distance
  • Tid
  • Kalorier, der bliver forbrændt
  • Daglig aktivitet og bevægelse
  • Søvnaktivitet
  • Hjertefrekvens
  • Trin, der bliver taget

Når du træner, kan du indstille uret til den træningsform, du udøver. Hvis du begiver dig ud på en løbetur, indstiller du uret hertil. Det samme gør du, hvis du tager en træningssession i fitnesscenteret.

Det giver dig altså mulighed for at følge nogenlunde præcist med i din motion og bevægelse. Hvis du er interesseret i din søvn, kan dette armbåndsur også spore din søvnaktivitet. Hvis du har et ønske om at forbedre din søvnkvalitet, kan dette ur fra Fitbit hjælpe dig på vej.

iPhone og Android

Den største fordel du vil opleve med dette ur, er, at du kan synkronisere den med din iPhone eller Android. Du kan hente en app, hvor du kan se et overblik over den seneste uge eller måned.

LÆS OGSÅ:  Motionscykel test - Find den bedste motionscykel til dit behov

Desuden kan skridttælleren også synkronisere med iOS og Windows systemer. Det betyder, at du har mulighed for at se SMS-beskeder, kalenderbeskeder og lignende fra dit styresystem på dit armbåndsur.

Denne skridttæller fra Fitbit har en størrelse på 22.6 * 13mm. Du har mulighed for selv at skifte remmen ud, hvis du ønsker en ny farve i en periode. Denne skridttæller har en batterilevetid på ca. Fem dage. Efter dette antal dage kræver det, at du genoplader uret.


F1 Plus WearFit Aktivitetsarmbånd

bedste skridttæller i test→ Set hos CDON.dk til 209 kr.

Dette aktivitetsur tilbyder dig måling af din puls, dit blodtryk samt din kalorieforbrænding, når du træner. Hvis du derfor leder efter et aktivitetsur, der sætter pris på din træning og dine fremskridt, er det i denne boldgade, du skal lede. Du kan træne forskellige former, og uret vil stadig måle dine data.

Hvis du tilkobler uret til din smartphone eller Android eller iOS system, vil du have mulighed for at se din data. Dette sker gennem synkronisering af Bluetooth. Både på en bestemt dag eller som et gennemsnit af den seneste uge. Desuden kan du se din søvn for samme perioder. Uret monitorerer nemlig også din søvnrytme. Derfor kan du se, hvordan din daglige bevægelse har betydning for din søvnrytme. Og dermed mulighed for at ændre eventuelle udfordringer.

Udover ovenstående funktioner kan du også bruge uret som en alarm. Du kan tænde denne alarm, hvis du ønsker at blive mindet om, hvornår du har siddet stille for længe. Og hvornår du bør bevæge dig. Hvis du har et stillesiddende arbejde, kan et sådant ur været det, du skal kigge efter.

Dette F1 Plus WearFit aktivitetsmåler er vandtæt og måler 2,3 * 25 * 1cm. Det har en skærmstørrelse på 160*80mm, og fylder derfor ikke alverden på din arm. Uret er lavet i silikone og kan fås i forskellige farver.

Uret har en standbytid på omtrent tre til syv dage, hvorefter det kræver en opladning. Denne opladning sker gennem urets opladningsstik sammen med et opladningskabel. Dette er omkring 25cm, og måler altså en rimelig længde.


Polar Aktivitetsur – A370

bedste skridttæller→ Set hos Elgiganten.dk til 897 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.060 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.265 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.374 kr.

Denne skridttækker fra Polar er en skridttæller til dig, der ikke ser prisen som en begrænsning. Denne skridttæller tilbyder en række funktioner, som du vil kunne drage fordele af, hvis de passer til dine behov.

Denne skridttæller måler, foruden dine daglige skridt, også din puls. Så snart du tager armbåndsuret på, begynder uret at måle din puls. Det gælder, både når du træner, når du er i hvile, og når du sover. Ud fra denne pulsmåling giver uret dig en personlig træningsvejledning. Desuden får du mulighed for at registrere alle dine aktiviteter – uanset, om det er cykling, løb eller andet.

Når du skal navigere rundt på uret, sker dette gennem urets touchskærm. Den måler 13 * 27mm og har en skærmopløsning på 80 * 160 pixel. Hvis du ønsker at synkronisere uret med andre enheder, kan du gøre dette med både iOS, Windows, iPhones samt Andorids. Denne synkronisering sker gennem et USB-stik, hvor opladningen af uret automatisk sker, når stikket bliver tilsluttet.

LÆS OGSÅ:  Fordele ved at købe helsekost på nettet

Er du typen, der elsker at løbe, kan dette Polar aktivitetsur også tracke din rute via sin GPS-funktion. Hvis du i stedet elsker at svømme, er uret også vandtæt. Efter aktivt brug i fire dage, vil uret have brug for en opladning. Disse fire dage er under den forudsætning, at det bruges hele døgnet samt med en times daglig træning.

Denne skridttæller er altså både et træningsur, en GPS samt et aktivitetsur. Det har en hukommelse på 60 timers træning, hvor også din puls bliver registreret og gemt. Når du nærmer dig dette antal dage, kan det være en god ide at tage et kig på din seneste træningspas og daglige motion.


Tanita PD 637 Skridttæller

test skridttæller→ Set hos Helsebixen.dk til 299 kr.

Tanita skridttæller er det andet produkt i denne skridttæller test. Denne skridttæller er til dig, som har sat dig et mindre budget for dit køb af skridttæller. Denne skridttæller skal du spænde fast til bukselinen, og ikke have omkring dit håndled som de fleste andre aktivitetsure. Skridttælleren måler 70 * 52 * 23 cm, og er derfor nem at spænde fast i dine bukser.

Hvis du derfor er træt af at skulle gå rundt med en skridttæller, der er tydelig på din arm, er denne Tanita skridttæller ideel for dig.

Dog kan der opstå en udfordring, hvis du en dag har en kjole på. I dette outfit er det ikke så nemt at spænde skridttælleren fast, men hvis du er kreativ, kan det lade sig gøre.

Hvis du eksempelvis skal til fest, men du gerne vil måle dit aktivitetsniveau i løbet af aftenen, er det ideelt at kunne gemme skridttælleren væk.

Når du starter med at bruge denne skridttæller, kan du indtaste din alder og din vægt. Det giver nemlig din skridttæller mulighed for at beregne din kalorieforbrænding. Denne funktion er især god til dig, som har et vægttab for øje. Når du kender til din daglige forbrænding, giver det dig et bedre overblik for dit vægttab.

Selvom størrelsen på denne skridttæller ligger i det mindste, så er holdbarheden i top. Skridttælleren kræver nemlig batterier for at virke. Du skal derfor ikke sørge for, at skridttælleren hele tiden er opladet. Hvis du har lagt dig et budget inden dit køb, kan det være en god ide at medtage beløbet for batterier.


Parya Aktivitetsur – Sort

skridttæller bedst i testDenne aktivitetsmåler er som ovenstående et armbåndsur, der kan bruges til hverdagen. Dette ur er til dig, som eventuelt har et fast budget i din jagt på en skridttæller – dog uden ønske om, at det har betydning for skridttællerens evner og funktioner.

Denne skridttæller tilbyder trods sin mindre størrelse en lang række funktioner. Det monitorerer blandt andet din distance samt fortæller dig, hvor mange kalorier du har forbrændt i løbet af dagen. Desuden har du som ovenstående Fitbit skridttæller mulighed for at hente en app.

I denne app kan du se, hvor langt du har gået i løbet af en uge. Det giver dig også et bedre overblik over din nuværende bevægelsesaktivitet samt dine fremskridt.

Når du sætter dit ur op til din smartphone, har du mulighed for at få forskellige meddelelser. Det kan blandt andet være fra Facebook, SMS, opkald samt e-mails. Dermed kan du se, om det er en meddelelse, du skal reagere på med det samme. Uanset, om du er i træningscenteret eller om du sidder hjemme i sofaen.

LÆS OGSÅ:  Romaskine test - Find den bedste romaskine til dit behov

Forskellige træningsformer

Desuden kan dette skridttæller monitorere forskellige træningsformer. Det gælder både for cykling, spring, løb eller sit-ups. Desuden er denne skridttæller vandtæt. Derfor er denne skridttæller ideel til dig, som udover svømning som din primære træningsform. Eller som blot elsker at svømme. Idet at uret er vandtæt, behøver du ikke tage det af, selvom du går i bad.

Skridttælleren har en brugstid på omtrent syv dage, hvorefter det kræver det opladning for, at du kan bruge det. Uret findes i flere farver, hvorfor du selv kan vælge, hvilken der passer bedst til dig.


Skridttæller til børn

En skridttæller kan også være en god ide til dit barn. Dit barn behøver ikke nødvendigvis være overvægtig, før at en skridttæller er en god ide. Skridttælleren kan i sin enkelthed motivere barnet til at bevæge sig mere – uden at det bliver for meget. Derfor kan en skridttæller til dit barn være en perfekt løsning, hvis du ønsker, at dit barn skal bevæge sig mere. Dit barn får selv mulighed for at vælge, hvornår han eller hun har lyst til at bevæge sig. Det er en sjov og anderledes måde, og barnet har mulighed for selv at følge sin udvikling. Og det hjælper til barnets ansvars- og selvudvikling.


Skridttæller bedst i test

Når du skal vælge din skridttæller, kan du blandt andet se på levetiden af uret. Eksempelvis har Polar aktivitetesur en af den laveste levetid på fem dage. Til gengæld har aktivitetstracker med pulsmåler en højere levetid. Derudover kan du overveje, hvilke funktioner som du mener, du vil få brug for. Er det både din søvnaktivitet samt din daglige bevægelse, du ønsker at monitorere? Ønsker du ligeledes at følge din kalorieforbrænding? Og ønsker du meddelelser fra dine andre enheder?

Disse funktioner er ikke nødvendigvis et krav for dig, som bruger. Da flere funktioner og fordele ofte er ensbetydende med en højere pris, vil det være en god ide at overveje på forhånd, hvilke funktioner der må indgå. Blandt andet tilbyder de sidstnævnte skridttællere at være vandtætte, hvilket er en fordel for svømmeren.

Grundet forskelligheder i valg af funktioner og behov, vil den bedste skridttæller være op til dig. Vi kan blot anbefale, at du prøver dig frem og så vidt muligt forsøger at matche dit behov for aktivitetsmåling med det, som det pågældende ur kan tilbyde.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply