Slow juicer test – Her er et overblik over de bedste slowjuicere i test

0

Det er blevet moderne at gøre det selv. At vide hvor de ting, man putter ind i munden på sig selv og sine børn, kommer fra. Den bedste måde at være helt sikker på dette er ved selv at stå for maden – helt fra bunden af. For mange mennesker er det en drøm, der kan være utrolig og nogle gange også umulig at føre ud i livet.

Det kan skyldes arbejde, børnepasning, praktisk arbejde, eller at man bare ønsker at prioritere sin tid lidt anderledes end at stå alene ude i et køkken.

Men for mange mennesker har køkkenmaskiner i alle afskygninger afhjulpet dette problem. Og det har gjort det muligt at leve den sunde tilværelse, som man måske har drømt om i flere år, og samtidig give sine børn eller sine nærmeste den kost, som de fortjener og bør indtage.

Med slowjuiceren er det ikke bare blevet nemmere at leve et sundt liv – det er også blevet sjovere for alle parter. Både børn og voksne kan mødes over slowjuiceren og eksperimentere med nye påfund og opskrifter.

På den måde er slowjuiceren en nem måde at involvere børnene i de voksnes liv. Og så er slowjuiceren en oplagt måde at lave en lækker drink til sine gæster eller bare til en almindelig fyraften efter en travl dag. Hvis du gerne vil vide mere om slowjuicere, har vi her fra testsektionen.dk lavet en test af en række populære slowjuicere. Blandt andet Witt by Kuvings B6100S-slowjuicer og Kenwood JMP601SI-slowjuiceren.


Witt by Kuvings B6200S slowjuicer

Slow juicer test→ Set hos Skousen.dk 1.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 2.199 kr.

→ Set hos Coop.dk 2.299 kr. (2.999 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos KitchenOne.dk 2.317 kr.

Denne slowjuicer har med tiden modtaget rigtig mange hædersbevisninger og vundet utroligt mange priser. Det har den, fordi mange af de funktioner, der normalt ikke findes på de samme slowjuicere, findes på denne juicer i en og samme maskine.

En af de rigtig smarte funktioner, som denne slowjuicer har, er, at den er i stand til at tage hele frugter, så du slipper for at bruge tid og energi på overhovedet at komme i nærheden af et skærebræt, men i stedet for bare kan smide de hele frugter ned i maskinen – og naturligvis få den ud i lækker, velsmagende og flydende form, når juicen er færdig og klar til at blive drukket.

En anden smart funktion, som denne model fra Witt har, er, at den opsamler sit frugtkød i en lille beholder.

På den måde kan du alt efter smag og lyst i den enkelte situation bestemme, om du vil have frugtkød i din juice og selv finde ud af, hvor meget du har lyst til. Dette er en miljøvenlig funktion, da den sikrer, at intet mad går til spilde, hvis det kan undgås. Og det kan i længden også have sine økonomiske fordele for dig som privatperson.

Dens tredje funktion er dens drypstop. Dette såkaldte drypstop sikrer, at der ikke kommer juice på kanten af bordene, gulvet, eller at slowjuiceren drypper over med safter, da disse bliver samlet op af drypstopperen. I længden sikrer det dig også en mere hygiejnisk køkkenmaskine end andre.


Kenwood JMP601SI

Slow juicer bedst i test→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.003 kr.

Slowjuiceren fra Kenwood forener det praktiske med det æstetiske i denne lille model. Det praktiske kommer til udtryk, så snart man løfter sin nye slowjuicer op af kassen og mærker dens form og vægt.

Der er som udgangspunkt ikke tale om en af de mindre slowjuicere, men fordi at denne model er designet så slankt og smidigt, er den nem at håndtere, hvis man skal flytte rundt med den.

LÆS OGSÅ:  Sauterpande test - Find den bedste sauterpande i test

Og så gør det, at den er lavet af plastik, også, at den er betydelig lettere end andre slowjuicere i samme størrelse som den.

Og når vi nu er ved dens ydre og taler om den praktiske side af sagen, så skal vi også for en god ordens skyld lige nævne, at denne model fra Kenwood også har noget at byde på i forhold til udseende og design.

Den er som sagt meget slank og smidig at løfte. Og det slanke look gør også, at det er en slowjuicer, som de fleste nok ikke ville have noget imod at stille fremme hjemme i køkkenet på bordet.

Samtidig er den designet i nogle meget neutrale farver, der passer ind til mange forskellige moderne stilarter, og som går an til de fleste danske køkkener. Den er nemlig lavet i en meget lys og meget mat sølvfarve.

Stellet er designet i aluminium, og bægret, der udgør den anden halvdel af maskinen, er som sagt af plastik. Plastikken er gennemsigtig, så der er nemt at se, hvor langt i processen ens juice er.


Witt by B5100B Silent Slowjuicer

Witt slow juicer→ Set hos Med24.dk til 2.000 kr.

Hvis man er mere til en slowjuicer, der både leverer højt på udseende og på lyd, kan denne model, der også er produceret og designet af Witt, anbefales. Den er udført i et lækkert sort materiale, der giver den et klassisk look, der kan være smart og moderne i mange år frem. På den måde slipper man for at udskifte sine apparater ofte.

De sorte flader er helt matte og glatte, så de er utrolig nemme at rengøre – både på indersiden og på ydersiden.

Og en anden grund til, at mange købere har været glad for at have købt netop denne type slowjuicer frem for en masse andre modeller, er, at den, ligesom den model vi før anmeldte, stort set er fri for enhver form for støj.

Det gør, at den i det lange løb ikke forstyrrer, når man står i en vigtig samtale eller bare gerne vil spise i fred og ro, indtil ens juice er færdig.

Samtidig er den utrolig nem at betjene, når man sammenligner med nogle af de slowjuicere, der har mange funktioner og valgmuligheder – faktisk så mange at man ofte må læse en hel manual, før man kan få sig et glas juice.

Men med denne slowjuicer er det en hel det nemmere – der er en enkel stor knap, der ikke er til at overse, som sidder i midten af maskinen. Den trykker man på – og så er der ellers juice for alle pengene.


Philips – Slowjuicer – HR1887/80

→ Set hos Skousen.dk til 1.499 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.499 kr.

Denne slowjuicer er til den nysgerrige forbruger, der gerne vil lære mere om fødevarer og stifte bekendtskab med, hvad sådan en slowjuicer af høj kvalitet kan, hvis man tilfører nogle ekstra funktioner til den – og det kan denne slowjuicer fra Philips til hver en tid være behjælpsom med.

Den er i stand til at køre i lang tid uden stop, så du kan nå at lave mange forskellige typer juice uden at måtte give slowjuiceren en pause. Den kan nemlig køre i mindst 20 minutter uafbrudt, før den får brug for en pause fra sit arbejde.

LÆS OGSÅ:  Elkedel test - Find den bedste elkedel til dit behov og budget

Men selvom den er udholdende, så er den også nænsom. Den er nemlig skabt til at presse frugterne, så der kommer mest muligt saft ud af dem, så der ikke går flere fødevarer til spilde, end det er nødvendigt. Men den formår også at presse både frugt og grønt så stille og roligt, at presningen ikke sker på bekostning af frugternes og grøntsagernes næringsstoffer, enzymer og vitaminer generelt.

Derudover er det muligt at presse hele grøntsager og sågar også bundter af visse grøntsager ned i den. Det skyldes, at slowjuiceren er designet med et ekstra stort rør, så selv store skiver eller hele frugter nemt og hurtigt kan komme igennem maskinen.

Og hvis man stadig skulle være nysgerrig efter at have prøvet alle de opskrifter igennem, som man selv kan komme i tanke om. Ja, så medfølger der også en helt speciel app til slowjuiceren, der giver inspiration og opskrifter til, hvordan man kan bruge sin slowjuicer.


SMEG Slowjuicer Rød

→ Set hos ComputerSalg.dk til 5.494 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 5.495 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.495 kr.

SMEG har med dette produkt skabt en slowjuicer, der har flere funktioner og højere kvalitet end mange andre slowjuicere.

Til gengæld koster den også lidt mere end en helt almindelig slowjuicer. Men hvis man er interesseret i at have de bedste køkkenmaskiner at arbejde med og gerne vil have robust kvalitet i sit køkken, som kan holde mange år, så er det ikke en dårlig idé at tage et nærmere kig på slowjuiceren fra SMEG.

Den gode kvalitet starter allerede, når man mærker på slowjuiceren. Den er produceret i 100 procent rustfrit stål, hvilket også er med til at sikre, at den kan holde i mange år og stadig være pæn at se på. Resten af slowjuiceren er af massiv og gennemsigtig plastik, der kan holde til de mange omdrejninger, som en slowjuicer med denne størrelse motor besidder.

Den har nemlig hele 43 rotationer pr. minut. Ud over at dette faktum fortæller os, at der er tale om en stærk maskine, så fortæller det os også, at vi har at gøre med en slowjuicer, der får noget ud af de råvarer, som man putter i den, og ikke bare efterlader nogle halvkløvede frugter og grøntsager i bunden af maskinen.

Hvis man ser på slowjuicerens inderside, har den en lidt speciel funktion for at undgå, at der kommer frugtkød i juicen. Den har en børste af silikone, hvis eneste formål er at sortere resterne af frugten fra, så der kun er den rene drik tilbage uden så mange svinkeærinder.


Witt by B5100W Silent Slowjuicer

Billig slow juicer

Mange maskiner, der hører til i køkkenet, har ry for at larme. I mange tilfælde passer det også – og det gælder også for mange slowjuicere. Men denne slowjuicer, som Witt har produceret og designet, er meget anderledes og lever på ingen måde op til den fordom.

Den er ganske enkelt designet til ikke at forstyrre sin ejermand. Derfor kan du med denne model sikre morgenroen og samtidig få lækker og frisk juice, der er med til at give en god start på dagen.

Og man skal faktisk ikke underkende, hvor stor en fordel det kan være at have en slowjuicer, der er fri for støj. Ofte kan man nemlig stå nede i den fysiske butik og afprøve, hvor meget slowjuiceren larmer, og tænke, at det da egentlig ikke er så galt.

LÆS OGSÅ:  Kaffekværn test 2020 - Hvilken model er bedst i test?

Men ofte bliver man overrasket over, hvor højt det så lyder, når man kommer hjem. Derfor kan det være en rigtig god idé at gå efter en slowjuicer, der er støjfri, ligesom dette produkt fra Witt.

En anden ret fin kvalitet ved netop denne slowjuicer er, at den er både lille, kompakt og robust. Måske er der ikke gjort lige så meget ud af designet, som der er ved mange andre slowjuicere – men til gengæld kan den, hvad man kan forvente af den. Og den holder i lang tid. Og selvom der ikke er gjort særlig meget ud af designet, så er det stadig neutralt og pænt at se på i al sin enkelhed med hvide, klare flader.


Der er mere i vente

Fordi det er så oppe i tiden at lave sin egen mad, så er der også rigtig mange firmaer, der kæmper om kunderne. Derfor er der rigtig meget at vælge imellem, når man leder efter en slowjuicer. Og en anden konsekvens ved, at slowjuicere er blevet moderne, er også, at fordi firmaerne konkurrerer om at lokke flest muligt kunder til lige netop deres butik – ja, så vælger de også at producere flere nye modeller, end de tidligere har gjort.

Det gør de af den simple årsag, at salget går forrygende for mange af disse mærker. Derfor kan det som forbruger være en god idé at se ekstragodt på de enkelte mærker og måske også undersøge, hvornår der kommer nye modeller ud – måske har de nogle funktioner, som du ville ønske, du havde haft mulighed for at investere i selv?

Men hvis man bare gerne vil have en pæn slowjuicer med en eller to funktioner, der er pæn nok til at have stående fremme på køkkenbordet, er de bud, som vi her har nævnt, et godt sted at starte. Men der findes mange flere gode slowjuiceren end blot den håndfuld, som vi her er kommet ind på. Derfor kan det være en rigtig god idé som nysgerrig forbruger at gå på jagt i flere anmeldelser eller besøge nogle af de links, som vi har lagt op under hver enkel anmeldelse.

På den måde vil man som forbruger få det bedst mulige overblik over, hvilke muligheder der er på markedet for slowjuicere. Og samtidig danne sig et indtryk af, hvad der passer bedst til en selv og ens families ønsker og behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply