Smartwatch test – Find det bedste smartwatch til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Overvejer du at købe et smartwatch? Vi har lavet en test af smartwatches, hvor vi giver flere gode bud på forskellige modeller, der kan være relevante for dig at tage et nærmere kig på. Vi prøver at finde frem til de smartwatches, der er bedst i test. Vi gør det nemmere for dig at vælge det helt rette smartwatch, der passer til dine præferencer og behov.

Der findes mange forskellige former for smartwatches. Nogle modeller har uendeligt mange funktioner, hvor andre har et nøje udvalg af funktioner. Uanset hvad du er til, finder du nogle gode bud her i vores test af smartwatches. Vi har nemlig samlet smartwatches fra flere forskellige genrer.


Bedste smartwatch: Det populære Apple watch

→ Set hos Proshop.dk til 3.719 kr.

Smartwatch test

Vil du gerne have så mange funktioner som muligt, når du køber et nyt smartwatch, kan det være en god idé at gå efter en model, der connecter med din smartphone. Der findes flere forskellige smartwatches, der kan connectes med smartphone. Du har derfor et stort udvalg at vælge imellem.

Et af de mere populære smartwatches til iPhones er et Apple watch. Med et Apple watch får du et smartwatch lidt ud over det sædvanlige. Det lille smarte ur kan nemlig en masse forskellige ting. Først og fremmest er der tale om et sportsur, der har alverdens smarte funktioner. Der er gjort meget ud af aktivitetsmåleren på smartwatchet fra Apple. Den kan præcist måle, hvor meget du bevæger dig, hvor meget du står, og hvor meget du træner. Derudover er der også mulighed for at holde øje med din puls, da det også er et pulsur. Det betyder, at du kan få en masse indsigt i, hvordan dit helbred ser ud.

Ud over at være et fabelagtigt sportsur er det også et ur, du kan få stor glæde af i hverdagen. Det er nemlig muligt at connecte det til din iPhone. På den måde har du mulighed for at følge med i dine beskeder, mails, kalender og andre apps, der måtte være vigtige for dig, som du har på din iPhone. Smartwatchet fra Apple har en touch-skærm, som du kender det fra din iPhone. Du kan derfor nemt navigere rundt på uret. Det, synes vi, er vildt smart.

Når du vælger et smartwatch fra Apple, skal du være opmærksom på, at det skal lades op en gang imellem. Anvisningerne angiver en batteritid på 18 timer, og det passer derfor ca. med, at du skal lade uret en gang om dagen. Vi valgte at sætte uret til ladning, når vi gik i seng, og det fungerede rigtigt fint.

Generelt synes vi, at Apples smartwatch er forholdsvist nemt at bruge. Når du allerede har en iPhone, er du egentlig godt inde i, hvordan du nogenlunde skal betjene det. Med et Apple smartwatch skal du være opmærksom på, at uret kun er kompatibelt med iPhones. Det er derfor ikke et smartwatch, der kan bruges med Android smartphones.

https://youtu.be/5bvcyIV4yzo


Smartwatch til både Apple og Android

Samsung smartwatch→ Set hos Ditur.dk til 2.950 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 3.021 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 3.848 kr.

Er du interesseret i et smartwatch, der både er kompatibelt med Android og Apple smartphones, har du også mulighed for det. Der findes faktisk en hel del modeller i den kategori. Vi kan anbefale Samsung Galaxy watch, der har en masse spændende ting at byde på.

Vi vil gerne starte med at slå fast, at vi var rimelig imponeret over dette smartwatch. Her er der virkelig tænkt over en masse smarte detaljer, der giver dig en masse muligheder med dit smartwatch. Der er tale om et sports- og hverdagsur, som hurtigt kan blive en fast følgesvend.

LÆS OGSÅ:  Test af mobilabonnementer

Du kan connecte din Apple eller Android smartphone til smartwatchet vha. eSIM, der er indbygget i uret. Det fungerer lidt som et almindeligt SIM-kort, det foregår bare digitalt i stedet for. Du skal derfor ikke tænke på, at du skal have et fysisk SIM-kort i uret.

En smart detalje ved dette smartwatch er, at du kan få det til at vise klokken hele tiden med Always On-funktionen. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at skulle trykke på en knap for at kunne se, hvad klokken er. Det vil derfor også mere falde i et som et almindeligt armbåndsur. Derudover er der mulighed for at benytte en masse forskellige Apps, som du måske allerede har stor glæde af på din smartphone.

Vi var selv ret vilde med, at du kan høre musik via dette smartwatch, hvis du blot tilslutter trådløse hovedtelefoner til smartwatchet via Bluetooth. Du kan derfor sagtens høre musik, uden du har din telefon med. Det er smart, hvis du er ude at løbe eller i gang med en træning, hvor det kan være lidt mindre bekvemmeligt at skulle have sin telefon med sig. Derudover er der en masse smarte sportslige funktioner, der gør det til et virkeligt godt sportsur, som du helt sikkert vil få stor glæde af.

https://youtu.be/URAyX4VmHBM


Smartwatch bedst i test: Musik-ur fra Garmin

Smartwatch bedst i test→ Set hos Proshop.dk til 1.754 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.758 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 2.128 kr.

→ Set hos CDON.dk til 2.290 kr.

Vi bliver lidt i musikkens verden fra før. Vi var nemlig ret vilde med Garmin vívoactvive 3 Music.

Her er der tale om et smartwatch, hvor der er fokus på musik. Elsker du at høre musik, når du træner, går en tur, handler eller laver noget helt andet, kan det være rart at kunne have musik i ørene. Det kan du nemt gøre med dette smartwatch, uden du behøver at have din smartphone med dig.

Det smarte ved dette forholdsvist simple smartwatch er, at du kan downloade op til 500 sange til uret.

Derudover kan du nemt tilslutte hovedtelefoner til uret via Bluetooth. Du kan også finde musikapps, som du måske allerede har på din smartphone. På den måde kan du overføre offline playlister til dit smartwatch.

Med dette smartwatch får du også et rigtigt godt sportsur. Der er allerede flere forudinstallerede træningsformer, der gør det nemt for dit at registrere din træning. Derudover kan smartwatchet også måle din puls. Du kan derfor nemt og hurtigt få et overblik over dit helbred og aktivitetsniveau. En ekstra smart detaljer er, at du kan bruge det i alt slags vejr. Hverken regn eller høj solskin er et problem, da det er vandafvisende og har et godt display, der er nemt at aflæse i direkte sol.

En sidste ting, vi gerne vil fremhæve med dette smartwatch, er, at du har mulighed for at lade kontanter og kreditkort ligge hjemme. Skal du ud på en løbetur, men skal du også lige forbi supermarkedet efter en liter mælk eller lignende, har du mulighed for at betale med Garmin Pay. Du har derfor alt, hvad du har brug for, med dig, når bare du har dit Garmin smartwatch med dig.

https://youtu.be/xzk2pvKuRPw


Bedste smartwatch til prisen

Smartwatch bedst til prisen→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.069 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.188 kr.

LÆS OGSÅ:  Ny kopimaskine til kontoret? Læs mere her

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.736 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.749 kr.

Når du overvejer at købe et smartwatch, vil du hurtigt blive opmærksom på, at der er mange forskellige prisklasser.

En billigere model er ikke ensbetydende med, at det er en dårligere model. Du kan sagtens finde gode smartwatches, der har en mere overkommelig pris.

Er du på udkig efter et smartwatch, der hovedsageligt skal bruges som et sportsur, har vi et godt bud på en model, du skal kigge nærmere på.

Løbeuret fra Polar har en masse smarte funktioner, der kan gøre din træning lidt sjovere. Der er her tale om et decideret træningsur. Dette kan dog også være rigtig godt at benytte til hverdag, da du kan holde styr på dit aktivitetsniveau over en hel dag.

I hverdagen kan du altid se, hvor aktiv du har været i løbet af dagen. Skal du ud at løbe, cykle, gå eller noget helt andet, kan du holde øje med din træning via løbeuret fra Polar. Der er nemlig en rigtig god aktivitetsmåler i smartwatchet, der registrerer alle dine bevægelser. Derudover er der også en pulsmåler i uret, der hele tiden holder øje med dit helbred i forhold til din puls.

Selvom det måske virker som et forholdsvist simpelt smartwatch, er der dog flere gode funktioner i uret. Vi var blandt andet vilde med, at der er GPS i smartwatchet. Det er helt klart en fordel, hvis du er ude på tur, hvor du har forvildet dig ud på en spontan rute. Uanset hvor træningen fører dig hen, kan du altid finde hjem igen vha. GPS’en.

En anden fordel ved denne model er, at det er vandtæt. Du kan derfor sagtens fuldføre din træning, selvom det måtte regne. Uanset vejrforholdene vil du altid kunne tracke dine aktiviteter med dette ur. Vi synes generelt, at der her er tale om et smartwatch, hvor du får meget for pengene.


Billigt smartwatch med pulsmåler

Billigt smartwatch→ Set hos Skiftselv.dk til 306 kr.

→ Set hos Med24.dk til 399 kr.

→ Set hos Apuls.dk til 519 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 599 kr.

Går du meget op i, hvordan din krop reagerer under træning, kan det være en fordel med et smartwatch, hvor der er gjort ekstra meget ud af de sportslige funktioner.

I vores test af smartwatches dykkede vi ned i udvalget af smartwatches med fokus på pulsmålinger, hvor vi fandt flere gode modeller, der kan være værd at overveje.

Den første model, vi fandt yderst interessant, er Beurer PM 25 pulsur. Her får du et smartwatch, hvor der er gjort meget ud af, at det skal være tiltænkt sportsudøveren. Der er flere rigtig gode funktioner, der er med til at give dig et bedre indblik i dine træningssessioner. Noget, der er specielt ved dette smartwatch, er, at der er gjort meget ud af pulsmåleren. Den er meget mere nøjagtig i forhold til EKG. Vil du gerne have et retvisende indblik i, hvordan din puls ligger i løbet af din træning, er dette pulsur en overvejelse værd. Der er blandt et brystbælte med, der er med til at give en mere nøjagtig pulsmåling.

Går du meget op i din træning, og vil du gerne udfordre dig selv, har dette smartwatch andre relevante funktioner. Du kan få et overblik over, om du er hurtigere eller langsommere, end du plejer. Du kan tilpasse det til, at der aktiveres en alarm, når du når din træningszone. Det, synes vi, er virkelig smart. Det kan nemlig være med til at motivere mere. Derudover kan du også få et overblik over kalorie- og fedtforbrænding. Det er et forholdsvist simpelt smartwatch, der alligevel kan blive helt uundværligt i forbindelse med din træning.

LÆS OGSÅ:  Bluetooth højtaler test - Find den bedste bluetooth højtaler til dit behov

Avanceret pulsur i topkvalitet

Beurer smartwatch→ Set hos Proshop.dk til 526 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 559 kr.

→ Set hos CDON.dk til 590 kr.

→ Set hos Med24.dk til 899 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 1.049 kr.

Vil du gerne have et pulsur, der er en smule mere avanceret, kan du tage et nærmere kig på Beurer PM 62 pulsur.

På mange måder minder det meget om Beurer PM 25 pulsuret. Det er dog en kende mere avanceret, hvilket kan give dig flere muligheder i forbindelse med din træning. Med dette pulsur får du mulighed for at få endnu mere indsigt i din træning.

Der er blandt andet mulighed for at få 50 mellemtider, hvor du kan se, hvad din gennemsnitspuls ligger på i de enkelte mellemtider. Det giver dig et bedre indblik i, hvordan din træning egentlig er gået.

Ved denne model får du også en meget nøjagtig pulsmåling. Når du er færdig med din træning, kan du få et overblik over, hvad din gennemsnitspuls ligger på, og hvad din maksimumpuls har været under din træning. Mens du træner, har du også mulighed for at følge med i din puls vha. af simple farvekoder. Grøn viser, at du er i zonen, hvorimod rød betyder, at du er uden for zonen. Det, synes vi, var ret smart.

En sidste detalje, vi vil fremhæve med dette smartwatch, er, at der er mulighed for at lave personlige tests og fitnesstests. Det giver dig mulighed for at følge din udvikling i forhold til diverse tests, du udfører. Der er her tale om et pulsur, der tager din træning til et helt nyt niveau.


Konklusion af test af smartwatches – Det skal du være opmærksom på

Et smartwatch kan være mange forskellige ting. Der kan være alverdens funktioner i, som du måske eller måske ikke har brug for. I vores test af smartwatches har vi forsøgt at komme hele vejen rundt. Du finder derfor både avancerede pulsure og hverdags/trænings smartwatches, der hver især har nogle interessante funktioner.

Inden du køber et smartwatch, skal du gøre dig nogle tanker om, hvad det er, det skal kunne gøre for dig. Med de mange forskellige modeller i vores test af smartwatches får du et godt overblik over, hvad dine muligheder er. Derudover har vi fundet nogle modeller, hvor du helt sikkert kan finde din kommende følgesvend iblandt.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply