Soundbar Test – Stort overblik over de bedste soundbars

0

Lyd er mere end bare lyd. Lyden kommer i vidt forskelligt omfang og fra vidt forskellige vinkler alt afhængigt af, hvilken model du vælger at købe til dit hjem. Udover lyden kan en soundbar også variere meget i design. Den kan være enkelt og gå i et med væggen. Men den kan også være anderledes og give et helt nyt look til det rum, hvor du placerer din soundbar.

Det hele afhænger af, hvilke forventninger du har til din soundbar. Kvaliteten og designet hænger naturligvis ofte sammen med prisen på den model, du ender med at vælge. Men fordi det er muligt at købe en soundbar i så mange forskellige kvaliteter og med forskellige egenskaber, er det nødvendigt at tage stilling til, hvad man selv ønsker at prioritere til lige netop ens eget hjem.

For at gøre denne prioritet nemmere og lede dig som forbruger tættere på, hvad du egentlig drømmer om at eje som anlæg, har vi her samlet en liste over nogle af de soundsbars, der er populære på markedet i disse dage. Det skal siges, at der ofte kommer nye modeller til dette marked, og at det derfor er meget omskifteligt. Af samme grund kan det derfor være rart at danne sig et overblik på forhånd.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse med på testsektionen.dk. Her kan du også læse meget mere om priserne på de forskellige kvaliteter. For eksempel Philips Fidelio B5/12 og LG Soundbar SH6. Det er også muligt at købe produkterne direkte gennem vores website. Rigtig god fornøjelse til alle.


Sony HT-ST5000 Soundbar

Bedste soundbar→ Set hos Proshop.dk til 11.854 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 12.825 kr.

For alle de mennesker, der sætter pris på ordentlig lyd, og som også er villige til at betale det, der skal til for at få lyd i høj kvalitet, er denne soundbar helt klart værd at anbefale.

Lyden fra denne soundbar indeholder utrolig og faktisk også overraskende mange nuancer, der gør, at man kan blive ved med at finde nye detaljer i lyden, hver eneste gang man lytter til dens surroundsound. Faktisk er det slet ikke for meget at sige, at lyden overgår den kvalitet, man normalt får på cd’er.

Derfor er her også et rigtig godt bud på en soundbar til den forbruger, der er træt af at have de gamle cd’er til at stå og fylde, men som måske endnu ikke har fundet et alternativ, der giver lige så god lyd. Eller måske bare er blevet træt af lyden fra højtalere af mindre skarp og vinklet karakter end denne model tilbyder i kvalitet.

Udover at være skarp og vinklet er lyden på soundbaren fra Sony også ret dyb. Og det giver den et behageligt touch, der tydeligt kan høres, hvis man er vant til at høre musik fra et anlæg af mindre god kvalitet. Derfor kan Sony HT-ST5000 Soundbar med største lethed anbefales til alle, der er fan af god lyd.


Samsung HW-MS660

→ Set hos CDON.dk til 2.249 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 2.341 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 3.266 kr.

Hvis man er på udkig efter en intelligent soundbar, der forbedrer lyden, før den overhovedet når ud til højtalerne, så burde man se nærmere på Samsung HW-MS660. Denne soundbar fra Samsung er rigtig god til at opfange, når lyden simpelthen ikke er, som den burde være.

LÆS OGSÅ:  Ny kopimaskine til kontoret? Læs mere her

Når den har gjort det, går den efterfølgende ind og nedtoner den lyd, der ikke fungerer og retter op på den, før lyden kommer ud af højtaleren – resultatet er alt i alt en rigtig fin lyd, der samtidig formår at rette op på lyd, der ellers ville være meget uregelmæssig.

Den er også god, hvis du ønsker at tilslutte din musik direkte fra din smartphone og hen til din soundbar. Soundbaren har nemlig Wi-Fi og Bluetooth, så det er ret nemt at komme ind på sine yndlingsnumre hurtigt og uden de store benspænd.

Du kan også koble denne soundbar til dit tv, så du hurtigt kan streame billede ud af tv’ets skærm og optimere lyden via din soundbar. Derfor kan soundbaren fra Samsung anbefales til de forbrugere, der vil have en hurtig løsning uden at gå på kompromis med kvalitet og udseende.


Denon Home Cinema soundbar

Billig soundbar→ Set hos Proshop.dk til 3.998 kr.

Vil du have fuld surround sound for pengene, så gå ned til din lokale forhandler og tag og lyt til Denon Home Cinema soundbar.

Soundbaren giver dig lyd, som om du befinder dig på de forreste sæder i en biograf. Den er derfor velegnet til store stuer, hvor lyden skal kunne komme helt ud til hjørnerne og passer til en stor skærm.

Så får lyden lov til at komme fuldstændig til sin ret. Og det gør det også nemmere at høre, hvor skarp, vinklet og dyb lyden egentlig er.

Hvis man gerne vil vide det, før man sætter soundbaren til hjemme i stuen eller på badeværelset, så kan vi anbefale, at man besøger en fysisk forhandler, før man køber den.

På den måde kan man få rådgivning ansigt til ansigt. Og man kan ikke mindst finde ud af, om lyden er, hvad man tror, den vil være. Dog skal det siges, at lyden i Denons soundbar er rigtig fin, når den får rum til at komme til sin ret.

Udover at lyden fungerer rigtig godt på soundbaren fra Denon, er den ligesom nogle af de andre modeller, vi har gennemgået, også ret praktisk. Den har indbygget både Wi-fi og Bluetooth, og så er den nem at sætte til dit netværk af teknologiske platforme i dit hjem. Og så gør alle disse funktioner naturligvis også, at du kan fjernstyre din soundbar fra hele huset – og det kan være praktisk, hvis man skal hente popcorn og cola midt i en spændende scene.

Soundbaren fra Denon har egentlig et meget enkelt design, men de små detaljer giver den et klædeligt look og forhindrer den i at blive en kedelig del af væggen. Dens matte sorte farve og dens buede linjer giver den nemlig et klassisk look – og den slags går sjældent af mode.


Philips Fidelio B5/12

Soundbar test→ Set hos Proshop.dk til 4.699 kr.

Hvis du vil give dine ører en oplevelse at lytte til, der er lidt bedre end sædvanligt, er dette anlæg med surroundsound slet ikke et dårligt sted at begynde din rejse. Med denne soundbar har du mulighed for at rykke lyden alt efter, hvor i lokalet du ønsker, at lyden skal komme fra. Du kan ganske simpelt skrue begge de to hovedhøjtalere af og placere dem der i rummet, hvor du helst vil have, at de er.

LÆS OGSÅ:  Powerbank Test - Stor guide til bedst i test powerbanks

Dog kan det med fordel anbefales, at du placerer dine højtalere så langt bagud i rummet, som du har mulighed for at gøre. På den måde sikrer du, at din surroundsound når ud til hele rummet.

Og at din nye Philips Fidelio B5/12 får lov til at folde sig ud, så godt som du kan – ellers er den jo spild af penge og af din egen tid. Derfor kan denne type højtaler varmt anbefales til mennesker, der har en større eller almindelige størrelse stue. Derved er man sikker på at få den bedst mulige lyd ud af sit nye anlæg.

I forhold til design er denne soundbar noget for sig. Den er sort og er formet rundt og aflangt, så den med fordel kan placeres på en lang skænk eller på en reol eller ved en vindueskarm. Omvendt kan den også hænges op et højt sted, så lyden får mulighed for at brede sig. Lige meget hvor du vælger at placere soundbaren, vil dens specielle form været en klædelig twist til langt de fleste hjem.


LG Soundbar SH6

LG SoundbarEr du på jagt efter en soundbar, som du nemt kan sætte op over det hele, og som er let og enkel at installere uden den store tankevirksomhed? Så skulle du tage at overveje at købe dig en LG Soundbar SH6.

Men dens nemme installation er langt fra det eneste, som denne soundbar fra LG kan bryste sig af. Den er nemlig med rette kendt for sin lyd. Når du sætter den til hjemme i stuen, kan du lige så godt smide biografbilletterne ud sammen med pappet og papiret fra din nye soundbar – det kan du, fordi denne soundbar uden overdrivelse spiller lige så god lyd, som den man kan opleve i de fleste af landets biografer.

Derfor kan du også roligt invitere vennerne hjem og se film, for lyden er sikret. Og så er det også ret nemt at skifte fra for eksempel en musiktjeneste og videre hen til en tjeneste, der udbyder film nok til mange hyggeligt aftener med gode venner.

Hvis der ikke skal ses film, men derimod tales, så har denne soundbar fra LG også visse positive sider, som det bestemt er værd at fremhæve i denne artikel. Det er nemlig utrolig nemt at sætte soundbaren til at afspille musik automatisk, så gæsterne og dig selv slipper for at bruge tid på at rode med musik under sammenkomsten. Alt i alt er dette et godt bud på en soundbar i god kvalitet.


Waterproof Sound-Bar (SPKSB45-W)

Vandtæt soundbarEr man praktisk anlagt ud over det sædvanlige og ønsker en løsning på sine lydproblemer, der tager højde for omgivelserne, og for at soundbaren skal kunne transporteres og sættes op udenfor – som for eksempel til en havefest – så er det helt klart værd at overveje at købe sig en Waterproof Sound-Bar (SPKSB45-W).

Den er også nem at have med sig rundt, fordi den ligesom nogle af de andre modeller er forsynet med Wi-fi og med Bluetooth, så det til hver en tid er muligt at sætte sin bedste musik på til enhver lejlighed. Det er både ideelt til havefesterne og til strandfesterne.

Men det er også smart til badeværelset, hvis man lige skal have skiftet hen til sin favoritsang fra badet af. Og så er det selvfølgelig praktisk, hvis man har børn og ønsker en god lyd, der er robust nok til at kunne holde til lidt af hvert.

LÆS OGSÅ:  Køb af brugt computer: Hvad skal du være opmærksom på?

Hvis man skal sige noget om lyden generelt, er den overvejende positiv i sit udtryk. Lyden slår klart igennem og vil også under våde omstændigheder lyde, ligesom den gør i tørvejr. Samlet set er lyden derfor fin og gør, hvad man kan forvente af sådan en type soundbar – ret godt.

Dens design er meget enkelt – det er helt hvidt, og det går derfor i et med de fleste indretninger i mange forskellige typer hjem uden at skille sig særlig meget ud. Vi har altså at gøre med en soundbar af god lyd og flere praktiske kvaliteter.


Dan dig et nemt overblik tidligt i processen

For at få overblik over, hvad der er på markedet, er det selvfølgelig en god idé at læse flere anmeldelser end den, du netop har læst igennem her på siden. Men for at være sikker på at dine personlige forventninger til din nye soundbar stemmer overens med virkeligheden, er det en god idé at få en dialog op at køre med forhandlerne.

De kan svare på specifikke spørgsmål om, hvordan du ønsker at bruge din soundbar i fremtiden, og hvad der ud fra disse individuelle og ofte meget specifikke behov, ville være en god løsning for dig og din situation. Ofte er forhandlerne gode at spørge, fordi de ved meget om alle soundbarerne og dermed også har et bedre overblik over det end dig selv. Men hvis du ville have råd fra folk, der ikke har interesse i at tjene penge på dit køb og dermed kan give en mere neutral rådgivning, er et godt råd at spørge venner og familie, der selv har investeret i en soundbar.

Men hvis du vil være helt sikker på selv at have det fulde overblik at udtale dig ud fra næste gang, du taler telefon med en forhandler af din kommende soundbar, kan vi anbefale dig at fortsætte med at læse tests som denne. Og ikke mindst at google dig frem til andre kunders holdninger til dit drømmeprodukt – måske bliver du overrasket positivt eller negativt.

Under alle omstændigheder kan det være rart at have et overblik, så man vælger den rigtige soundbar i første forsøg, da en soundbar i sidste ende er en større investering, der kræver grundig overvejelse, før man slår til og investerer i en.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply