Sovesofa 120×200 test

0

I denne guide har vi nøje fundet solide sovesofaer fra kvalitetsforhandlere, således at du er sikret et godt udvalg af sovesofaer at vælge imellem. Her har vi samlet de bedste produkter på markedet blandt brugernes bedømmelser, så du ikke behøver at finde dem og sammenligne selv.

Vi har så vidt muligt forsøgt at give et overblik over, hvilke fordele der er for de specifikke modeller, så det bliver nemmere for dig at finde den bedste sovesofa til netop dine behov. Du kan også læse vores guide til forskellige sovesofaer her i vores “Sovesofa test“. Her er en komplet oversigt:

ForhandlerNavnPrisSovemålLeveringstid 
Recast5.295,-140x200 cm2-8 hverdage
Vidar6.999,-140x200 cm3-5 uger
Osvald de luxe8.999,-150x200 cm3-10 hverdage
Volta2.999,-110x190 cm5 uger
Bloomingville7.999,-86x205 cm3-5 uger
Tripleback sofabed7.730,-115x210 cm3-5 uger
Frej8.585,-115x210 cm12-20 hverdage
Lucy2.999,-110x220 cm-
Alexis2.877,-120x195 cm2-12 hverdage
LaForma2.799,-105x190 cm2-3 uger

Mange sovesofaer har desværre fået et blakket ry for at forsøge både at være en seng og en sofa og fejle til begge dele. Dette behøver dog ikke være realiteten, så længe man ved, hvor man skal lede efter den bedste sovesofa samt den sovesofa, der passer bedst til ens behov og ønsker. En god sovesofa er nemlig lige så god at sidde i, som den er at ligge i.


Unfurl Flashtex sovesofa fra Innovation – En enkel sovesofa, der er 120 cm bred

Sovesofa 120x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.475 kr.

Denne Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofa er en af de billigere, som vi har inddraget i vores artikel, men det betyder dog ikke, at der er sparet på kvaliteten.

Madrassen i Unfurl Flashtex-modellen er håndsyet i Danmark, så der er garanteret en god nats søvn på denne sovesofa.

Designet er enkelt og stilfuldt med et ryglæn, der ganske enkelt lægges ned, og så har man altså en hel seng. Madrassen er desuden udstyret med pocketfjedre, præcis som dem man kan finde i en seng, så liggekomforten er der heller ikke blevet gået på kompromis med.

Fra bedrenaetter.dk kan du desuden få denne Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofa i flere farver inklusive specialstof. De mange valg og det enkle design, som sovesofaen er lavet i, gør, at den er nem at tilpasse de fleste rum. Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofaen gør sig særligt godt på ungdomsværelset eller gæsteværelset, hvor den ikke vil fylde meget i sig selv.


Ghia-sovesofa / briks fra Innovation Living – En budgetvenlig sovesofa i spændende design

bedste 120x200 sovesofa→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.975 kr.

Denne Ghia-sovesofa kan teknisk set også ses som en briks, da den ikke som sådan er en egentlig sovesofa.

Normale sovesofaer konverteres typisk til sengeplads ved at lægge et ryglæn ned eller folde madrassen ud fra sidehynderne.

Denne Ghia-model omdannes meget mere enkelt til soveplads ved at lægge armlænene ned, så der er altså kun plads til én sovende på denne briks. Grundet sit design kan Ghia sovesofaen også bruges som divan eller chaiselong.

Foruden de standardiserede valg af betræk kan du også fra bedrenaetter.dk få Ghia-modellen i specialstof. På denne måde kan du altså gøre dette til et mere unikt møbel, som nok skal være en spændende tilføjelse til din stue, dit gæsteværelse eller et af de andre værelser. Ghia-sovesofaen vil være en flot, moderne sofa til hverdag, der nemt kan gøres til soveplads for overnattende gæster i en mindre stue, men den kan selvfølgelig også se fin ud på et gæsteværelse.


Havanna fra Innovation Living – Sovesofaen, der kan bruges til hverdag

billig sovesofa 120x200→ Set hos Sengetid.dk til 9.999 kr.

Dette er en elegant sovesofa fra Innovation Living, som er indbegrebet af moderne, skandinavisk design.

Den flotte sovesofa har armlæn af egetræ, og ryglænet er todelt, så man kan tilpasse den enkelte persons siddekomfort ved at læne ryglænet mere tilbage eller frem.

Ved at lægge begge ryglæn helt ned omdannes Innovation Living Havanna-sovesofaen altså til soveplads. Som seng har Havanna-sovesofaen en springmadras med pocketfjedre, så du har optimal liggekomfort og støtte hele natten.

Denne smarte Innovation Living Havanna-sovesofa har desuden en indbygget topmadras, så dette behøver man heller ikke bekymre sig om. Den indbyggede topmadras vil desuden gøre Innovation Living Havanna-sovesofaen betydeligt blødere end den gennemsnitlige sovesofa, som godt kan blive noget fast og hård i det. Af denne årsag er Innovation Living Havanna en perfekt sovesofa til dagligdags brug.


Tripleback fra Innovation Living – Moderne design med komfort i højsædet

beste sovesofa 120x200 til prisen→ Set hos Sengetid.dk til 7.730 kr.

Ligesom Havanna-modellen er denne Tripleback fra Innovation Living den optimale sovesofa, hvis individuel komfort er vigtig for dig.

Ryglænet er inddelt i tre integrerede hynder, som alle kan lænes mere frem eller tilbage alt efter behov og ønske. Der er tre rygindstillinger at vælge imellem. Når alle tre ryglæn er lagt helt ned, er sovesofaen omdannet til soveplads.

Innovation Living Tripleback-sovesofaen består af en solid ramme af metal, og selve sofaen er betrukket med et slidstærkt og kraftigt tekstil. Dette fokus på kvalitetsmateriale gør, at Tripleback-sovesofaen kan overleve mange års brug. Desuden er der selvfølgelig ordentlige fjedre i selve madrassen, så liggekomforten også er optimal.


Soft Spring fra Innovation Living – Ekstrablød sovesofa med god støtte til ryg og nakke

Sovesofa 120x200 cm→ Set hos ILVA.dk til 5.185 kr.

Denne Soft Spring-sovesofa fra Innovation Living er perfekt til dig, der leder efter god komfort og støtte, men ikke holder meget af faste madrasser.

Både ryglæn og siddehynde er lavet af samme materiale med fjedring, således at når ryglænet lægges ned, er der ensartet støtte over hele sovepladsen.

Denne sovesofa har desuden en spændende funktion. Når sovesofaen er slået helt ud, kan hoveddelen løftes lidt op, så man kan sidde op og læse eller se fjernsyn.

Disse funktioner gør Soft Spring-sovesofaen til en god sovesofa at bruge til hverdagsbrug. Det skal bemærkes, at Soft Spring-sovesofaen ikke leveres med ben.


Testsektionen bringer dig kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Det er vigtigt at investere i ordentlig nattesøvn, så hvis du leder efter en sovesofa, som du kan bruge hver nat, er det vigtigt, at du får fat i en ordentlig sovesofa med god fjedring og støtte til hele kroppen. Testsektionen anbefaler kun produkter af god kvalitet, så du kan være trygt forvisset om, at du ikke bliver sendt videre til en sovesofa, der ikke har ordentlig komfort, både når man ligger og sidder i den.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply

UDSALG hos Emma Madras. Få 5 % ekstra RABAT med koden: Testsektionen5Se udsalget her »