Sovesofa 120×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne guide har vi nøje fundet solide sovesofaer fra kvalitetsforhandlere, således at du er sikret et godt udvalg af sovesofaer at vælge imellem. Her har vi samlet de bedste produkter på markedet blandt brugernes bedømmelser, så du ikke behøver at finde dem og sammenligne selv.

Vi har så vidt muligt forsøgt at give et overblik over, hvilke fordele der er for de specifikke modeller, så det bliver nemmere for dig at finde den bedste sovesofa til netop dine behov. Du kan også læse vores guide til forskellige sovesofaer her i vores “Sovesofa guide“. Her er en komplet oversigt:

ForhandlerNavnPrisSovemålLeveringstid
Recast5.295,-140x200 cm2-8 hverdage
Frode6.995,-140x200 cm10-14 hverdage
Idun13.015,-140x200 cm12-20 hverdage
Benjamin5.999,-160x225 cm8-15 hverdage
Edvard4.999,-150x200 cm20-30 hverdage
Magna2.000,-110x180 cm15-21 hverdage
Volante5.999,-135x264 cm4 uger

Mange sovesofaer har desværre fået et blakket ry for at forsøge både at være en seng og en sofa og fejle til begge dele. Dette behøver dog ikke være realiteten, så længe man ved, hvor man skal lede efter den bedste sovesofa samt den sovesofa, der passer bedst til ens behov og ønsker. En god sovesofa er nemlig lige så god at sidde i, som den er at ligge i.

Find også sovesofaer i andre størrelser:


Unfurl Flashtex sovesofa fra Innovation – En enkel sovesofa, der er 120 cm bred

Sovesofa 120x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.475 kr.

Denne Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofa er en af de billigere, som vi har inddraget i vores artikel, men det betyder dog ikke, at der er sparet på kvaliteten.

Madrassen i Unfurl Flashtex-modellen er håndsyet i Danmark, så der er garanteret en god nats søvn på denne sovesofa.

Designet er enkelt og stilfuldt med et ryglæn, der ganske enkelt lægges ned, og så har man altså en hel seng. Madrassen er desuden udstyret med pocketfjedre, præcis som dem man kan finde i en seng, så liggekomforten er der heller ikke blevet gået på kompromis med.

Fra bedrenaetter.dk kan du desuden få denne Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofa i flere farver inklusive specialstof. De mange valg og det enkle design, som sovesofaen er lavet i, gør, at den er nem at tilpasse de fleste rum. Innovation Living Unfurl Flashtex-sovesofaen gør sig særligt godt på ungdomsværelset eller gæsteværelset, hvor den ikke vil fylde meget i sig selv.


Ghia-sovesofa / briks fra Innovation Living – En budgetvenlig sovesofa i spændende design

bedste 120x200 sovesofa→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.975 kr.

Denne Ghia-sovesofa kan teknisk set også ses som en briks, da den ikke som sådan er en egentlig sovesofa.

Normale sovesofaer konverteres typisk til sengeplads ved at lægge et ryglæn ned eller folde madrassen ud fra sidehynderne.

Denne Ghia-model omdannes meget mere enkelt til soveplads ved at lægge armlænene ned, så der er altså kun plads til én sovende på denne briks. Grundet sit design kan Ghia sovesofaen også bruges som divan eller chaiselong.

Foruden de standardiserede valg af betræk kan du også fra bedrenaetter.dk få Ghia-modellen i specialstof. På denne måde kan du altså gøre dette til et mere unikt møbel, som nok skal være en spændende tilføjelse til din stue, dit gæsteværelse eller et af de andre værelser. Ghia-sovesofaen vil være en flot, moderne sofa til hverdag, der nemt kan gøres til soveplads for overnattende gæster i en mindre stue, men den kan selvfølgelig også se fin ud på et gæsteværelse.


Tripleback fra Innovation Living – Moderne design med komfort i højsædet

beste sovesofa 120x200 til prisenLigesom Havanna-modellen er denne Tripleback fra Innovation Living den optimale sovesofa, hvis individuel komfort er vigtig for dig.

Ryglænet er inddelt i tre integrerede hynder, som alle kan lænes mere frem eller tilbage alt efter behov og ønske. Der er tre rygindstillinger at vælge imellem. Når alle tre ryglæn er lagt helt ned, er sovesofaen omdannet til soveplads.

Innovation Living Tripleback-sovesofaen består af en solid ramme af metal, og selve sofaen er betrukket med et slidstærkt og kraftigt tekstil. Dette fokus på kvalitetsmateriale gør, at Tripleback-sovesofaen kan overleve mange års brug. Desuden er der selvfølgelig ordentlige fjedre i selve madrassen, så liggekomforten også er optimal.


Soft Spring fra Innovation Living – Ekstrablød sovesofa med god støtte til ryg og nakke

Sovesofa 120x200 cm→ Se den hos ILVA.dk

Denne Soft Spring-sovesofa fra Innovation Living er perfekt til dig, der leder efter god komfort og støtte, men ikke holder meget af faste madrasser.

Både ryglæn og siddehynde er lavet af samme materiale med fjedring, således at når ryglænet lægges ned, er der ensartet støtte over hele sovepladsen.

Denne sovesofa har desuden en spændende funktion. Når sovesofaen er slået helt ud, kan hoveddelen løftes lidt op, så man kan sidde op og læse eller se fjernsyn.

Disse funktioner gør Soft Spring-sovesofaen til en god sovesofa at bruge til hverdagsbrug. Det skal bemærkes, at Soft Spring-sovesofaen ikke leveres med ben.


Testsektionen bringer dig kvalitetsprodukter til fornuftige priser

Det er vigtigt at investere i ordentlig nattesøvn, så hvis du leder efter en sovesofa, som du kan bruge hver nat, er det vigtigt, at du får fat i en ordentlig sovesofa med god fjedring og støtte til hele kroppen. Testsektionen anbefaler kun produkter af god kvalitet, så du kan være trygt forvisset om, at du ikke bliver sendt videre til en sovesofa, der ikke har ordentlig komfort, både når man ligger og sidder i den.


Andre relaterede indlæg, guides og artikler

Det kan også være en seng opfylder dine behov. Her kan du læse vores elevationssenge guide, kontinentalseng guide eller boxmadras guide, hvor du finder senge til alle størrelser, budget og behov.

Du kan også tage et kig på en ny madras i vores springmadras guide og topmadras guide.

Derudover er selv dynen og puden en vigtig del af en god nattesøvn. Vi guider dig til at foretage de helt rigtige valg i vores dyne guide og hovepude guide.

Du kan også læse om forskellige hvidevarer, hvor du f.eks. finder en guide til køleskabe i vores køleskab guide. Eller du kan dykke ned i vores emhætte guide og læse mere om, hvordan du finder den helt rette model til dit køkken.

Skal du i gang med hjemmetræningen, så læs mere om nogle af de bedste og billigste løbebånd på markedet i vores løbebånd guide. Du kan også finde en romaskine i vores romaskine guide.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply