Sovesofa 140×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne sovesofa guide gennemgår vi nogle af de bedste produkter, som kan findes på markedet. Vi har særligt fokus på god kvalitet fra troværdige forhandlere, når vi nævner en specifik sovesofa.

Med denne artikel kan du nemt og hurtigt finde præcis den sovesofa, som vil passe perfekt til dig og dine behov. Du kan også læse vores komplette guide til sovesofaer i alle størrelser i vores “Sovesofa guide“.

Vi har forsøgt så vidt muligt at samle nogle sovesofaer i denne artikel, som hver især har en særlig fordel eller er blevet yderst positivt anmeldt af brugerne hos den specifikke forhandler. På denne måde håber vi nemlig på at kunne finde noget til enhver nysgerrig køber, uanset dennes specifikke behov og ønsker til en sovesofa. Derfor er der også svingende prislejer i denne artikel.

Dog har der ikke været indgået noget kompromis i forhold til kvaliteten af den givne sovesofa, da det trods alt kan være et meget vigtigt møbel i ens hjem. Få et hurtigt overblik i skemaet nedenfor:

ForhandlerNavnPrisSovemålLeveringstid
Recast5.295,-140x200 cm2-8 hverdage
Frode6.995,-140x200 cm10-14 hverdage
Idun13.015,-140x200 cm12-20 hverdage
Benjamin5.999,-160x225 cm8-15 hverdage
Edvard4.999,-150x200 cm20-30 hverdage
Magna2.000,-110x180 cm15-21 hverdage
Volante5.999,-135x264 cm4 uger

Eller find en sovesofa i en anden størrelse:


Recast Soft Pacific Pearl – En billig sovesofa, der er 140 cm bred

Sovesofa 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.275 kr.

Fra det danske brand, Innovation, kan du finde denne smukke Recast Soft Pacific Pearl sovesofa. Recast Soft Pacific Pearl er en sovesofa i et enkelt design til en fast lav pris.

I denne artikel ligger den helt i den billige ende, men du behøver ikke frygte, at der er gået noget tabt for at presse prisen så langt ned.

Præcis som sovesofaer til en dyrere pris har Recast Soft Pacific Pearl nemlig de velkendte pocketfjedre i madrassen, som giver god liggekomfort, når sovesofaen er slået ud til sin fulde bredde på 140 cm.

Recast Soft Pacific Pearl sovesofaen har et klassisk dansk design med klare linjer og enkle former. Den vil passe ind både i stuen, på gæsteværelset og på ungdomsværelset alt efter behov. På grund af dens bredde er den særligt anvendelig som dobbeltseng.

Hvis man ønsker at benytte den jævnligt (eksempelvis som ens egen seng til dagligdagsbrug), anbefales det, at man tilkøber en topmadras, som kan forlænge dens levetid.


Innovation Living Bragi – Klassisk sovesofa med god komfort

sovesofa 140x200 med chaiselong→ Set hos Bedrenaetter.dk til 13.394 kr.

Denne sovesofa fra Innovation Living er i den dyre ende, når det kommer til prisklasse, men til gengæld får man også noget for pengene.

Bragi sovesofaen har en dejlig chaiselong, som kan spejlvendes alt efter den specifikke kundes behov.

Når sovesofaen er udslået til soveplads, måler den 140×200, og den har en dejlig komfort med sine indbyggede pocketfjedre i madrassen/siddehynden.

Disse fjedre kan du også finde i almindelige senge, så du er altså garanteret en god nats søvn i denne Bragi sovesofa fra Innovation Living.

Det skal bemærkes, at siddekomfort i en sovesofa typisk er lidt mere fast end i en almindelig sofa. Dette er igen på grund af fjedrene, hvis job er at skabe bedst mulig liggekomfort. Hvis man ønsker det, kan man tilkøbe en topmadras, som ikke kun vil forlænge sovesofaens levetid, men også vil gøre liggekomforten blødere.


Innovation Living Una Deluxe – Stilfuld sovesofa med unik liggekomfort

bedste sovesofa 140x200→ Set hos Erling-christensen.dk til 13.020 kr.

Denne smarte Una Deluxe sovesofa har et helt særligt udseende, som sætter den lidt i sin egen bås. I sin sammenslåede form har den et blødt udtryk med sine melerede betræk og sorte armlæn.

I sin form er den meget skandinavisk designet, og der er heller ikke sparet på materialerne.

Armlænene er i sortlakeret egetræ og i siddepladsen finder du posefjedre, som giver god støtte både i siddende og liggende tilstand. Una Deluxe sovesofaen er udstyret med indbygget magasin til sengetøj, så dette nemt kan findes frem ved behov.

Una Deluxe sovesofaen har et robust stel af metal, så den kan holde en del år uden problemer. Grundet sit minimalistiske, skandinaviske design er den selvfølgelig nem at håndtere og slå ud, når dette behøves. Sovesofaen gør sig godt i gæsteværelset, hvor den kan bruges både af overnattende par og singler, grundet sin størrelse på 140 x 200 cm.


Innovation Living Vidar Elegance – den perfekte sovesofa 140 x 200

billig sovesofa 140x200Ved første øjekast kan denne Vidar Elegance sovesofa fra Innovation Living virke lidt for god til at være sand.

Sovesofaen er dansk produceret og den lækre springmadras er håndlavet med sine gode pocketfjedre, der nok skal give god støtte til hele kroppen.

Desuden kan man manuelt indstille elevationen ved sovesofaens hoved, så man nemt kan få præcis den elevation, man ønsker. Sovesofaen er desuden god og robust med metalstel og formspændte bøgetræslameller.

Med alle sine gode fordele har Vidar Elegance sovesofaen en overraskende lav pris, som nok skal gøre den til de flestes favorit. Denne Vidar Elegance sovesofa vil passe godt ind i både stue, soveværelse og gæsteværelse, alt efter hvor man gerne vil have den.


Innovation Living Sly – billig sovesofa til den prisbevidste køber

bedst i test sovesofa 140x200→ Se den hos ILVA.dk

Denne smukke Sly sovesofa fra Innovation Living er velsagtens en af de billigste modeller, som man kan købe, der stadig har ordentlig komfort.

Både ryglæn og siddeplads er nemlig udstyret med pocketfjedre. Når Sly sovesofaen slås ud måler den 140×200 cm, og der vil derfor være plads til to sovende.

Foruden god liggekomfort er der også plads til opbevaring under selve sofaen, hvori der eksempelvis kan være sengelinned, dyner og puder.

Sly sovesofaen fås i to forskellige farver, der begge er på den køligere, mørkere side, nemlig granitgrå og mørkeblå. Begge farvevalg har sorte metalben, som giver sovesofaen et moderne look.


Testsektionen anbefaler altid kvalitet

Hos Testsektionen henviser vi kun til kvalitetsforhandlere, men hvis du mod forventning ikke har fundet din næste sovesofa blandt vores udvalg, er det vigtigt, at du selv læser på lektien, inden du køber.

En sovesofa kan være en fantastisk investering, men det kan også være et kluntet møbel, der hverken føles helt som sofa eller helt som seng. Sikr dig derfor, at du vælger en sovesofa, som ikke kun passer ind til indretningen, men som også har komfort i højsædet.


Andre relevante indlæg

Er det ikke lige en sovesofa du skal bruge alligevel, så kan en anden type seng opfylde samme behov. Læs mere i vores kontinentalseng guide, elevationssenge guide eller boxmadras guide.

Eller find en passende madras i vores springmadras guide eller topmadras guide.

Til husholdningen derhjemme kan du tage et kig på din elregning, og læse vores billig strøm guide. Så kan det være der er nogle penge at spare. Du kan også forbedre indeklimaet derhjemme med en luftrenser fra vores luftrenser guide. Eller skru op for varmen med en elradiator fra vores elradiator guide.

Det er muligt at mindske udgifterne til el. Her kan en varmepumpe eller gasfyr hjælpe til. Læs mere i vores varmepumpe guide eller gasfyr guide.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply