Sovesofa 160×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste sovesofaer på markedet, så du ikke behøver lede efter dem. I vores sovesofa guide har vi lidt for enhver smag – men det, alle de angivne produkter har til fælles, er, at de er ren kvalitet for pengene. Med denne artikel i baghånden er du klar til at finde den perfekte sovesofa til dine behov. Læs også vores “Sovesofa guide“, om sovesofaer i alle forskellige størrelser.

Sovesofaen er en fantastisk opfindelse. Den kombinerer to ualmindeligt praktiske møbler, nemlig sengen og sofaen. Sovesofaen findes især på teenageres værelser og selvfølgelig gæsteværelser, hvor den nemt kan slås ud til en seng til overnattende gæster eller agere siddeplads for de unges besøg. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over markedet:

Du kan også finde andre sovesofaer i andre størrelser:


Hermod Twist Granite – Den perfekte sovesofa 160 x 200

Sovesofa 160x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 14.420 kr.

Fra Innovation Living kan du få denne stilrene sovesofa, som i udslået tilstand måler 160 x 200 cm.

Altså er denne sovesofa det perfekte valg til dig, der ofte har svigerforældre eller et vennepar på besøg. Hermod Twist Granite har pocketfjedre i sig, så man ikke kun sidder godt, men også ligger godt.

Denne Hermod Twist Granite sovesofa ligner ikke umiddelbart en sovesofa, og derfor vil den også passe godt ind i eksempelvis en mindre lejlighed, hvor den til dagligdagsbrug blot kan være sofa i opholdsstuen. Modsat sovesofaens uheldige ry for hverken at være helt en sofa eller helt en seng, er denne Hermod Twist Granite begge dele til UG.


Supremax Deluxe E.L – Anmelderrost sovesofa

bedste 160x200 sovesofa→ Set hos Bedrenaetter.dk til 10.010 kr.

Denne Supremax Deluxe E.L sovesofa er særligt populær blandt forbrugerne, hvorfor den har fået så god en plads i vores sovesofa guide.

Ligesom Hermod Twist Granite, har Supremax Deluxe E.L sovesofaen en bund af pocketfjedre, så liggekomforten er i top. Supremax Deluxe E.L har desuden et moderne design, som nok skal passe ind i mange danske hjem.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras guide – Hvilken passer bedst til dig?

De specifikke pocketfjedre i Supremax Deluxe E.L kaldes Excess pocketfjedre, og de er lidt mere modstandsdygtige end almindelige pocketfjedre, hvilket gør dem perfekte til brug i sovesofaer.


Innovation Living Bifrost Nordic – Multifunktionel sovesofa i klassisk design

bedst i test sovesofa 160x200Holder man af det enkle, nordiske design, så er Innovation Living Bifrost Nordic nok det ideelle valg af sovesofa til ens hjem.

Denne sovesofa er en såkaldt queen-size på 155×210, så den egner sig særligt godt til høje personer.

Med sin pocketfjedrede springmadras er den velfungerende som seng til hverdagen, så den kan altså både fungere som gæsteseng og som almindelig seng, der soves i hver nat. Foruden selve sovesofaen kan man tilkøbe en puf, der selvfølgelig passer i design.

Med et stel af metal og en madras med god støtte er Innovation Living Bifrost Nordic en solid sovesofa, som nok skal give både en god nats søvn og god siddekomfort, alt efter om man hovedsageligt bruger den som sofa eller soveplads.

Det enkle design med armlæn i egetræ og betræk i meleret grå giver Innovation Living Bifrost Nordic en eksklusiv og skandinavisk fornemmelse, som går godt i spænd med dens høje kvalitet.


Innovation Living Vidar Elegance – Dansk produceret sovesofa

bedste sovesofa 160x200 til prisenDenne er en lidt mindre model end de andre på listen, men ikke desto mindre er Innovation Living Vidar Elegance på sine 140 x 200 cm en smart lille sovesofa med høj komfort og rigeligt med stil.

Denne Innovation Living Vidar Elegance sovesofa er produceret i Danmark og har en håndlavet pocket springmadras.

Både springmadras og de formspændte lameller af bøgetræ skal give en god nats søvn, når sovesofaen er slået ud. Samtidig kan du også nyde godt af hovedelevationen i fire forskellige trin, hvilket kun højner komforten endnu mere.

Innovation Living stoler desuden på deres sovesofa, så der medfølger evighedsgaranti på de udvendige gear, som indstiller hovedelevationen, samt på bøgetræslamellerne under selve madrassen. Det enkle design gør det nemt at indrette med Innovation Living Vidar Elegance sovesofaen, og ligeledes er det også ligetil at indstille den fra sofa til seng og tilbage til sofa igen.

LÆS OGSÅ:  Sovesofa guide - Find din favorit blandt de bedste og mest populære sovesofaer

Devon Flex 250 Sovesofa – Sovesofaen til den prisbevidste køber

Sovesofa 160x200 med opbevaring→ Se den hos ILVA.dk

Denne sovesofa går ikke på kompromis med hverken siddekomfort eller liggekomfort for at opnå sin skarpe pris.

Selvom Devon Flex 250 absolut kan kaldes en billig sovesofa, har den stadig god støtte og høj komfort.

Devon Flex 250 har et lysegråt stofbetræk, som nok skal passe ind i de fleste værelser og gæsteværelser med sit neutrale look. Selve madrassen trækkes nemt frem med det tydelige håndtag på sofaens front, så den er nem at finde ud af, ligegyldigt hvor træt du er.

Devon Flex 250 har en chaiselong, der er venstrevendt. I denne chaiselong er der rigeligt med opbevaringsplads, så du for eksempel kan pakke dyner, puder og betræk væk heri. Den udtrækkelige madras har pocketfjedre, så den stadig har god liggekomfort. Der er desuden tre ryghynder, som har et støttende og blødt fyld af dun og fiberkugler.


Tips og tricks fra Testsektionen.dk til at købe den bedste sovesofa

Ligegyldigt om din fremtidige sovesofa er til eget brug eller til gæsteværelset, er det vigtigt, at du husker, at det først og fremmest er et møbel, som man skal sove i. Altså skal der være et vist niveau af komfort, især hvis det er et møbel, der skal soves i hver nat. En god huskeregel er, at en solid sovesofa har indbyggede fjedre i de siddesektioner, hvor man skal kunne sove.

Det kan desuden altid betale sig at investere i ordentlig produktion bag produktet. Danskproducerede produkter holdes op mod en højere standard end mange modeller, som man kan købe fra eksempelvis Asien og Østeuropa. På samme vis kan det også typisk betale sig at stole på mærke og forhandler.

Hos Testsektionen bliver du kun henvist til kvalitetsforhandlere, som kan stå bag de produkter, de forhandler. På denne måde er du sikret en god investering, næste gang du vil købe en sovesofa.

LÆS OGSÅ:  Dobbeltseng guide – Find den bedste dobbeltseng

Relaterede artikler

Er en sovesofa ikke lige det du mangler, så kan andre senge også opfylde samme formål. Du kan f.eks. tage et kig på vores boxmadras guide, elevationssenge guide eller kontinentalseng guide.

Du kan også tage et kig på madrasser til sengen som f.eks. i vores topmadras guide eller springmadras guide.

Skal du have en hjælpende hånd til rengøringen, kan du med fordel taget et kig på en ny støvsuger. Læs mere i vores guides om forskellige støvsugere i vores støvsuger guide, robotstøvsuger guide, håndstøvsuger guide eller poseløs støvsuger guide.

Vil du sove trygt og sikkert i dit hjem, så kan det være en alarm uden abonnement, du er på udkig efter.

Det kan også være du vil overraske dine gæster med noget lækker mad. Her kan du se forskellige guides i vores køkken-kategori, hvor du f.eks. finder en sous vide guide eller vaffeljern guide.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply