Sovesofa med chaiselong – 9 fremragende sovesofaer

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært for danskere at investere i en sovesofa, da du dermed er sikret optimal udnyttelse af pladsen. Det er desuden smart med en behagelig sofa, som du både kan bruge til afslapning og til søvn. Det er derfor den ultimative 2-i-1-løsning, men man skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle sovesofaer, der er af god kvalitet.

Du vil her blive præsenteret for eksempler på gode sovesofaer fra de førende mærker på markedet, så du vil være klædt bedre på til at gå ud og vælge den helt rette for dig.


Dublexo sovesofabedste sovesofa med chaiselong

→ 6.970 kroner hos Bedrenaetter.dk

Den næste sovesofa i vores guide er en meget elegant sofa, der virkelig formår at kombinere flot design samt kvalitetsmaterialer. Her har man virkelig valgt at satse på det minimalistiske skandinaviske design, hvilket ses i det enkle udtryk. Sovesofaen er udstyret med komfortable posefjedre samt et utroligt blødt og lækkert stof, der tilsammen udgør det oplagte valg for dig, der ønsker en sovesofa, der matcher en normal seng, når det gælder søvnoplevelsen. En anden fordel ved denne sovesofa er, at den er utrolig nem og hurtig at slå ud og folde sammen igen, hvilket er et kæmpe plus, da dette som regel er nødvendigt at gøre flere gange om dagen.

Kort fortalt har vi her at gøre med en funktionel sovesofa, i høj kvalitet og rigtig god komfort. Det er desuden en super æstetisk løsning for dig, der både søger en sofa og seng, og som sætter pris på et unikt og elegant design. Størrelsen på sovesofaen er 115×210 cm, og endelig har du mulighed for at vælge blandt forskellige specialstof-typer, så du kan være med til at designe din helt egen unikke sovesofa. Såfremt du ønsker lige præcis denne type sovesofa, forhandles den hos bedrenætter.dk – og så til en rigtig god pris endda.


Oldschool sovesofachaiselong sovesofa

→ 6.875 kroner hos Bedrenaetter.dk

Er du på udkig efter en helt særlig sovesofa, er denne Oldschool-model, som kan købes hos bedrenætter.dk, måske det rigtige valg for dig. Det specielle ved denne sovesofa er helt klart det unikke retrodesign, der straks leder éns tanker hen på 1950’erne, og det giver sofaen en kant, som de færreste sovesofaer vil kunne byde på. Er du derfor på udkig efter en unik sovesofa, der er ud over det sædvanlige, er dette helt klart det perfekte valg for dig. Oldschool er nemlig helt særlig, og det gælder både indeni samt udenpå.

Sovesofaen er udstyret med pocketfjedre, som er den præcis samme type fjedre, man vil bruge i en almindelig seng. Pocketfjedre tilpasser sig efter din liggeposition samt din vægt natten over, hvilket betyder, at du får en personlig støtte, som en kerne af skum aldrig vil kunne give dig. Herudover er madrassen håndsyet i Danmark, og vi har derfor at gøre med et produkt i en klasse for sig, som vil kunne holde i adskillige år fremover. Det anbefales desuden – såfremt du er interesseret i denne model – at du anskaffer dig en topmadras, da denne vil forlænge levetiden på sovesofaen markant, da den tager al slitagen. Og herudover vil en god topmadras naturligvis også forbedre din søvnkomfort, hvilket naturligvis er det vigtigste.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras 180x200 guide

Long Horn sovesofasovesofaer med chaiselong

→ 10.695 kroner hos Bedrenaetter.dk

Long Horn er en sovesofa, der giver dig en komfort i en klasse for sig selv. Denne er udstyret med excess pocket springs, der gør, at du nærmest ikke vil kunne mærke forskel på denne og så en almindelig seng. Man har her formået at kreere en sovesofa, der både kan fungere som lounge møbel, sofa samt seng. Herudover måler den 140 x 210 cm i udslået tilstand, hvilket gør, at der er masser af plads til at brede dig ud, når du sover. Der er yderligere masser af muligheder ved køb af denne sovesofa, da du kan vælge mellem flere forskellige farver, specialstoffer samt en rigtig flot stol, der blot vil være prikken over i’et.

Denne sovesofa er det oplagte valg for dig, der sætter pris på et eksklusivt design og fantastisk komfort. Sovesofaen vil desuden med garanti kunne passe ind i hvilket som helst rum grundet det enkle look, og du kan selv vælge at pifte den op med diverse tæpper, plaider og puder.


Clubber sovesofasovesofa med chaiselong

→ 5.990 kroner hos Dinseng.dk

Vi starter guiden ud med en elegant sovesofa i rå kron. Sovesofaen har et elegant og yderst sofistikeret design, og herudover den 115 centimeter bred, som betyder, at den udmærket egner sig til overnattende gæster. Og såfremt du sover alene, er der masser af plads til at brede dig ud.

Med denne Clubber har man valgt at fjerne skumkernen og i stedet installere en håndsyet madras med pocketfjedre, hvilket gør den utrolig behagelig samt komfortabel at sove i. Pocketfjedrene er af den præcis samme type, som man benytter i en seng af høj kvalitet, og disse tilpasser sig desuden efter din unikke liggeposition samt vægt. Du er altså ved valg af denne sovesofa garanteret personlig støtte, frem for en skumkerne, der ikke giver nogen som helst reel støtte. Madrassen er desuden håndsyet i Danmark, og du er dermed garanteret et kvalitetsmøbel, som vil kunne holde i adskillige år fremover.

Denne Clubber model er det oplagte valg for dig, der søger en sovesofa til enten lejligheden, stuen eller gæstelejligheden, hvor du er garanteret, at du kommer til at sove fantastisk. Du kan desuden købe sofaen med en tilhørende stol i præcis samme design, og herudover kan du vælge mellem tre forskellige farver, så du kan få fingrene i lige akkurat den sovesofa, du er på udkig efter.


Idun Lounger sovesofabedste sovesofaer med chaiselong

→ 14.105 kroner hos Bedrenaetter.dk

Vi er nu kommet til den sidste sovesofa fra bedrenætter.dk, og denne model hedder Idun Lounger. Idun Longer er mere end blot en simpel sovesofa, grundet det eksklusive design, som gør, at den vil kunne klæde hvilket som helst hjem. Den ligner til forveksling en ganske almindelig sofa, men når du først får den slået ud, får man en utrolig komfortabel soveplads til boligen.

Såfremt du vælger denne type sovesofa, kan du være ganske sikker på, at samtlige af dine gæster vil slås om at komme til at tilbringe natten på den. Madrassen består af pocketfjedre, der sikrer den optimale søvnkomfort hele natten igennem, og herudover er den desuden multifunktionel og god til det daglige brug – hvad end det er søndagsafslapning med en god bog eller filmhygge om fredagen. Ganske enkelt indbyder sofaen til hygge og afslapning, og det er et møbel, som hele familien med garanti vil få stor glæde af.

LÆS OGSÅ:  Elevationsseng 80x200 guide

Er du på udkig efter en luksuriøs sovesofa, er denne et rigtig godt bud. Du er her sikret optimal komfort samt en stilren sofa, der er oplagt til brug i stuen. Sofaen måler desuden 328×146 cm, og der er ligeledes her mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver.


Sovesofa med chaiselong – 2 personer – højresovesofa med chaiselong

→ 3.999 kroner hos Boboonline.dk

Norwich chaiselong sofaen er en klassisk inspireret sofa med højrevendt chaiselong. Den er særligt velegnet til to personer, og herudover kommer den i et flot lysegråt stuart stof, som gør, at den vil kunne passe ind i hvilket som helst rum. Selve benene er lakerede træben i ask, som giver den et let og elegant udtryk. Sofaen er ganske enkelt super elegant og smuk at se på, men herudover har den samtidig en rigtig god størrelse – især for dig der bor i et lille hus eller i en lejlighed. Stilen vil altså kunne passe ind i alle typer hjem, og du kan evt. vælge at peppe den ekstra op ved at tilføje nogle puder i flotte farver.

Du kan yderligere vælge at placere et træbord foran sofaen med en grøn plante for at skabe mere liv til sofaens minimalistiske udseende. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: Du vil med garanti få stor glæde af denne sovesofa, og den vil desuden kunne holde i adskillige år fremover. Kort fortalt er Norwich chaiselong det oplagte valg for dig, der bor alene eller sammen med din kæreste, som er på udkig efter en mindre sovesofa i et klassisk retroinspireret design.


Silo sovesofa antracit gråsovesofa med chaiselong bedste

→ 4.499 kroner hos Boboonline.dk

Den næste sovesofa i guiden kan ligeledes købes hos boboonline.dk, og denne model hedder Silo. Det er en utrolig smart og flot sovesofa med en vendbar chaiselong, hvilket giver dig masser af muligheder til indretningen. Herudover er den monteret med Sawana stof i en smuk antracitgrå farve, og den har desuden udtræk, som åbner op for en helt masse praktiske opbevaringsmuligheder for både plaider og puder. Denne model er særligt velegnet til et værelse eller en mindre lejlighed, og den er desuden supernem at omforme til en seng, hvilket både er praktisk og pladsbesparende.


Standford Lux sovesofaStor sovesofa med chaiselong

→ 5.599 kroner hos Boboonline.dk

Standford lux sovesofaen er en utrolig flot sovesofa i en koksgrå farve, som giver den et minimalistisk udseende. Denne type sovesofa vil passe perfekt ind i hvilket som helst rum, og herudover kan den trækkes ud, så du har mulighed for at opbevare dyner og puder under den. Herudover er sovesofaen udstyret med bonellfjedre, hvilket giver dig den optimale støtte hele natten igennem, og endelig har den ben af træ i sølvmalet plastik.

Standford Lux er det perfekte valg for dig, der søger en enkelt sovesofa, hvor der er masser af opbevaringsmuligheder, og som desuden vil kunne passe ind i alle typer hjem. Du kan evt. vælge at gøre lidt ekstra ud af den ved at tilføje nogle puder i flotte farver eller måske en plaid.


Hemington sovesofa dobbelt chaiselong gråsove sofa med chaiselong

Vi slutter guiden af med en sovesofa fra Furniturebox, og vi har her at gøre med en utrolig indbydende sofa, der virkelig formår at skille sig ud fra mængden med sit iøjefaldende design. Denne kan så let som ingenting omdannes til en ekstra soveplads i hjemmet, og herudover har den en rummelig kasse til sengetøj inde i rammen. Bagsidens hynder er vendbare, hvilket er med til at forlænge levetiden, og herudover kan den fås den i flere forskellige farver og modeller, så du kan finde lige akkurat den model, du er på udkig efter. Du kan desuden vælge at kombinere den med en topmadras i god kvalitet for ekstra sovekomfort.

LÆS OGSÅ:  Kontinentalseng guide – Sådan vælger du den bedste kontinentalseng til dig

Hemington sovesofaen er et rigtig godt valg for dig, der ønsker en sovesofa til en fornuftig pris, hvor komforten og kvaliteten er i top. Ved valg af denne har du pludselig en ekstra soveplads i dit hjem til besøgende gæster, og den er desuden oplagt til en hyggelig filmaften på sofaen med børnene.


Gode råd når du skal vælge en sovesofa

Når du skal ud at investere i en ny sovesofa, skal du allerførst tænke over, hvad du egentlig er ude efter. Skal du blot have fat i den billigste, eller sætter du mere pris på den høje kvalitet? Det er naturligvis muligt at tage i Ikea eller Jysk og finde en billig model, men såfremt man søger efter kvalitet, bør man ikke købe sin nye sovesofa disse steder. Men hvad man bør man være opmærksom på, såfremt man ønsker en god sovesofa, der vil kunne holde i mange år fremover?

Først og fremmest er indholdet i sofaen naturligvis vigtigt for din søvn. Her er en rigtig god huskeregel, at man bør undgå sovesofaer, der indeholder skum – gå i stedet efter en sofa med pocketfjedre, som gør, at sofaen bliver lagt bedre både at sidde i og sove i. Herudover former pocketfjedre sig efter din krop og aflaster desuden kroppens trykpunkter. Dette resulterer i, at du får en langt mere afslappet søvn, og at du dermed føler dig mere udhvilet, når du vågner. Hernæst bør du også tænke over, hvor sovesofaen er produceret henne, da mange sofaer er masseproduceret i Asien, og det afspejler sig virkelig i kvaliteten.

Du kan også få hjælp til at vælge den helt rigtige seng. Læs mere om dette i vores store senge guide her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.