Spinningcykel test – Sådan finder du den bedste spinningcykel til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Find din nye spinning cykel til hjemmetræning her i testen, hvor du vil blive præsenteret for seks spinningscykler i høj kvalitet fra de førende mærker på markedet.

Der er ingen tvivl om, at spinningcyklen hører til blandt de mest populære og brugbare træningsmaskiner netop nu blandt danskerne. Der er da også mange fordele ved spinningcyklen, såsom at den genopbygger dine benmuskler og styrker hjertekar-systemet.

Herudover er det økonomisk set en ganske overkommelig investering, og spinningcyklen er derfor oplagt for dig, der ønsker at smide de ekstra kilo på kroppen, opbygge benmuskulaturen og opbygge konditionen, uden du behøver at forlade dit hjem.


Kettler Speed 5 Indoor Bike

 • en velkørende spinningcykel
 • en cykel, der er semiprofessionel
 • rå kraft.
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
9.999 kr.

En god spinningcykel hjem til privaten kunne også hedde Kettler Speed 5 Indoor Bike. Den er semiprofessionel, du ville derfor sagtens kunne finde den i et fitnesscenter. Den er af en virkelig god kvalitet, uden at det er nødvendigt med strøm eller computerskærm. Kettler Speed 5 Indoor Bike skal bruges råt og godt.

En understregning af det halvprofessionelle er den begrænsning, som maks.-vægten sætter. Du må nemlig ikke veje 130 kg eller mere, for den gruppe er ikke umiddelbart i fokus her. Det er derimod dem, som vil kunne bruge et svinghjul på 18 kg og et filtbremsesystem. De, der vil arbejde på cyklen og ikke nødvendigvis har behov for en masse statistik og teknik.

Kettler Speed 5 Indoor Bike har desuden noget skønt og komfortabelt udstyr tilkoblet sig. Den har kombinationspedaler, hvilket igen understreger det professionelle. Den har en stabil og glidende kørsel. Den kan multijusteres, så du opnår den optimale køreglæde, når du giver den gas i pedalerne.

Du vil kunne finde Kettler Speed 5 Indoor Bike til en rigtig god pris. Der sker innovation på området, så spinningcyklen bliver skubbet en smule ud af fitnesscentret og mere og mere ind i privaten – et held for dig.

Specifikationer:

 • Svinghjul 18 kg
 • Kombinationspedaler
 • Filtbremsesystem
 • Multijustering

Finnlo Speed Bike CRS III

 • 365 dages returret på apuls.dk
 • en semiprofessionel spinningcykel
 • glimrende design.
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.744 kr.

Finnlo Speed Bike CRS III er endnu en semiprofessionel spinningcykel. Den ligger derfor lige på grænsen til at være et indkøb til professionelle atleter og til fitnesscenter eller privaten. Hvis du er dygtig på spinningcyklen og kræver kvalitet fra den, vil det give god mening at investere i Finnlo Speed Bike.

Den har en maks.-vægt på 150 kg, hvilket er meget fornuftigt. Det udelukker selvfølgelig nogle få mennesker, som vil på spinningcyklen. Den samlede vægt er på 55 kg, og den vil derfor være en klods at rykke rundt på. Skal din spinningcykel kunne det, vil Finnlo Speedbike ikke være det optimale bud, selvom der er transporthjul på. Det giver bedre mening at lade den opnå en plads i træningsrummet, hvor den står fast og bruges hyppigt.

Svinghjulet er stort og vejer 22 kg, og bremsesystemet er bremseklodser. Det kunne være ved bremseklodserne, at semi kommer ind i billedet. Det kunne være bedre – skulle cyklen være ren professionel, men til privat brug er det mere end bare udmærket, det er godt.

Du får selvfølgelig en computerskærm i LCD med for dine penge her. Du får også et hav af indstillingsmuligheder i sadlens hældning, styret osv.

Specifikationer:

 • Svinghjul: 22 kg
 • -vægt: 150 kg
 • Bremseklodser
 • LCD-computerskærm
 • Hældning i sadelindstillinger.
LÆS OGSÅ:  Skibriller test - Find dine favoritter blandt bedst i test modeller

Abilica Premium Pro – spinningcykel-tilbud

 • en innovativ spinningcykel
 • professionalitet
 • effektivt design.
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
10.490 kr.

Endnu en Abilica-spinningcykel i vores spinningcykel test. Denne gang en klart mere professionel model, som kan egne sig til fitnesscentret, virksomheden eller privaten. Du vil ikke mangle noget komfort i sæde, styr, pedaler eller svinghjulet. Abilica Premium Pro spinningcykel rammesætter uhyre effektivt de egenskaber, en godt produceret spinningcykel skal kunne. Det er en noget dyrere spinningcykel her i vores spinningcykel test, så det kunne være en god ide at vente på et godt tilbud.

Den skal først og fremmest kunne rumme alle mennesker, som vil holde sig i form og udvikle sin form. Med en maks.-vægt på 150 kg udfører den dén opgave ret så flot. Dernæst skal den have gode pedaler, her bliver buddet SPD Kombi, som igen rammer næsten perfekt på skiven. Og med et effektivt, stabilt svinghjul på 15 kg tilgås de 16 modstandsniveauer let.

Modstanden er magnetisk og er særdeles lydsvag, den vil derfor ikke forstyrre naboen synderligt, selvom den kan yde 1.000 watt, når du træder virkelig godt til. Du vil på computerdisplayet kunne se, hvor mange watt du yder. Derudover får du også vist distance, hastighed pedalfrekvens osv., herfra vil du også kunne indstille efter behov.

Designet vil nok være gamechangeren for mange. Den ser let og elegant ud, og faktisk en smule farlig. Den har ikke de stænger foran, som man er vant til. Dog tillader innovation inden for ramme og cykelkomponenter, at du aldrig vil være i fare, medmindre selvfølgelig du vejer 150 kg eller derover. Til professionelle eller andre hurtigkørere vil Abilica Premium Pro-spinningcykel være et meget fornuftigt bud på en spinningcykel.

Specifikationer:

 • 16 modstandsniveauer
 • Kombinationspedaler
 • Cykelcomputer
 • Magnetisk modstand
 • Svinghjul: 15 kg.

ODIN S8 Spinningcykel

Spinningcykel bedst til prisen
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.949 kr.

Foretrækker du en spinningcykel med mange forskellige justeringsmuligheder, er denne ODIN S8 Spinningcykel et oplagt bud.

Modellen har en maksimal brugervægt på 140 kilo, hvorfor der altså er tale om en yderst stabil cykel, som alle stort set vil kunne bruge.

Ved valg af denne er du garanteret en effektiv hjemmetræning efter hvert brug, og du slipper således for at skulle tage i fitnesscentret, når du gerne vil træne.

Noget andet ganske særligt ved ODIN S8 er, at det er en mindre model, der desuden er udstyret med transporthjul, hvorfor du let vil kunne gemme den væk efter endt træning.

Det skal desuden nævnes, at der medfølger et par pedaler med en justerbar tåhætte, der betyder, at du kan justere pedalerne, så de passer bedre til de sko, du foretrækker at træne i.

Mange indstillingsmuligheder for en tilpasset træningsoplevelse

ODIN S8 Spinningcyklen er udstyret med et svinghjul på 22 kilo, der resulterer i en naturlig og behagelig tråd, og herudover fungerer modstanden med trinløs justering.

Ydermere har den fremdrift, som igen medvirker til en mere behagelig træning. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en spinningcykel, hvor teknikken er i orden, og udover det fås den med en kompakt og smart computer. Denne opdaterer dig med den mest relevante information, herunder puls, kalorier, distance, tid og hastighed.

Den har desuden mange indstillingsmuligheder, så du kan få en træning, der er 100 % tilpasset efter dig og dit træningsniveau. Du kan blandt andet justere sadelstanden og afstanden fra sadlen til styret. Endelig kan du også justere styret, og alle disse indstillingsmuligheder gør, at du kan opnå en mere korrekt siddestilling, så du undgår skader, mens du træner.

LÆS OGSÅ:  Stepmaskine test – Hvilken skal du vælge? Bliv klogere i denne guide

Abilica Racer 2.1 spinningcykel

Bedste spinningcykel
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.995 kr.

Vi har nu at gøre med endnu en Abilica spinningcykel i denne test, og der er her tale om modellen Abilica Racer 2.1 spinningcykel.

Dette er det oplagte valg for dig, der foretrækker en spinningcykel, der minder så meget om en landevejs racercykel som overhovedet muligt. Cyklen er udstyret med et svinghjul på 22 kilo, kombipedaler, filtbremse og 3-delt krank.

Herudover bliver cyklen især rost for sin stillegående og holdbare rem, der resulterer i en langt mere behagelig og lydløs hjemmetræning. Den er desuden det oplagte valg for dig, der gerne vil opnå en optimal indstilling, mens du træner, da både styr og saddel kan justeres vertikalt og horisontalt.

Du kan tilmed køre lange træningspas på denne spinningcykel fra Abilica, i og med den har et smalt racersæde. Endelig skal det nævnes, at der medfølger en computer med cyklen, hvor du kan få overblik over blandt andet hastighed, tid, kalorier, distance og kadence.

Elegant design til en overkommelig pris

Der er mange cykelentusiaster over hele verden, der har bemærket Abilica Racer 2.1, og der er således ingen tvivl om, at der er tale om en helt unik model, hvor man får rigtig meget for sine penge.

Herudover roses den for sit elegante design, hvorfor du sagtens vil kunne have den til at stå i din stue. Når du investerer i en spinningcykel fra Abilica, kan du vide dig sikker på, at du får en model af højeste kvalitet, og det er da bestemt også tilfældet med denne spinningcykel. På trods af den høje kvalitet kan du købe cyklen til en overkommelig pris, hvorfor de fleste vil kunne få råd til den.


Reebok One Series Spinningcykel

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.999 kr.

Testen afsluttes med Reebok One Series Spinningcykel. Denne model er udstyret med et svinghjul på 18 kilo, og der er her tale om en innovativ cykel, der er selvgenerende.

Der medfølger desuden en adapter, der blot kræver, at du oplader batteriet den første gang, at du tager cyklen i brug, hvorefter batteriet selv oplades automatisk, når du træner. Det særlige ved Reebok One Series spinningcyklen er, at du kan variere den med hele fem forskellige positioner.

Du kan således helt selv vælge, om du ønsker at sidde fladt, stå fladt, sidde klatrende, stå klatrende, eller du kan vælge positionen spring.

Det er netop dette, der adskiller denne model fra andre standard spinningcykler på markedet, og som gør den til en yderst populær cykel blandt sportsentusiaster over hele verden.

Innovativ spinningcykel med fem positioner

Reebok One Series er desuden det oplagte valg for dig, der foretrækker en mere jævn kørsel. Det skyldes det 18 kilo tunge svinghjul, som cyklen er udstyret med, og herudover har du mulighed for at belaste cyklen på hele 32 forskellige niveauer. Modellen anerkendes også ved, at den tilbyder mange forskellige programmer for en mere målrettet træning.

Herunder kan du blandt andet vælge programmerne Heart Rate Control, Watts Control, Target Calories og Target Time.

LÆS OGSÅ:  Sådan kommer du i bedre form med en crosstrainer

Ved du derfor lige præcis, hvad målsætningen med din træning er, er denne spinningcykel fra Reeobok et rigtig godt valg for dig. Du kan desuden indstille sædet både horisontalt og vertikalt, så du opnår en siddestilling, der er tilpasset dig.

Ydermere skal det nævnes, at cyklen er udstyret med transporthjul, hvorfor du nemt kan køre den væk, når du ikke skal bruge den, og endelig har den en maksimal brugervægt på 135 kilo. Søger du således en innovativ spinningcykel, der giver dig mulighed for forskellige positioner, når du træner, er dette et rigtig godt bud.


Det bør du overveje, inden du køber en spinningcykel

Du er nu blevet præsenteret for seks rigtig gode bud på spinningscykler i høj kvalitet fra nogle af de førende mærker på markedet. Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at vælge den helt rette model, i og med at der findes så mange forskellige typer på markedet netop nu.

Valget afhænger selvfølgelig af dine individuelle krav og ønsker, og har du ikke behov for en avanceret cykel, kan du med fordel vælge en billigere model. Disse vil dog stadig kunne give dig en effektiv hjemmetræning, da de fleste billige spinningcykler er udstyret med de grundlæggende funktioner.

Er du en smule mere seriøs omkring din træning, bør du vælge en spinningcykel, der er mere robust, i og med at den er bygget bedre, og som dermed føles mere solid, når du sidder på den. En anden fordel ved disse spinningcykler er, at de som regel vil støje mindre, hvorfor du sagtens kan have den til at stå i stuen.

Endelig er der de avancerede modeller, der har forudindstillede programmer, flere modstandsniveauer og brugerprofiler. Det handler altså om at finde ud af, hvad formålet er med din træning alt efter, hvilken model du bør vælge.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en motionscykel og en spinningcykel?

Forskellen på motionscykler og spinningcykler er i de fleste tilfælde den manuelle indstilling. Spinningcykler vil sjældent kunne indstilles andet end manuelt.

Hvordan indstiller man en spinningcykel?

Du indstiller en spinningcykel ved, at sadlen skal være i skridthøjde, når du strækker det hele ben. Styret skal være i ca. samme højde som sadlen.

Hvad koster en god spinningcykel?

En spinningcykel kan koste helt ned til 2.000 kr. og op til +15.000 kr. Til privatbrug vil den gode spinningcykel ofte ligge på omkring 4-5.000 kr.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply