Spinningcykel test – Sådan finder du den bedste spinningcykel til dit behov

0

Find din nye spinning cykel til hjemmetræning her i testen, hvor du vil blive præsenteret for seks spinningscykler i høj kvalitet fra de førende mærker på markedet.

Der er ingen tvivl om, at spinningcyklen hører til blandt de mest populære og brugbare træningsmaskiner netop nu blandt danskerne. Der er da også mange fordele ved spinningcyklen, såsom at den genopbygger dine benmuskler og styrker hjertekar-systemet.

Herudover er det økonomisk set en ganske overkommelig investering, og spinningcyklen er derfor oplagt for dig, der ønsker at smide de ekstra kilo på kroppen, opbygge benmuskulaturen og opbygge konditionen, uden du behøver at forlade dit hjem.


Spinningcykel bedst i test: Sole SB700 spinningcykel

  → Set hos Abilicaonline.dk til 6.995 kr.

Spinningcykel test

Den første model er fra Abilica i denne spinningcykel test, og der er her tale om Sole SB700 spinningcykel. Det er en testvindende cykel, der blandt andet er kåret som ”det bedste professionelle valg” i en stor test foretaget i Norden.

Der er således ingen tvivl om, at vi her har at gøre med en yderst professionel spinningcykel, der er bedst i test fra Abilica.

Cyklen bliver blandt andet rost for dets kraftige stålkonstruktion og Kevlar bremsesystemet. Det resulterer i en højintensiv træning hver gang med hurtige intervaller og tunge træk.

Der er ydermere tale om en nærmest lydløs maskine grundet remdriften, hvilket er endnu en klar fordel ved Sole SB700 spinningcykel.

Herudover er cyklen udstyret med en indbygget trådløs computer med LCD display, hvor du kan følge med i både tid, kalorier forbrændt, distance, kadence og hastighed. Det er desuden muligt at anvende pulsbælte, da cyklen har trådløs pulsmodtagelse.

Professionel spinningcykel for en mere behagelig træning

Dette er altså den oplagte spinningcykel for dig, der søger en professionel model i høj kvalitet, og som desuden er beregnet til brug i motionsrummet. Det er ydermere muligt at justere styr og cykelsæde både frem og tilbage samt op og ned, og du kan således få en skræddersyet indstilling, der giver en langt mere behagelig træning.

Herudover er cyklen udstyret med kombipedaler, hvorfor du både kan træne med dine almindelige træningssko og spinningsko med SPD. Sole SB700 er således oplagt til flere brugere.

Endelig kommer den i et elegant design i mat grå og sort, og der medfølger både drikkeflaske og flaskeholder, og endelig kan du nemt flytte cyklen efter din træning, i og med at den er udstyret med smarte transporthjul.


Billig spinningcykel: Titan Spinbike SB5600 Spinningcykel

→ Set hos Apuls.dk til 2.839 kr.

Billig spinningcykel

Den næste model i denne spinningcykel test er Titan Spinbike SB5600 Spinningcykel.

Der er her tale om en god cykel til en overkommelig pris, hvor du uden tvivl får meget for pengene. Cyklen er udstyret med et svinghjul på 13 kilo, hvorfor den er velegnet til de fleste.

Herudover er det muligt at regulere modstanden trinløst, og det vil altså sige, at du med garanti vil kunne finde en modstand, der passer til lige netop dit niveau.

LÆS OGSÅ:  Bedste padel tennis bat - Find det rette padel bat til dit niveau

Sædet kan desuden justeres både vertikalt og horisontalt, mens styret kan justeres vertikalt, og du har tilmed mulighed for at justere benene. På den måde kan du indstille cyklen, så den passer til lige netop din foretrukne siddestilling, og det giver desuden en mere stabil oplevelse under din træning.

Få relevant information via den smarte computer

Titan Spinbike SB5600 er ydermere udstyret med en brugervenlig og smart computer, hvor du kan få overblik over alle relevante informationer, mens du træner.

Det omfatter eksempelvis information om distance, hastighed og tid. Den kommer desuden med pedaler til indstik, og det er muligt at skifte pedalerne på cyklen, såfremt du gerne vil anvende dine cykelsko. Har du planer om at have cyklen til at stå hjemme på dit gulv, anbefales det, at du anvender en solid måtte under cyklen, så du undgår, at dit gulv bliver ridset.

Er du således på udkig efter en spinningcykel i høj kvalitet, der giver dig en professionel og effektiv træning hver gang til en overkommelig pris, er dette uden tvivl det oplagte valg for dig. Endelig skal det nævnes, at den har en maksimal brugervægt på 125 kilo, hvorfor den vil kunne anvendes af de fleste.


ODIN S8 Spinningcykel

→ Set hos Apuls.dk til 3.999 kr.

Spinningcykel bedst til prisen

Foretrækker du en spinningcykel med mange forskellige justeringsmuligheder, er denne ODIN S8 Spinningcykel et oplagt bud.

Modellen har en maksimal brugervægt på 140 kilo, hvorfor der altså er tale om en yderst stabil cykel, som alle stort set vil kunne bruge.

Ved valg af denne er du garanteret en effektiv hjemmetræning efter hvert brug, og du slipper således for at skulle tage i fitnesscentret, når du gerne vil træne.

Noget andet ganske særligt ved ODIN S8 er, at det er en mindre model, der desuden er udstyret med transporthjul, hvorfor du let vil kunne gemme den væk efter endt træning.

Det skal desuden nævnes, at der medfølger et par pedaler med en justerbar tåhætte, der betyder, at du kan justere pedalerne, så de passer bedre til de sko, du foretrækker at træne i.

Mange indstillingsmuligheder for en tilpasset træningsoplevelse

ODIN S8 Spinningcyklen er udstyret med et svinghjul på 22 kilo, der resulterer i en naturlig og behagelig tråd, og herudover fungerer modstanden med trinløs justering.

Ydermere har den fremdrift, som igen medvirker til en mere behagelig træning. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en spinningcykel, hvor teknikken er i orden, og udover det fås den med en kompakt og smart computer. Denne opdaterer dig med den mest relevante information, herunder puls, kalorier, distance, tid og hastighed.

Den har desuden mange indstillingsmuligheder, så du kan få en træning, der er 100 % tilpasset efter dig og dit træningsniveau. Du kan blandt andet justere sadelstanden og afstanden fra sadlen til styret. Endelig kan du også justere styret, og alle disse indstillingsmuligheder gør, at du kan opnå en mere korrekt siddestilling, så du undgår skader, mens du træner.


Abilica Racer 2.1 spinningcykel

→ Set hos Abilicaonline.dk til 3.995 kr.

Bedste spinningcykel

Vi har nu at gøre med endnu en Abilica spinningcykel i denne test, og der er her tale om modellen Abilica Racer 2.1 spinningcykel.

Dette er det oplagte valg for dig, der foretrækker en spinningcykel, der minder så meget om en landevejs racercykel som overhovedet muligt. Cyklen er udstyret med et svinghjul på 22 kilo, kombipedaler, filtbremse og 3-delt krank.

LÆS OGSÅ:  Garmin Vivofit 2 - Test og anmeldelse

Herudover bliver cyklen især rost for sin stillegående og holdbare rem, der resulterer i en langt mere behagelig og lydløs hjemmetræning. Den er desuden det oplagte valg for dig, der gerne vil opnå en optimal indstilling, mens du træner, da både styr og saddel kan justeres vertikalt og horisontalt.

Du kan tilmed køre lange træningspas på denne spinningcykel fra Abilica, i og med den har et smalt racersæde. Endelig skal det nævnes, at der medfølger en computer med cyklen, hvor du kan få overblik over blandt andet hastighed, tid, kalorier, distance og kadence.

Elegant design til en overkommelig pris

Der er mange cykelentusiaster over hele verden, der har bemærket Abilica Racer 2.1, og der er således ingen tvivl om, at der er tale om en helt unik model, hvor man får rigtig meget for sine penge.

Herudover roses den for sit elegante design, hvorfor du sagtens vil kunne have den til at stå i din stue. Når du investerer i en spinningcykel fra Abilica, kan du vide dig sikker på, at du får en model af højeste kvalitet, og det er da bestemt også tilfældet med denne spinningcykel. På trods af den høje kvalitet kan du købe cyklen til en overkommelig pris, hvorfor de fleste vil kunne få råd til den.


Reebok One Series Spinningcykel

→ Set hos Apuls.dk til 3.999 kr.

Testen afsluttes med Reebok One Series Spinningcykel. Denne model er udstyret med et svinghjul på 18 kilo, og der er her tale om en innovativ cykel, der er selvgenerende.

Der medfølger desuden en adapter, der blot kræver, at du oplader batteriet den første gang, at du tager cyklen i brug, hvorefter batteriet selv oplades automatisk, når du træner. Det særlige ved Reebok One Series spinningcyklen er, at du kan variere den med hele fem forskellige positioner.

Du kan således helt selv vælge, om du ønsker at sidde fladt, stå fladt, sidde klatrende, stå klatrende, eller du kan vælge positionen spring.

Det er netop dette, der adskiller denne model fra andre standard spinningcykler på markedet, og som gør den til en yderst populær cykel blandt sportsentusiaster over hele verden.

Innovativ spinningcykel med fem positioner

Reebok One Series er desuden det oplagte valg for dig, der foretrækker en mere jævn kørsel. Det skyldes det 18 kilo tunge svinghjul, som cyklen er udstyret med, og herudover har du mulighed for at belaste cyklen på hele 32 forskellige niveauer. Modellen anerkendes også ved, at den tilbyder mange forskellige programmer for en mere målrettet træning.

Herunder kan du blandt andet vælge programmerne Heart Rate Control, Watts Control, Target Calories og Target Time.

Ved du derfor lige præcis, hvad målsætningen med din træning er, er denne spinningcykel fra Reeobok et rigtig godt valg for dig. Du kan desuden indstille sædet både horisontalt og vertikalt, så du opnår en siddestilling, der er tilpasset dig.

Ydermere skal det nævnes, at cyklen er udstyret med transporthjul, hvorfor du nemt kan køre den væk, når du ikke skal bruge den, og endelig har den en maksimal brugervægt på 135 kilo. Søger du således en innovativ spinningcykel, der giver dig mulighed for forskellige positioner, når du træner, er dette et rigtig godt bud.

LÆS OGSÅ:  Yogamåtte test - Gør dig klar til yogatræningen

Proteus Sparta T5 Spinningcykel

Spinningcykel bedst i test

Den næste spinningcykel i denne spinningcykel test er Proteus Sparta T5. Modellen har en maksimal brugervægt på 150 kilo, hvorfor den passer til stort set alle sportsentusiaster, og herudover leveres den med racerpedaler og racersadel.

Den er desuden kompatibel med klikpedaler og har justerbart styr og saddel. Dette er således det oplagte valg for dig, der er på udkig efter en yderst professionel spinningcykel i høj kvalitet, der både vil kunne bruges til motionscentret, firmaet eller klubben.

Stabil spinningcykel til erfarne såvel som nybegyndere

Cyklen bliver blandt andet anerkendt for sin stabilitet, hvilket skyldes det fuldsvejsede og kraftige stel. Herudover er du garanteret den rette siddeposition, i og med at du har mange justeringsmuligheder ved køb af denne model.

Det er nemlig let at justere både styr og saddel, og herudover kan du justere belastningen trinløs. Det vil altså sige, at du nemt vil kunne få lige netop den modstand, der passer til dit træningsniveau, og den passer derfor til både de mere erfarne såvel som nybegyndere.

Bremsesystemet på cyklen er desuden overdækket for en mere effektiv beskyttelse mod sved, der selvfølgelig ikke kan undgås under træningen. Endelig er Proteus Sparta T5 kompatibel med klikpedaler.

Søger du således en simpel spinningcykel, som du nemt kan justere, så den tilpasser din foretrukne siddestilling, er dette et rigtig godt bud. På trods af dens enkelthed er der tale om en stabil og robust model med et kraftigt stel, hvilket giver en mere komfortabel træningsoplevelse. Ved køb af denne får du derfor meget for pengene, og den passer til stort set alle cykelentusiaster uanset niveau og kropsvægt.


Det bør du overveje, inden du køber en spinningcykel

Du er nu blevet præsenteret for seks rigtig gode bud på spinningscykler i høj kvalitet fra nogle af de førende mærker på markedet. Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at vælge den helt rette model, i og med at der findes så mange forskellige typer på markedet netop nu.

Valget afhænger selvfølgelig af dine individuelle krav og ønsker, og har du ikke behov for en avanceret cykel, kan du med fordel vælge en billigere model. Disse vil dog stadig kunne give dig en effektiv hjemmetræning, da de fleste billige spinningcykler er udstyret med de grundlæggende funktioner.

Er du en smule mere seriøs omkring din træning, bør du vælge en spinningcykel, der er mere robust, i og med at den er bygget bedre, og som dermed føles mere solid, når du sidder på den. En anden fordel ved disse spinningcykler er, at de som regel vil støje mindre, hvorfor du sagtens kan have den til at stå i stuen.

Endelig er der de avancerede modeller, der har forudindstillede programmer, flere modstandsniveauer og brugerprofiler. Det handler altså om at finde ud af, hvad formålet er med din træning alt efter, hvilken model du bør vælge.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply