Springmadras 120×200 guide – Her finder du de bedste i størrelsen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når man skal finde den næste madras, er det vigtigt, at man finder den madras, der passer lige til ens behov. Vi er alle forskellige, og vores kroppe har behov for forskellige ting, men én ting er dog næsten altid tilfældet: En madras skal have god plads, så man kan finde den rette sovestilling.

Derfor giver det mening at lede efter en madras, der er bare lidt større end den traditionelle 90×200 madras. Hvis du opgraderer til en 120×200 madras, får du ekstra plads til at sove på, og hvem vil ikke have det?

Desuden er en 120×200 stor nok til, at der kan sove to, så hvis du har en kæreste, er denne model bestemt ikke uinteressant at tjekke ud.

For at gøre det ekstra nemt for dig, har vi lavet denne gennemgang og guide, hvor vi har samlet forskellige springmadrasser i størrelsen 120×200. For at gøre det ekstra overskueligt for dig, har vi også lavet nedenstående skema, så du nemt og hurtigt finder de vigtigste detaljer og kan danne dig et overblik over markedet. ved de fem springmadrasser vi vil gennemgå. Vi har valgt at rangere madrasserne efter pris, så de billigste modeller ligger i toppen, og de dyreste modeller ligger i bunden.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.998,-9-23Fra 2 hverdage
3.499,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage

Du kan også læse mere om springmadrasser i alle forskellige størrelser i vores “springmadras guide“.


Nordkap Springmadras – en billig springmadras i 120×200 cm

springmadras 120x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 3.390 kr.

Blandt springmadrasser i størrelsen 120×200 hos Sengefabrikken.dk er denne model den billigste, hvorfor den placerer sig i toppen af denne liste.

5 komfortzoner

Selvom denne model er billig, er der bestemt intet at sætte en finger på, hvad angår komforten. Fjedrene i denne madras er placeret i fem komfortzoner, så din krop får præcis den støtte og komfort, den skal have.

Vendbar

Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at madrassen er polstret hele vejen rundt. På den måde kan den altid vendes om, hvis den ene side bliver for nusset.


Venus

bedste springmadras 120x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.498 kr.

Af de mest populære springmadrasser i størrelsen 120×200 ligger denne model som den billigste model på lager. Den har færre kundeanmeldelser end BN Latex-madrassen, men denne er billigere.

7 komfortzoner

Denne model giver dig hele syv komfortzoner, hvilket vil sige, at fjedrene i endnu højere grad end ved Nordkap-springmadrassen støtter din krop og giver dig den stabilitet, der skal til for at give dig en god nats søvn.

Holder på temperaturen året rundt

Takket være latexpolstingen holder denne model på temperaturen, og du undgår derfor følelsen af at sove i en kold seng.


BN Latex

120x200 springmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.699 kr.

Med denne madras bliver det pludselig tydeligt, at du faktisk får kvalitet og komfort, hvis du betaler lidt ekstra.

På Bedrenætter.dk er denne madras den model med flest gode kundeanmeldelser, og sammenlagt får BN Latex-madrassen fem ud af fem stjerner fra kunderne.

7 komfortzoner

Med BN Latex-madrassen får du syv komfortzoner, hvor fjedrene er specialdesignet til at forme sig efter kroppen, så du får den optimale støtte under søvnen.

Allergivenlig

Betrækket på denne madras er specialdesignet til at være allergivenligt. Så hvis du lide af allergier og derfor er meget kræsen, når det kommer til madrasser, er denne model helt sikkert noget for dig.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken madras er bedst til prisen?

Venus-madrassen giver dig syv komfortzoner og 25 års garanti til en meget favorabel pris, sammenlignet med andre springmadrasser på markedet.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg har allergi?

BN Latex-modellen er allergivenlig og antibakteriel.

Kan jeg få madrasserne på afbetaling?

Ja, alle forhandlerne i denne artikel tilbyder afbetalingsordninger.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply