Springmadras 140×200 guide – Find din næste trekvart-springmadras her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Springmadrasser er en ekstremt efterspurgt vare blandt unge par, der skal flytte sammen eller har boet sammen i længere tid og nu vil finde en lidt større seng.

Men det er ikke nemt, når man skal finde den helt rette madras, for måske har I meget forskellige sovemønstre: Måske sover den ene meget dybt, og den andet meget overfladisk. Måske får den ene det meget hurtigt alt for varmt, og den anden fryser alt for nemt.

For at gøre det nemmere for jer har vi skrevet denne artikel, hvor vi gennemgår nogle meget populære springmadrasser i størrelsen 140×200. På den måde bliver det meget simplere for jer at finde den næste springmadras, der passer til jeres behov.

For at gøre det yderligere simpelt og overskueligt for jer har vi også lavet dette skema, der viser de vigtigste detaljer fra hver af de fem madrasser, vi i denne artikel vil gennemgå.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.999,-9-23Fra 2 hverdage
3.999,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage

Du kan også læse generelt om springmadrasser, og få overblik over udvalgte modeller, i flere forskellige størrelser i vores springmadras guide.


Venus – et rent springmadras 140×200-tilbud

springmadras 140x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.499 kr.

For et par med et begrænset budget er denne model sandsynligvis et af de bedste tilbud, I kommer i nærheden af. Denne model har fået mere end 28 positive kundeanmeldelser, og for en billig pris er det ikke et køb, der vælter budgettet.

7 komfortzoner

Venus-madrassen er opdelt i syv komfortzoner, hvilket vil sige, at fjedrene i madrassen er placeret strategisk, så forskellige dele af kroppen får støtte på forskellige måder. Rundt om fjedrene er der polstret med latex, så fjedrene nemmere kan arbejde og forme sig efter kroppen.

25 års garanti

Alle madrasser købt hos bedrenætter.dk har 25 års garanti, så hvis I køber denne model, vil I have den i rigtig mange år endnu.


Nordkap Springmadras

bedste 140x200 springmadras→ Set hos Sengefabrikken.dk til 3.690 kr.

Af de springmadrasser i størrelsen 140×200 har Nordkap-springmadrassen fået de bedste kundeanmeldelser, hvor den samlet set får fem ud af fem stjerner.

Hvis man er et ungt par med en stram økonomi, kan der også tilføjes den vigtige detalje, at denne model er artiklens næstbilligste.

5 komfortzoner og 220 fjedre pr. m2

Denne madras har sine mange fjedre fordelt ud i fem komfortzoner, så både du og din kæreste/ægtefælle kan nyde rigtig god komfort og stor velvære. Madrassen har 220 fjedre pr. m2, og de er hver især indpakket i en pose, så de bedst muligt kan give dig og din partner den støtte og komfort, I har behov for.

Mulighed for afbetaling

Selvom denne madras er den næstbilligste i vores artikel, er det selvfølgelig ikke alle par, der har råd til at betale 3.690 kr. for en madras. Heldigvis er der mulighed for, at I kan betale jeres Nordkap Springmadras på afbetaling. I kan betale af på jeres madras i helt op til 20 måneder, hvor I blot skal betale 184,50 kr. om måneden.

Hvis I har et stramt budget, men stadig gerne vil sove godt, er denne model helt klart værd at tjekke ud.


BN Latex

billig springmadras 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 6.399 kr.

BN Latex har egentlig fået flere gode kundeanmeldelser hos bedrenætter.dk end Venus-madrassen, men den kommer ind som nummer to på denne liste, fordi den er dyrere end Venus-madrassen.

7 komfortzoner og flere fjedre

Ligesom Venus-madrassen er BN Latex-madrassen også opdelt i syv komfortzoner. Hvad der adskiller den fra Venus, er, at BN Latex-madrassen har flere fjedre pr. m2 end andre springmadrasser. Hvor de fleste springmadrasser har 220 fjedre pr. m2, har BN Latex-madrassen 300 fjedre pr. m2. Det medfører en forøget komfort og velvære under søvnen.

Fri levering og 100 dages prøveperiode

Når I køber en BN Latex-madras, skal I ikke bekymre jer om et dyrt leveringsgebyr. Madrassen leveres til jeres adresse helt gratis. Når I får madrassen, er der 100 dages prøveperiode, hvor I har ret til at levere madrassen tilbage, hvis I ikke er tilfredse.


Opsummering – Sådan vælger du den rigtige for dig

I denne artikel har vi kort vist fem forskellige springmadrasser i størrelsen 140×200, og vi har specifikt undersøgt madrasser, der tilbyder god komfort for relativt få penge.

Alle er selvfølgelig forskellige, og derfor er der ikke et rigtigt svar til alle, men vi håber alligevel, at vi med denne artikel har gjort jagten efter den perfekte springmadras lidt mere overskuelig.

Har du en seng der trænger til en opgradering, så kan en springmadras helt sikkert være et godt valg. Og her er nogle af ovennævnte madrasser gode muligheder. Du kan desuden også tage et kig på en helt ny seng. Læs mere om dit valg i vores elevationssenge guide, kontinentalseng guide eller boxmadras guide.

Du kan også opgradere din seng, udover en springmadras. Læs om forskellige topmadrasser i vores topmadrasser guide.

FInd også en ny dyne og hovedpude i hhv. vores dyne guide og hovedpude guide.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken madras er bedst til prisen?

Venus madrassen tilbyder dig syv komfortzoner, 25 års garanti og stor komfort til en god pris.

Kan jeg få alle madrasser på afbetaling?

Ja, alle forhandlere i denne guide tilbyder afbetalingsordninger.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg vil have en fast madras?

Hvis du vil have en fast madras, skal du købe Signatur-springmadrassen med op til 504 fjedre pr. m2.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply