Springmadras 160×200 Test – Se hvilken springmadras du skal vælge

0

Selvfølgelig behøver du ikke have en kæreste eller ægtefælle for at købe en madras i denne størrelse, men lige præcis madrasser i størrelsen 160×200 cm er meget populære hos par, der gerne vil have mere plads at sove på.

Det kan dog være meget overvældende og besværligt at finde den rette madras – specielt hvis I er to, der skal bestemme. For at gøre det nemmere for jer har vi lavet denne store guide, hvor vi gennemgår springmadrasser i størrelsen 160×200 cm, som er udvalgt på baggrund af gennemgående research samt vurderet og sammenlignet ud fra specifikationer, pris, anmeldelser, eksterne tests mm.

For at gøre det ekstra nemt for jer har vi også lavet dette overblik, hvor man nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvad der findes på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.998,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
9.995,-9-21Fra 10 hverdage
6.399,-9-19Fra 1 hverdag

Læs også mere om springmadrasser i alle størrelser i vores “springmadras test“.


Senses – Et godt springmadras 160×200-tilbud

Springmadras 160x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.898 kr.

Blandt de tre springmadrasser i størrelsen 160×200 hos bedrenætter.dk er denne den billigste, og derfor får den førstepladsen her. For ikke blot er den billig, I får også en lang række fordele med denne springmadras.

7 komfortzoner

Fjedrene i denne madras er indrettet i syv komfortzoner, hvilket betyder, at jeres kroppe får al den støtte og komfort, de skal bruge for at få en god nats søvn.

25 års garanti

Udover exceptionel komfort får I også 25 års garanti mod fjederbrud. Det vil sige, at hvis I passer godt på den, kan denne madras være jeres resten af jeres liv.


Nordkap Springmadras – Populært valg til en god pris

bedste springmadras 160x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 2.190 kr.

Blandt de populære springmadrasser i størrelsen 160×200 hos Sengefabrikken er denne model den billigste. Derfor får den en andenplads her.

5 komfortzoner

Modsat Senses-madrassen får du her kun fem komfortzoner. Madrassen har 220 fjedre pr. m2, og de er placeret således, at du og din kæreste kan få den bedste forudsætning for en god søvn.

Vendbar

Madrassen er vendbar, hvilket vil sige, at ydersiden er belagt med det samme materiale som indersiden, så madrassen kan vendes rundt.


Signatur Springmadras – God støtte og velvære

billig 120x200 springmadras→ Set hos Sengetid.dk til 6.795 kr.

Søger man efter de mest fremhævelsesværdige springmadrasser i størrelsen 160×200 på sengetid.dk, vil denne model komme frem som den billigste model. Derfor er den kommet med på denne liste.

5 komfortzoner

Med denne madras får I fem komfortzoner, og det lyder umiddelbart, som om I får mindre komfort for flere penge. Det er dog ikke helt rigtigt, for i denne madras får I helt op til 504 fjedre pr. m2, og det forøger jeres oplevelse af støtte og velvære helt ekstremt.

Det betyder også, at madrassen er ekstra hård, og det skal I være opmærksomme på, når I anskaffer jer denne model.


BN Latex – God komfort og yderst gode bedømmelser

160 springmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 7.998 kr.

Med denne madras bevæger vi os opad i prisklassen, men sådan set også i komfort og kvalitet.

Blandt de populære springmadrasser i størrelsen 160×200 hos bedrenætter.dk ligger denne madras som nummer to. Det er bestemt ikke uden grund.

7 komfortzoner

Når du betaler for en BN Latex-madras, får du komfort for pengene. De mange fjedre i denne model er indrettet i syv komfortzoner, og det betyder, at du og din partner kan glæde jer til en nattesøvn, I aldrig vil glemme.

25 års garanti

Når I køber en madras fra bedrenætter.dk, får I altid 25 års garanti på fjederbrud. Det betyder, at denne madras kan give jer mange gode nætter resten af jeres liv.


Prestige Springmadras

springmadras 80x200 tilbud→ Set hos Sengetid.dk til 8.745 kr.

Med denne madras kommer vi helt op i en anden prisklasse, hvor langt de fleste danskere alligevel kan være med. Denne madras er den anden mest fremhævelsesværdige springmadras i størrelsen 160×200 på sengetid.dk, og det er der uden tvivl en god grund til.

5 komfortzoner

Du får ikke så mange komfortzoner med denne madras, som du gør med BN Latex-madrassen foroven, men til gengæld får du helt op til 504 fjedre pr. m2. Du og din partner kan altså se frem til væsentligt mere støtte og fasthed i denne madras.

Temperaturregulerende polstring

Derudover får du med den unikke cooltex-skumpolstring en madras, der selv regulerer temperaturen, så I ikke skal fryse eller svede i sengen.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken madras er bedst til prisen?

Senses-madrassen giver dig syv komfortzoner og 25 års garanti til en god pris.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg tit har det for varmt i sengen?

Prestige-springmadrassen er polstret med det temperaturregulerende cooltex-skum.

Kan jeg selv bestemme, hvornår madrassen skal leveres til min adresse?

Hvis du køber en af de to madrasser på bedrenætter.dk, kan du selv aftale leveringsdato med fragtfirmaet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply