Springmadras 180×200 guide – Find en god springmadras i størrelsen 180×200 cm

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi bruger meget af vores tid på at sove, og søvn er noget af det vigtigste, hvis vi skal fungere ordentligt i vores hverdag. Hvis ikke vi har haft en stabil søvn, bliver vi ukoncentrerede i løbet af dagen. Det medfører på lang sigt tab af livsglæde og arbejdsglæde.

Derfor er det ekstremt vigtigt, at du køber en madras, der tillader dig at sove optimalt. Det kan dog være en stor mundfuld at finde den rette madras – specielt hvis I er to, der skal være enige.

Derfor har vi skrevet denne artikel, hvor vi gennemgår en række springmadrasser i størrelsen 180×200, som vi har samlet ud fra brugeranmeldelser, vurdering af specifikationer, eksterne tests osv. Det er en madrasstørrelse, der passer helt perfekt til kæresteparret eller ægteparret eller til singlen, der bare godt kan lide at brede sig.

For at gøre det mere overskueligt har vi lavet et lille skema, der giver hurtigt overblik over hvad der findes på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
1.949,-NejFra 3 hverdage

Du kan også læse meget mere om springmadrasser i flere størrelser i vores “Springmadras guide“.


BN Latex – Populært valg til en god pris

springmadras 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 7.999 kr.

Der er en grund til, at denne madras dukker op igen og igen i disse artikler om springmadrasser, for BN Latex-springmadrassen er virkelig en god madras, uanset hvilken størrelse den kommer i.

Også i størrelsen 180×200 ligger denne madras helt i toppen som den mest populære blandt kunderne hos bedrenætter.dk: 107 anmeldelser har denne model fået, og den altovervejende andel af anmeldelserne giver BN Latex 180×200 fem ud af fem stjerner.

7 komfortzoner

Når man skal finde en madras som både du og din partner kan lide, er det vigtigt, at I begge føler, at madrassen giver jer den rette støtte og stabilitet. Denne madras er inddelt i hele syv komfortzoner. Det betyder, at madrassens fjedre er indrettet på forskellige måder, sådan at jeres ben, hofter, rygge, skuldre osv. får den helt rette støtte og komfort.

Det er nemlig sådan, at dine ben ikke skal have den samme støtte som f.eks. dine skuldre. Ved at have syv komfortzoner kan du og din partner slappe fuldstændigt af, og I kan få den nattesøvn, der skal til, for at I kan fungere om dagen og være de bedste versioner af jer selv.

100 dages prøvetid

Med en madras fra bedrenætter.dk får du altid 100 dages prøvetid, så hvis I ikke inden for de 100 dage er tilfredse med jeres køb, kan I altid returnere den.


Tromsø springmadras

billig springmadras 180x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 4.890 kr.

Tromsø-springmadrassen befinder sig blandt de mest populære springmadrasser i sin kategori og har fået rigtig fine og imponerende anmeldelser. Det er den næstbilligste springmadras i denne artikel, og derfor er den også godt egnet til unge par med et begrænset budget.

5 komfortzoner

Fjedrene i denne model er indrettet sådan, at hver fjeder former sig efter kroppens tryk. Fjedrene er hver især indpakket i en pose, så de nemmere kan forme sig individuelt, og fjedrene er ligesom de andre madrasser i denne artikel placeret i komfortzoner.

Det vil sige, at du og din kæreste/ægtefælle kan nyde en god nats søvn, fordi jeres kroppe er blevet støttet på den rigtige måde af madrassens fjedre. Enkelte steder i madrassen er der nemlig op til 504 fjeder pr. m2.

Mulighed for afbetaling

Faktisk er det sådan, at alle springmadrasser i denne artikel kan købes på afbetaling, hvor du sammen med forhandleren aftaler en ordning, hvor du og din kæreste afbetaler springmadrassen over en længere periode.

Med denne model er det rigtig nyttigt, for selvom den er den næstbilligste madras, er det måske ikke alle par, der har råd til at give flere tusind kroner for en madras. Derfor kan I faktisk lave en ordning, hvor I over en periode skal af med få hundrede kroner om måneden. Til den pris kan alle være med, og det vil være en stor skam for jer at gå glip af Tromsø-springmadrassen.


Senses – springmadras 180×200-tilbud

bedste 180 springmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.999 kr.

Senses fra bedrenætter.dk er med sine 2.999 kr. uden sammenligning denne artikels billigste springmadras i størrelsen 180×200.

Derfor er denne springmadras klart de bedste bud til parret, der leder efter en god springmadras til billige penge.

Med sine 15 gode kundeanmeldelser er denne model blandt de mest populære springmadrasser hos bedrenætter.dk, og størstedelen af kundeanmeldelserne giver Senses-springmadrassen fem ud af fem stjerner.

7 komfortzoner

Ligesom BN Latex-madrassen har denne model også syv nøje placerede komfortzoner, der sikrer, at du og din partner får de bedste forudsætninger for en god og rolig søvn. Intet er vigtigere for en rolig og stabil søvn, end at kroppen slapper helt af og har den rette støtte, så ryggen eller hofterne ikke bebyrdes under søvnen.

De små fjedre er svejset hver for sig og placeret i små poser, så de hver især bedre kan justere sig efter din og din partners kroppe. Det skaber grundlaget for et bedre og mere naturligt søvnmønster.

25 ås garanti

Med en springmadras fra bedrenætter.dk får du altid 25 års garanti på fjedrebrud. Når du og din partner køber en Senses-springmadras, køber I altså ikke bare en billig springmadras. I køber også en billig springmadras, der holder i rigtig mange år.


Inizio madras

stor springmadras→ Set hos Droemmeland.dk til 9.995 kr.

Med denne springmadras kommer vi op i et lidt højere prisleje, men til gengæld er kvaliteten og komforten også helt i top. For det kvalitetsbevidste par eller singlen med behov for det bedste af det bedste er denne model uden tvivl en nødvendighed.

Aktiv ventilation

Inizio-madrassen er et produkt af Auping, og alle Aupings madrasser ventilerer aktivt. Det vil altså sige, at madrassen er fremstillet sådan, at luften selv ventilerer. På den måde forhindrer du, at din seng bliver snavset og nusset, og samtidig forhindrer det fugt i at samle sig i sengen.

For et par er der ikke noget vigtigere end at opretholde en rigtig god hygiejne, og med Inizio-madrassen fra drømmeland.dk finder I ikke en bedre madras.

3 komfortzoner

Denne madras har tre komfortzoner, hvor de unikke DPPS-pocketfjedre er fordelt sådan, at de støtter og skaber stabilitet. På den måde får både du og din kæreste en rigtig god og dyb søvn, hvor jeres kroppe ikke forstyrres eller ligger usikkert.

Derudover kan I lægge et komfortlag af latex ud over sengen, og på den måde kan I yderligere forøge jeres komfort og velvære, når I sover. Komfortlagenet skaber en helt særlig elasticitet, som er meget behagelig, når I ligger ned.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få madrasserne på afbetaling?

Ja, alle forhandlere nævnt i denne guide tilbyder mulighed for afbetaling.

Hvilken madras er bedst til prisen?

Senses fra bedrenætter.dk tilbyder jer en rigtig komfortabel dobbelt madras med syv komfortzoner til under 3.000 kr.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg hurtigt får det varmt i sengen?

Hvis du og din kæreste ikke kan sove, fordi den ene har det for varmt eller for koldt, skal I vælge Prestige-springmadrassen med cooltex-skum.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply