Springmadras 180×200 test – Find en god springmadras i størrelsen 180×200 cm

0

Vi bruger meget af vores tid på at sove, og søvn er noget af det vigtigste, hvis vi skal fungere ordentligt i vores hverdag. Hvis ikke vi har haft en stabil søvn, bliver vi ukoncentrerede i løbet af dagen. Det medfører på lang sigt tab af livsglæde og arbejdsglæde.

Derfor er det ekstremt vigtigt, at du køber en madras, der tillader dig at sove optimalt. Det kan dog være en stor mundfuld at finde den rette madras – specielt hvis I er to, der skal være enige.

Derfor har vi skrevet denne artikel, hvor vi gennemgår en række springmadrasser i størrelsen 180×200, som vi har samlet ud fra brugeranmeldelser, vurdering af specifikationer, eksterne tests osv. Det er en madrasstørrelse, der passer helt perfekt til kæresteparret eller ægteparret eller til singlen, der bare godt kan lide at brede sig.

For at gøre det mere overskueligt har vi lavet et lille skema, der giver hurtigt overblik over hvad der findes på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
1.949,-NejFra 3 hverdage

Du kan også læse meget mere om springmadrasser i flere størrelser i vores “Springmadras test“.


BN Latex – Populært valg til en god pris

springmadras 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 7.999 kr.

Der er en grund til, at denne madras dukker op igen og igen i disse artikler om springmadrasser, for BN Latex-springmadrassen er virkelig en god madras, uanset hvilken størrelse den kommer i.

Også i størrelsen 180×200 ligger denne madras helt i toppen som den mest populære blandt kunderne hos bedrenætter.dk: 107 anmeldelser har denne model fået, og den altovervejende andel af anmeldelserne giver BN Latex 180×200 fem ud af fem stjerner.

7 komfortzoner

Når man skal finde en madras som både du og din partner kan lide, er det vigtigt, at I begge føler, at madrassen giver jer den rette støtte og stabilitet. Denne madras er inddelt i hele syv komfortzoner. Det betyder, at madrassens fjedre er indrettet på forskellige måder, sådan at jeres ben, hofter, rygge, skuldre osv. får den helt rette støtte og komfort.

Det er nemlig sådan, at dine ben ikke skal have den samme støtte som f.eks. dine skuldre. Ved at have syv komfortzoner kan du og din partner slappe fuldstændigt af, og I kan få den nattesøvn, der skal til, for at I kan fungere om dagen og være de bedste versioner af jer selv.

100 dages prøvetid

Med en madras fra bedrenætter.dk får du altid 100 dages prøvetid, så hvis I ikke inden for de 100 dage er tilfredse med jeres køb, kan I altid returnere den.


Tromsø springmadras

billig springmadras 180x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 4.890 kr.

Tromsø-springmadrassen befinder sig blandt de mest populære springmadrasser i sin kategori og har fået rigtig fine og imponerende anmeldelser. Det er den næstbilligste springmadras i denne artikel, og derfor er den også godt egnet til unge par med et begrænset budget.

5 komfortzoner

Fjedrene i denne model er indrettet sådan, at hver fjeder former sig efter kroppens tryk. Fjedrene er hver især indpakket i en pose, så de nemmere kan forme sig individuelt, og fjedrene er ligesom de andre madrasser i denne artikel placeret i komfortzoner.

Det vil sige, at du og din kæreste/ægtefælle kan nyde en god nats søvn, fordi jeres kroppe er blevet støttet på den rigtige måde af madrassens fjedre. Enkelte steder i madrassen er der nemlig op til 504 fjeder pr. m2.

Mulighed for afbetaling

Faktisk er det sådan, at alle springmadrasser i denne artikel kan købes på afbetaling, hvor du sammen med forhandleren aftaler en ordning, hvor du og din kæreste afbetaler springmadrassen over en længere periode.

Med denne model er det rigtig nyttigt, for selvom den er den næstbilligste madras, er det måske ikke alle par, der har råd til at give flere tusind kroner for en madras. Derfor kan I faktisk lave en ordning, hvor I over en periode skal af med få hundrede kroner om måneden. Til den pris kan alle være med, og det vil være en stor skam for jer at gå glip af Tromsø-springmadrassen.


Senses – springmadras 180×200-tilbud

bedste 180 springmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.999 kr.

Senses fra bedrenætter.dk er med sine 2.999 kr. uden sammenligning denne artikels billigste springmadras i størrelsen 180×200.

Derfor er denne springmadras klart de bedste bud til parret, der leder efter en god springmadras til billige penge.

Med sine 15 gode kundeanmeldelser er denne model blandt de mest populære springmadrasser hos bedrenætter.dk, og størstedelen af kundeanmeldelserne giver Senses-springmadrassen fem ud af fem stjerner.

7 komfortzoner

Ligesom BN Latex-madrassen har denne model også syv nøje placerede komfortzoner, der sikrer, at du og din partner får de bedste forudsætninger for en god og rolig søvn. Intet er vigtigere for en rolig og stabil søvn, end at kroppen slapper helt af og har den rette støtte, så ryggen eller hofterne ikke bebyrdes under søvnen.

De små fjedre er svejset hver for sig og placeret i små poser, så de hver især bedre kan justere sig efter din og din partners kroppe. Det skaber grundlaget for et bedre og mere naturligt søvnmønster.

25 ås garanti

Med en springmadras fra bedrenætter.dk får du altid 25 års garanti på fjedrebrud. Når du og din partner køber en Senses-springmadras, køber I altså ikke bare en billig springmadras. I køber også en billig springmadras, der holder i rigtig mange år.


Prestige springmadras VB

sort springmadras 180x200→ Set hos Sengetid.dk til 8.745 kr.

Når du og din partner skal finde en springmadras, kan I næsten altid regne med at forelske jer i en af Prestige-madrasserne fra Sengetid.

Denne model i størrelsen 180×200 ligger, ligesom de mindre modeller, i toppen af listen over særligt fremhævede springmadrasser hos sengetid.dk.

5 komfortzoner og skridsikkerhed

Prestige-springmadrassen i 180×200 tilbyder ligesom de mindre størrelser også 5 komfortzoner, hvor fjedrene nogle steder er koncentreret helt oppe på 504 pr. m2. Det betyder, at komforten er helt i top, og at du og din kæreste kan nyde en helt rolig søvn, hvor jeres kroppe bliver støttet og holdt stabile af de nøje placerede fjedre.

Derudover er madrassens overflade også fremstillet i et skridsikkert materiale, sådan at topmadrassen ikke bevæger sig under søvnen. Intet er mere irriterende, end når topmadrassen forskyder sig i forhold til selve madrassen, og med en Prestige-springmadras fra sengetid.dk er den slags frustrationer fortid.

Sov roligt med det temperaturregulerende skum

En af de rigtig store fordele ved at købe denne springmadras er, at dens polstring med cooltex-skum gør, at du altid sover i en seng, der er temperaturreguleret. Når man sover, og specielt når man sover to i en seng, er der ikke noget værre end at blive vækket, fordi temperaturen enten er for høj eller for lav.

Med en Senses-springmadras fra sengetid.dk får du og din partner en madras, der kan tilfredsstille både dine og din partners behov for at sove i en seng med behagelig temperatur.


Signatur springmadras VB

billig 120x200 springmadras→ Set hos Sengetid.dk til 6.795 kr.

Denne madras er en anden af de helt store favoritter hos sengetid, hvor den står som nummer to på listen over særligt fremhævede springmadrasser hos sengetid.dk. Ligesom de andre Krone-springmadrasser i mindre størrelser har denne springmadras alle de samme fordele, blot i et større størrelsesforhold. Med en Krone-springmadras går du bare ikke galt i byen.

5 komfortzoner med dansk kvalitet

Krone springmadrassen i størrelsen 180×200 er inddelt i fem komfortzoner, så du og din partner er garanteret rigtig god komfort. De forskellige zoner er indrettet sådan, at fjedrene er koncentreret, alt efter hvor meget fasthed der er påkrævet. Zonen, hvor jeres ben skal ligge, kræver ikke den samme fasthed eller støtte som den zone, hvor jeres skuldre eller hoveder skal være.

I nogle af de mere faste zoner er der op til 504 fjedre pr. m2.

Vendbar og temperaturregulerende

Noget af det, der gør Krone-springmadrassen i størrelsen 180×200 til en rigtig velegnet madras til par, er, at den er vendbar. Det vil sige, at madrassen kan vendes rundt, så man ikke slider for meget på stoffet og fjedrene. Når man sover to mennesker i en seng, er det ofte nødvendigt at vende madrassen pga. slid.


Inizio madras

stor springmadras→ Set hos Droemmeland.dk til 9.995 kr.

Med denne springmadras kommer vi op i et lidt højere prisleje, men til gengæld er kvaliteten og komforten også helt i top. For det kvalitetsbevidste par eller singlen med behov for det bedste af det bedste er denne model uden tvivl en nødvendighed.

Aktiv ventilation

Inizio-madrassen er et produkt af Auping, og alle Aupings madrasser ventilerer aktivt. Det vil altså sige, at madrassen er fremstillet sådan, at luften selv ventilerer. På den måde forhindrer du, at din seng bliver snavset og nusset, og samtidig forhindrer det fugt i at samle sig i sengen.

For et par er der ikke noget vigtigere end at opretholde en rigtig god hygiejne, og med Inizio-madrassen fra drømmeland.dk finder I ikke en bedre madras.

3 komfortzoner

Denne madras har tre komfortzoner, hvor de unikke DPPS-pocketfjedre er fordelt sådan, at de støtter og skaber stabilitet. På den måde får både du og din kæreste en rigtig god og dyb søvn, hvor jeres kroppe ikke forstyrres eller ligger usikkert.

Derudover kan I lægge et komfortlag af latex ud over sengen, og på den måde kan I yderligere forøge jeres komfort og velvære, når I sover. Komfortlagenet skaber en helt særlig elasticitet, som er meget behagelig, når I ligger ned.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få madrasserne på afbetaling?

Ja, alle forhandlere nævnt i denne guide tilbyder mulighed for afbetaling.

Hvilken madras er bedst til prisen?

Senses fra bedrenætter.dk tilbyder jer en rigtig komfortabel dobbelt madras med syv komfortzoner til under 3.000 kr.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg hurtigt får det varmt i sengen?

Hvis du og din kæreste ikke kan sove, fordi den ene har det for varmt eller for koldt, skal I vælge Prestige-springmadrassen med cooltex-skum.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply