Springmadras 80×200 test – Her finder du de bedste

0

Intet er vigtigere end en god nats søvn, for uden god og stabil søvn kan vi ikke fungere ordentligt i vores hverdag. Vi har behov for søvnen for at lade op til en ny dag, og derfor er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken madras du sover på.

Springmadrasser har den store fordel, at de er mere faste og mere hårdføre end andre madrasformer. Derfor kan det sagtens betale sig at anskaffe sig en. Det kan dog hurtigt blive lidt af en jungle at finde rundt i, og derfor har vi udvalgt forskellige springmadrasser, som er blandt de mest populære hos forhandlerne.

For at gøre det hele ekstra overskueligt for dig har vi også lavet dette skema, som giver dig overblik over markedet.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.398,-9-23Fra 2 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 15 hverdage
3.395,-9-22Fra 5 hverdage

Er du på udkig efter en springmadras i andre størrelser end 80×200? Så kan du læse mere generelt om springmadrasser i alle størrelser i vores springmadras test.


BN Latex

springmadras 80x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.998 kr.

Denne model er den springmadras i størrelsen 80×200 med flest kundeanmeldelser på bedrenætter.dk. Derfor får den pladsen som nummer et i denne artikel.

Er du på udkig efter en springmadras, der giver dig god komfort til en god pris, går du ikke galt i byen med denne model.

7 komfortzoner

Hvad der gør denne madras helt særlig er, at du får en madras med hele syv komfortzoner. Normalt har springmadrasser fem komfortzoner, men her giver Bedrenætter.dk dig yderligere to for ekstra komfort.

I madrassen er der desuden flere fjedre, end der sædvanligvis er i en springmadras, og de er alle placeret i zoner, så du er sikret den størst mulige komfort.


Nordkap Springmadras

nordkap springmadras 80x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 2.490 kr.

Blandt alle springmadrasser i størrelsen 80×200 hos Sengefabrikken er denne model den madras med flest gode kundeanmeldelser. Derudover er den uden tvivl den billigste madras i denne artikel, og når man har de to kvaliteter in mente, er Nordkap Springmadras pludselig et rigtig fornuftigt valg for dig, der ikke har verdens største budget.

5 komfortzoner med 220 fjedre pr. m2

Nordkap Springmadras har et meget gennemsnitligt antal fjedre pr. m2, nemlig 220. Disse fjedre er fordelt ud i fem komfortzoner, hvor fjedrene er placeret, så dine kropsdele får forskellige grader af støtte og fasthed, alt afhængigt af hvordan din krop former fjedrene.

Vendbar

Nordkap Springmadras er vendbar, hvilket vil sige, at madrassen er polstret hele vejen rundt. Hvis den ene side bliver snavset, eller hvis fjedrene trænger til en pause, kan du vende hele madrassen om. Derved giver du ekstra levetid til din springmadras, der ellers kommer med en 10 års garanti.


Venus

billig springmadras 80x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.498 kr.

Denne model fra bedrenætter.dk har næstflest kundeanmeldelser og indtager derfor en andenplads på denne liste.

Med sin nuværende pris er Venus-madrassen den næstbilligste på denne liste, og alene derfor er den værd at tjekke ud.

7 komfortzoner

Ligesom BN Latex-madrassen har denne model også syv komfortzoner, der sikrer, at fjedrene i madrassen er nøje placeret, således din krop får den støtte, den skal have for at sikre en god nattesøvn.

Holder på varmen året rundt

Takket være latexpolstringen kan denne madras holde på varmen året rundt, så du aldrig skal opleve at ligge på en kold seng.


Norhland Lux Springmadras VB

springmadras 80x200 tilbud→ Set hos Sengetid.dk til 4.395 kr.

Hvis du på sengetid.dk søger efter de bedste springmadrasser i størrelsen 80×200, vil denne model dukke op som den første.

Den er også den dyreste springmadras i denne artikel, men til gengæld får du en madras med mange gode kvaliteter.

5 komfortzoner

Norhland Lux Springmadras har kun fem komfortzoner. Til gengæld har denne madras op til 504 fjedre pr. m2. Du får altsåen fastere og hårdere løsning end ved andre springmadrasser.

Temperaturregulerende polstring

Til gengæld kan cooltex-skumpolstringen holde din madras på en behagelig temperatur, så du ikke føler, at du koger eller fryser i sengen.


Signatur Springmadras

krone springmadras→ Set hos Sengetid.dk til 3.395 kr.

Denne madras er den næstbedste springmadras i størrelsen 80×200 hos sengetid.dk. Den er derudover væsentligt billigere end Norhland Lux Springmadras, som vi netop har gennemgået.

5 komfortzoner

Du får her fem komfortzoner, hvor fjedrene er nøje placerede, så din komfort bliver ekstra stor. Fjedrene former sig efter kroppen og støtter på den måde kroppen på præcis den rigtige måde.

Ingen unik temperaturregulerende skumpolstring

Med Signatur Springmadras får du dog ikke den helt unikke cooltex-skumpolstring, som i Norhland Lux Springmadras sikrede dig en altid temperaturreguleret madras.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg har allergi?

BN Latex er allergivenlig og antibakteriel.

Kan jeg selv bestemme, hvornår madrassen skal leveres?

Hvis du køber Venus-madrassen, BN Latex-madrassen eller Nordkap Springmadras, kan du aftale en leveringsdato med fragtfirmaet.

Hvilken madras er bedst til prisen?

Venus-madrassen tilbyder dig syv komfortzoner og 25 års garanti til en god pris.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply