Springmadras 90×200 guide – Find en god springmadras i størrelsen 90×200 cm

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når man skal anskaffe sig en ny springmadras, er der mange overvejelser, man skal gøre sig. Man skal afgøre, hvor stor madrassen skal være, hvor blød eller hård, samt hvilket materiale madrassen skal være lavet af. Det er ikke en let sag at afgøre.

Derfor har vi skrevet denne artikel, så det bliver mere overskueligt for dig at købe din næste springmadras. Vi har taget udgangspunkt i springmadrasser i størrelsen 90×200, og gennemgår madrasser, der alle er særligt fremhævede af forhandlere eller er i en særlig kvalitet ift. prisen. Vi vil derudover gennemgå mange af de helt særlige kvaliteter ved hver model, så du kan vælge den bedste springmadras overhovedet.

For at gøre det lettere og mere overskueligt har vi også udformet et lille skema, hvor alle seks springmadrasser er oplistet sammen med en række andre tekniske og praktiske informationer.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.399,-9-23Fra 2 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 15 hverdage
1.657,-NejFra 3 hverdage

Er du på udkig efter springmadrasser i andre størrelser, kan du læse om dette i vores springmadras guide. Her guider vi dig igennem gode valg til alle forskellige behov, priser og størrelser.


BN Latex

BN latex 90x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.999 kr.

Denne springmadras ligger øverst på listen over springmadrasser 90×200 hos bedrenætter.dk, fordi den har fået yderst imponerende og positive kundeanmeldelser.

Hele 89 kunder giver dermed madrassen fem ud af fem stjerner, og når man begynder at læse om madrassen, er det bestemt ikke underligt, at den er blevet så populær.

Flere fjedre end i andre springmadrasser

Hvor de fleste springmadrasser har omkring 220 fjedre pr. m2, har denne model 300 fjedre pr. m2. Det betyder, at din komfort kommer i højsædet på en helt ny og anderledes måde.

De mange fjedre er placeret i syv komfortzoner. På den måde er du sikret endnu mere støtte og komfort, når du sover. Vi bruger mange timer i døgnet i vores senge, så hvorfor ikke finde den absolut bedste springmadras til prisen? Med BN Latex fra bedrenætter.dk er du meget tæt på den perfekte springmadras.

Gratis levering og 100 dages prøvetid

Når du køber madrasser fra bedrenætter.dk, får du altid gratis levering, og du nyder samtidig den store fordel, at du i 100 dage kan prøve springmadrassen hjemme hos dig selv. Hvis ikke du bryder dig om madrassen efter de 100 dage, kan du sende den retur.


Nordkap springmadras – billig springmadras 90×200

bedste 90x200 springmadras→ Set hos Sengefabrikken.dk til 2.490 kr.

Denne madras har fået de bedste kundeanmeldelser fra Sengefabrikkens kunder, og derfor befinder den sig på denne liste over anbefalelsesværdige springmadrasser. I alt har madrassen fået fem kundeanmeldelser, og alle fem anmeldelser giver madrassen fem ud af fem stjerner.

Derudover er Nordkap-springmadrassen også denne artikels absolut billigste madras, og af den grund alene er den værd at kaste et blik på.

5 komfortzoner

Nordkap-springmadrassen fra Sengefabrikken er inddelt i fem komfortzoner, og fjedrene i madrassen er placeret således, at der er 220 fjedre pr. m2. Alt i alt giver det en oplevelse af komfort og støtte, der er gør denne madras til et helt oplagt valg for dig, der har problemer med at sove.

Mulighed for afbetaling

Selvom denne madras er den billigste i denne artikel, er det alligevel ikke alle, der har det økonomiske overskud til at give 2.490 kr. for en madras. Heldigvis er der mulighed for, at du gennem et samarbejde med Santander Consumer Bank kan betale af på din madras.

Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil bruge på at betale pengene tilbage, og så kan du hver måned betale et meget mere overskueligt beløb, indtil madrassen er betalt. Det er en rigtig god og fornuftig løsning for dig, der ikke har et stort budget, men stadig gerne vil have en god og stabil nattesøvn.


Venus

springmadras 90x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.499 kr.

Venus er en anden af de populære springmadrasser fra bedrenætter.dk, og denne model er valgt specifikt, fordi den ligesom den forrige model har fået overvejende positive kundeanmeldelser. 28 kunder giver madrassen fem ud af fem stjerner, og yderligere fem giver den fire ud af fem stjerner. Det er en popularitet, der kun kan skyldes, at denne madras giver kunderne præcis det, de vil have.

7 komfortzoner og latexpolstring

De mange fjedre i denne springmadras er placeret i syv komfortzoner, der sikrer, at de forskellige zoner af din krop får forskellige grader af støtte. For at optimere dit velvære har bedrenætter.dk udviklet disse syv komfortzoner, så du får den bedste søvn overhovedet.

Derudover er fjedrene polstret med et slidstærkt latexlag, så fjedrene holder i længere tid. På den måde kan denne springmadras give dig komfort og velvære i mange år fremover. Derudover giver et ekstra lag af skum dig også yderligere komfort, støtte og stabilitet, så din søvn bliver roligere.

Holder på varmen året rundt

På grund af den særlige polstring holder Venus-springmadrassen på varmen hele året rundt. Som regel er springmadrasser køligere end andre madrasser, men med polstringen af skum og latex holder denne springmadras på varmen. Du er dermed sikret en god og behagelig søvn både sommer og vinter.


Auping Vivo madras – den ultimative luksusmadras

bedste springmadras til enkeltseng→ Set hos Droemmeland.dk til 13.995 kr.

Med denne madras kommer vi helt op i en anden klasse med hensyn til både kvalitet og pris.

For denne madras er uden sammenligning denne artikels absolut dyreste, men det er også en absolut enestående og luksuriøs madras.

5 komfortzoner, temperaturregulerende og fugtbortledende

Vivo-madrassen er indrettet med fem komfortzoner, der sikrer, at alle dine kropszoner får den perfekte komfort og støtte. For eksempel er skulderzonen ekstra støttende, så du ligger helt lige under søvnen, og hoftezonen er ekstra blød, så du slapper af og får den ultimative søvn.

En topmadras af særligt ventilerende materiale er indbygget i madrassen, og på den måde holdes der en god hygiejne i sengen, samtidig med at fugt bortledes fra madrassen. Derudover kan madrassens betræk nemt og hurtigt tages af og vaskes.

Vær opmærksom på, at Auping madrasser er fastere end andre madrasser

Du kan få Auping Vivo-springmadrasser i flere forskellige fastheder, og det kan være en god idé at prøve madrasserne af i de forskellige fasthedsgrader, før du bestemmer dig for en. Det er vigtigt, for madrasser fra Auping er som regel fastere end andre madrasser, og derfor kan du ikke helt regne med, at du skal have den samme fasthed, som du plejer at købe madrasser i.


Opsummering

I denne artikel har vi givet dig et overblik over en række anbefalelsesværdige springmadrasser. Vi har taget udgangspunkt i, hvilke springmadrasser kunderne foretrak, samt hvilke madrasser de forskellige forhandlere selv foretrak.

Det kan være rigtig svært at finde den rette springmadras, men med denne artikel håber vi, at processen og valgmulighederne er blevet væsentligt mere overskuelige for dig.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få madrasserne på afbetaling?

Alle forhandlere i denne artikel tilbyder en afbetalingsordning.

Hvilken madras er bedst til prisen?

Venus er en madras med syv komfortzoner, 25 års garanti og 100 dages prøvetid for en rigtig god pris.

Hvilken madras skal jeg vælge, hvis jeg har et stramt budget?

Nordkap-springmadrassen er den billigste madras, og på afbetaling kan alle være med.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply