Springmadras test 2020 – Find den bedste springmadras

0

Springmadrassen – eller fjedermadrassen, som den også kaldes – er et yderst populært valg blandt danskerne, når det kommer til sengeløsninger. Madrassen består af en masse fjedre, der sørger for, at den holder sin form, så du opnår den rette ergonomiske støtte og dermed den bedste søvnoplevelse. I denne springmadras test, har vi fundet nogle af de mest populære og anmelderroste på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste springmadras til dit behov.

Selvom springmadrassen kan virke som en simpel madras som så mange andre, gemmer den faktisk på en masse teknologi. Her drejer det sig om fjedre, madrassens hårdhed samt brug af komfortzoner. Der er således flere parametre at tage hensyn til, når du skal beslutte, hvilken springmadras der vil være den bedst egnede til dig.

Springmadrassen egner sig desuden særdeles godt til en sengeramme eller en elevationsseng, da den – modsat boxmadrassen – ikke har en fast ramme.

Springmadras 80×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
2.398,-9-23Fra 2 hverdage
3.395,-9-22Fra 5 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
2.999,-9-21Fra 10 hverdage
500,-9-19Fra 1 hverdag
2.490,-8-16Fra 10 hverdage
1.499,-9-16Fra 10 hverdage

Springmadrasserne indenfor denne størrelseskategori egner sig perfekt som enkeltmandsseng til dig, der sover alene. Madrasserne med en bredde på 80 cm kan dog også sagtens kombineres, så du lægger to madrasser ved siden af hinanden i eksempelvis en sengeramme og dermed ender ud med en dobbeltseng.

Benyttes denne løsning, har du tilmed mulighed for at vælge forskellige fjedre og hårdhed til de to madrasser, så hver madras passer optimalt til den person, der skal benytte den.

Athena-springmadrassen er en af de billigere springmadrasser, du kan finde indenfor denne kategori, så er en god pris vigtig for dig, når du skal ud og købe ny madras, vil denne madras være et fornuftigt valg. Madrassens pocket-fjedre sikrer dig god støtte og liggekomfort, og den kommer i en medium hårdhed.

Vil du omvendt gerne selv bestemme fastheden på din madras, er det muligvis springmadrassen fra Sengefabrikken, du bør vælge. Her har du både mulighed for at bestille madrassen med en medium og en fast hårdhed.

Muskel- eller ledsmerter?

Døjer du sommetider med muskel- eller ledsmerter, bør du tage et kig på springmadrassen PLUS S35 DREAMZONE. Madrassens Memory Foam former sig efter din krop og kan dermed afhjælpe eventuelle problemer eller smerter i kroppen. Madrassen kommer desuden med pocketfjedre og to forskellige hårdheder. Den er vendbar, så du selv kan afgøre, hvilken side der egner sig bedst til dig. Krone-springmadrassen fås også med denne vendbare fordel.

Den er desuden udstyret med fem komfortzoner, hvilket er din garanti for en helt optimal liggekomfort hele natten igennem. Indenfor samme priskategori finder du også Venus-modellen, der består af hele syv komfortzoner samt et allergivenligt betræk.

Madrassen er altså optimal for dig, der til tider døjer med allergi. Du får med denne madras desuden en polstring af 25 mm elastisk og ventilerende hybridskum, hvilket betyder yderligere komfort for dig.

Bevæger vi os lidt op ad prisstigen, finder vi BN Latex og Signatur-springmadrassen. Her betaler du en smule mere for din springmadras, men til gengæld er du også garanteret kvalitet og en søvnoplevelse ud over det sædvanlige.

BN Latex-modellen er med en højde på 22 cm en anelse højere end Signatur, og denne består desuden af hele 300 pocket-fjedre pr. m2 og 40 mm latex-polstring.

Signatur-modellen er dog også et særdeles godt bud, og de fem komfortzoner vil uden tvivl give dig optimal liggekomfort, når du sover. Begge madrasser kommer desuden med 25 års garanti på fjedrebrud.

Springmadras 90×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
2.399,-9-23Fra 2 hverdage
3.395,-9-22Fra 5 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
1.657,-NejFra 3 hverdage
2.999,-9-21Fra 10 hverdage
550,-9-19Fra 1 hverdag
2.490,-8-16Fra 10 hverdage
1.499,-9-16Fra 10 hverdage

Med en springmadras med en bredde på 90 cm får du en enkeltmandsseng, som du dog også har mulighed for at sammensætte med en springmadras af samme størrelse, hvis du ønsker en ideel dobbeltseng. Leder du efter komfort og kvalitet ud over det sædvanlige, bør du starte med at tage et kig på madrasserne fra Bedre Nætter.

Signatur- eller BN Latex-madrassen er optimale valg for dig, der ønsker alt det bedste, som springmadrassens teknologi kan tilbyde. Ved begge muligheder får du en madras med fem komfortzoner, latex-polstring og tilmed 25 års garanti på fjedrebrud. Signatur-madrassen har desuden den fordel, at betrækket er kølende, hvilket sikrer dig en optimal temperatur, når du sover.

BN Latex-modellen kommer med et allergivenligt betræk, så har du tendens til at døje med den slags, vil denne madras uden tvivl være en god sengeløsning for dig. De 25 års garanti får du også ved køb af Venus-madrassen. Denne springmadras har hele syv komfortzoner, og disse sikrer dig sammen med madrassens pocketfjedre en behagelig liggekomfort.

Vend efter behov

Ønsker du en madras, som du har mulighed for at vende efter behov, bør du tage et kig på Krone-modellen eller PLUS S35 DREAMZONE. Ved sidstnævnte får du en polstring med trykaflastende Memory Foam på den ene side og en polstring med purskum på den anden. Polstringen med Memory Foam er optimal for dig, der til tider har problemer med led- eller muskelsmerter.

Derudover gør inddelingen i madrassens syv komfortzoner, at du opnår den rette ergonomiske støtte, når du sover. Du slipper altså for at vågne op med ømme muskler og led.

SFU-springmadrassen er et fornuftigt bud på en god madras til prisen. Denne er udstyret med hele 500 individuelle multipocket-fjedre pr. m2, og med hensyn til fastheden kan du selv vælge mellem fast og medium. Du har altså her mulighed for at anskaffe dig en fast og komfortabel madras i vores springmadras test, der matcher dine individuelle behov bedst.

Betrækket består af slidstærkt møbelstof, hvilket gør madrassen modstandsdygtig over for slitage. Indenfor samme priskategori finder vi Ophelia-madrassen. Her får du en madras, der består af multipocketfjedre med COOL-TEX-polstring, der giver en kølende og ventilerende effekt.

Derudover får du en madras med medium hårdhed samt fem komfortzoner, så du kan være næsten sikker på en god nattesøvn ved køb af denne springmadras.

Springmadras 120×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
2.998,-9-23Fra 2 hverdage
3.795,-9-22Fra 5 hverdage
3.499,-9-21Fra 1 hverdag
4.899,-9-21Fra 10 hverdage
3.999,-9-19Fra 1 hverdag
2.890,-8-16Fra 10 hverdage
2.099,-9-16Fra 10 hverdage

Indenfor denne størrelseskategori finder du springmadrasser, der er velegnede til dig, som sover alene, og som ønsker godt med plads om natten. Er du ude efter en god madras til en fornuftig pris, vil du sandsynligvis blive godt tilfreds med et køb af Athena-springmadrassen.

Selvom prisen er god, får du fortsat masser af komfort med 250 pocket-fjedre pr. m2 og hele fem komfortzoner. Tilmed får du ved køb af denne madras 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Springmadrassen fås i sort og vil således let kunne integreres i ethvert soveværelse.

Et andet bud på den bedste springmadras til en særdeles fornuftig pris er Krone-modellen. Denne er danskproduceret, og så kommer den med en smart vendbar funktion, som betyder, at du har mulighed for at vælge den side af madrassen, der giver dig den allerbedste støtte og liggekomfort.

Samme funktion får du med GOLD S30 DREAMZONE, og her får du tilmed trykaflastende Memory-skum på den ene side og koldskum på den anden samt et betræk behandlet med aloe vera, der gør springmadrassen ekstra blød at ligge på.

Fasthed

Vil du gerne selv bestemme fastheden af din springmadras, bør du tage et kig på Nordkap-modellen. Her har du mulighed for at vælge mellem en medium og en fast hårdhed. Du får en komfortabel og fleksibel madras, der er yderst velegnet til elevationssenge grundet dens evne til at bøje. Denne madras er desuden også vendbar.

Hvis du på trods af diverse anbefalinger fortsat er i tvivl om, hvilken type springmadras der vil egne sig bedst til dig, kan det være en fordel for dig at vælge en madras, hvor du får en prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden.

Denne service får du ved køb af springmadrassen Venus, Signatur eller BN Latex. Finder du således ud af, at den valgte fasthed på madrassen faktisk ikke giver dig den mest optimale liggekomfort, har du altså mulighed for at ombytte til en anden fasthed mod et mindre fragtgebyr.

Med disse tre modeller i denne springmadras test er du desuden garanteret kvalitet ud over det sædvanlige samt hurtig og gratis levering. Så har du på næsten ingen tid mulighed for at finde den bedste springmadras til dig og dermed stå frisk og veludhvilet op hver eneste morgen.

Springmadras 140×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
2.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.445,-9-22Fra 5 hverdage
3.999,-9-21Fra 1 hverdag
5.799,-9-21Fra 10 hverdage
950,-9-19Fra 1 hverdag
6.495,-8-16Fra 10 hverdage
1.999,-9-16Fra 10 hverdage

Med en springmadras med målene 140×200 cm får du en seng, der giver dig mulighed for rigtigt at slænge dig. Denne størrelse egner sig bedst til en voksen eller en voksen og et barn. Et godt bud på en kvalitetsmadras indenfor denne størrelseskategori i vores springmadras test, hvor du får meget seng for pengene, er Athena-modellen. Denne springmadras giver dig med sine fem komfort-zoner og 250 pocket-fjedre pr. m2 en rigtig god liggekomfort.

Har du omvendt planer om at investere i den bedste springmadras, du kan have i mange år, og som altid vil garantere dig en kvalitet, du ikke finder mange andre steder, bør du tage et kig på madrasserne Venus, Signatur eller BN Latex. Med disse springmadrasser følger mange fordele; heriblandt 100 dages prøveperiode, hvor du har mulighed for ombytning til en anden fasthed, hvis det viser sig, at du ikke ligger optimalt i din nyindkøbte seng. Ønsker du en relativt høj seng, er det BN Latex, du skal gå efter.

Er antallet af komfortzoner omvendt et punkt, du vægter højt, bør du snarere vælge Venus-modellen, hvis madras er udstyret med hele syv komfortzoner, der altså giver dig en helt optimal ergonomisk støtte og liggekomfort. Signatur-springmadrassen er heller ikke på nogen måde et dårligt bud, og du kan med madrassens 25 mm latex-polstring være sikker på at lande blødt og komfortabelt, når du lægger dig til rette i din seng.

Høj kvalitet

Midt imellem den billigere Athena-model og de dyrere Venus-, BN Latex- og Signatur-modeller, finder vi en række af de bedste springmadrasser, hvor du på samme tid er garanteret høj kvalitet og en fornuftig pris. Vil du gerne have mulighed for at vende din springmadras alt efter behov, er der Krone-modellen.

Her får du desuden dansk kvalitet og hele fem komfortzoner. Indenfor denne priskategori finder du også SFU-madrassen, der tilbyder, at du selv kan bestemme, om du ønsker madrassen i en fast eller medium hårdhed.

Er du blevet anbefalet en ekstra fast hårdhed, vil GOLD S85 DREAMZONE sandsynligvis være den ideelle madras for dig. Springmadrassens inddeling i fem komfortzoner gør, at hver enkelt kropsdel støttes bedst muligt og individuelt. De selvstændige fjedre gør desuden, at du ikke vil mærke, hvis personen ved siden af dig bevæger sig i løbet af natten. Døjer du sommetider med allergi, vil denne madras også være en god løsning for dig. Den newzealandske uld afviser nemlig støv og smuds, så støvmider ikke kan trives i madrassen.

Springmadras 160×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
3.998,-9-23Fra 2 hverdage
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
9.995,-9-21Fra 10 hverdage
6.399,-9-19Fra 1 hverdag

Hvis I er to om at dele seng, vil madrasserne indenfor denne kategori i vores springmadras test være det oplagte bud for jer. Vil du gerne have mulighed for at vende din springmadras alt efter behov, bør du tage et nærmere kig på PLUS S25 DREAMZONE, hvor du får to hårdheder samt 254 pocket-fjedre pr. m2. Sammen med de syv komfortzoner er du altså garanteret optimal liggekomfort og ergonomisk støtte. Tilmed får du 15 års madrasgaranti ved køb af denne springmadras.

Muligheden for at vende madrassen får du også med Sengefabrikkens springmadras, der er yderst velegnet til kontinentalsenge, elevationssenge og sengerammer. Vendbarheden gør desuden, at madrassen bedre holder sin form og dermed har en længere levetid. Springmadrassen er produceret i Danmark, så du får altså dansk kvalitet hele vejen igennem, og derudover tilbydes 30 dages prøveperiode, hvor du har mulighed for at ombytte fastheden, hvis denne ikke viser sig at være optimal for dig.

Er du villig til at investere lidt flere penge i din nye springmadras, vil du næsten med garanti blive fuldt ud tilfreds med en af modellerne fra Bedre Nætter. Med en højde på 22 cm og en polstring med 40 mm latex, vil du uden tvivl kunne lægge dig godt til rette på BN Latex-madrassen. Madrassens betræk er tilmed allergivenligt, så døjer du sommetider med den slags, vil springmadrassen her ligeledes være optimal for dig.

Komfortzoner

I samme prisklasse finder vi Signatur-modellen, der med sine fem komfortzoner sikrer, at hver kropsdel får den optimale støtte, imens du sover. Skuldre og lænd støttes altså forskelligt, hvilket giver dig den bedst liggekomfort. Derudover får du med denne madras et kølende betræk, der gør, at du opnår en behagelig temperatur om natten.

Er antallet af komfortzoner afgørende for dig, kan det meget vel være, at Venus-springmadrassen vil være det perfekte valg for dig. Her får du nemlig hele syv komfortzoner, og du er altså sikret den mest optimale støtte af din krop. Ved alle tre modeller får du 100 dages prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden, hvis du i første omgang er kommet hjem med en seng, hvor fastheden ikke er helt optimal for dig.

Ved at få madrassen med hjem og prøve den over en periode får du et mere retvisende billede af, hvilken madras der egentlig giver dig den bedste liggekomfort og derved nattesøvn.

Springmadras 180×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid 
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
1.949,-NejFra 3 hverdage
9.995,-9-21Fra 10 hverdage
19.999,-9-19Fra 1 hverdag

Springmadrasserne indenfor denne størrelseskategori egner sig perfekt til parret, der er på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset. Madrasserne er velegnede til kontinentalsenge, sengerammer eller elevationssenge grundet madrassernes evne til at bøje. Når du skal vælge springmadras, er det i høj grad fastheden af madrassen, du skal have for øje, som vi har beskrevet i denne springmadras test. Er du blevet anbefalet en ekstra fast madras, bør du tage et kig på GOLD S85 DREAMZONE.

Madrassens to lag pocket-fjedre sikrer dig tilmed en dybde, som du ikke finder ved mange andre springmadrasser. Denne model er desuden inddelt i fem komfortzoner, så du opnår den bedste støtte af hver kropsdel.

Indenfor samme priskategori finder du BN Latex- og Signatur-madrassen, der begge giver dig kvalitet, du ikke finder mange andre steder.

Ved disse modeller får du fem komfortzoner samt en madras af pocket-fjedre, og du er altså garanteret en behagelig nattesøvn ovenpå en af disse springmadrasser. Ønsker du en relativt høj madras, er det BN Latex, du skal gå efter.

Er du omvendt specifikt på udkig efter en madras med et betræk, der har en kølende effekt, der sikrer dig den mest optimale temperatur om natten, bør du investere i Signatur-madrassen. Ved begge springmadrasser får du desuden gratis levering i løbet af 8-15 hverdage samt 100 dages prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden.

Fornuftig pris

Til en noget lavere pris finder du Euphoria-madrassen og Venus-springmadrassen. Er du således på udkig efter en springmadras til en fornuftig pris, hvor du får rigtig meget seng for pengene, er det en af disse modeller, du bør gå efter.

Ved Euphoria- og Venus-modellen får du henholdsvis 250 og 220 pocket-fjedre pr. m2, og du er altså sikret optimal støtte til din krop. Euphoria-madrassen kommer med en fast hårdhed, der gør, at du ikke synker mere ned i madrassen, end hvad der er mest hensigtsmæssigt for din kropspositur.

Derudover er denne springmadras vendbar, hvilket sikrer en længere levetid af madrassen. Med Venus-springmadrassen får du hele syv komfortzoner, og hver enkelt kropsdel er altså sikret en individuel støtte, hvilket giver dig den bedste ergonomiske liggeposition.

Desuden har du ved køb af denne madras mulighed for at ombytte til en anden fasthed indenfor 100 dage, hvis du finder madrassens fasthed uhensigtsmæssig for din nattesøvn.

Det bedste valg af springmadras

Når du skal træffe beslutningen om, hvilken springmadras du skal investere i, er der en række parametre, du bør være særligt opmærksom på, som vi har beskrevet i denne springmadras test. Allervigtigst er valget af fasthed, og denne afhænger som udgangspunkt af din vægt. Også valget af fjedre har stor betydning for din liggekomfort, og dette valg påvirkes ligeledes af, hvor meget du vejer.

Vejer du under 75 kg, vil det som regel være en springmadras med en medium fasthed samt pocket-fjedre, som du vil finde mest optimal.

Madrassen med fast fasthed og pocket-fjedre egner sig omvendt bedre til dig med en vægt på mellem 75 kg og 95 kg. Vejer du over 95 kg, bør du som udgangspunkt gå efter en springmadras med en fast fasthed og multipocket-fjedre.

Dette er naturligvis vejledende, og for at få den helt optimale madras for dig bør du altid mærke efter på din egen krop, hvilken madras der giver dig den bedste liggekomfort og dermed nattesøvn.

Det anbefales desuden altid at benytte en topmadras ovenpå din springmadras. På den måde vil du også forlænge levetiden på springmadrassen.

Vendbar springmadras

Derudover bør du regelmæssigt vende din springmadras, så du undgår kun at slide på den ene af de to sider. Generelt egner springmadrassen sig særligt godt til kontinentalsenge, sengerammer og elevationssenge. Sidstnævnte skyldes, at springmadrassen ikke har nogen indvendig træramme og altså derfor uden problemer kan bruges i en elevationsseng, hvor du kan justere sengen efter dine behov.

Vælger du i stedet løsningen med en træramme, har du her mulighed for at vælge en ramme akkurat efter din smag og indretningsstil, og du begrænses således ikke af madrassens udseende. Med springmadrassen får du således en alsidig seng med masser af liggekomfort og en lang levetid.


Springmadras test 2017

Såfremt du er på udkig efter en god springmadras, som kan sikre dig en god komfort, kan du i denne springmadras test få dannet dig fuld overblik over en række forskellige varianter af springmadrasser, som bliver forhandlet på nettet.

Vi har set nærmere på en række forskellige modeller, således du har mulighed for at blive klogere på hvilken variant, der er den bedste til lige netop dit behov. Her kan du finde nogle af de bedste tilbud på en ny springmadras, der passer til lige netop dig:

→ BN 300 HR – 1.999,-

UDGÅET – Se andre springmadrasser her

springmadras testDenne springmadras i vores springmadras test er et godt valg, hvis du er prisbevidst og gerne vil have dig en god og komfortabel springmadras af høj kvalitet indenfor et prisleje, der er særdeles fornuftigt. Ved at lade dit valg falde på springmadrassen, BN 300 HR, vil du kunne få dig en madras med en god komfort.

Madrassen har nemlig 5 komfortzoner. Her får man et rigtig godt produkt af høj kvalitet – som foruden at have en god komfort samtidig også er antibakteriel og allergivenlig. Alt i alt et helt rigtige valg hvis du ønsker at få fat på en god kvalitetsmadras – til en endog rigtig fornuftig pris!

Kvaliteten af en madras som denne er meget sjældent set i det prisleje, som madrassen bliver forhandlet i, så der er bestemt ingen tvivl om, at man her får endog rigtig meget for sine penge!

→ BN 500 Pulse – 4.999,-

UDGÅET – Se andre springmadrasser her

springmadras test 2

BN 500 Pulse er en springmadras, som er produceret af den blødeste og mest holdbare latex. Her får du en virkelig lækker madras, som har intet mindre end 500 individuelle fjedre. Madrassen har desuden et AEGIS kølende, vaskbart betræk, hvilket gør også er med til at kunne give dig en rigtig god komfort i forbindelse med din søvn.

Hvis du vil have en springmadras, som er antibakteriel, og hvor der virkelig er kælet for detaljerne for at kunne give dig den bedste komfort i forbindelse med din nattesøvn – så er denne et godt valg!

Springmadras test – vælg den rette model til dit behov

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en springmadras, så er en af de ting, som du i høj grad bør overveje, hvilken type af madras, der passer bedst til dig konkrete behov, du har.

Der findes et hav af forskellige madrastyper, og derfor er det bestemt en ganske god idé, du eksempelvis får gjort det klart med dig selv, om du er typen, der foretrækker en blød eller hård madras. Der findes nemlig et hav af varianter, og der kan være stor forskel på, hvordan madrasserne opbygget, som du måske har fundet ud af i denne springmadras test – og dermed også hvordan komforten er for dig, når du skal sove.

Der er stor forskel på madrasser

En madras er bestemt ikke bare madras. Der kan være meget store kvalitetsmæssige forskelle, og det er derfor i høj grad en ting, det er rigtig vigtig for dig som forbruger at tage med i dine overvejelser i forbindelse med, at du står og skal have valgt dig en ny springmadras.

Der findes en række forskellige ting, der adskiller disse fra hinanden, og nogle af de ting, der i høj grad kan spille en afgørende rolle for kvaliteten, er naturligvis hvilke materialer, som madrassen er produceret af. Herudover er der også andre væsentlige faktorer, som vi også har beskrevet ovenfor i denne springmadras test – herunder blandt andet hvilke fjedre, der er i den pågældende madras. Endvidere kan også være en god idé at kigge på, hvor henne produktet er produceret, da dette selvsagt også kan spille en væsentlig rolle i forhold til, hvor god kvaliteten måtte være.

Enkeltseng eller dobbeltseng?

Der findes naturligvis flere forskellige typer af springmadrasser, og du skal ikke være et sekund i tvivl om, der bestemt kan være ganske væsentlige forskelle på modellerne. Springmadrasser vil både kunne erhverves som enkeltmadrasser samt som dobbeltseng – og uanset om du står og har behov for den ene eller den anden løsning, kan du være stensikker på, at der er god mulighed for, at du vil kunne få netop den løsning, der måtte passe dig bedst.

En af de forhandlere, der blandt andet både har madrasser til enkeltsenge samt dobbeltsenge er Bedre Nætter, som er forhandler af en lang række forskellige produkter, hvor kvalitet altid er et væsentligt nøgleord, som er i centrum blandt de mange forskellige typer af produkter, som du har mulighed for at finde på webshoppens hjemmeside.

Kvalitet

Udover at du ved at handle hos Bedre Nætter får mulighed for at sikre dig, at du får fat på et produkt, der er lavet af solide og gedigne kvalitetsmaterialer, vil du herudover også have mulighed for at få kyndig rådgivning fra virksomhedens professionelle og servicemindede personale, der altid står klar til at hjælpe dig i forbindelse med dit køb af ny springmadras.

springmadras-test

Springmadras test – Kvalitet og holdbarhed er vigtigt

Ved købet af en ny springmadras er det helt sikkert klogt, at du får valgt dig en af de springmadrasser, der er lavet af nogle gode og solide materialer.

Ved at sørge for at købe en madras af gode materialer, er det helt klart muligt at finde sig et produkt, man kan have stor glæde af i lang tid frem.

Vælger du den rette model, så kan du helt sikkert roligt regne med, at du vil kunne få meget stor glæde af på produktet i lang tid frem. Sørg derfor altid for at være langsigtet i forbindelse med dit valg, så du vil kunne sikre dig, at du kan have glæde af produktet i meget lang tid frem.

Stor prisforskel på springmadrasser

Når du skal ud for at have fundet dig en ny springmadras, er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du vil kunne finde rigtig mange forskellige varianter. Det er langt fra alle modellerne der er at finde, der er ens, og det er bestemt også ofte vidt forskellige priser, som kan findes rundt omkring.

Priserne varierer tit og ofte på baggrund af blandt andet valg af materialer, men man skal dog heller ikke tvivle et sekund på, at der er andre ting, som bestemt også godt kan spille en ganske stor rolle ift. det prismæssige. Især er dit valg af forhandler nemlig også noget af det, der kan være med til at betyde en hel del i forhold til den pris, som du skal betale for at få fat på en ny springmadras.

Springmadras test – Køb din madras online og få leveret direkte til døren

Når man skal købe en madras, så er det værd at gøre sig nogle tanker om, hvorvidt man ønsker at gøre sit køb i en fysisk butik, eller man i stedet for foretrækker at købe sin nye seng via nettet. Vælger man at foretage købet af ny seng på nettet, så er det meget vigtigt at huske på, at dette kan gøres med levering direkte til døren, hvor man i rigtig mange tilfælde i fysiske forretninger selv skal sørge for at få transporteret sin seng fra A til B.

Dette er derfor uden tvivl noget, som du bør tage med i dine overvejelser, når du står overfor at skulle have foretaget dig et køb af en ny seng, således du sikrer, at købet bliver så let og ubesværet som mulig.

Vi håber meget på, at du i denne springmadras test blev klogere på hvilken af de mange forskellige modeller på markedet, som vil være den bedste for lige netop dig at gøre brug af.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.