Springmadras test – Her er nogle af de bedste springmadrasser til forskellige behov

0

Dit valg af seng er en vigtig komponent for din hverdagstrivsel. Din nattesøvn – og helst en god én af slagsen – er nemlig en helt essentiel faktor for dit generelle helbred og din trivsel. Det gælder både mentalt og fysisk. Men alle kroppe er naturligvis ikke ens, og derfor bør man også sætte sig godt ind i de forskellige madrastyper og komfortvariationer, når man skal vælge sin nye seng.

Hvis du synes, at sengemarkedet og udvalget af forskellige madrastyper kan være en smule uoverskuelige at springe ud i på egen hånd, kan du læse med i denne springmadras test. Vi har nemlig samlet et overblik over springmadrasser fra forskellige forhandlere og præsenterer her et godt og varieret udbud af springmadrasser i forskellige prislejer. Du kan også læse mere om andre typer madrasser i vores store guide til madrasser.

Springmadrassen er en af de mest populære madrastyper, fordi den garanterer stor komfort og generelt har en lang levetid. Derfor er det også et rigtig godt sted at begynde, når du skal vælge en ny madras til din bedre nattesøvn. Læs med i denne springmadras test for at få en oversigt over nogle de bedste springmadrasser på markedet lige nu, til alle forskellige behov, som man måtte have. Desuden får du en grundig gennemgang af springmadrassernes forskellige kvaliteter i vores springmadras test.

Find den bedste springmadras: En grundig guide

Vi har været omkring en række solide, populære og ikke mindst anerkendte forhandlere og har fundet de bedste springmadrasser frem fra deres sortiment. Det gælder bl.a. Nordic Dream, Bedre Nætter, Sengetid, Sengefabrikken og mange flere.

Med denne springmadras test får du forslag til de bedste springmadrasser fra udbyderne og en grundig gennemgang af de forskellige springmadrassers komfort, design og praktik.


Emma Diamond – God komfort til en overkommelige pris

 • Sørger for kølig kropstemperatur
 • Ergonomisk justering af rygsøjlen
 • Støtte til flere sovende

Nordic Dream: En billig springmadras med stor komfort og ergonomiske pocketfjedre

Derfor skal du vælge Nordic Dream-sprignmadrassen:

 • aflaster kroppens trykpunkter på en naturlig måde
 • indeholder ergonomiske, danske pocketfjedre
 • syv komfortzoner til aflastning af hele kroppen
 • Airflow-teknologi for et sundt, køligt sovemiljø
 • antibakteriel og allergivenlig madras.

Den første model, som vi vil fremhæve i denne springmadras test, er en springmadras med syv komfortzoner til vægt mellem 65-95 kg fra Nordic Dream. Modellen har fået en flot rating på 4,8 ud af 5 fra 116 anmeldelser på Trustpilot.

Bedre dybde med høje pocketfjedre

Nordic Dream tager sine madrasfjedre meget alvorligt. Firmaet har nemlig selv udviklet sine 140 mm Ergonomic+-pocketfjedre, der yder endnu mere komfort og stabilitet end de almindelige pocketfjedre. Ergonomic+-pocketfjedre er 20 mm højere end den traditionelle model og er placeret inden i en praktisk stofpose. Begge dele giver en større fleksibilitet og organisk tilpasning efter vægtfordeling, når man skifter position i sengen i løbet af natten.

Jo bedre aflastning din madras giver, jo bedre og dybere søvn kan du opnå. Derfor er affjedringen i madrassen også alfa og omega for din søvnkvalitet. Med de specialudviklede Ergonomic+-pocketfjedre er der altså garanti for støtte og komfort i din madras, hvilket er den perfekte understøttelse til sund søvn.

Airflow

En god springmadras skal ikke udelukkende være komfortabel at ligge i. Det er også vigtigt, at den holder sit komfortniveau over lang tid, og at den bibeholder sin friskhed. Springmadrassen fra Nordic Dreams indeholder det såkaldte Airflow-skum, der giver elasticitet mellem fjedrene i madrassen.

Airflow-skum virker antibakterielt og holder fugten ude af madrassen. Der er altså en langvarig holdbarhed og friskhed ved denne madras, som er værd at skrive sig bag øret, når du er på udkig efter et godt køb i vores springmadras test.

Modellens specifikationer

Springmadrassen fra Nordic Dream kan anskaffes i forskellige farver, så den passer til netop din indretning. Du kan vælge mellem fire flotte farver, nemlig lysegrå, dyb blå, antracit og sand.

Derudover lyder specifikationerne på:

 • indbygget antiskrid-funktion
 • betræk af møbelstof i høj kvalitet
 • OEKO-TEX certificering standard 100
 • 10 års sætningsgaranti
 • leveringstid mellem 20-30 hverdage.

Nordic Dream tilbyder 100 dages tryghedsgaranti, der gør, at du i ro og mag kan afprøve madrassen over en periode og på den måde sikre dig, at du har gjort det helt rette køb og oplever det ønskede komfortniveau. 

Med denne Nordic Dream-springmadras fra vores springmadras test får du altså en fremragende springmadras med stort fokus på komfort og støtte til hele kroppen. Det gælder for alle, unge såvel som gamle, der gerne vil passe godt på kroppen og aflaste den i løbet af en god nats søvn.


Venus: Bedre søvn med en Bedre Nætter-springmadras

Derfor skal du vælge Venus:

 • syv forskellige komfortzoner
 • pocketfjedre udviklet af Bedre Nætter
 • allergivenligt betræk
 • designet og udviklet i Danmark.

Bedre Nætter har en mission om at hjælpe alle til en bedre nattesøvn. Den anden model, vi vil præsentere i denne springmadras test, lever også fuldt ud op til dette udsagn. Det er nemlig deres Venus-springmadras.

Venus-springmadrassen har fået 4,5 stjerner ud af 5 baseret på mange brugeranmeldelser. Både produktkvalitet, komfortniveau og service er ratet helt i top.

Moderne komfort

Bedre Nætter har selv udviklet sit take på de bedste pocketfjedre til springmadrasser. Venus-springmadrassen er inddelt i syv zoner, der er designet til at støtte op om nakke, ryg, lænd og hofter, som netop er de punkter, hvor god støtte og komfort om natten er allervigtigst.

Pocketfjedrene er placeret i separate stofposer, hvilket giver endnu mere elasticitet og fleksibilitet til fjedrenes funktion. Madrassen er polstret med en latexpolstring, der er langtidsholdbar, og som forbedrer og styrker støtten til den enkelte fjeder. Derudover sikrer skumlaget også det høje komfortniveau. Du vil ligge både blødt og med god støtte hele natten på denne madras fra Bedre Nætter.

Modellens specifikationer

Vælger du at se nærmere på en Venus-springmadras, kommer den med følgende specifikationer:

 • anbefales til personer på 75-95 kg
 • pocketfjedre
 • syv bedre™-zoner
 • fire farver: beige, sort, antracit og lysegrå
 • 25 års garanti på fjedrebrud
 • leveringstid på 12-20 hverdage.

Bedre Nætter tilbyder sine kunder at afprøve madrassen i op til 100 dage, så du på egen krop og i egne soveomgivelser kan teste, om den lever op til forventningerne og komfortkravet. Som en ekstra service kan du få ombyttet fastheden af madrassen gratis inden for de 100 dage, hvis den ikke er som ønsket.

Bedre Nætters Venus-springmadras er et solidt bud på en springmadras med stor komfort og fokus på at optimere sovemiljøet for alle. Det gælder både for folk med rygproblemer eller andre skavanker og for dig, der gerne vil sikre dig en nattesøvn af så høj kvalitet som muligt.


BN Latex: Bedre Nætters bedste springmadras

Derfor skal du vælge BN Latex:

 • pocketfjedre udviklet af Bedre Nætter
 • 100 nætters prøve – og gratis ombytning af fasthed
 • fleksibel og trykaflastende støtte til hele kroppen
 • allergivenlig og antibakterielt materiale.

Den tredje model, som vi gennemgår i vores springmadras test, er modellen BN Latex fra Bedre Nætter. Den befinder sig lige et trin over Venus-springmadrassen, når det kommer til pocketfjedrenes trykaflastning.

BN Latex-springmadrassen har fået 121 anmeldelser og ligger på baggrund heraf på solide 5 ud af 5 stjerner. Både produktet og servicen får mange roser med på vejen.

En helt særlig affjedring

BN Latex-modellen fra Bedre Nætter har styr på fjedrene. I denne model er der nemlig intet mindre end 300 fjedre pr. m2. Det adskiller sig fra andre springmadrasser i denne springmadras test. Almindeligvis er der i en springmadras 220 fjedre pr. m2. Der er altså endnu mere støtte at hente end normalt med denne madras.

Du er sikret en helt korrekt og optimal ergonomisk støtte, hvis du sover på BN Latex. Fjedrene er nemlig omgivet af 4 cm tykt og smidigt latex, der giver det sidste touch til komforten og derudover sørger for madrassens åndbarhed og friskhed. Du kan altså være sikker på, at der tages hånd om din ryg og andre udsatte punkter på kroppen hele natten igennem.

Sundt sovemiljø

Det er ikke blot nakken og ryggen, der nyder godt af en optimal springmadras. Når madrassen, som denne model, også er lavet af langtidsholdbar latexpolstring og allergivenligt betræk, er der ikke risiko for, at der kan fremkaldes reaktioner hos allergikere. Det kan i modsat fald være tilfældet, hvis man ikke køber en allergivenlig madras.

Det skaber et sundere sovemiljø for alle, når materialerne er i top, og der er derfor også god grund til at kigge efter den allergivenlige løsning, når der skal købes en ny springmadras.

Modellens specifikationer

BN Latex kommer med Bedre Nætters signaturkomfort, og du har som altid fra denne virksomhed 100 dage til at afprøve madrassen i dit eget hjem.

Specifikationerne lyder:

 • anbefales til personer på 75-95 kg
 • pocketfjedre udviklet af Bedre Nætter
 • udviklet og produceret i Danmark
 • leveringstid på 2-8 hverdage.

Med BN Latex får du en kvalitetsspringmadras med en helt særlig affjedring, der kan sikre dig den mest komfortable og dybe nattesøvn, fordi kroppen understøttes fuldt ud.


Norhland Prestige: En prestige-springmadras gør dig klar til sengetid

Derfor skal du vælge Norhland Prestige:

 • komfort af bedste kvalitet
 • op til 11 komfortzoner i madrassen
 • OEKO-TEX 100-certificeret madras
 • gratis levering inden for 20-36 hverdage.

Hos Sengetid er der fokus på det gode danske håndværk og design. Det ser man også tydeligt med Sengetids Norhland Prestige Medium-springmadras, som er den næste model i vores springmadras test.

Sengetid høster generelt 5 ud af 5 stjerner og gode anmeldelser med denne model, hvilket fremgår på Sengetids hjemmeside.

Den eksklusive Norhland-kvalitet

Sengetid forhandler det eksklusive Norhland-brand, der producerer håndlavede senge af højeste kvalitet. Norhland kombinerer æstetisk design med praktik og funktionalitet, og det gør de med den nordiske håndværkstradition for øje. Der er altså ikke en finger at sætte på hverken design eller kvalitet med en madras fra denne virksomhed.

Alt i Norhland-sortimentet hos Sengetid er produceret i Danmark. Der er derfor også en rød tråd i kvaliteten, lige fra sengen produceres, til den leveres hos kunden.

Godt med ventilation

Når man skal skabe et sundt sovemiljø, er det ikke kun dyner og puder, der skal luftes en gang imellem for at skabe større friskhed. Du skal naturligvis ikke lufte din madras, men i denne model har Cooltex-skummet indeni faktisk en ventilerende effekt.

Cooltex-skum er en ventilerende, fugtabsorberende og kølende form for skumfyld. Det vil sige, at denne type madras er særligt god for dem, der har tendens til at blive meget varme om natten. Madrassen kan regulere denne temperaturstigning i en grad, der gør, at du vil mærke en markant forskel i sit sovemiljø.

Modellens specifikationer

Hvis du beslutter dig for at prøve Prestige-springmadrassen fra Sengetid, får du 101 nats ombytningsgaranti, så du har god tid til at sove i sengen og mærke efter, om den lever op til netop din krops behov for komfort og støtte i løbet af natten.

LÆS OGSÅ:  Springmadras 140x200 test - Find din næste trekvart-springmadras her

Madrassens specifikationer er yderligere:

 • dansk kvalitet
 • farve: lysegrå
 • 11 zoners multi-pocketfjedre (op til 504 pr. m2)
 • ventilerende Cooltex-skum
 • eksklusivt Norhland-møbelstof
 • antiskrid-funktion.

Norhland Prestige-springmadrassen fra Sengetid er altså det luksuriøse valg til dig, der gerne vil have den bedst mulige nattekomfort, og som søger en madras med ultrafleksibel støtte, stor ventilation og fremragende fjedring.


Cha Cha: Sengesegmentets pocketmadras danser sig ind på listen

Derfor skal du vælge Cha Cha:

 • pocketfjedre inddelt i 7 forskellige komfortzoner
 • forskellige hårdheder, der giver høj punktfleksibilitet
 • separat reaktion fra fjederpartierne, så du ikke vågner, hvis din partner vender sig.

Fra Sengesegmentet gennemgår vi i denne springmadras test Cha Cha pocketmadras. Sengesegmentet har stort fokus på det innovative og ergonomisk korrekte design, og det ser man også med deres Cha Cha-model, der giver en meget personaliseret komfort til både den enkelte og til parret.

Øget holdbarhed

Cha Cha-madrassen har en særligt funktionel struktur, der gør, at dens fasthed og holdbarhed er forlænget i forhold til andre skummadrasser. Det er zoneinddelingen og pocketfjedrene, der giver denne øgede fasthed og sørger for, at du får en fremragende rygstøtte – også når sengen har været i brug i en længere periode.

Høj elasticitet med velvet touch-skum

Elasticitet er vigtigt, når det kommer til gode madrasser. Det er nemlig fleksibiliteten og elasticiteten i madrassen affjedring, der afgør, hvor godt den støtter kroppens forskellige trykpunkter, og hvor god nattesøvn du på sigt får ud af at sove på den.

Cha Cha-modellen har en indbygget velvet touch-skum, der giver optimal fasthed og høj elasticitet. Velvet touch-skum giver et ekstra støttende lag, der yder en tand mere komfort og mærkbar støtte for den, der ligger på madrassen.

Modellens specifikationer

Vil du gerne afprøve, hvordan du selv oplever at sove på Sengesegmentets Cha Cha-model fra denne springmadras test, får du 30 dages ombytningsret ved køb. Så er du sikret, at du kan sove på madrassen i en periode og teste på egen krop, om komforten passer til dine behov.

Specifikationerne for modellen er yderligere:

 • bliver leveret i rullet format
 • 7-zoners pocketfjedre
 • profileret velvet touch-skum i 3 cm på begge sider af madrassen
 • venbar
 • leveringstid på 5 dage.

Med Cha Cha-madrassen fra denne springmadras test får du – eller I – en rigtig fornuftig madras, der giver stor støtte og komfort til nattesøvnen. Med fokus på den optimale trykaflastning for ryggen er der god mulighed for at forbedre kvaliteten af søvnen og for at aflaste kroppens udsatte punkter gennem hele natten.


Nordkap: Et godt springmadras-tilbud fra Sengefabrikken

Derfor skal du vælge Nordkap:

 • fleksibel og individuel trykfordeling
 • slidstærkt materiale
 • pocketfjedre inddelt i fem komfortzoner
 • 10 års garanti mod brud på fjedrene.

Sengefabrikken har et stort sortiment af madrasser, og der er også nogle ganske gode springmadrasser at kigge nærmere på. Modellen, som vi gennemgår i denne springmadras test, er Nordkap Springmadras. Nordkap Springmadras har en rating på 5 stjerner og får fine ord med på vejen.

Forskellige fastheder

Hvis du vælger Nordkap Springmadras, kan du vælge imellem tre forskellige fastheder: medium, fast og xtra-fast. Medium er til dem, der vejer under 70 kg. Fast er til dem, der har en vægt på over 70 kg. Xtra-fast er anbefalet, hvis du vejer over 100 kg. Vægten kommer i spil, fordi den spiller en rolle i forhold til trykfordelingen på områder såsom hofte, lænd og ryg. En fastere madras tilrådes for at udligne trykket.

Madrassen er særdeles holdbar, og som en ekstra kvalitet er den også vendbar. Det vil sige, at du kan vende madrassen efter ønske, hvis du gerne vil forlænge fjedrenes komfort og støtte. På den måde kan madrassens levetid forlænges betydeligt, og det er en klar fordel for alle.

Faste fjedre kan afhjælpe rygproblemer

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er særligt vigtigt med den rigtige type madras, hvis man oplever problemer med ryggen eller har andre skavanker. Nordkap Springmadras har sat ind på at inddele madrassen i forskellige komfortzoner, hvis fjedre er afstemt i fastheden, så de på bedst mulig vis aflaster kroppens udsatte punkter.

Når madrassen har fastere fjedre på de rigtige punkter, sørges der også for, at rygsøjlen bliver understøttet og holdt lige – det vil sige vandret – når du sover. Hele natten igennem. På den måde udsættes ryggen ikke for yderligere belastning, end den allerede er blevet i dagtimernes færden.

Modellens specifikationer

Nordkap Springmadras fra Sengefabrikken kommer med en leveringstid på 15-25 hverdage, og du får op til 50 dage til at afprøve, hvorvidt den fasthed, som du har valgt, nu også er den rigtige for din kropstype.

Springmadrassen fra Sengefabrikken har følgende specifikationer:

 • fire forskellige farver: sort, lysegrå, antracit og sand
 • fem komfortzoner
 • 220 pocketfjedre pr. m2
 • polstret med 25 mm skum
 • møbeltekstil med kuvertsyning
 • indbygget antiskrid-funktion.

Du får med Nordkap Springmadras en solid og habil springmadras, der yder god komfort og sørger for at understøtte alle kroppens udsatte punkter med sine fem forskellige komfortzoner.


Tromsø: Køb en springmadras til elevationsseng fra Sengefabrikken, og få ekstra komfort

Derfor skal du vælge Tromsø:

 • differentieret og fleksibel komfort og støtte
 • mange individuelle støttepunkter
 • slidstærkt materiale
 • 10 års fabriksgaranti mod brud på fjedre.

Den sidste madras, som vi vil anbefale i vores springmadras test, er også fra Sengefabrikken. Det er Tromsø Springmadras, som ligger trinnet over Nordkap-modellen med sine intelligente pocketfjedre og sin antiskrid-funktion.

Optimal støtte hele natten

Når du skal vælge din nye springmadras fra vores springmadras test, er det vigtigt at huske på, at du i løbet af en nats søvn vender og drejer dig mange gange. Det er vigtigt for den sunde søvn, at kroppen støttes i alle disse forskellige liggepositioner – og her er Tromsø-springmadrassen en meget fleksibel madras at ligge på.

Med sine 250 pocketfjedre pr. m2 er der en solid fordeling, som er med til at forme sig efter kroppens behov og giver den korrekte støtte til henholdsvis nakke, ryg og lænd. Alt efter kropsstørrelse og kropstype er det vigtigt at være opmærksom på, om du bør gå med en fasthed i medium, fast eller xtra-fast.

Velegnet til alle senge

Uanset om du er på udkig efter en springmadras til din elevationsseng, kontinentalseng, eller om du har sengerammen i forvejen, kan Tromsø Springmadras være dit nye valg. Du kan derudover også vælge at kombinere springmadrassen med en topmadras i enten latex eller memory-skum, som yder ekstra god komfort og støtte.

Der er mange muligheder for også at finde en god topmadras hos Sengefabrikken, som har et godt udvalg heraf i deres sortiment. Du kan gå på udkig efter den type af topmadras, der tiltaler dig og dine ønsker mest.

Modellens specifikationer

Der er en leveringstid på 15-25 hverdage, hvis du gerne vil købe Tromsø Springmadras fra Sengefabrikken. Derudover tilbyder virksomheden op til 50 dages prøvetid, hvor du i dine egne omgivelser kan afprøve sengen igennem en periode for at teste, om den er den rigtige model for netop din krop.

Specifikationerne for denne model er som følger:

 • 250 pocketfjedre pr. m2
 • valgfri farve: lysegrå, antracitgrå, sort eller sand
 • fem komfortzoner
 • 25 mm latexpolstring
 • møbeltekstil med kuvertsyning
 • antiskrid-funktion.

Tromsø Springmadras er en komfortabel og støttende springmadras, der giver ekstra god støtte til kroppens mest udsatte punkter i løbet af en lang nattesøvn. Et solidt valg fra vores springmadras test til dig, der gerne vil opgradere din nattesøvn og få mest mulig kvalitet ud af søvnen for at forbedre dit hverdagsliv.


Find din næste springmadras efter mål

Springmadrassen – eller fjedermadrassen, som den også kaldes – er et yderst populært valg blandt danskerne, når det kommer til sengeløsninger. Madrassen består af en masse fjedre, der sørger for, at den holder sin form, så du opnår den rette ergonomiske støtte og dermed den bedste søvnoplevelse. I denne springmadras test, har vi som nævnt fundet nogle af de mest populære og anmelderroste på markedet, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste springmadras til dit behov.

Selvom springmadrassen kan virke som en simpel madras som så mange andre, gemmer den faktisk på en masse teknologi. Her drejer det sig om fjedre, madrassens hårdhed samt brug af komfortzoner. Der er således flere parametre at tage hensyn til, når du skal beslutte, hvilken springmadras der vil være den bedst egnede til dig.

Springmadrassen egner sig desuden særdeles godt til en sengeramme eller en elevationsseng, da den – modsat boxmadrassen – ikke har en fast ramme.


Springmadras 80×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.398,-9-23Fra 2 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 15 hverdage
3.395,-9-22Fra 5 hverdage

Springmadrasserne indenfor denne størrelseskategori egner sig perfekt som enkeltmandsseng til dig, der sover alene. Madrasserne med en bredde på 80 cm kan dog også sagtens kombineres, så du lægger to madrasser ved siden af hinanden i eksempelvis en sengeramme og dermed ender ud med en dobbeltseng.

Benyttes denne løsning, har du tilmed mulighed for at vælge forskellige fjedre og hårdhed til de to madrasser, så hver madras passer optimalt til den person, der skal benytte den.

Athena-springmadrassen er en af de billigere springmadrasser, du kan finde indenfor denne kategori, så er en god pris vigtig for dig, når du skal ud og købe ny madras, vil denne madras være et fornuftigt valg. Madrassens pocket-fjedre sikrer dig god støtte og liggekomfort, og den kommer i en medium hårdhed.

Vil du omvendt gerne selv bestemme fastheden på din madras, er det muligvis springmadrassen fra Sengefabrikken, du bør vælge. Her har du både mulighed for at bestille madrassen med en medium og en fast hårdhed.

Muskel- eller ledsmerter?

Døjer du sommetider med muskel- eller ledsmerter, bør du tage et kig på springmadrassen PLUS S35 DREAMZONE. Madrassens Memory Foam former sig efter din krop og kan dermed afhjælpe eventuelle problemer eller smerter i kroppen. Madrassen kommer desuden med pocketfjedre og to forskellige hårdheder. Den er vendbar, så du selv kan afgøre, hvilken side der egner sig bedst til dig. Krone-springmadrassen fås også med denne vendbare fordel.

Den er desuden udstyret med fem komfortzoner, hvilket er din garanti for en helt optimal liggekomfort hele natten igennem. Indenfor samme priskategori finder du også Venus-modellen, der består af hele syv komfortzoner samt et allergivenligt betræk.

Madrassen er altså optimal for dig, der til tider døjer med allergi. Du får med denne madras desuden en polstring af 25 mm elastisk og ventilerende hybridskum, hvilket betyder yderligere komfort for dig.

Bevæger vi os lidt op ad prisstigen, finder vi BN Latex og Signatur-springmadrassen. Her betaler du en smule mere for din springmadras, men til gengæld er du også garanteret kvalitet og en søvnoplevelse ud over det sædvanlige.

BN Latex-modellen er med en højde på 22 cm en anelse højere end Signatur, og denne består desuden af hele 300 pocket-fjedre pr. m2 og 40 mm latex-polstring.

Signatur-modellen er dog også et særdeles godt bud, og de fem komfortzoner vil uden tvivl give dig optimal liggekomfort, når du sover. Begge madrasser kommer desuden med 25 års garanti på fjedrebrud.


Springmadras 90×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.399,-9-23Fra 2 hverdage
2.499,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 15 hverdage
3.395,-9-22Fra 5 hverdage
1.657,-NejFra 3 hverdage

Med en springmadras med en bredde på 90 cm får du en enkeltmandsseng, som du dog også har mulighed for at sammensætte med en springmadras af samme størrelse, hvis du ønsker en ideel dobbeltseng. Leder du efter komfort og kvalitet ud over det sædvanlige, bør du starte med at tage et kig på madrasserne fra Bedre Nætter.

Signatur- eller BN Latex-madrassen er optimale valg for dig, der ønsker alt det bedste, som springmadrassens teknologi kan tilbyde. Ved begge muligheder får du en madras med fem komfortzoner, latex-polstring og tilmed 25 års garanti på fjedrebrud. Signatur-madrassen har desuden den fordel, at betrækket er kølende, hvilket sikrer dig en optimal temperatur, når du sover.

BN Latex-modellen kommer med et allergivenligt betræk, så har du tendens til at døje med den slags, vil denne madras uden tvivl være en god sengeløsning for dig. De 25 års garanti får du også ved køb af Venus-madrassen. Denne springmadras har hele syv komfortzoner, og disse sikrer dig sammen med madrassens pocketfjedre en behagelig liggekomfort.

Vend efter behov

Ønsker du en madras, som du har mulighed for at vende efter behov, bør du tage et kig på Krone-modellen eller PLUS S35 DREAMZONE. Ved sidstnævnte får du en polstring med trykaflastende Memory Foam på den ene side og en polstring med purskum på den anden. Polstringen med Memory Foam er optimal for dig, der til tider har problemer med led- eller muskelsmerter.

Derudover gør inddelingen i madrassens syv komfortzoner, at du opnår den rette ergonomiske støtte, når du sover. Du slipper altså for at vågne op med ømme muskler og led.

SFU-springmadrassen er et fornuftigt bud på en god madras til prisen. Denne er udstyret med hele 500 individuelle multipocket-fjedre pr. m2, og med hensyn til fastheden kan du selv vælge mellem fast og medium. Du har altså her mulighed for at anskaffe dig en fast og komfortabel madras i vores springmadras test, der matcher dine individuelle behov bedst.

Betrækket består af slidstærkt møbelstof, hvilket gør madrassen modstandsdygtig over for slitage. Indenfor samme priskategori finder vi Ophelia-madrassen. Her får du en madras, der består af multipocketfjedre med COOL-TEX-polstring, der giver en kølende og ventilerende effekt.

Derudover får du en madras med medium hårdhed samt fem komfortzoner, så du kan være næsten sikker på en god nattesøvn ved køb af denne springmadras.


Springmadras 120×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.998,-9-23Fra 2 hverdage
3.499,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage
3.795,-9-22Fra 5 hverdage

Indenfor denne størrelseskategori finder du springmadrasser, der er velegnede til dig, som sover alene, og som ønsker godt med plads om natten. Er du ude efter en god madras til en fornuftig pris, vil du sandsynligvis blive godt tilfreds med et køb af Athena-springmadrassen.

Selvom prisen er god, får du fortsat masser af komfort med 250 pocket-fjedre pr. m2 og hele fem komfortzoner. Tilmed får du ved køb af denne madras 15 års garanti på ramme- og fjederbrud. Springmadrassen fås i sort og vil således let kunne integreres i ethvert soveværelse.

Et andet bud på den bedste springmadras til en særdeles fornuftig pris er Krone-modellen. Denne er danskproduceret, og så kommer den med en smart vendbar funktion, som betyder, at du har mulighed for at vælge den side af madrassen, der giver dig den allerbedste støtte og liggekomfort.

Samme funktion får du med GOLD S30 DREAMZONE, og her får du tilmed trykaflastende Memory-skum på den ene side og koldskum på den anden samt et betræk behandlet med aloe vera, der gør springmadrassen ekstra blød at ligge på.

Fasthed

Vil du gerne selv bestemme fastheden af din springmadras, bør du tage et kig på Nordkap-modellen. Her har du mulighed for at vælge mellem en medium og en fast hårdhed. Du får en komfortabel og fleksibel madras, der er yderst velegnet til elevationssenge grundet dens evne til at bøje. Denne madras er desuden også vendbar.

Hvis du på trods af diverse anbefalinger fortsat er i tvivl om, hvilken type springmadras der vil egne sig bedst til dig, kan det være en fordel for dig at vælge en madras, hvor du får en prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden.

Denne service får du ved køb af springmadrassen Venus, Signatur eller BN Latex. Finder du således ud af, at den valgte fasthed på madrassen faktisk ikke giver dig den mest optimale liggekomfort, har du altså mulighed for at ombytte til en anden fasthed mod et mindre fragtgebyr.

Med disse tre modeller i denne springmadras test er du desuden garanteret kvalitet ud over det sædvanlige samt hurtig og gratis levering. Så har du på næsten ingen tid mulighed for at finde den bedste springmadras til dig og dermed stå frisk og veludhvilet op hver eneste morgen.


Springmadras 140×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.999,-9-23Fra 2 hverdage
3.999,-9-21Fra 1 hverdag
3.495,-9-23Fra 15 hverdage
4.445,-9-22Fra 5 hverdage

Med en springmadras med målene 140×200 cm får du en seng, der giver dig mulighed for rigtigt at slænge dig. Denne størrelse egner sig bedst til en voksen eller en voksen og et barn. Et godt bud på en kvalitetsmadras indenfor denne størrelseskategori i vores springmadras test, hvor du får meget seng for pengene, er Athena-modellen. Denne springmadras giver dig med sine fem komfort-zoner og 250 pocket-fjedre pr. m2 en rigtig god liggekomfort.

Har du omvendt planer om at investere i den bedste springmadras, du kan have i mange år, og som altid vil garantere dig en kvalitet, du ikke finder mange andre steder, bør du tage et kig på madrasserne Venus, Signatur eller BN Latex. Med disse springmadrasser følger mange fordele; heriblandt 100 dages prøveperiode, hvor du har mulighed for ombytning til en anden fasthed, hvis det viser sig, at du ikke ligger optimalt i din nyindkøbte seng. Ønsker du en relativt høj seng, er det BN Latex, du skal gå efter.

Er antallet af komfortzoner omvendt et punkt, du vægter højt, bør du snarere vælge Venus-modellen, hvis madras er udstyret med hele syv komfortzoner, der altså giver dig en helt optimal ergonomisk støtte og liggekomfort. Signatur-springmadrassen er heller ikke på nogen måde et dårligt bud, og du kan med madrassens 25 mm latex-polstring være sikker på at lande blødt og komfortabelt, når du lægger dig til rette i din seng.

Høj kvalitet

Midt imellem den billigere Athena-model og de dyrere Venus-, BN Latex- og Signatur-modeller, finder vi en række af de bedste springmadrasser, hvor du på samme tid er garanteret høj kvalitet og en fornuftig pris. Vil du gerne have mulighed for at vende din springmadras alt efter behov, er der Krone-modellen.

Her får du desuden dansk kvalitet og hele fem komfortzoner. Indenfor denne priskategori finder du også SFU-madrassen, der tilbyder, at du selv kan bestemme, om du ønsker madrassen i en fast eller medium hårdhed.

Er du blevet anbefalet en ekstra fast hårdhed, vil GOLD S85 DREAMZONE sandsynligvis være den ideelle madras for dig. Springmadrassens inddeling i fem komfortzoner gør, at hver enkelt kropsdel støttes bedst muligt og individuelt. De selvstændige fjedre gør desuden, at du ikke vil mærke, hvis personen ved siden af dig bevæger sig i løbet af natten. Døjer du sommetider med allergi, vil denne madras også være en god løsning for dig. Den newzealandske uld afviser nemlig støv og smuds, så støvmider ikke kan trives i madrassen.


Springmadras 160×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.998,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
9.995,-9-21Fra 10 hverdage
6.399,-9-19Fra 1 hverdag

Hvis I er to om at dele seng, vil madrasserne indenfor denne kategori i vores springmadras test være det oplagte bud for jer. Vil du gerne have mulighed for at vende din springmadras alt efter behov, bør du tage et nærmere kig på PLUS S25 DREAMZONE, hvor du får to hårdheder samt 254 pocket-fjedre pr. m2. Sammen med de syv komfortzoner er du altså garanteret optimal liggekomfort og ergonomisk støtte. Tilmed får du 15 års madrasgaranti ved køb af denne springmadras.

Muligheden for at vende madrassen får du også med Sengefabrikkens springmadras, der er yderst velegnet til kontinentalsenge, elevationssenge og sengerammer. Vendbarheden gør desuden, at madrassen bedre holder sin form og dermed har en længere levetid. Springmadrassen er produceret i Danmark, så du får altså dansk kvalitet hele vejen igennem, og derudover tilbydes 30 dages prøveperiode, hvor du har mulighed for at ombytte fastheden, hvis denne ikke viser sig at være optimal for dig.

Er du villig til at investere lidt flere penge i din nye springmadras, vil du næsten med garanti blive fuldt ud tilfreds med en af modellerne fra Bedre Nætter. Med en højde på 22 cm og en polstring med 40 mm latex, vil du uden tvivl kunne lægge dig godt til rette på BN Latex-madrassen. Madrassens betræk er tilmed allergivenligt, så døjer du sommetider med den slags, vil springmadrassen her ligeledes være optimal for dig.

Komfortzoner

I samme prisklasse finder vi Signatur-modellen, der med sine fem komfortzoner sikrer, at hver kropsdel får den optimale støtte, imens du sover. Skuldre og lænd støttes altså forskelligt, hvilket giver dig den bedst liggekomfort. Derudover får du med denne madras et kølende betræk, der gør, at du opnår en behagelig temperatur om natten.

Er antallet af komfortzoner afgørende for dig, kan det meget vel være, at Venus-springmadrassen vil være det perfekte valg for dig. Her får du nemlig hele syv komfortzoner, og du er altså sikret den mest optimale støtte af din krop. Ved alle tre modeller får du 100 dages prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden, hvis du i første omgang er kommet hjem med en seng, hvor fastheden ikke er helt optimal for dig.

Ved at få madrassen med hjem og prøve den over en periode får du et mere retvisende billede af, hvilken madras der egentlig giver dig den bedste liggekomfort og derved nattesøvn.


Springmadras 180×200 cm

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
3.999,-9-23Fra 2 hverdage
4.999,-9-21Fra 1 hverdag
6.795,-9-22Fra 5 hverdage
1.949,-NejFra 3 hverdage

Springmadrasserne indenfor denne størrelseskategori egner sig perfekt til parret, der er på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset. Madrasserne er velegnede til kontinentalsenge, sengerammer eller elevationssenge grundet madrassernes evne til at bøje. Når du skal vælge springmadras, er det i høj grad fastheden af madrassen, du skal have for øje, som vi har beskrevet i denne springmadras test. Er du blevet anbefalet en ekstra fast madras, bør du tage et kig på GOLD S85 DREAMZONE.

Madrassens to lag pocket-fjedre sikrer dig tilmed en dybde, som du ikke finder ved mange andre springmadrasser. Denne model er desuden inddelt i fem komfortzoner, så du opnår den bedste støtte af hver kropsdel.

Indenfor samme priskategori finder du BN Latex- og Signatur-madrassen, der begge giver dig kvalitet, du ikke finder mange andre steder.

Ved disse modeller får du fem komfortzoner samt en madras af pocket-fjedre, og du er altså garanteret en behagelig nattesøvn ovenpå en af disse springmadrasser. Ønsker du en relativt høj madras, er det BN Latex, du skal gå efter.

Er du omvendt specifikt på udkig efter en madras med et betræk, der har en kølende effekt, der sikrer dig den mest optimale temperatur om natten, bør du investere i Signatur-madrassen. Ved begge springmadrasser får du desuden gratis levering i løbet af 8-15 hverdage samt 100 dages prøveperiode med mulighed for ombytning af fastheden.

Fornuftig pris

Til en noget lavere pris finder du Euphoria-madrassen og Venus-springmadrassen. Er du således på udkig efter en springmadras til en fornuftig pris, hvor du får rigtig meget seng for pengene, er det en af disse modeller, du bør gå efter.

Ved Euphoria- og Venus-modellen får du henholdsvis 250 og 220 pocket-fjedre pr. m2, og du er altså sikret optimal støtte til din krop. Euphoria-madrassen kommer med en fast hårdhed, der gør, at du ikke synker mere ned i madrassen, end hvad der er mest hensigtsmæssigt for din kropspositur.

Derudover er denne springmadras vendbar, hvilket sikrer en længere levetid af madrassen. Med Venus-springmadrassen får du hele syv komfortzoner, og hver enkelt kropsdel er altså sikret en individuel støtte, hvilket giver dig den bedste ergonomiske liggeposition.

Desuden har du ved køb af denne madras mulighed for at ombytte til en anden fasthed indenfor 100 dage, hvis du finder madrassens fasthed uhensigtsmæssig for din nattesøvn.


Det bedste valg af springmadras

Når du skal træffe beslutningen om, hvilken springmadras du skal investere i, er der en række parametre, du bør være særligt opmærksom på, som vi har beskrevet i denne springmadras test. Allervigtigst er valget af fasthed, og denne afhænger som udgangspunkt af din vægt. Også valget af fjedre har stor betydning for din liggekomfort, og dette valg påvirkes ligeledes af, hvor meget du vejer.

Vejer du under 75 kg, vil det som regel være en springmadras med en medium fasthed samt pocket-fjedre, som du vil finde mest optimal.

Madrassen med fast fasthed og pocket-fjedre egner sig omvendt bedre til dig med en vægt på mellem 75 kg og 95 kg. Vejer du over 95 kg, bør du som udgangspunkt gå efter en springmadras med en fast fasthed og multipocket-fjedre.

Dette er naturligvis vejledende, og for at få den helt optimale madras for dig bør du altid mærke efter på din egen krop, hvilken madras der giver dig den bedste liggekomfort og dermed nattesøvn.

Det anbefales desuden altid at benytte en topmadras ovenpå din springmadras. På den måde vil du også forlænge levetiden på springmadrassen.

Vendbar springmadras

Derudover bør du regelmæssigt vende din springmadras, så du undgår kun at slide på den ene af de to sider. Generelt egner springmadrassen sig særligt godt til kontinentalsenge, sengerammer og elevationssenge. Sidstnævnte skyldes, at springmadrassen ikke har nogen indvendig træramme og altså derfor uden problemer kan bruges i en elevationsseng, hvor du kan justere sengen efter dine behov.

Vælger du i stedet løsningen med en træramme, har du her mulighed for at vælge en ramme akkurat efter din smag og indretningsstil, og du begrænses således ikke af madrassens udseende. Med springmadrassen får du således en alsidig seng med masser af liggekomfort og en lang levetid.


Springmadras test – vælg den rette model til dit behov

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat på en springmadras, så er en af de ting, som du i høj grad bør overveje, hvilken type af madras, der passer bedst til dig konkrete behov, du har.

Der findes et hav af forskellige madrastyper, og derfor er det bestemt en ganske god idé, du eksempelvis får gjort det klart med dig selv, om du er typen, der foretrækker en blød eller hård madras. Der findes nemlig et hav af varianter, og der kan være stor forskel på, hvordan madrasserne opbygget, som du måske har fundet ud af i denne springmadras test – og dermed også hvordan komforten er for dig, når du skal sove.

Der er stor forskel på madrasser

En madras er bestemt ikke bare madras. Der kan være meget store kvalitetsmæssige forskelle, og det er derfor i høj grad en ting, det er rigtig vigtig for dig som forbruger at tage med i dine overvejelser i forbindelse med, at du står og skal have valgt dig en ny springmadras.

Der findes en række forskellige ting, der adskiller disse fra hinanden, og nogle af de ting, der i høj grad kan spille en afgørende rolle for kvaliteten, er naturligvis hvilke materialer, som madrassen er produceret af. Herudover er der også andre væsentlige faktorer, som vi også har beskrevet ovenfor i denne springmadras test – herunder blandt andet hvilke fjedre, der er i den pågældende madras. Endvidere kan også være en god idé at kigge på, hvor henne produktet er produceret, da dette selvsagt også kan spille en væsentlig rolle i forhold til, hvor god kvaliteten måtte være.

Enkeltseng eller dobbeltseng?

Der findes naturligvis flere forskellige typer af springmadrasser, og du skal ikke være et sekund i tvivl om, der bestemt kan være ganske væsentlige forskelle på modellerne. Springmadrasser vil både kunne erhverves som enkeltmadrasser samt som dobbeltseng – og uanset om du står og har behov for den ene eller den anden løsning, kan du være stensikker på, at der er god mulighed for, at du vil kunne få netop den løsning, der måtte passe dig bedst.

En af de forhandlere, der blandt andet både har madrasser til enkeltsenge samt dobbeltsenge er Bedre Nætter, som er forhandler af en lang række forskellige produkter, hvor kvalitet altid er et væsentligt nøgleord, som er i centrum blandt de mange forskellige typer af produkter, som du har mulighed for at finde på webshoppens hjemmeside.

Kvalitet

Udover at du ved at handle hos Bedre Nætter får mulighed for at sikre dig, at du får fat på et produkt, der er lavet af solide og gedigne kvalitetsmaterialer, vil du herudover også have mulighed for at få kyndig rådgivning fra virksomhedens professionelle og servicemindede personale, der altid står klar til at hjælpe dig i forbindelse med dit køb af ny springmadras.

Springmadras test – Kvalitet og holdbarhed er vigtigt

springmadras-test

Ved købet af en ny springmadras er det helt sikkert klogt, at du får valgt dig en af de springmadrasser, der er lavet af nogle gode og solide materialer.

Ved at sørge for at købe en madras af gode materialer, er det helt klart muligt at finde sig et produkt, man kan have stor glæde af i lang tid frem.

Vælger du den rette model, så kan du helt sikkert roligt regne med, at du vil kunne få meget stor glæde af på produktet i lang tid frem. Sørg derfor altid for at være langsigtet i forbindelse med dit valg, så du vil kunne sikre dig, at du kan have glæde af produktet i meget lang tid frem.


Stor prisforskel på springmadrasser

Når du skal ud for at have fundet dig en ny springmadras, er der bestemt ikke nogen tvivl om, at du vil kunne finde rigtig mange forskellige varianter. Det er langt fra alle modellerne der er at finde, der er ens, og det er bestemt også ofte vidt forskellige priser, som kan findes rundt omkring.

Priserne varierer tit og ofte på baggrund af blandt andet valg af materialer, men man skal dog heller ikke tvivle et sekund på, at der er andre ting, som bestemt også godt kan spille en ganske stor rolle ift. det prismæssige. Især er dit valg af forhandler nemlig også noget af det, der kan være med til at betyde en hel del i forhold til den pris, som du skal betale for at få fat på en ny springmadras.


Springmadras test – Køb din madras online og få leveret direkte til døren

Når man skal købe en madras, så er det værd at gøre sig nogle tanker om, hvorvidt man ønsker at gøre sit køb i en fysisk butik, eller man i stedet for foretrækker at købe sin nye seng via nettet. Vælger man at foretage købet af ny seng på nettet, så er det meget vigtigt at huske på, at dette kan gøres med levering direkte til døren, hvor man i rigtig mange tilfælde i fysiske forretninger selv skal sørge for at få transporteret sin seng fra A til B.

Dette er derfor uden tvivl noget, som du bør tage med i dine overvejelser, når du står overfor at skulle have foretaget dig et køb af en ny seng, således du sikrer, at købet bliver så let og ubesværet som mulig.

Vi håber meget på, at du i denne springmadras test blev klogere på hvilken af de mange forskellige modeller på markedet, som vil være den bedste for lige netop dig at gøre brug af.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken fasthed skal jeg vælge?

Den rette fasthed varierer. Der er stor forskel på kroppe, vægt og eventuelle skavanker, som der skal tages hensyn til. Du bør lytte til kroppens signaler og afprøve forskellige fastheder.

Er der ulemper ved en springmadras?

Springmadrasser er generelt et populært valg, fordi de som regel har en længere levetid end eksempelvis boksmadrasser. Fjedrenes fordeling i zoner gør, at de har en større holdbarhed.

Kan man få en springmadras til elevationsseng?

Det kan man bestemt. Springmadrasser passer til alle typer senge, hvis man køber den rigtige størrelse, og det gælder også elevationssenge. Man behøver ikke en specifik eller ekstradyr model.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.