Stepmaskine test – Hvilken skal du vælge? Bliv klogere i denne guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne stepmaskine test gennemgår vi diverse stepmaskiner, der på nuværende tidspunkt er de hyppigst solgte, har fået gode anmeldelser eller er blevet erklæret bedst i test af officielle ekspertkilder. Vi har således samlet den vigtigste tilgængelige information, så du kan få et overblik, og nemt og hurtigt finde den bedste stepmaskine til dit behov.

Markedet for stepmaskiner er meget elastisk og ændrer sig af samme grund meget hyppigt. Derfor er det vigtigt at vedligeholde overblikket over, hvilke produkter der på nuværende tidspunkt performer bedst på markedet.

Herunder i vores stepmaskine test giver vi dig et stort overblik over nogle af markedets nuværende bestsellere, således at det kan guide dig frem til lige netop den stepmaskine, der passer til dit behov.

Bedst i test

Blowflex Max Trainer M8i

 • Stor variationsmulighed
Bedst til prisen

Abilica CoreStep 360

 • Markedets bedste ministepmaskine
Billig og god

InnovaGood Stepper Cardio Twister

 • God for blodomløbet
ForhandlerModelPrimært fokusområdeModstandsniv.Antal progr.Pris
Sole SC200Underkrop og overkrop20 niveauer10 stk.9.900,-
Kettler 2 in 1 Mini StepperLår, lægmuskler og baller1 niveau1 stk.1.149,-
Bowflex Max Trainer M5Ben, baller, core, skuldre og arme9 niveauer9 stk.13.995,-
Abilica StepCrossLår, lægmuskler og baller1 niveau1 stk.3.999,-
InnovaGood Stepper Cardio TwisterBaller, ben, talje, mave og arme1 niveau1 stk.860,-
Abilica CoreStep 360Ben, baller, mave og core1 niveau1 stk.859,-

Blowflex Max Trainer M8i – bedst i test-stepmaskine

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
16.995 kr.
 • Bedst i test hos ren-nydelse.dk
 • Skånsom mod led
 • Stor variationsmulighed

Blowflex Max trainer M8i er en særdeles effektiv stepmaskine af enormt høj kvalitet i vores stepmaskine test. Den er kåret til at være bedst i test hos ren-nydelse.dk i 2019, hvor den blev målt på både kvalitet, design og funktioner. Her scorede den topkarakter på samtlige af de opstillede kriterier.

Blowflex Max trainer M8i er med andre ord markedets absolutte stjernespiller, hvis man ønsker en stepmaskine til en hurtig og effektiv træning af både underkroppen såvel som overkroppen.

Maskinen vejer 136 kg og har henholdsvis en længde, bredde og højde på 125 x 78 x 166 cm. Den har desuden et vægtsvinghjul med en vægt på 11,3 kg. Maskinen er enormt lydløs i brug, og bevægelsen sker nemt og glidende.

Designet bag Blowflex Max trainer M8i kan sammenlignes med en crossmaskine, hvor nederste del dog fungerer som en stepmaskine. På den måde sikres balancen med de indbyggede bevægelige håndtag, som også giver træning til overkroppen. Ligeledes sikres det, at belastning af både knæ og hofter formindskes mest muligt, imens du træner.

Tanken bag Blowflex Max trainer M8i er, at man skal være i stand til at lave en kort og meget intensiv træning, uanset om det er i fitnesscenteret eller hjemme i egen bolig. Selvom det er en stabil, stor og robust maskine, kan man dog nemt flytte den frem og tilbage, da der er påmonteret transporthjul.

En af hovedårsagerne til, at Blowflex Max trainer M8i er blandt de bedste stepmaskiner, er de mange modstandsniveauer og programmer. Med de 20 modstandsniveauer og 6 forskellige programmer kan du med blot én maskine træne ekstremt varieret over en længere periode.

Der er både programmer til intervaltræning, pulstræning samt fedtforbrænding. Stepmaskinen er nem at betjene via en 7,5” LED-skærm. Herpå kan du følge nøje med i din træning. Derudover er der indbygget blæser, så du kan blive nedkølet under din træning. Dette er en stepmaskine til dig, som ønsker en seriøs og varieret træning.


Kettler 2 in 1 Mini Stepper – en af markedets bestsellere (UDGÅET)

Billig stepmaskine
 • Bestseller hos apuls.dk
 • Billig stepmaskine
 • Computer påmonteret

Kettler 2 in 1 Mini Stepper er, som navnet antyder, en supersmart mini stepmaskine af høj kvalitet. Den blev placeret på fjerdepladsen i en stepmaskine test foretaget af ren-nydelse.dk i 2019. Her blev den ligeledes målt på både kvalitet, design og funktioner.

Maskinen vejer næsten ingenting og har henholdsvis en længde, bredde og højde på 43 x 36 x 30 cm. Dermed er den ekstremt fleksibel og kan nemt gemmes væk, når den ikke er i brug, hvad end det så er i skabet eller under sengen.

Designet bag Kettler 2 in 1 Mini Stepper er fuldstændig som en helt almindelig stepmaskine. Den har hydrauliske cylindre, som fremtvinger en jævn modstand i pedalerne. Overfladen er skridsikker, så du uden problemer står ganske sikkert og stabilt.

Med til stepmaskinen følger ligeledes et par elastikker, som man kan fastgøre til maskinen. På den måde kan man variere sin træning, så den, udover lår, lægmuskler og baller, også stimulerer overkroppen.

Der er på stepmaskinen monteret en computer, som både viser informationer om antal skridt, tid, energi samt frekvens. Displayet skifter automatisk mellem disse informationer, ligesom du også selv kan skifte frem og tilbage.

Kettler 2 in 1 Mini Stepper er en billig løsning på en stepmaskine, som dog giver rig mulighed for en hurtig og effektiv træning derhjemme. Det er højst sandsynligt hovedårsagen til, at det er en sand bestseller hos apuls.dk.


Bowflex Max Trainer M3 – bedste stepmaskine målt på forbrugeranmeldelser

Stepmaskine bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
14.995 kr.
 • Bedste stepmaskine målt på forbrugeranmeldelser
 • Op til 2,5 gange højere forbrænding end på almindelig stepmaskine
 • Træning for hele kroppen

Bowflex Max Trainer M3 er en særdeles effektiv stepmaskine af enormt høj kvalitet, både på funktionalitet og design. Kigger man på brugeranmeldelser, er det markedets bedste stepmaskine i denne stepmaskine test. Hvis man ønsker en hurtig og intensiv træning til både overkrop og underkrop, så er Bowflex Max Trainer M5 lige sagen.

Maskinen vejer 64 kg og har henholdsvis en længde, bredde og højde på 117 x 64 x 160 cm. Men selvom det er en stabil, stor og robust maskine, kan man dog nemt flytte den frem og tilbage, da der er påmonteret transporthjul.

Designet bag Bowflex Max Trainer M3 kan ligeledes sammenlignes med en crossmaskine, hvor nederste del også fungerer som en stepmaskine. På den måde sikres balancen med de bevægelige håndtag, som samtidig sørger for træning af overkroppen.

Den er blevet testet mod både en almindelig stepmaskine, et løbebånd samt en crosstrainer. Her viste resultatet faktisk, at man forbrænder op til 2,5 gange mere i minuttet på en Bowflex Max Trainer M3. Det funktionelle design er med til at nedsætte belastningen af dine led.

Med de 16 modstandsniveauer og otte forskellige programmer kan du med kun denne maskine træne enormt varieret over en længere periode. Der er både programmer til intervaltræning, pulstræning samt især fedtforbrænding, hvilket primært er meningen med denne maskine.

Du kan nemt følge nøje med i din træning via maskinens skærm, som ligeledes har bluetooth installeret. Bowflex Max Trainer M3 er det oplagte valg, hvis man har småskader, skal genoptræne eller ønsker at tabe sig.


Abilica StepCross – stepmaskine med prisgaranti

Bedste stepmaskine
 • Bedømt til 4,9 ud af 5 på Trustpilot
 • Prisgaranti
 • God til høj fedtforbrænding

Abilica StepCross er ligeledes en stepmaskine af enormt høj kvalitet, som har alle forudsætninger til en effektiv træning i hverdagen. Det er et meget populært produkt hos Abilicaonline.dk, og det har taget forbrugerne med storm. Det er et produkt, som er blevet bedømt til intet mindre end 4,9 stjerner ud af 5 mulige, og dermed blandt brugerfavoritterne i vores stepmaskine test.

Det er en af forbrugernes absolutte favoritter, da man får rigtig meget for pengene med en Abilica StepCross. Maskinen vejer kun 38 kg og har henholdsvis en længde, bredde og højde på 100 x 55 x 148 cm. Den har desuden et svinghjul med en vægt på 13 kg. Ydermere har den et påmonteret transporthjul, og med sin lette vægt er den oplagt til hjemmebrug.

Designet bag Abilica StepCross er, som navnet afslører, endnu en blanding af en stepmaskine og en crosstrainer, hvor nederste del fungerer som en stepmaskine. Med sit design sikres en stabil balance med de bevægelige håndtag, og den giver derfor samtidig træning til overkroppen.

Unikt ved dette produkt er, at du kan løsne øverste håndtag, således at du kan vælge, om styret skal rykke fra side til side, hvilket vil give en cirkulær bevægelse i overkroppen, eller om det blot skal sidde fast. Med otte forskellige modstandsniveauer har du alle forudsætninger til en hurtig, intensiv og varieret træning, hvor du stimulerer både lår, lægmuskler, baller og overkrop.

På trods af den høje kvalitet ved Abilica StepCross er det et af de billigere produkter i stepcross-kategorien. Desuden er der via Abilicaonline.dk inkluderet en prisgaranti, hvilket vil sige, at de insisterer på at kunne tilbyde dette produkt til markedets absolut billigste pris. Finder du samme model andetsteds til en billigere pris, matcher de prisen uden at tøve.

Er du på udkig efter en billig og effektiv stepmaskine i vores stepmaskine test, som med sin fleksibilitet nemt kan stå i egen bolig, så er Abilica StepCross et rigtigt solidt bud. Elsker du desuden at træne med høj fedtforbrænding, er det ligeledes en oplagt maskine.


InnovaGood Stepper Cardio Twister – billig stepmaskine med stor effektivitet

Bedste stepmaskine til prisen
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
959,95 kr.
 • Bedst sælgende stepmaskine hos Wupti.com
 • Billig stepmaskine
 • God for blodomløbet

InnovaGood Stepper Cardio Twister er en alternativ form for stepmaskine med et helt unikt design. Det er med længder den bedst sælgende stepmaskine på Wupti.com, ikke mindst pga. dens effektivitet, fleksibilitet og billige pris. Det er en letvægtsmaskine, og den vejer derfor ganske lidt.

Desuden har den henholdsvis en længde, bredde og højde på 48 x 56 x 28 cm. Dermed er den ekstremt fleksibel og kan nemt gemmes væk, når den ikke er i brug.

Dens design er fuldstændig som en helt almindelig stepmaskine. Dog er den tilkoblet med et øvre håndtag, som skal svinges fra side til side i roterende bevægelser.

Desuden er dens trappebevægelser i stand til at gå i forskellige retninger. InnovaGood Stepper Cardio Twister er derfor perfekt til en hurtig og intensiv træning, som stimulerer store dele af kroppen på samme tid. Dette er ikke mindst med til at sikre styrke til dine muskler og led samt et sundt og stabilt blodomløb.

Med dens 10 programmer kan du med blot denne maskine træne ekstremt varieret over en længere periode. Det er en effektiv træningsmaskine, som giver dig stor frihed i din træning, hvad end du ønsker en træning med fokus på cardio, aerobic eller styrketræning.

Du skal vælge InnovaGood Stepper Cardio Twister, hvis du ønsker en billig løsning på en maskine, der sikrer din mulighed for en hurtig og intensiv træning, hvor du kan fokusere på din krops sundhed og fleksibilitet.


Abilica CoreStep 360 – markedets bedste mini stepmaskine

mini stepmaskine
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
999 kr.
 • Bestseller på abilicaonline.dk
 • Dobbeltfunktionel stepmaskine
 • Markedets bedste ministepmaskine

Abilica CoreStep 360 er en meget populær mini stepmaskine af høj kvalitet. Den blev placeret på tredjepladsen i stepmaskine test foretaget af ren-nydelse.dk i 2019, hvilket er den højeste placering for en ministepmaskine. I testen blev den målt på både kvalitet, design og funktioner.

Maskinen vejer kun 12 kg og har henholdsvis en længde, bredde og højde på 33 x 51 x 27 cm. Dermed er den ekstremt fleksibel og kan nemt gemmes væk, når den ikke er i brug, og er derfor oplagt til hjemmebrug.

Designet bag Abilica CoreStep 360 er fuldstændig som en helt almindelig stepmaskine, hvor overfladen er skridsikker, så du uden problemer står ganske sikkert og stabilt. Dog er dens funktion en del anderledes end de almindelige stepmaskiners.

Det er en dobbeltfunktionel stepmaskine, hvor bevægelserne sker i en halvcirkel frem for den klassiske ”op-ned-funktion”. På den måde kan du vende maskinen 180 grader, hvorefter du træder i modsat retning af halvcirklen. Udover ben og baller stimulerer denne træningsform ligeledes din core- og mavemuskulatur.

Der er på stepmaskinen monteret en computer, som både viser informationer om antal skridt, tid, energi samt frekvens. Displayet skifter automatisk mellem disse informationer, ligesom du også selv kan skifte frem og tilbage.

Abilica CoreStep 360 er en billig løsning på en stepmaskine, som giver rig mulighed for en hurtig, effektiv og varieret træning hjemme i egen bolig. Det er højst sandsynligt hovedårsagen til, at det er det bedst sælgende produkt på abilicaonline.dk, med stor tilfredshed fra forbrugerne.


Kvalitet til din træning – Sådan vælger du

VI sørger for, at du finder den helt rigtige stepmaskine, som har lige netop den kvalitet, du søger. Vores forhandlere tilbyder et stort sortiment af markedets bestsellere, uanset hvilke kriterier du søger efter.

Derfor har vi i dette indlæg samlet nogle af de absolut bedste stepmaskiner på det danske marked. Er du på udkig efter en stepmaskine, som kan forbedre din sundhed og velvære gennem god træning med en stepmaskine, anbefaler vi derfor, at du som minimum overvejer en af ovenstående produkter.

Det er dog rigtig vigtigt, at du på forhånd ved, hvilke kriterier du ønsker opfyldt med din træning, så du finder den stepmaskine, der har netop de funktioner, der passer til dit behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply