Støvsuger test – Vi guider dig til den bedste støvsuger

0

Det er svært at undvære en støvsuger i det moderne samfund. Siden sin fremkomst for lidt over et århundrede siden har støvsugeren gjort rengøring meget nemmere og hurtigere, og de fleste vil ikke kunne forestille sig at leve uden en.

Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige, der passer til dig og dine omgivelser. Stil derfor rigtig gerne dig selv nogle spørgsmål og specifikke krav til din nye støvsuger; Bor du fx alene eller med en sambo eller i en husstand med fem personer, hvor behovet for en effektiv støvsuger er stort? Skal den være energimærket eller bare kunne samle de værste nullermænd op?

Bedste støvsuger

I den følgende guide kan du læse meget mere og blive klogere på, hvad der findes af udvalg, så du kan finde støvsugeren, der passer til dig, din hverdag og din husstand. Du bliver præsenteret for seks forskellige støvsugere fra forskellige udbydere, og som alle er blevet testet. Alle de nedenstående produkter er nogle af de mest anbefalede på markedet, så læs mere her, bliv klogere på markedets bedste støvsugere, og bestil allerede i dag, så du kan få din helt rigtige støvsuger til en rigtig fornuftig pris.


Bosch Athlet Zoo’o håndstøvsuger

støvsuger test→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.529 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.690 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.695 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.695 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.759 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.999 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 2.063 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 2.404 kr.

Med den røde Athlet Zoo’o håndstøvsuger fra Bosch følger tilbehør som slange og forskellige mundstykker til støvsugeren.

Støvsugeren er meget fleksibel og kan derfor nå godt rundt omkring på gulvet og også under møbler. Den har en kraftig og effektiv sugeevne, som efterlader gulvet fri for de førnævnte nullermænd og støv.

Støvsugeren er med sine tre kg og Soft Touch håndtag let at håndtere og mere behagelig end en traditionel støvsuger. Det er også et meget stort plus, at den ikke indeholder en pose, men anvender et støvfilter i stedet for. Det er mere hygiejnisk og praktisk, idet det ikke står ud til alle sider med støv, som det jo kan gå til, når man skal tømme en støvpose. Filteret skal så bare renses en gang imellem, når den lille LED-lampe lyser på støvsugeren.

Du vil næppe have lyst til at returnere den, når først du har prøvet den selv. Athlet Zoo’o håndstøvsuger fra Bosch er en oplagt støvsuger til børnefamilien, hvor der kan være behov for at støvsuge flere gange om ugen, og samtidig er det også en god investering for dig, der bor på få kvadratmeter. Støvsugeren er nemlig nem at anvende og opbevare grundet dens størrelse.


Bosch BSGL5333 Støvsuger

Test støvsuger→ Set hos KitchenOne.dk til 2.029 kr.

Denne støvsuger fra Bosch er et oplagt valg til det allergivenlige hjem samt hjem med stor plads. Med sine 15 meter ledning kan du nemt og ubesværet nå rundt i hele huset, og det indbyggede, vaskbare filter filtrerer alle støvpartikler og efterlader luften dejlig ren og åndbar uden  frygt for irriterede øjne eller næser.

Bosch-støvsugeren er særlig effektiv på hårdt gulv, og ved brug af de særlige PowerProtect støvsugerposer kan du forøge sugeevnen endnu mere. Støvsugeren kommer også med forskellige mundstykker, bl.a. med et særligt ét, som er ekstra stille, og som har en kliklås for ekstra støvoptagelse.

LÆS OGSÅ:  Boligtilbehør er en oplagt julegave

100 dages tilfredshedsgaranti

Denne traditionelle, men effektive støvsuger kommer desuden med en fod-knap, der kan tænde og slukke for støvsugeren samt en automatisk ledningsoprulning. Støvsugerens fire hjul og lange ledning gør det nemt at manøvrere den under rengøringen, og i forhold til dens størrelse er den med sine små 5,5 kg let at køre rundt med.

På grund af at støvsugeren ikke kommer med indbygget filter, men derimod indeholder en pose, som i ny og næ skal skiftes, er støvsugeren billigere end filter-støvsugerne, hvilket jo bestemt også er en fordel at tage med i overvejelserne. Det kommer igen helt an på, hvad du søger og sætter pris på.

Den scorer også højt på energieffektivitet, støvopsugning på hårdt gulv/gulvtæppe og lydniveau. Bosch BSGL5333 Støvsuger er en effektiv og økonomisk støvsuger, der passer godt til børnefamilier og til dig, der sætter pris på en ordentlig rengøring.


Electrolux PUREi9 Robotstøvsuger

bedste støvsuger→ Set hos Elgiganten.dk til 2.897 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.999 kr.

→ Set hos Roboteksperten.dk til 8.995 kr.

Er du mere typen, der kan lide at overlade arbejdet til andre, eller har du meget begrænset tid i hverdagen på grund af arbejde, studiet eller børnene, der skal passes, kan du få hjælp af din nye bedste ven – robotstøvsugeren Electrolux PUREi9!

Denne testvindende robotstøvsuger giver mere frihed i hverdagen, da den i modsætning til almindelige støvsugere kan gøre rent, uden du behøver at være til stede.

Mens du er på ude af huset, eller når du bare sidder og slapper af, kan Electrolux PUREi9 suge støvet op fra gulvet. Det lyder for godt til at være sandt, men du kan faktisk overlade støvsugningen til denne robotstøvsuger og dermed få mere tid til dine andre projekter.

Der er dog nogle folk, der fortrækker, at støvsugningen foregår på almindelig vis. Nogle finder det helt meditativt at støvsuge gulvet manuelt, og så er denne robotstøvsuger selvfølgelig ikke noget for dig. Selvom en robot kan gøre livet nemmere på nogle punkter, så overgår denne robot endnu ikke et menneskes præstation.

Electrolux PUREi9 fjerner de værste nullermænd (perfekt til, hvis du spontant får gæster på besøg), men har svært ved grundigt at gøre rent inde i krogene og på fodlisterne. Den har dog et smart trekantet design og børste, der er designet til at nå ind i krogene, men den slår ikke den menneskelige grundighed.

Fuld opladning på under 2 timer

Derudover skal du også selv flytte den, hvis du ønsker rengøring på øvrige etager, da den ikke kan kravle op og ned af trapper. Electrolux tager cirka to timer at lade op, og så kan den køre i 40 minutter. Når batterierne er ved at være flade, kører den selv tilbage til ladestationen og lader op, og når den så er opladt, kører den tilbage, hvor den nåede til og starter rengøringen igen – smart.

Den kører i et veludtænkt, firkantet mønster, der sikrer en effektiv støvsugning af gulvets overflade. En smart feature er, at støvsugeren kommer med en app til din smartphone, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din rengøringsplan. Du kan også indstille timeren til hvilken ugedag og tidspunkt på dagen, du ønsker, den skal arbejde.

Hvis den løftes op under rengøring, har den et automatisk sikkerhedsstop, der gør, at den slukkes automatisk, så dit barn ikke risikerer at komme til skade. For at opsummere er Electrolux PUREi9 altså et godt bud på en støvsuger til hjemmet, der har en travl hverdag, er i ét plan, og hvor der bor børn.

LÆS OGSÅ:  Affugter test - Her finder du den bedste affugter


Bosch ledningsfri støvsuger – BBH52550 – Athlete

Støvsugertest→ Set hos Proshop.dk til 1.579 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.579 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.579 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.594 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.599 kr. (2.899 kr. for ikke-medl.)

Bosch ledningsfri støvsuger er en smart støvsuger til en god pris. Det er den første ledningsfrie støvsuger fra Bosch, og den er blevet taget godt imod kunder landet over. Støvsugeren kommer med tre forskellige hastigheder, der gør den nem at tilpasse til dine rengøringsbehov:

Hastighed 1: til let støvsugning

Hastighed 2: til normal støvsugning

Hastighed 3: turbofunktion til mere krævende støvsugning.

Støvsugeren kommer med en indikator, der gør dig opmærksom på, når det er tid til at oplade. Efter bare tre timer er støvsugeren 80% opladet, mens det tager seks timer for den at være 100% opladet. Så du skal vente lidt tid, før den er ladet fuldt op, men når du er færdig med støvsugningen, kan du passende smide støvsugeren direkte til opladning, så den er klar til næste gang med det samme.

Fordelen ved en opladelig støvsuger er selvfølgelig, at der ikke er nogen irriterende ledning, man kan falde over, og som risikerer at falde ud af stikkontakten, når ledningen er opbrugt, som slukker for motoren. De fleste har oplevet den situation, og det kan du så undgå med denne støvsuger fra Bosch.

Støvsugeren er fleksibel og kan let nå under møbler. Den vejer simpelthen kun 3 kg og er derfor let at bruge. På grund af sit simple design er den nem at opbevare i et lille skab med lidt plads. Bosch ledningsfri støvsuger er et oplagt valg til dig, der elsker en grundig rengøring og til dig, der bare skal støvsuge af og til, og med sin 100 dages tilfredshedsgaranti har du ingenting at miste.


Siemens Q 4.0 VSQ4G332

bedst i test støvsuger→ Set hos Whiteaway.com til 2.568 kr.

Her kommer en støvsuger, som mange mennesker er enige om er en uundværlig hjælper under rengøringen. Den scorer topkarakter i energiklasse, rengøring af hårdt gulv og i dens evne til at holde støvet i udblæsningsluften tilbage. Til gengæld scorer den ikke lige så højt på rengøring af gulvtæpper, men den ligger stadig i den absolut fornuftige ende.

Med sit specielle mundstykke der er særligt udviklet til at være ekstra effektiv på fliser og parket med revner og sprækker, er den altså en af de førende inden for rengøring af hårdt gulv. Støvsugeren kommer også med den såkaldte SilentClean Premium mundstykke, der bidrager til en ekstra stille og lydløs støvsugning. En ideel støvsuger til det lille som det store hjem med masser af plads.

5 liters pose

Støvsugeren har et behageligt ergo-håndtag, tre hjul, en 10 meter lang ledning, og så vejer den lige lidt under 5 kg, så den er altså nem at manøvrere under rengøringen. Også denne støvsuger kommer med automatisk ledningsoprulning samt tænd/sluk-knap, som man kan trykke på med foden. Posen indeni kan rumme helt op til 5 liter, hvilket reducerer antallet af udskiftning af støvposer gevaldigt. Støvsugeren har også en indbygget indikator, der fortæller, når det er tid til at udskifte posen.Siemens Q 4.0 VSQ4G332 er bestemt også et oplagt bud på en god støvsuger, hvis du bor i et stort eller mellemstort hjem.

LÆS OGSÅ:  Ventilator Test – Find den bedste ventilator til dit behov

Philips FC8721/09 støvsuger

støvsuger bedst i test→ Set hos Skousen.dk til 1.277 kr.

Denne støvsuger var bedst i test hos forbrugerrådet TÆNK i 2017. Den beskrives af andre kunder som lydløs og let at manøvrere, og ganske rigtigt har den et lydniveau på 78 dB, hvilket er fornuftigt for en støvsuger, og taget sin 650 W motor i betragtning er det faktisk meget imponerende. Derudover har den to store hjul og en 11 meter lang ledning at gøre godt med, så man let kan komme omkring i huset. Der medfølger et teleskoprør, der er justerbart, så du undgår at få ondt i ryggen under rengøringen.

Støvposen kan indeholde op til fem liter, og med det specielle HEPA AirSeal tilbageholder den mere end 99 % støv i det luft, der bliver udblæst. Derudover er den testet af ECARF for allergivenlighed, og den er derfor oplagt for hjemmet for folk med allergi.

Støvsugeren fra Philips er ikke en støvsuger, der er specialiseret til at gøre fx hårdt gulv rent eller gulvtæppe rent, men det er en solid støvsuger, der er god til lidt af det hele. Den er altså et oplagt valg til personen, der forventer en støvsuger, der kan lidt af hvert eller til fx at have stående ude i firmaet.


Sådan finder du den bedste støvsuger til dit behov

Du har nu gennemgået guiden om støvsuger og er forhåbentligt blevet klogere på, hvor mange forskellige slags der egentlig findes derude, samt hvilke funktioner du bør kigge efter, når du skal købe en ny støvsuger. Det handler helt konkret om at stille sig selv de rigtige spørgsmål, når du er på jagt efter en ny støvsuger; vil denne støvsuger passe godt ind i dit hjem og din hverdag? Hvad skal din støvsuger kunne? Skal den bare kunne tage det værste fnuller, eller er det mere en dybdegående, grundig rengøringsmaskine, du er på udkig efter? Foretrækker du en traditionel støvsuger, ledningsfri eller måske en robotstøvsuger, der kan tage arbejdet for dig?

Når du har svaret på disse spørgsmål, er du bedre klædt på til at træffe din beslutning og dermed finde din drømmestøvsuger.

Hvis du har fundet den støvsuger, der bare passer lige til dig blandt de ovenstående eksempler, så kan du nemt og hurtigt købe og gå i gang med rengøringen! Faktisk har de fleste af de overstående eksemplerne 100 % tilfredshedsgaranti, og du har derfor ingenting at miste, så hvad venter du egentlig på? Bestil allerede i dag og få din perfekte støvsuger på ingen tid!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply