Tablet test – Stor guide så du kan finde den bedste tablet

0

Find din nye tablet i denne test, hvor vi har afprøvet de bedste billige tablets. Når du vil finde ud af, hvilken iPad eller tablet du skal vælge, er der mange ting at tage hensyn til.

Om du kan finde en tablet på tilbud, mængden af plads til apps, og om det skal være en Android-tablet eller en iPad, skal du tage stilling til, inden du beslutter dig. Derfor har vi fundet ud af, hvilke tablets der er bedst i test, og du kan læse mere om dem nedenunder.


Microsoft Surface Book 2 – Tablet med tastatur

→ Set hos Proshop.dk til 15.195 kr.

Tablet test

Hvis du før er blevet skuffet over tablets, der har lovet mere, end de kunne holde, kan du stoppe med at lede efter den bedste tablet nu.

Microsoft Surface Book 2 ligger i den høje ende af tablets rent prismæssigt, men du får virkelig noget for pengene. Der følger et tastatur med Surface Book’en, så du kan bruge den som en computer, hvis du skal tage noter til et møde, og du kan fjerne tastaturet igen senere, når du skal streame serier fra sofaen.

Det får altså flere muligheder med din tablet, og måske du slet ikke behøver at have en computer.

Microsoft Surface Book 2 kan købes hos Proshop.dk, hvor du kan finde et godt tilbud. Den har 8 GB RAM, kamera både for og bag og en skærm på 13.5 tommer. Der er altså masser af plads til de uundværlige apps og netbank, men selvfølgelig også til sjove spil til dig og ungerne. Også sociale medier og hvad du ellers gerne vil have af apps, er der plads til.

Med en batterilevetid på helt op til 12 timer behøver du heller ikke være nervøs for at glemme opladeren, og du bliver ikke afbrudt, når du er ved at skrive en mail, gennemføre et level eller shoppe noget fedt på nettet. Microsoft Surface Book 2 er et rigtig godt bud på en tablet med tastatur, der kan klare lidt af hvert.

Selvom den ikke ligefrem er billig, er den ideel til det travle familieliv, eller hvis du er meget på farten. Den vejer kun halvandet kilo, og derfor kan du måske nogle gange blive i tvivl, om du har husket at få den med i tasken. Når du vælger denne tablet, vil du med garanti erklære den for bedst i test, efter du har haft den en periode.


Bedste Android-tablet

→ Set hos Mytrendyphone.dk til 1.749 kr.

Android tablet

Måske har du spurgt dig selv om, hvilken iPad du skal vælge, og måske er du kommet frem til, at du egentlig hellere vil have en tablet, der bruger et Android-styresystem.

Der er efterhånden kommet rigtig mange gode tilbud på Android-tablets på markedet. I en del år sad Apple tungt på tablets, men sådan er det ikke længere. Med denne Lenovo Tab 4-tablet får du alt det, som en god tablet skal rumme.

Derudover kan den købes til en overkommelig pris hos Mytrendyphone.dk, så det er bare om at slå til. Med stor sandsynlighed er denne tablet den bedste billige tablet på markedet i øjeblikket

Den har en hukommelse på 16 GB, og der er mulighed for at tilføje mere med et SD-kort, hvis det bliver nødvendigt.

Skærmen er otte tommer og har LED-baglys, så billedet på skærmen bliver endnu flottere. Samtidig har Lenovo Tab 4 en fornuftig størrelse, der gør, at den er nem at have med i tasken eller under armen, når du er på farten.

LÆS OGSÅ:  Ekstern harddisk test - Stor guide til de bedste eksterne harddiske

På den måde slipper du for at tage noter på din mobil eller forsøge at finde rundt på hjemmesider, der ikke har en mobilversion. Kameraet kan du også godt lade ligge derhjemme, for du kan tage gode billeder med din tablet – både af dig selv og dem på den anden side af skærmen.

Noget andet, der gør, at denne tablet er bedst i test, er batterilevetiden på 14 dage i standbytilstand. Selvom din tablet er så fed, at du ikke har lyst til at lade den ligge så længe, siger det noget om, at batteriet holder i mange timer, selvom du bruger din Lenovo Tab 4 meget. Dermed er den et godt bud på den bedste billige tablet, du kan købe lige nu, for prisen er skruet helt i bund, uden at du går glip af noget som helst.


Apple iPad Pro – Tablet med SIM-kort

→ Set hos Proshop.dk til 7.499 kr.

Tablet med SIM kort

Vi kommer selvfølgelig ikke gennem denne test uden en iPad. Om du er mest til Android eller Apple, er helt op til dig, men mange har efterhånden et passioneret forhold til deres elektronik og holder sig til en bestemt forhandler.

Det giver også rigtig god mening, da du sikkert bruger mange timer hver dag på din computer, mobil, eller tablet.

En tablet kan være en god løsning i en travl hverdag, hvor det er bøvlet at have en computer med på farten. Hvis du ikke skal bruge pladskrævende programmer til tekstproduktion, billedredigering eller andet, er en iPad et godt valg.

Når først du har besluttet dig for at købe en iPad, kan det være svært at tage en beslutning om, hvilken iPad du skal vælge. Denne model er en Pro 11” i den flotte farve Space Grey.

Som navnet antyder, er skærmen 11 tommer stor, hvilket er en fin størrelse til at se film eller sjove kattevideoer på Youtube, men samtidig er skærmen heller ikke større, end at du nemt kan have den med i tasken, indkøbsnettet, eller hvad der nu er nemmest for dig. Det lyder helt umuligt, men iPad Pro 11” vejer faktisk under 500 gram, så den er ideel at have med i håndbagagen, når du skal have den med dig.

Du har også mulighed for at bruge din tablet i op til ti timer, inden der bliver behov for at finde opladeren frem. Dermed kan du sagtens være afsted en hel dag uden at bekymre dig om at skulle kapre stolen ved strømstikket på kaffebaren. Hukommelsen er på 256 GB, hvilket er mere end rigeligt, og det er med til at gøre denne tablet bedst i test.

Hos Proshop.dk kan du finde et virkelig godt tilbud på denne tablet til en billig pris. Det gør den til et oplagt valg, hvis du er i tvivl om, hvilken iPad du skal vælge.


Acer Iconia One 10 – Bedste tablet til prisen

→ Set hos Proshop.dk til 1.555 kr.

Tablet bedst til prisen

Så nemt kan det siges. Hvis du vælger Acer Iconia One 10 får du en suveræn god tablet for pengene. Selvom det er en tablet med Android-styresystem, har den samme hvide farve som de første Mac-computere.

Udseendet er som bekendt ikke alt, men det skader jo ikke, at din tablet ser fin ud, når den ligger på sofabordet. Skærmen er 10 tommer og lidt til – faktisk 10,1 tommer.

Hos Proshop kan du finde et virkelig godt tilbud på Acer Iconia One 10, hvilket gør den til en af de bedste billige tablets, der er tilgængelige på markedet.

LÆS OGSÅ:  Overvågningskamera test – Her er nogle af de bedste til prisen på markedet

Selvom prisen er god, er der ikke sparet på indholdet, og du får en hukommelse på hele 16 GB og 2 GB RAM. Du løber ikke tør for plads lige med det samme, og det er jo heller ikke meningen.

Det smarte ved en tablet er, at den er nem at have med på farten, og med en batterilevetid på op til ti timer kan du nemt tage din tablet med dig, uden du skal forsøge at finde en stikdåse, mens du er på farten. Der er desuden både et almindeligt kamera og et frontkamera, så du kan tage sjove selfies eller fotografere de personer, du møder.

Denne tablet er også et oplagt valg, hvis du gerne vil skifte din computer ud, og hvis du samtidig vil give dine børn mulighed for at spille computerspil eller se børne-tv på nettet. Små børn har meget lettere ved at betjene en tablet end en computer, fordi deres motorik ikke er veludviklet nok til at håndtere musen.

Derimod kan de godt finde ud af at trykke på skærmen, og det vil uden tvivl vække stor glæde, at de selv kan kigge på feriebilleder eller spille spil uden hjælp fra far og mor.


Genbrugt iPad til en god pris

→ Set hos Refurb.dk til 1.679 kr.

Ja, du læste helt rigtigt. Denne iPad er genbrugt og istandsat af firmaet Refurb. Dermed får du en helt unik chance for at opdatere din teknologisamling uden at sprænge budgettet eller få dårlig samvittighed over, at du skader miljøet.

For selvom vi dårligt kan undvære teknologi i hverdagen, er vi nødt til at indse, at produktionen af tablets, smartphones og computere kræver mange ressourcer.

At købe elektronik, der ikke nødvendigvis kommer lige fra indpakningen, er en af de ting, du kan gøre som helt almindelig forbruger. Denne iPad Air 2 er en af de bedste billige tablets, og kvaliteten er den samme, som du kender fra almindelige produkter fra Apple.

Når du er i tvivl om, hvilken iPad du skal vælge, kan det her tilbud fra refurb.dk være et godt bud.

Denne iPad Air 2 fungerer med styresystemet iOS11, så den er fuldstændigt opdateret. Det er næsten ikke til at kende forskel på denne iPad og den, du kan købe fra ny af i butikkerne. Hukommelsen er på 16 GB, så du uden problemer kan få plads til alle de apps, du bruger i dagligdagen.

Derudover har din nye tablet en A8X processor. Hvis det er helt sort snak for dig, gør det ikke noget. Det betyder såmænd bare, at den har en virkelig god batterilevetid. På den måde er det meget nemmere for dig at tage din tablet med på farten. Du behøver ikke have en oplader med, og der er ingen grund til bekymring over, om den mon snart løber tør for strøm.

Her er en tablet, der er bedst i test, fordi den har meget hukommelse og en lang batterilevetid. Det er også med til at øge dens klimavenlige karakter, og det betyder desuden, at der går lang tid, før du igen skal spare op til en tablet.


Køb ny tablet med god samvittighed

→ Set hos Refurb.dk til 5.399 kr.

Tablet med tastatur

Der er masser af spændende tilbud på Refurbs hjemmeside, og du kan blandt andet finde Lenovo ThinkPad X1 Tablet til en attraktiv pris. Denne tablet er af den type, der nemt kan erstatte din computer, hvis det er noget, du overvejer.

LÆS OGSÅ:  Bredbåndstest – Sådan finder du det bedste bredbånd

Der er mange fordele ved at skære ned på mængden af elektronik i dit liv. Jo færre skærme, du har at kigge på, jo mindre bliver du fristet til at scrolle gennem flere billeder af morgenmadsskåle og utopiske ferier på din Instagram-profil.

Når du kun har en tablet, er der kun et sted at gemme billeder og dokumenter, og du slipper for at fylde tasken med ledninger, hver gang du skal ud ad døren. Med denne tablet er det desuden nemt at have teknologien med på farten, for du kan notere, fotografere, swipe, scrolle og like i op til seks timer, inden batteriet giver op.

Tabletten har et webcam, der gør det nemt at foretage videoopkald til familie, venner eller kolleger, uden at billedet fryser, eller lyden pludselig forsvinder. Skærmen er på 12 tommer, hvilket er en fornuftig størrelse. En skærm i denne størrelse giver dig mulighed for at streame din yndlingsserie eller besvare e-mails, uden at din tablet fylder for meget i tasken.

Med en hukommelse på 16 GB er der plads til de almindelige funktioner, så du kommer ikke til at mangle noget, når du skifter din pc ud med en genbrugt tablet. Og skal du have den bedste og billigste tablet, er Lenovo ThinkPad X1 Tablet meget tæt på at være bedst i test.

Prisen er fornuftig, særligt hvis du alternativt skulle have de samme funktioner på en computer, og hos Refurb kan du tilmed handle bæredygtigt uden at få dårlig samvittighed.


Test af tablets i alle prisklasser

Nu er du forhåbentlig blevet en lille smule klogere på, hvilken tablet der passer godt til dig. Hvilken tablet, du ender med at vælge, kommer i de flest tilfælde an på, hvor mange penge du er parat til at spendere på din nye tablet. Men som testen forhåbentlig har vist, kan du sagtens få en glimrende tablet uden at tømme sparegrisen helt, og det er bestemt også en mulighed at finde en genbrugt iPad eller lignende.

I mange tilfælde kan du nemt erstatte din pc med en tablet – tabletten kan mange af de samme ting, og den er nemmere at have med på farten. Hvis du skal skrive meget, er der et bredt udvalg af tablets med tastatur. Nu mangler du kun at beslutte dig for, hvilken tablet du vil købe.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply