Tebrygger test – Find ud af hvilken tebrygger, der er bedst til dig

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

For den rutinerede tedrikker er det ofte en nødvendighed med en god tebrygger i huset. Men faktisk kunne alle husstande få glæde af at være ejer af en tebrygger, der forsyner alle med den bedste kop te. Med mange forskellige modeller på markedet kan det dog være vanskeligt at finde frem til den bedste tebrygger. Det afhjælper vi i denne tebrygger test, hvor vi har samlet nogle af de bedste ud fra tests, guides og anmeldelser til forskellige priser og behov.

Derfor har vi testet en række forskellige modeller på markedet, så det bliver nemmere for dig. Hvad end du er på udkig efter en billig tebrygger eller det bedste af det bedste, har vi testet noget for enhver smag. Og heldigvis kan du ofte finde en tebrygger på tilbud, så du får mere for pengene. Testen bygger på brugernes anmeldelser og de unikke specifikationer, som de forskellige modeller har.

Nedenfor får du et hurtigt overblik over de modeller vi har fundet ud fra vores gennemgående research til denne guide:

ForhandlerModelMaterialeVolumenPris
Eva Solo WovenBorosilikatglas, rustfrit stål og neoprendragt1 L427,-
Gastroback 42440Rustfrit stål og glas1,500 L1.699,-
Stelton Foster TermoRustfrit stål1 L1.039,-
Melissa tebryggerGlas og rustfrit stål1,7 L214,-

Eva Solo Woven tebrygger – en populær klassiker

tebrygger→ Set hos Skiftselv.dk til 427 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 476 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 479 kr.

 • Varmeisolerende neoprendragt
 • 1000 ml
 • 100 % drypfri
 • Automatisk vippelåg

Lad os starte testen med en klassisk tebrygger fra Eva Solo. Den dråbeformede tebrygger har en højde på 19,4 cm og en diameter på 14 cm. Den kan rumme 1000 ml væske, og den kommer med et separat tefilter, der kan tages op, når trækketiden er overstået. Tefiltret består af rustfrit stål.

Eva Solo tebryggeren er 100 % drypfri og kommer med et innovativt låg, der automatisk vipper ved hældning af kanden. På den måde kan teen bedst muligt holde på varmen.

Særlig god neoprenteknologi

Det særlige ved denne tebrygger fra Eva Solo er, at den kommer med en neoprendragt. Her er der tale om et omslag, som du kan lyne uden på kanden. På den måde kan du langt bedre isolere varmen og lade teen holde sin temperatur. Desuden fås neoprendragten i forskellige farvenuancer, der er med til at give et yderst flot og stilrent design.

Design og funktion

Eva Solo har formået at kombinere design og funktionalitet i denne tebrygger. Her er der ikke tale om en billig tebrygger, men den springer samtidig ikke budgettet. Det flotte design og den særdeles brugbare neoprendragt gør den til et godt valg.


Gastroback 42440 – bedst i test tebrygger

bedste tebrygger→ Set hos Coop.dk til 1.699 kr. (1.999 kr. for ikke-medl.)

 • 4 forskellige temperaturindstillinger
 • 5 forskellige teprogrammer med 4 styrker hver
 • Autostart-funktion i 24 timer
 • Automatisk hæve-funktion af filtret

Her kommer vi til testens dyreste model, og vi kommer ikke udenom, at der her er tale om vores bedst i test tebrygger. Her har vi at gøre med en dyr herre, der dog kommer med hele fire forskellige temperaturindstillinger.

Du har også mulighed for selv at indstille temperaturen eller gøre brug af fem forskellige teprogrammer. Den måler 31 cm i højden og kan rumme hele 1500 ml væske.

Design med gode funktioner

Gastroback tebryggeren består af glas og rustfrit stål. Den er monteret på et kontrolpanel, hvor du kan tilgå alle de forskellige indstillinger. Det er blevet forsimplet med knapperne, der gør det nemt at overskue indstillingerne.

Derudover kan du benytte dig af 24 timer autostart-funktionen, der gør tebrygningen endnu nemmere. Filtret bliver hejst op af sig selv, når trækketiden er overstået. Du skal blot indstille den ønskede trækketid.

Høj kvalitet, men manglende finesse

Selve designet er ikke noget at skrive hjem om. Det fastmonterede kontrolpanel gør det til en pladskrævende tebrygger, men der hersker ingen tvivl om kvaliteten. Desuden er der placeret et logo på fronten af kanden, der er en ærgerlig detalje efter vores mening. Alt i alt har vi med en bedst i test tebrygger at gøre, når vi ser på effekten. Til gengæld kunne vi godt have ønsket os mere fra designet.


Foster Termo – en Stelton tebrygger med stil

bedst i test tebrygger→ Set hos KitchenOne.dk til 1.039 kr.

 • Smukt design af Norman Foster
 • Rustfrit stål hele vejen igennem
 • Stempel-funktion

Her kommer vi til et vaskeægte stykke kunst med denne Stelton tebrygger. Der er nemlig lagt ekstra meget vægt på de fine detaljer i denne smukke tebrygger.

Den består af skinnende, rustfrit stål i farven stål/golden. Kanden måler 24 cm i højden og 12,4 cm i bredden, og den kan rumme 1000 ml væske.

Kendt tegnestue bag designet

Særligt ved denne Stelton tebrygger er, at det er den kendte Norman Foster, der står bag designet. Hans fokus hviler på at forenkle skulpturens form med bløde linjer, og det, må vi sige, er vellykket i denne tebrygger.

Den kommer i et lækkert materiale, der går igen på hele kanden samt håndtaget. Dog må vi undvære et filter, som du kan fjerne efter endt trækketid, og det kan gå hen at blive en udfordring.

Æstetik i særklasse

Her er en tebrygger for dig, der elsker æstetik og design. Stelton har lavet årets smukkeste tebrygger, men hvor du ikke skal forvente de store funktioner. Du kan heller ikke se, hvor meget te der er tilbage i kanden, og derfor bliver det lidt mere en gætteleg, når du serverer teen i en Foster Stelton tebrygger.


Melissa tebrygger – en billig tebrygger med varmeindstillinger

Billig tebrygger→ Set hos Frishop.dk til 214 kr.

→ Set hos Byghjemme.dk til 214 kr.

 • Stor glaskande til 1700 ml
 • Mulighed for at koge vandet med op til 2200W
 • Udvendig vandstandsmåler

Her får du en billig tebrygger, der formår at imponere langt de fleste brugere. Melissa har designet denne tebrygger, der kan rumme hele 1,7 liter i kanden.

Den består af glas og stål, hvor tefiltret sidder monteret indeni. Samtidig kan Melissas tebrygger selv varme vandet op, når den er monteret på den funktionelle base.

Funktioner til billige penge

Denne tebrygger er udstyret med en kontrollampe samt et rum til opbevaring af ledningen. Samtidig kommer den med en tænd/sluk-knap, der slukker automatisk, når vandet koger.

Den har ligeledes et skjult varmelegeme og en udvendig vandstandsmåler. Her er der altså tale om en billig tebrygger, der alligevel er veludstyret med vigtige detaljer.

Manglende design

Kigger vi på designet, er det her, der er blevet sparet. Melissa har valgt nogle simple materialer, men det er også det. Du får nemlig en tebrygger, der ligner den klassiske elkedel, og som kommer i en størrelse, der er praktisk og klodset på én og samme tid. Dog kommer vi ikke udenom, at denne tebrygger er et fund til pengene, hvis du ønsker funktionalitet til en lav pris.


Menu Kettle tebrygger – til de fine anledninger

 • tekande tilbudStilrent design i glas
 • Praktisk teæg
 • Designet af Norm arkitekterne

Menu er kendt for sine moderne design, og det er ikke nogen undtagelse her. Menu Kettle er en fin tebrygger i glas, der omfavner skandinavisk design og asiatiske noter.

Her får du en gennemsigtig tebrygger i glas, hvor det lille teæg er monteret i låget, som du nemt kan trække op, når trækketiden er overstået.

Te til sanserne

Her får du en tebrygger, der taler til sanserne. Menu har skabt en hård konkurrent til Stelton, men hvor der her er tale om et helt andet design.

Pottens gennemsigtighed giver en særlig oplevelse og et smukt, visuelt look. Dog må vi indrømme, at der her er tale om en tebrygger, hvor der ryger meget af varmen hurtigt. Der er ingen lukning ved snablen, og samtidig er tebryggeren produceret i glas, der er varmeabsorberende.

Flot design, men manglende funktionalitet

Menu Kettle tebryggeren er et godt valg, hvis du prioriterer design og æstetik. Er du mere til funktionalitet og god holdbarhed i forhold til varmen, skal du kigge i andre retninger. Her er det nemlig designet, der er i top, og ikke så meget det praktiske og funktionelle aspekt.


Bedst i test tebrygger – hvad skal jeg vælge?

Vi har i denne test været omkring fem forskellige tebryggere, der klarer sig godt på markedet i dag. Der er stor forskel på både størrelse, design og funktioner, men alle fem vil umiddelbart være gode bud på din næste tebrygger. Dog kan vi fremhæve nogle få som ideelle valg i forhold til dine præferencer.

Bedst i test

Vil du have den bedste tebrygger, kan du gå efter Gastroback-modellen. Her får du lov til at betale for din tebrygger, men til gengæld får du også et væld af funktioner. Det gør det nemt for dig at stå op til frisklavet te hver morgen, men vi kommer ikke udenom, at den bedst kan betale sig for dig, der drikker te på daglig basis. Skal du i stedet bruge den til særlige anledninger, kan det være en dyr fornøjelse at have stående.

Det billige alternativ eller det smukke design

Vil du shoppe en billig tebrygger, kan vi anbefale Melissa tebryggeren. Her er der tale om en tebrygger med mange funktioner, men hvor designet er sparet væk. Du får en praktisk og stor tebrygger med eget varmelegeme, der gør tebrygningen nem.

Er du mere til smukke design, er Steltons Foster Termo måske noget for dig. Her kan du være helt sikker på at få det smukke design hjem i boligen, og den egner sig særligt godt til det fine middagsbord. Dog er det også en af de dyrere modeller, men til gengæld får du en tebrygger i et tidløst kvalitetsdesign.

LÆS OGSÅ: Elleverandører


Andre guides og artikler du måse vil finde interessant

Er du til kaffe, så kan en god kaffemaskine gøre underværker. Læs mere om nogle af de bedste kaffemaskiner i vores kaffemaskine test. Du kan også finde en espressomaskine i vores espressomaskine test.

Skal du have dine varme drikkevarer med på farten er en termokande en god investering. Læs mere om dette i vores termokande test.

Nyd en god kop te sammen med en varmepude og varmetæppe fra vores varmepude test og varmetæppe test.

Der findes ikke noget bedre end en god kop te om aftenen. Herefter sover man rigtig godt. Tag et kig på vores elevationssenge test eller kontinentalseng test, så du kan finde lige præcis den seng, som passer til din krop. Så er du sikret en optimal nattesøvn.

Du kan også blot opgradere din nuværende seng med nye madrasser. Læs mere om dette i vores topmadras test, springmadras test eller boxmadras test.

Kig også på den smarte kombinationsløsning i form af en sovesofa. Læs mere i vores sovesofa test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply