ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.
Enhver årstid har sin charme, siger man. Og det kan der være noget om, men mon ikke de fleste danskere ser frem til de lune sommeraftener, hvor vi efter arbejde, uddannelse eller andre gøremål kan sætte os og slappe af på terrassen? Jeg tror det. I denne terrassevarmer test har vi samlet nogle af de bedste terrassevarmere til ethvert behov, ud fra tests og anmeldelser i ét stort overblik.
Men i vores dejlige land er aftenerne desværre ikke så lange og lune, som vi kender det fra vores ferier under lunere himmelstrøg. Men det er der heldigvis råd for, hvis vi ønsker at forlænge hyggen en sommeraften, eller vil udvide sæsonen for udeliv til også at omfatte en del af foråret og/eller efteråret. Terrassevarmeren er løsningen!
I denne lille terrassevarmer test kommer vi dels med nogle gode råd til, hvad du skal overveje, inden du vælger at købe terrassevarmer samt vores bud på nogle gode terrassevarmere – både til hverdag og til fest. Disse er fundet ud fra vurderinger af eksterne tests, anmeldelser fra brugere samt vores vurdering af funktionalitet og pris.
Solamagic Premium+ 2500 – titanium
- Terrassevarmer med en effekt på 2.500 Watt
Hortus 211-379
- Opvarmningstid på få sekunder
Hortus 211-352
- Kan anvendes indendørs
Produktoverblik
Hvordan finder jeg den bedste terrassevarmer?
Ja, det er et godt spørgsmål, som man svarer, når svaret ikke umiddelbart giver sig selv. Så du skal hellere starte med stille dig selv nogle mere specifikke spørgsmål om dit forventede brugsmønster.
- Hvor ofte skal terrassevarmeren bruges?
- Hvor stort et areal, skal den opvarme? Måske har du en mindre altan og ikke en stor terrasse?
- Hvordan er udearealet udformet, dvs. er der læ-muligheder, flytter I bord og stole efter sol og skygge, er arealet helt eller delvist overdækket osv.?
- Skal terrassevarmeren kunne bruges indendørs, fx i forbindelse med en udestue eller lignende?
Når du har gjort dig nogle overvejelser om ovenstående spørgsmål, kan du se vores anbefalinger længere nede i artiklen.
Hvilken varmekilde skal jeg vælge?
De fleste af os kender de traditionelle gasdrevne terrassevarmere fra cafe-miljøer og andre steder, hvor vi færdes. De seneste år har disse terrassevarmere imidlertid fået konkurrence fra eldrevne terrassevarmere, der udsender infrarøde varmestråler. En infrarød terrassevarmer giver typisk en mere effektiv og behagelig opvarmning.
Men som udgangspunkt er det et temperamentsspørgsmål om, hvilken varmekilde man skal vælge, da der er flere fordele og ulemper ved hver type, når man tænker på parametre som pris, effektivitet, miljø, sikkerhed m.m.
Vi har nedenfor prøvet at liste nogle af fordelene og ulemperne op i vores terrassevarmer test. En el terrassevarmer findes i mange afskygninger (infrarød varmer, halogenvarmer, reflektorvarmer m.fl.) med individuelle specifikationer/funktionalitet, så skemaet er vejledende.
TERRASSEVARMER GAS | TERRASSEVARMER EL | |
---|---|---|
Anskaffelsespris | En gasvarmer er typisk billigere i anskaffelse end en elvarmer. | |
Driftspris | En gasvarmer er ca. 60-80% billigere i drift end en elvarmer. | |
Miljø | En elvarmer udleder ca. 1/3 af den CO2, som en gasvarmer gør. | |
Sikkerhed | I modsætning til gas kan elvarmeren anvendes indendørs. Elvarmeren er ofte mindre (lavere) og derfor knapt så udsat for at vælte, hvis du fx har småbørn eller husdyr. |
|
Anvendelse / funktionalitet | Elvarmeren kræver ikke genopfyldning (men måske en udendørs installation?) Elvarmeren har mange muligheder for (fast) placering, fx kan den hænge over et bord (eller under), eller den kan monteres på vægge. |
Hortus 211-352
Hortus 211-352 er vores bud på den billige terrassevarmer.
Terrassevarmeren er beregnet til at hænge på væggen, og med sine beskedne mål på ca. 10 x 10 x 50 cm er den velegnet som varmelampe udendørs, hvis man har en altan eller en lille terrasse. Den har en rækkevidde på 3-5 meter og et samlet areal på ca. 5 kvm.
Varmekilden er infrarøde stråler, som giver en god varme til de omkringsiddende, da strålerne ikke varmer luften op, men kun det eller dem, de rammer.
Hortus 211-352 har en effekt på 1.500 Watt, hvilket giver en driftsudgift på 3-4 kr. i timen. Terrassevarmeren har en forventet brændetid på omkring 7.000 timer. Og den kan anvendes indendørs.
Hortus 211-372
Vores næste bud er endnu en Hortus terrassevarmer, men denne gang en gulvmodel, dvs. den er udstyret med en fod og kan flyttes rundt på terrassen, blot man sikrer sig, den har et stabilt underlag. Vægten er ca. 13 kg.
Hortus 211-372 er udført i aluminium, som er vedligeholdelsesfrit. Den kan justeres i højden fra 170 cm til 202 cm, hvilket giver god mulighed for at målrette varmen mod de personer, der fryser.
Den har en opvarmningstid på få sekunder, og effekten kan indstilles i tre forskellige niveauer, 900 Watt, 1.200 Watt og 2.100 Watt. Driftsprisen er 2-5 kr. i timen afhængigt af, hvor meget den får lov at arbejde.
Hortus 211-379
Hortus 211-379 er designmæssigt en traditionel gulvmodel, som vel nærmest ligner en standerlampe? En flot en af slagsen, ikke mindst i den sorte udgave. Den har imidlertid flere smarte funktioner, som de billigere modeller ikke har.
Terrassevarmeren er el-drevet med infrarøde halogen-rør. Den har indbygget LED-lys og en automatisk slukke-funktion med tre timerindstillinger på hhv. 30, 60 og 90 minutter.
Effekten kan ligeledes indstilles i tre forskellige niveauer, nemlig 800 Watt, 1.300 Watt og 2.100 Watt. Driftsprisen er 2-5 kr. i timen afhængigt af, hvilket niveau der vælges.
Med en højde på 193 cm og en diameter på 55 cm har Hortus 211-379 en rækkevidde på 6-8 meter og dækker et imponerende areal på ca. 19 kvm.
Solamagic 2000 ECO+PRO – titanium
Denne Solamagic terrassevarmer er vores forslag til en rigtig god og fleksibel udendørs varmelampe.
Fleksibiliteten består i, at den kan hænges op i loftet eller på væggen – men det er også muligt at købe ekstraudstyr i form af stativer, som terrassevarmeren kan monteres på. Så bliver den pludselig meget anvendelig for dem, der ønsker en mobil terrassevarmer.
Trods den minimale størrelse (23 x 48 x 18 cm) opvarmer Solamagic 2000 ECO+PRO op til 17 kvm. Terrassevarmeren er udført i aluminium og rustfrit stål og har en effekt på 2.000 Watt. Driftsprisen ligger på 3-4 kr. i timer.
En el terrassevarmer i høj kvalitet til prisen, som vi derfor også har valgt at tage med i denne terrassevarmer test.
Solamagic Premium+ 2500 – titanium
Den næste terrassevarmer i vores terrassevarmer test er storebroderen til 2000 ECO+PRO, nemlig Solamagic Premium+ 2500.
At være storebror kommer her til udtryk i både pris og volumen – men selvfølgelig også i effekt. Som modelnavnet antyder, har denne terrassevarmer en effekt på hele 2.500 Watt.
Med et rumfang på 75 x 21 x 11 cm formår Solamagic Premium+ 2500 at dække et areal på op til 19 kvm.
Terrassevarmeren vejer kun 4,4 kg og er en vægmodel i høj kvalitet og med stor effekt, som har fået gode anmeldelser. Det tyske magasin ”Selber Machen” og den ligeledes tyske kvalitetssikring-organisation ”TüV” har således begge givet Solamagic topkarakteren ”Excellent”, når det gælder varmeevnen. En absolut flot udmærkelse!
Fakkel terrassevarmer gulvmodel
Den eneste terrassevarmer, der drives af gas i vores terrassevarmer test, er fra Fakkel. Den er primært lavet i aluminium og rustfrit stål og har et flot karakteristisk design, som klæder enhver have.
Ud over at give en god varme på de kølige sommeraftener, spreder den også en masse hygge, da flammen kan ses i et langt glasrør, der er indkapslet i midten af terrassevarmeren.
Terrassevarmeren står med sine 26 kg godt fast på jorden, så småbørn og hunde ikke lige vælter den. Med en højde på 2,29 meter har den også en god rækkevidde på omkring fire meter.
Anbefalinger når du skal vælge den rette
Hvis du kun forventer at bruge din terrassevarmer nogle få gange om året og til hyggevarme til dem, der sidder ved bordet, peger pilen på en mindre, transportabel terrassevarmer. Her har du muligvis fundet en oplagt model ovenfor i vores terrassevarmer test.
Overvej om du af og til skal bruge din terrassevarmer indendørs? Så er en terrassevarmer med gas absolut ingen god ide, dels på grund af brandfaren, men også fordi der udledes kuldioxid, når den bruges.
Ønsker du en mere permanent opvarmning af hele eller dele af terrassearealet, bør du overveje en større terrassevarmer. Størrelsen afhænger af de ydre forhold som fx læ, overdækning, areal osv.
Har du en overdækket terrasse eller en udestue, kan en integreret elektrisk terrassevarmer måske være løsningen? Den kan fx hænge ned fra loftet eller monteres på udestuens vægge eller selve husmuren. Herved er terrassevarmeren gemt af vejen i forhold til uheld o.l., og hvis den monteres med justerbare beslag, kan du sende varmen præcis derhen, hvor du ønsker den.
I en tid med stor miljøbevidsthed er el at foretrække frem for gas. Og en el terrassevarmer har typisk en levetid/brændetid på 5.000-7.000 timer. Det svarer som bekendt til 200-300 fulde døgn, men da man typisk kun anvender den få timer ad gangen, er der varme til mange sommeraftener.
Køb et cover til din terrassevarmer, hvis den skal stå ude i al slags vejr. Hvis den ikke påvirkes at vind og vand er gasvarmeren lettere at tænde, og der går ikke så let overgang i de elektriske dele på de eldrevne.
Med disse ord er der kun en velment opfordring tilbage:
Gør verden til et varmere sted at være!
Terrassevarmer test 2019
Ønsker du også, at trodse den danske sommer og forlænge ude sæsonen i Danmark? Så er en terrassevarmer måske de ideelle køb for dig, og det kan du få hjælp til i denne terrassevarmer test.
Sommeren nydes bedst udenfor ved grillen med familien eller vennerne, dog kan det være svært, at holde varmen når solen går ned sent på aftnen, dog prøver man sig frem med ekstra tøj og tæpper, men sommerfornemmelsen går alligevel lidt af det med en stor sweater på.
Investerer du derimod i en terrassevarmer, behøves i ikke længere at krybe indenfor eller hente de store trøjer og tæpper frem. Terrassevarmeren sørger nemlig for, at i har det lunt og godt, og beholder fornemmelsen af en lun og hyggelig sommeraften.
Alt efter dine behov findes der forskellige modeller, samt typer af terrassevarmere. Du kan vælge mellem el, gas og brænde.
Et hyppigt valg er den eldrevne terrassevarmer, da den ikke flyder nær så meget, som de andre. Den eldrevne terrassevarmer kan fås i en praktisk størrelse, som passer ind på en hver terrasse. De fås både, så de kan placeres under havebordet, på havebordet, monteres på parasollen eller hvis den skal stå ved siden af.
Går du og drømmer om at investere i en terrassevarmer, men ved ikke hvad du skal kigge efter? Så læs med her i vores terrassevarmer test. Vi har lavet en guide om forskellige udvalgte terrassevarmere, så du kan blive klogere på hvad de har af funktioner. Vi har fundet modeller baseret på eksterne tests, anmeldeser samt vores vurdering af specifikationer og pris.
Derudover kan du finde den terrassevarmer, som lige netop passer dig, dine behov og din pengepung. I testen er der i alt 10 forskellige terrassevarmere af forskellige slags. Det vil herefter være dit valg at afgøre, hvorvidt en af de fire udvalgte terrassevarmere, ville være det rette valg for dig.
Terrasse varmer: HORTUS – gulvmodel 1000/2000 W
Ønsker du også, at kunne nyde de danske sommeraftner uden at fryse? Så er en terrassevarmer fra HORTUS en sikker vinder. Det eneste du behøver er, en strømkilde på 230 watt og derefter er det slut med flere kolde sommeraften. Denne model er en gulvmodel, som er fremstillet af aluminium og rustfrist stål.
Derudover er den utrolig effektiv, som skyldes at den er udstyret med et effektiv to trin program, hvorved at du selv kan kontrollere varmen og indstille varme til netop dit behov, samtidig med at den kan anvendes både indendørs og udendørs, kan den også opvarme et dækningsområde på 8-10m2, hvilket svarer til 10-12 personer.
Derudover er modellen også udstyret med en golden tube, som er udstyret med det nyeste teknologi indenfor terrassevarmere.
Det betyder, at rørene udsender korte infrarøde stråler, som der så opvarmer de overflader, som strålerne rammer. På den her måde spilder man ikke energi på at opvarme luft der alligevel suser væk af blæsten mv.
Dermed opnår du det bedst muligt varmeudbytte af energiforbruget med denne terrassevarmer fra HORTUS. Den høje energiudnyttelse på omkring 92% gavner både miljøet, såvel som pengepungen, idet driftsomkostningerne pr. time starter ved kun ca. 1,90 kr. Den lave CO2 udledning i terrassevarmeren belaster miljøet minimalt, sammenlignet med en fritstående gasvarmer. Modellen er fremstillet af aluminium og rustfrit stål. Den har en funktionstid på 7000 timer.
Terrassevarmer: Hortus – cafebord 1500 W
Denne terrassevarmer fra Hortus er smart, da den har kombineret et cafébord og en terrassevarmer i et. Bordet er ideelt til caféer, barer eller til udendørs stående arrangementer.
Bordet er 110 meter højt, og er lavet af aluminium og rustfri stål, ligesom modellen også er lavet i. Det specielle ved denne terrassevarme er, at varmen fordeles på behagelige vis 360 grader rundt om bordet, sådan at alle omkring bordet kan få glæde af terrassevarmen stråler.
Modellen kan ligesom overstående model fra Hortus både anvendes indendørs og udendørs.
Denne model er udstyret med infrarøde golden tube kortbølge rør. Dette er den nyeste teknologi indenfor terrassevarmere og med dens infrarøde kortbølge rør giver den alle de flader, som bølgerne rammer en god varmetemperatur, som fordeles ligeligt på alle, som sidder rundt om terrassevarmeneren.
Terrassevarmeren har en energiudnyttelse på 92%, da den direkte opvarmer de flader, som strålerne rammer og dermed ikke luften, som suser væk. Denne type terrassevarmer gavner altså både miljøet, men også pengepungen, da driftsomkostningerne pr. time koster ca. 1,70 kr. På en time udleder terrassevarmeren ca. 1 kg CO2, denne type terrassevarmer skåner altså miljøet normalt sammenlignet med en fritstående gasvarmer. Denne terrassevarmer har en funktionstid på 7000 timer, hvilket skulle være mere end rimelig til at benytte den til adskille kolde sommer de næste par år.
Hortus terrassevarmer – hængemodel 600/1500 W
Fælles for hængemodellerne er, at de kan hænge over et bord på en overdækket terrasse, i en udestue eller i forteltet på campingpladsen. Denne terrassevarmer i vores terrassevarmer test leveres med kædeophæng, og kan derfor nemt monteres i en krog eller lignende.
Herefter skal du blot tilslutte strøm til terrassevarmeren, så er den klar til at give dig varme på terrassen, i udestuen, i forteltet eller lige der hvor du ønsker at den skal varme.
Modellen er fremstillet i aluminium med enkelte dele i plast og fås i forskellige styrker. Derudover er det også muligt at tilkøbe et overtræk, som hænge overmodellen, når den ikke benyttes. Modellen er udstyret med infrarøde kortbølge som opvarmer alle de flader som rørbølgerne rammer.
Modellen har et dækningsområdet på 4-5 m2, som vil sige, at den kan opvarme op til 6 personer af gange og kan både anvendes indendørs og udenfor. Modellen har en driftsomkostning på ca. 1,25 – 3,10 kr. i timen. Det tager kun terrassevarmen fem sekunder, at starte op, også kan du udnytte dens fulde effekt.
Derudover er denne terrassevarmer også miljø venlig sammenlignet med en terrassevarmer af gas. Denne model har en energiudnyttelse på 80% og udleder ca. 1 kg CO2 pr. time. Terrassevarmeren har en funktionstid på 5000 timer, hvilket skulle være mere end nok, til at du undgår flere kolde sommeraften på terrassen.
Hortus terrassevarmer – bordmodel 1200/2100 W
Har man ikke muligheden eller ønsket om at placere en hængemodel over bordet er denne bordmodel fra Hortus det helt rigtige valg.
Bordmodellen vil ved en placering midt på bordet fordele varmen jævnt til alle personer omkring bordet. Bordmodellen har et dækningsområde på op til 8 m2, og kan opvarme helt op til 10 personer af gangen.
En af de mange fordele ved bordmodellen er, at den har 3 effekttrin 900 W, 1200 eller 2100 W, som styres ved at tænde eller slukke for det ene, det andet eller begge rør samtidig. En anden fordel ved denne model er også, at den kan flyttes rundt i hjemmet eller transporteres med til have festen hos venner eller familie.
Du har altså rig mulighed for, at benytte dig af bordmodellen både hjemme, som ude blot der er en strømforsyning i nærheden. Bordmodellen er 80 cm høj og er fremstillet af aluminium og rustfrit stål.
Vil du en aften have glæde af din terrassevarmer i kortere tid, kan denne bordmodel fra Hortus opnå dens fulde effekt på blot fem sekunder, så du behøver aldrig sidde udenfor og fryse. Denne eldrevne bordmodel har en energiudnyttelse på 80%, og udleder ca. 1 kg CO2 pr. time. Sammenligner man disse tal med en gasvarmer, passer den eldrevne terrassevarmer godt på miljøet. Den har en funktionstid på 5000 timer, og kan både anvendes indendørs og udendørs, så længe du har en strømforsyning 230V i nærheden.
Hortus terrassevarmer – Gulvmodel justerbar 900/1200/2100 W
Denne model i vores terrassevarmer test er en terrassevarmer med el, hvilket betyder at du er nødt til at tilslutte den til en stikkontakt, dog vil du derefter hurtigt og nemt får gang i din terrassevarmer i løbet af få sekunder.
Da denne model er en elmodel, er det muligt at benytte modellen både indendørs og udendørs, hvilket kan være særdeles rart, hvis man eksempelvis orangerier, sommerhus eller kolonihavehus, hvor man tit oplever at det hurtigt bliver køligt indendøres.
Hortus terrassevarme gulvodel 900/1200/2100W er udviklet med golden tube opvarmning, som også er nævnt tidligere. Med golden Tube opvarmningen undgår du at spilde energi på eksempelvis luft, som alligevel forsvinder.
Golden tube opvarmer nemlig kun de flader den selv registrerer via dens infrarøde stråler, hvilket gør at den er særdeles miljøvenlig og økonomisk at benytte.
Desuden er modellen også udstyret med et effekttrin, som betyder at du selv kan indstille varme efter dit behov og på den måde opnår du det mest effektive udbytte. Den høje effekt og energiudnyttelse gavner både miljøet og pengepungen, ide driftsomkostningerne pr. time starter ved kun ca. 1,90 kr. og overstiger ikke 4,35 kr.
Den lave CO2 udledning belaster miljøet minimalt med kun en udledning på ca. 1 kg CO2 pr. time, sammenlignet med en gasvarmer som forurener 3 gange så meget.
Gulvmodellen er fremstillet af aluminium og rustfrit stål. Den har en højde på 170-202 cm. Alt afhængig af hvordan du indstiller den. Modellen har et dækningsområde på op til 8 m2 og kan opvarme helt op til 10 personer af gangen. Med denne gulvmodel slipper du for at fryse, da den har en opstartstid på kun fem sekunder, og en funktionstid på 5000 timer.
Hortus terrassevarmer – under bord 800 W
Ønsker du dig en mindre terrassevarmer til billige penge, så er denne model den helt perfekte til dig. Den har en funktionstid på ca. 7000 timer, som skulle være mere end rimelig tid, til at den kan holde et par sæsoner ved havebordet.
Derudover er denne terrassevarmer ikke som de andre, som står ved siden af bordet og varmer, denne her placerer man under bordet, vil så også gør, at man sikrer sig en god varme nedefra. Derudover behøver du ikke være bange for hvis nu den, skulle gå hen vælte ved et uheld eller man kom til at skubbe til den, kan du være helt rolig.
Den er nemlig udstyret med en væltesikring, som betyder, at i det den vælger, så afbrydes strømmen. Strømmen kommer igen, så snart du rejser den op igen.
En anden af de mange fordeler er, at den er lille og kan let transporteres med rundt til familieraften, sommeraften eller andet.
Samtidig er opstartstiden kun et split sekund, som betyder at du aldrig behøver udenfor og sidde at fryse om sommeren, det kræver blot at der er en strømkilde på 230V i nærheden. og rent praktisk er Hortus terrassevarmer – Under bordet 800 w 65cm i højden og har en diameter på 20 cm. Både toppen og bunden er udstyret i sorte rør i aluminium, ligesom resten af terrassevarmeren er fremstillet i, hvilket gør at den er modstandsdygtig, hvis du ønsker at lade den stå udenfor.
Hortus terrassevarmer – Gulvmodel 900/1200/2100 W
Mangler du en terrassevarmer til de kolde sommeraften, så kunne denne terrassevarmer godt være noget for dig. Denne model er en el terrassevarmer, hvilket betydet er du er nødt til at tilslutte den til en stikkontakt, før du kan benytte dig af den.
Ligesom de andre Hortus modeller, kan den terrassevarmer også anvendes både indendørs og udendørs, hvilket kan være særdeles rart, hvis du har et sommerhus eller kolonihavehus, hvor det ofte hurtigt bliver køligt indendørs.
Som en ekstra bonus er denne terrassevarmer udstyret med et lille cafebord om selve stolpen. Dette gør at det er muligt at stå under terrassevarmeneren og udnytte bordfunktion mens man holder varmen.
Som noget nyt er denne terrassevarmer fra Hortus udstyret med de såkaldte golden tube opvarmning, som gør at den kun opvarmer de flader, som den selv registrer igennem sine infrarøde stråler.
Dermed undgår du energispil ved at den ikke opvarmer luften, som du ikke vil kunne mærke da den som regel bliver blæst væk af vinden. Derudover er modellen udstyret med et 2 eller 3 effekttrin, hvor man selv kan indstille varmen efter ens behov, hvilket er med til at gavne både miljøet, men også din pengepung, da driftsomkostningerne pr time starter ved kun ca. 1,90kr og vil på intet tidspunkt kunne overstige 4,35 kr.
Gulvmodellerne er fremstillet i aluminium og rustfrit stål. Denne model har en funktionstid på ca. 5000 timer og kan opvarme op til 10m2, som svarer til 8-10 personer.
Derudover er det også muligt, at få et cover, som kan dække din terrassevarme, når du ikke benytter dig af den Dette er dog ikke noget som medfølger, men noget som du skal ud at investere i, hvis du ønsker cover til din terrassevarmer.
Solamagic Tri-pod
Har du oplevet og sidde udenfor en sommer aften og hen mod aften begyndte du at fryse, men du havde ingen terrassevarme, men godt kunne tænke dig en, samtidig med at den ikke måtte koste særlig meget, så er denne terrassevarme den perfekte til dig, da den uden problemer kan sørge for, at du undgår flere kolde sommer aften, men samtidig er den også en af de billigste modeller på markeder, så du behøver ikke til at skulle ud, at ofrer flere tusind kroner på en terrassevarmer.
Solamagic Tri-pod i vores terrassevarmer test er titaniumfarvet og har en højde på 318 cm og en bredde på 48cm. derudover er den konstrueres med 3 ben, hvilket gør at du uden problemer let kan flytte din terrassevarmer rundt.
Derudover skal du ikke være bange for om den vælter, eftersom den er udstyret med 3 ben, kan du stille din terrassevarme på hvilket som helst underlag uden at du skal være bange for at den vælter.
Dette gælder også, hvis underlaget er en smule ujævnt eller andet. Du skal dog være opmærksom på, at prisen er kun for stativet, så inden du kan slette for flere kolde sommeraften, skal du også ud at købe varmelampen, da den ikke er inkluderet i prisen.
Solamagic 2000 ECO+ Pro a/afbryder
Er du træt af de store terrassevarme modeller, som fylder meget på terrasse, så fortvivl ikke, Solamagic 2000 er nemlig en lille terrassevarme, som kan hænge på terrassen, så du næsten ikke ligger mærke til den. Denne lille terrassevarme har en længde på 23 cm, bredde 48,3 cm og 17,6 cm og samtidig er den fremstillet i aluminium og rustfrit stål, som gardere dig mod vin og vejr.
Samtidig kan den i stand til at varme et areal på 17m2 op, hvilket er rigtig meget, når man kigger på størrelse af terrassevarmenere.
Den lille størrelse gør også, at du næsten ikke ligger mærke til den, da man typisk vil monterer den balkon, terrasse eller et skur, hvor du finder det attraktivt at have lidt ekstra varme. Det er også muligt at montere den fast i markisen eller parasollen, dog afhænger dette af hvilken type parasol du har.
Som nævnt tidligere kunne du købe et Solamagic Tri-pod til billige penge. Derudover er solamagic 2000 også meget fleksibilitet, da den både kan monteres på væggen eller i løftes.
Derudover har den også en vippe funktion, som gør at du selv kan indstille den, i den retning som passer dig eller dine gæster bedst. Det er også muligt at montere solamagic 2000 i et stativ som Samtidig er det også muligt at montere solamagic 2000 i et stativ, som du kan læse ovenover om.
Solamagic 2000 ECO+ PRO BTC antracit
Er du også træt af de store terrassevarmer som fylder på terrassen, så frygt ikke – Denne Model fra Solamagic 2000 ECO i vores terrassevarmer test er nemlig en terrassevarmer, som både kan hænges på en væg eller i luftes.
Det er også muligt at sætte den i et stativ, hvis du ønsker dette – Du skal dog være opmærksom på, at der ikke medfølger et stativ, men det er noget du skal købe ved siden af. Ønsker du din Solamagic 2000 i en specielt farve, så frygt ikke. Varmelampen fås nemlig i samtlige RAL-Farver.
Varmelampen er en elmodel, som betydet, at den skal tilsluttes til en stikontakt, men så snart den er gjort det, vil du mærke varmen indenfor få sekunder. Du vil opleve at varmelampen har en kapacitet helt op til 17m2, hvilket er en del mere, hvis man sammenligner de terrassevarmer, som står i stativ, hvor kapaciteten er knap så stor.
Solamagic 2000 ECO+ Pro BTC med integreret varmereguleringen og direkte styring fra din smartphone. Solamagic har udviklet Blue two, som er en styringsmetode, som kaldes BTC (bluetooth Control.) Dette betyder at du ikke behøver at have WIFI, men at du med det samme er sikret en stabil bluetooth-forbindelses, som gør at du kan styre varmlampen direkte fra din smartphone.
Du kan bl.a. både tænde og slukke varmelampen direkte fra din smartphone, desuden kan du også selv regulere varme, til den temperatur , som passer dit eller dine gæsters behov.
Hortus terrassevarmer – Gulvmodel med bord 900/1200/2000W
Gør din sommer længere med en effektiv terrassevarmer fra Hortus, som er fremstillet i Aluminium og rustfrit stål, som gør at vind og vejr ikke skader modellen.
Modellen kan både anvendes indenfor eller udenfor, hvilket gør modellen særdeles funktionel. Så snart du modtager den, er det eneste du behøver, at tilslutte den til en strømkilde på 230V og i løbet af få sekunder vil du kunne nyde varmen. Den er desuden også i stand til at opvarme et dækningsområde på 8-10 m2, som er svarende til 10-12 personer.
Den nye teknologi indenfor terrassevarmer, giver en mere effektiv opvarmning, som gør at du mindsker din spild af energi. Det specielle ved Golden tube terrassevarmer er, at den udsender korte infrarøde stråler, der hvor opvarmer de steder, hvor strålerne rammer. Dette betyder, at der ikke bliver brugt energi på at opvarme luften, som alligevel blæses væk af vinden.
Dermed får du en meget effektiv energiudnyttelses på ca. 92%. Samtidig hjælper det høje energi udnyttelses også på penge pungen, i det driftsomkostninger pr timer starter ved ca. 1,90 r. Og kan ikke overstige 4,35kr.
Derudover belasted den også minimalt miljøet sammenlignet med en gasvarmer, som fourerer 3 gange så meget. Det er ligeledes som de andre gulvmodeller muligt at tilkøbe en cover som ekstraudstyr, som dækker terrassevarmen, når den ikke bliver anvendt.
Hvilken model skal jeg vælge?
Er det dyrt at have en terrassevarme tændt om sommeraftenerne? Hvilken type terrassevarmer skal jeg vælge og hvilken en er mest miljøvenligst? Læs med her og klogere på de forskellige typer terrassevarmere der findes.
Terrassevarmere er inden for de seneste år blevet et almindeligt syn i de fleste private haver og for mange danskere fungere det som en måde at forlænge sæsonen for aftener på terrassen om sommeren. Terrassevarme er også en fyring for gråspurvene, som vil sige at det er langt bedre co2 venlig at benytte dig af et ekstra tæppe om benene eller tage en ekstra trøje på, når sommeraftenerne skal forlænges.
Groft sagt findes der 3 forskellige typer varmekilder, som du kan benytte for at forlænge sommeraftener – Læs med her i vores terrassevarmer test og find lige præcis den varmekilde som passer bestemt til netop dig.
Terrassevarmer med el
Som nævnt er den typiske terrassevarmer i dag den med el, som vi også har gennemgået ovenfor i vores terrassevarmer test. Denne type terrassevarmer, kan være en fordel for dem med terrasser, som enten er overdækkede eller har en vis form for læ.
Vælger man en terrassevarmer med el, er der ingen fare ved hverken overdækkede eller terrasser med læ, idet der anvendes enten infrarød varme eller reflektorvarme i den eldrevne terrassevarmer.
Den infrarøde varme opvarmer kun de personer eller overflader, som strålerne rammer, hvilket også gør at du som ejer af den eldrevne terrassevarmer undgår varmespild.
Dette betyder altså, at den miljøskadelige effekt ved brug af terrassevarmer, minimeres markant. Dette betyder også at lige netop denne type terrassevarmer er sikker ved brug, samt uafhængig af vejret. Terrassevarmen kan både bruges ude og inde.
Ulempen kan dog være, at den eldreven terrassevarmer har en fysisk begrænsning, i det den ikke kan være frit stående. Denne type terrassevarmer er afhængig af en tilgængelig strømkilde. Ud over det har denne type terrassevarmer heller ikke muligheden for, at opnå så stor en varme radius som en terrassevarmer med enten brænde eller gas.
Terrassevarmer med gas
En anden type terrassevarmer i vores terrassevarmer test, som også bliver taget hyppigt i brug – specielt af caféer og andre steder i bylivet, er terrassevarmeren med gas. Terrassevarmeren med gas er modsat den eldrevne terrassevarmer er denne fritstående.
Du kan altså med fordel have denne terrassevarmer med dig rundt, da den ikke har brug for en strømforsyning, idet alt varmen produceres ved hjælp af gas. Terrassevarmeren med gas står på en fod, hvori den anvendte gasflaske skjules.
På toppen af terrassevarmeren findes der typisk en skærm, som er med til at sprede de varme stråler, som udsendes ved hjælp af gassen.
Ulempen med denne terrassevarmer kan for nogle være, at den kun må anvendes udenfor, idet der udvikles CO2 ved afbrænding, hvilket også gør denne type terrassevarmer en smule mere miljøskadelig end den eldrevne. Dog kan denne type terrassevarmer fordele varmen i en større radius end den eldrevne kan.
Terrassevarmer med brænde
Den sidste type terrassevarmer i vores terrassevarmer test, som er på markedet er terrassevarmeren med brænde. Dog optræder denne type sjælendt i den form, som man typisk forbinder en terrassevarmer med.
Ved en terrassevarmer der anvender brænde er der typisk tale om en såkaldt terrassepejse, udeovne eller ler brændeovne. De har altså ikke det typiske terrassevarmer udseende, som den eldrevne terrassevarmer har eller terrassevarmeren med gas har. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at du kan anvende den åbne ild til andet end blot at afgive varme.
Mange bruger også ilden, som en slags bål til at riste skumfiduser, lave popcorn eller snobrød, hvilket blot er med til at gøre din aften på terrassen endnu hyggeligere. Ulempen ved denne terrassevarmer kan for nogle være, at den er svær at flytte rundt på.
Terrassevarmeren er nemlig stor og tung. Denne type terrassevarmer er heller ikke god til at fordele varmen jævnt, som de andre to modeller er i stand til. Dog er det selvfølgelig op til dig, hvilke funktioner du finder passende for din terrasse og dit behov, når det kommer til at udvælge den rette terrassevarmer. Det håber vi du er blevet klogere på i denne terrassevarmer test.
Terrassevarmer test – køb online og spar penge
Hvis du er interesseret i at sikre, at du vil få fat på et godt og solidt produkt til en fornuftig pris, så vil det stærkt kunne anbefales at handle online. Tit og ofte er det en billigere løsning at handle på nettet – men herudover skal man selvfølgelig også huske en anden meget væsentlig fordel. Nemlig det at du har mulighed for at få dit produkt leveret lige til døren. Terrassevarmere er ofte relativt store, hvorfor det kan være en dejlig og praktisk løsning at få produktet leveret lige til døren.
Vi håber, at vores terrassevarmer test fik hjulpet dig til at få fundet lige netop den model, der passer bedst til dig og dine behov.
Andre interessante indlæg, guides og artikler
Skab den perfekte grillaften med grillmad fra en komplet ny gasgrill. Læs mere om de bedste af slagsen i vores gasgrill test. Derudover kan du også tage et kig på vores parasol test, eller finde bedst i test markiser her.
Skal haven stå knivskarpt så kan en robotplæneklipper fra vores robotplæneklipper test være oplagt, til at få græsset slået automatisk. Du kan også give hækken en tur med en hækkeklipper fra vores hækkeklipper test. Eller hvis hækken er lidt højere kan du finde en ny teleskop hækkeklipper.
Hen på efteråret skal der samles blade og haveaffald. Her er en kompostkværn, kompostbeholder og løvsuger rigtigt gode redskaber. Vi guider dig til de bedste valg i vores kompostkværn test, kompostbeholder test samt løvsuger test.
Når dagen er omme er det vigtigt med en god nats søvn. Således skal du finde dig en god seng at sove i. Læs mere om de bedste senge og madrasser i vores guides: elevationssenge test, kontinentalseng test, sovesofa test, springmadras test og topmadras test.