Terrassevarmer test 2019 – Find 11 fremragende terrassevarmere her

0

Ønsker du også, at trodse den danske sommer og forlænge ude sæsonen i Danmark? Så er en terrassevarmer måske de ideelle køb for dig, og det kan du få hjælp til i denne terrassevarmer test. Sommeren nydes bedst udenfor ved grillen med familien eller vennerne, dog kan det være svært, at holde varmen når solen går ned sent på aftnen, dog prøver man sig frem med ekstra tøj og tæpper, men sommerfornemmelsen går alligevel lidt af det med en stor sweater på. Investere du derimod i en terrassevarmer, behøves i ikke længere at krybe indenfor eller hente de store trøjer og tæpper frem. Terrassevarmeren sørger nemlig for, at i har det lunt og godt, og beholder fornemmelsen af en lun og hyggelig sommeraften.

Alt efter dine behov findes der forskellige modeller, samt typer af terrassevarmere. Du kan vælge mellem el, gas og brænde. Et hyppigt valg er den eldrevne terrassevarmer, da den ikke flyder nær så meget, som de andre. Den eldrevne terrassevarmer kan fås i en praktisk størrelse, som passer ind på en hver terrasse. De fås både, så de kan placeres under havebordet, på havebordet, monteres på parasollen eller hvis den skal stå ved siden af.

Går du og drømmer om at investere i en terrassevarmer, men ved ikke hvad du skal kigge efter? Så læs med her. Vi har lavet en test over forskellige udvalgte terrassevarmere, så du kan blive klogere på hvad den har af funktioner. Derudover kan du finde den terrassevarmer, som lige netop passer dig, dine behov og din pengepung. I testen er der i alt 10 forskellige terrassevarmere af forskellige slags. Det vil herefter være dit valg at afgøre, hvorvidt en af de fire udvalgte terrassevarmere, ville være det rette valg for dig.

Terrasse varmer: HORTUS – gulvmodel 1000/2000 W

hortus-gulvmodel-1000-2000-w BEDSTE PRIS: 2.499 kr. hos Wupti

 

Ønsker du også, at kunne nyde de danske sommeraftner uden at fryse? Så er en terrassevarmer fra HORTUS en sikker vinder. Det eneste du behøver er, en strømkilde på 230 watt og derefter er det slut med flere kolde sommeraften. Denne model er en gulvmodel, som er fremstillet af aluminium og rustfrist stål. Derudover er den utrolig effektiv, som skyldes at den er udstyret med et effektiv to trin program, hvorved at du selv kan kontrollere varmen og indstille varme til netop dit behov, samtidig med at den kan anvendes både indendørs og udendørs, kan den også opvarme et dækningsområde på 8-10m2, hvilket svarer til 10-12 personer.

Derudover er modellen også udstyret med en golden tube, som er udstyret med det nyeste teknologi indenfor terrassevarmere. Det betyder, at rørene udsender korte infrarøde stråler, som der så opvarmer de overflader, som strålerne rammer. På den her måde spilder man ikke energi på at opvarme luft der alligevel suser væk af blæsten mv. Dermed opnår du det bedst muligt varmeudbytte af energiforbruget med denne terrassevarmer fra HORTUS. Den høje energiudnyttelse på omkring 92% gavner både miljøet, såvel som pengepungen, idet driftsomkostningerne pr. time starter ved kun ca. 1,90 kr. Den lave CO2 udledning i terrassevarmeren belaster miljøet minimalt, sammenlignet med en fritstående gasvarmer. Modellen er fremstillet af aluminium og rustfrit stål. Den har en funktionstid på 7000 timer.

Terrassevarmer: Hortus – cafebord 1500 W

hortus-cafebord-1500-w BEDSTE PRIS: 2.199 kr. hos Wupti

 

Denne terrassevarmer fra Hortus er smart, da den har kombineret et cafébord og en terrassevarmer i et. Bordet er ideelt til caféer, barer eller til udendørs stående arrangementer. Bordet er 110 meter højt, og er lavet af aluminium og rustfri stål, ligesom modellen også er lavet i. Det specielle ved denne terrassevarme er, at varmen fordeles på behagelige vis 360 grader rundt om bordet, sådan at alle omkring bordet kan få glæde af terrassevarmen stråler. Modellen kan ligesom overstående model fra Hortus både anvendes indendørs og udendørs.

Denne model er udstyret med infrarøde golden tube kortbølge rør. Dette er den nyeste teknologi indenfor terrassevarmere og med dens infrarøde kortbølge rør giver den alle de flader, som bølgerne rammer en god varmetemperatur, som fordeles ligeligt på alle, som sidder rundt om terrassevarmeneren. Terrassevarmeren har en energiudnyttelse på 92%, da den direkte opvarmer de flader, som strålerne rammer og dermed ikke luften, som suser væk. Denne type terrassevarmer gavner altså både miljøet, men også pengepungen, da driftsomkostningerne pr. time koster ca. 1,70 kr. På en time udleder terrassevarmeren ca. 1 kg CO2, denne type terrassevarmer skåner altså miljøet normalt sammenlignet med en fritstående gasvarmer. Denne terrassevarmer har en funktionstid på 7000 timer, hvilket skulle være mere end rimelig til at benytte den til adskille kolde sommer de næste par år.

Hortus terrassevarmer – hængemodel 600/1500 W

hortus-haengemodel-600-1500-w BEDSTE PRIS: 999 kr. hos Wupti

 

Fælles for hængemodellerne er, at de kan hænge over et bord på en overdækket terrasse, i en udestue eller i forteltet på campingpladsen. Denne terrassevarmer leveres med kædeophæng, og kan derfor nemt monteres i en krog eller lignende. Herefter skal du blot tilslutte strøm til terrassevarmeren, så er den klar til at give dig varme på terrassen, i udestuen, i forteltet eller lige der hvor du ønsker at den skal varme.
Modellen er fremstillet i aluminium med enkelte dele i plast og fås i forskellige styrker. Derudover er det også muligt at tilkøbe et overtræk, som hænge overmodellen, når den ikke benyttes. Modellen er udstyret med infrarøde kortbølge som opvarmer alle de flader som rørbølgerne rammer.

Modellen har et dækningsområdet på 4-5 m2, som vil sige, at den kan opvarme op til 6 personer af gange og kan både anvendes indendørs og udenfor. Modellen har en driftsomkostning på ca. 1,25 – 3,10 kr. i timen. Det tager kun terrassevarmen fem sekunder, at starte op, også kan du udnytte dens fulde effekt. Derudover er denne terrassevarmer også miljø venlig sammenlignet med en terrassevarmer af gas. Denne model har en energiudnyttelse på 80% og udleder ca. 1 kg CO2 pr. time. Terrassevarmeren har en funktionstid på 5000 timer, hvilket skulle være mere end nok, til at du undgår flere kolde sommeraften på terrassen.

LÆS MERE:  Robotstøvsuger test 2019 - Markedets bedste robotstøvsugere

Hortus terrassevarmer – bordmodel 1200/2100 W

hortus-bordmodel-1200-2100-w BEDSTE PRIS: 1.349 kr. hos Wupti

 

Har man ikke muligheden eller ønsket om at placere en hængemodel over bordet er denne bordmodel fra Hortus det helt rigtige valg. Bordmodellen vil ved en placering midt på bordet fordele varmen jævnt til alle personer omkring bordet. Bordmodellen har et dækningsområde på op til 8 m2, og kan opvarme helt op til 10 personer af gangen.

En af de mange fordele ved bordmodellen er, at den har 3 effekttrin 900 W, 1200 eller 2100 W, som styres ved at tænde eller slukke for det ene, det andet eller begge rør samtidig. En anden fordel ved denne model er også, at den kan flyttes rundt i hjemmet eller transporteres med til have festen hos venner eller familie. Du har altså rig mulighed for, at benytte dig af bordmodellen både hjemme, som ude blot der er en strømforsyning i nærheden. Bordmodellen er 80 cm høj og er fremstillet af aluminium og rustfrit stål.

Vil du en aften have glæde af din terrassevarmer i kortere tid, kan denne bordmodel fra Hortus opnå dens fulde effekt på blot fem sekunder, så du behøver aldrig sidde udenfor og fryse. Denne eldrevne bordmodel har en energiudnyttelse på 80%, og udleder ca. 1 kg CO2 pr. time. Sammenligner man disse tal med en gasvarmer, passer den eldrevne terrassevarmer godt på miljøet. Den har en funktionstid på 5000 timer, og kan både anvendes indendørs og udendørs, så længe du har en strømforsyning 230V i nærheden.

Hortus terrassevarmer – Gulvmodel justerbar 900/1200/2100 W

hortus-gulvmodel-justerbar-900-1200-2100-w BEDSTE PRIS: 1.495 kr. hos Wupti

 

Denne model er en terrassevarmer med el, hvilket betyder at du er nødt til at tilslutte den til en stikkontakt, dog vil du derefter hurtigt og nemt får gang i din terrassevarmer i løbet af få sekunder. Da denne model er en elmodel, er det muligt at benytte modellen både indendørs og udendørs, hvilket kan være særdeles rart, hvis man eksempelvis orangerier, sommerhus eller kolonihavehus, hvor man tit oplever at det hurtigt bliver køligt indendøres.

Hortus terrassevarme gulvodel 900/1200/2100W er udviklet med golden tube opvarmning, som også er nævnt tidligere. Med golden Tube opvarmningen undgår du at spilde energi på eksempelvis luft, som alligevel forsvinder. Golden tube opvarmer nemlig kun de flader den selv registrerer via dens infrarøde stråler, hvilket gør at den er særdeles miljøvenlig og økonomisk at benytte. Desuden er modellen også udstyret med et effekttrin, som betyder at du selv kan indstille varme efter dit behov og på den måde opnår du det mest effektive udbytte. Den høje effekt og energiudnyttelse gavner både miljøet og pengepungen, ide driftsomkostningerne pr. time starter ved kun ca. 1,90 kr. og overstiger ikke 4,35 kr. Den lave CO2 udledning belaster miljøet minimalt med kun en udledning på ca. 1 kg CO2 pr. time, sammenlignet med en gasvarmer som forurener 3 gange så meget.

Gulvmodellen er fremstillet af aluminium og rustfrit stål. Den har en højde på 170-202 cm. Alt afhængig af hvordan du indstiller den. Modellen har et dækningsområde på op til 8 m2 og kan opvarme helt op til 10 personer af gangen. Med denne gulvmodel slipper du for at fryse, da den har en opstartstid på kun fem sekunder, og en funktionstid på 5000 timer.

Hortus terrassevarmer – under bord 800 W

hortus-under-bord-800-w BEDSTE PRIS: 999 kr. hos Wupti

 

Ønsker du dig en mindre terrassevarmer til billige penge, så er denne model den helt perfekte til dig. Den har en funktionstid på ca. 7000 timer, som skulle være mere end rimelig tid, til at den kan holde et par sæsoner ved havebordet. Derudover er denne terrassevarmer ikke som de andre, som står ved siden af bordet og varmer, denne her placerer man under bordet, vil så også gør, at man sikrer sig en god varme nedefra. Derudover behøver du ikke være bange for hvis nu den, skulle gå hen vælte ved et uheld eller man kom til at skubbe til den, kan du være helt rolig. Den er nemlig udstyret med en væltesikring, som betyder, at i det den vælger, så afbrydes strømmen. Strømmen kommer igen, så snart du rejser den op igen.

En anden af de mange fordeler er, at den er lille og kan let transporteres med rundt til familieraften, sommeraften eller andet. Samtidig er opstartstiden kun et split sekund, som betyder at du aldrig behøver udenfor og sidde at fryse om sommeren, det kræver blot at der er en strømkilde på 230V i nærheden. og rent praktisk er Hortus terrassevarmer – Under bordet 800 w 65cm i højden og har en diameter på 20 cm. Både toppen og bunden er udstyret i sorte rør i aluminium, ligesom resten af terrassevarmeren er fremstillet i, hvilket gør at den er modstandsdygtig, hvis du ønsker at lade den stå udenfor.

Hortus terrassevarmer – Gulvmodel 900/1200/2100 W

hortus-gulvmodel-900-1200-2100-w BEDSTE PRIS: 1.349 kr. hos Wupti

 

Mangler du en terrassevarmer til de kolde sommeraften, så kunne denne terrassevarmer godt være noget for dig. Denne model er en el terrassevarmer, hvilket betydet er du er nødt til at tilslutte den til en stikkontakt, før du kan benytte dig af den. Ligesom de andre Hortus modeller, kan den terrassevarmer også anvendes både indendørs og udendørs, hvilket kan være særdeles rart, hvis du har et sommerhus eller kolonihavehus, hvor det ofte hurtigt bliver køligt indendørs. Som en ekstra bonus er denne terrassevarmer udstyret med et lille cafebord om selve stolpen. Dette gør at det er muligt at stå under terrassevarmeneren og udnytte bordfunktion mens man holder varmen.

LÆS MERE:  Test: Hvor meget sparer du ved at købe byggeartikler på nettet?

Som noget nyt er denne terrassevarmer fra Hortus udstyret med de såkaldte golden tube opvarmning, som gør at den kun opvarmer de flader, som den selv registrer igennem sine infrarøde stråler – Dermed undgår du energispil ved at den ikke opvarmer luften, som du ikke vil kunne mærke da den som regel bliver blæst væk af vinden. Derudover er modellen udstyret med et 2 eller 3 effekttrin, hvor man selv kan indstille varmen efter ens behov, hvilket er med til at gavne både miljøet, men også din pengepung, da driftsomkostningerne pr time starter ved kun ca. 1,90kr og vil på intet tidspunkt kunne overstige 4,35 kr.

Gulvmodellerne er fremstillet i aluminium og rustfrit stål. Denne model har en funktionstid på ca. 5000 timer og kan opvarme op til 10m2, som svarer til 8-10 personer. Derudover er det også muligt, at få et cover, som kan dække din terrassevarme, når du ikke benytter dig af den Dette er dog ikke noget som medfølger, men noget som du skal ud at investere i, hvis du ønsker cover til din terrassevarmer.

Solamagic Tri-pod

solamagic-tri-pod BEDSTE PRIS: 795 kr. hos Wupti

 

Har du oplevet og sidde udenfor en sommer aften og hen mod aften begyndte du at fryse, men du havde ingen terrassevarme, men godt kunne tænke dig en, samtidig med at den ikke måtte koste særlig meget, så er denne terrassevarme den perfekte til dig, da den uden problemer kan sørge for, at du undgår flere kolde sommer aften, men samtidig er den også en af de billigste modeller på markeder, så du behøver ikke til at skulle ud, at ofrer flere tusind kroner på en terrassevarmer.

Solamagic Tri-pod er titaniumfarvet og har en højde på 318 cm og en bredde på 48cm. derudover er den konstrueres med 3 ben, hvilket gør at du uden problemer let kan flytte din terrassevarmer rundt. Derudover skal du ikke være bange for om den vælter, eftersom den er udstyret med 3 ben, kan du stille din terrassevarme på hvilket som helst underlag uden at du skal være bange for at den vælter. Dette gælder også, hvis underlaget er en smule ujævnt eller andet. Du skal dog være opmærksom på, at prisen er kun for stativet, så inden du kan slette for flere kolde sommeraften, skal du også ud at købe varmelampen, da den ikke er inkluderet i prisen.

Solamagic 2000 ECO+ Pro a/afbryder

solamagic-2000-eco-plus-pro-u-afbryder BEDSTE PRIS: 2.995 kr. hos Wupti

 

Er du træt af de store terrassevarme modeller, som fylder meget på terrasse, så fortvivl ikke, Solamagic 2000 er nemlig en lille terrassevarme, som kan hænge på terrassen, så du næsten ikke ligger mærke til den. Denne lille terrassevarme har en længde på 23 cm, bredde 48,3 cm og 17,6 cm og samtidig er den fremstillet i aluminium og rustfrit stål, som gardere dig mod vin og vejr. Samtidig kan den i stand til at varme et areal på 17m2 op, hvilket er rigtig meget, når man kigger på størrelse af terrassevarmenere. Den lille størrelse gør også, at du næsten ikke ligger mærke til den, da man typisk vil monterer den balkon, terrasse eller et skur, hvor du finder det attraktivt at have lidt ekstra varme. Det er også muligt at montere den fast i markisen eller parasollen, dog afhænger dette af hvilken type parasol du har.

Som nævnt tidligere kunne du købe et Solamagic Tri-pod til billige penge. Derudover er solamagic 2000 også meget fleksibilitet, da den både kan monteres på væggen eller i løftes. Derudover har den også en vippe funktion, som gør at du selv kan indstille den, i den retning som passer dig eller dine gæster bedst. Det er også muligt at montere solamagic 2000 i et stativ som Samtidig er det også muligt at montere solamagic 2000 i et stativ, som du kan læse ovenover om.

Solamagic 2000 ECO+ PRO BTC antracit

solamagic-2000eco-plus-pro-btc-antracit BEDSTE PRIS: 2.995 kr. hos Wupti

 

Er du også træt af de store terrassevarmer som fylder på terrassen, så frygt ikke – Denne Model fra Solamagic 2000 ECO er nemlig en terrassevarmer, som både kan hænges på en væg eller i luftes. Det er også muligt at sætte den i et stativ, hvis du ønsker dette – Du skal dog være opmærksom på, at der ikke medfølger et stativ, men det er noget du skal købe ved siden af. Ønsker du din Solamagic 2000 i en specielt farve, så frygt ikke. Varmelampen fås nemlig i samtlige RAL-Farver. Varmelampen er en elmodel, som betydet, at den skal tilsluttes til en stikontakt, men så snart den er gjort det, vil du mærke varmen indenfor få sekunder. Du vil opleve at varmelampen har en kapacitet helt op til 17m2, hvilket er en del mere, hvis man sammenligner de terrassevarmer, som står i stativ, hvor kapaciteten er knap så stor.

Solamagic 2000 ECO+ Pro BTC med integreret varmereguleringen og direkte styring fra din smartphone. Solamagic har udviklet Blue two, som er en styringsmetode, som kaldes BTC (bluetooth Control.) Dette betyder at du ikke behøver at have WIFI, men at du med det samme er sikret en stabil bluetooth-forbindelses, som gør at du kan styre varmlampen direkte fra din smartphone. Du kan bl.a. både tænde og slukke varmelampen direkte fra din smartphone, desuden kan du også selv regulere varme, til den temperatur , som passer dit eller dine gæsters behov.

Hortus terrassevarmer – Gulvmodel med bord 900/1200/2000W

hortus-gulvmodel-med-bord-900-1200-2000-w BEDSTE PRIS: 2.995 kr. hos Wupti

 

Gør din sommer længere med en effektiv terrassevarmer fra Hortus, som er fremstillet i Aluminium og rustfrit stål, som gør at vind og vejr ikke skader modellen. Modellen kan både anvendes indenfor eller udenfor, hvilket gør modellen særdeles funktionel. Så snart du modtager den, er det eneste du behøver, at tilslutte den til en strømkilde på 230V og i løbet af få sekunder vil du kunne nyde varmen. Den er desuden også i stand til at opvarme et dækningsområde på 8-10 m2, som er svarende til 10-12 personer.

LÆS MERE:  Stegepande test – Test af de bedste stegepander på markedet

Den nye teknologi indenfor terrassevarmer, giver en mere effektiv opvarmning, som gør at du mindsker din spild af energi. Det speciale ved Golden tube terrassevarmer er, at den udsender korte infrarøde stråler, der hvor opvarmer de steder, hvor strålerne rammer. Dette betyder, at der ikke bliver brugt energi på at opvarme luften, som alligevel blæses væk af vinden. Dermed får du en meget effektiv energiudnyttelses på ca. 92%. Samtidig hjælper det høje energi udnyttelses også på penge pungen, i det driftsomkostninger pr timer starter ved ca. 1,90kr. Og kan ikke overstige 4,35kr. Derudover belasted den også minimalt miljøet sammenlignet med en gasvarmer, som fourerer 3 gange så meget. Det er ligeledes som de andre gulvmodeller muligt at tilkøbe en cover som ekstraudstyr, som dækker terrassevarmen, når den ikke bliver anvendt.

Hvilken model skal jeg vælge?

Er det dyrt at have en terrassevarme tændt om sommeraftenerne? Hvilken type terrassevarmer skal jeg vælge og hvilken en er mest miljøvenligst? Læs med her og klogere på de forskellige typer terrassevarmere der findes.

Terrassevarmere er inden for de seneste år blevet et almindeligt syn i de fleste private haver og for mange danskere fungere det som en måde at forlænge sæsonen for aftener på terrassen om sommeren. Terrassevarme er også en fyring for gråspurvene, som vil sige at det er langt bedre co2 venlig at benytte dig af et ekstra tæppe om benene eller tage en ekstra trøje på, når sommeraftenerne skal forlænges.

Groft sagt findes der 3 forskellige typer varmekilder, som du kan benytte for at forlænge sommeraftener – Læs med her og find lige præcis den varmekilder som passer bestemt til netop dig.

Terrassevarmer med el

Som nævnt er den typiske terrassevarmer i dag den med el. Denne type terrassevarmer, kan være en fordel for dem med terrasser, som enten er overdækkede eller har en vis form for læ. Vælger man en terrassevarmer med el, er der ingen fare ved hverken overdækkede eller terrasser med læ, idet der anvendes enten infrarød varme eller reflektorvarme i den eldrevne terrassevarmer. Den infrarøde varme opvarmer kun de personer eller overflader, som strålerne rammer, hvilket også gør at du som ejer af den eldrevne terrassevarmer undgår varmespild.

Dette betyder altså, at den miljøskadelige effekt ved brug af terrassevarmer, minimeres markant. Dette betyder også at lige netop denne type terrassevarmer er sikker ved brug, samt uafhængig af vejret. Terrassevarmen kan både bruges ude og inde. Ulempen kan dog være, at den eldreven terrassevarmer har en fysisk begrænsning, i det den ikke kan være frit stående. Denne type terrassevarmer er afhængig af en tilgængelig strømkilde. Ud over det har denne type terrassevarmer heller ikke muligheden for, at opnå så stor en varme radius som en terrassevarmer med enten brænde eller gas.

Terrassevarmer med gas

En anden type terrassevarmere, som også bliver taget hyppigt i brug – specielt af caféer og andre steder i bylivet, er terrassevarmeren med gas. Terrassevarmeren med gas er modsat den eldrevne terrassevarmer er denne fritstående. Du kan altså med fordel have denne terrassevarmer med dig rundt, da den ikke har brug for en strømforsyning, idet alt varmen produceres ved hjælp af gas. Terrassevarmeren med gas står på en fod, hvori den anvendte gasflaske skjules. På toppen af terrassevarmeren findes der typisk en skærm, som er med til at sprede de varme stråler, som udsendes ved hjælp af gassen. Ulempen med denne terrassevarmer kan for nogle være, at den kun må anvendes udenfor, idet der udvikles CO2 ved afbrænding, hvilket også gør denne type terrassevarmer en smule mere miljøskadelig end den eldrevne. Dog kan denne type terrassevarmer fordele varmen i en større radius end den eldrevne kan.

Terrassevarmer med brænde

Den sidste type terrassevarmer, som er på markedet er terrassevarmeren med brænde. Dog optræder denne type sjælendt i den form, som man typisk forbinder en terrassevarmer med. Ved en terrassevarmer der anvender brænde er der typisk tale om en såkaldt terrassepejse, udeovne eller ler brændeovne. De har altså ikke det typiske terrassevarmer udseende, som den eldrevne terrassevarmer har eller terrassevarmeren med gas har. Fordelen ved denne terrassevarmer er, at du kan anvende den åbne ild til andet end blot at afgive varme.

Mange bruger også ilden, som en slags bål til at riste skumfiduser, lave popcorn eller snobrød, hvilket blot er med til at gøre din aften på terrassen endnu hyggeligere. Ulempen ved denne terrassevarmer kan for nogle være, at den er svær at flytte rundt på. Terrassevarmeren er nemlig stor og tung. Denne type terrassevarmer er heller ikke god til at fordele varmen jævnt, som de andre to modeller er i stand til. Dog er det selvfølgelig op til dig, hvilke funktioner du finder passende for din terrasse og dit behov, når det kommer til at udvælge den rette terrassevarmer.

terrassevarmer test

Terrassevarmer test – køb online og spar penge

Hvis du er interesseret i at sikre, at du vil få fat på et godt og solidt produkt til en fornuftig pris, så vil det stærkt kunne anbefales at handle online. Tit og ofte er det en billigere løsning at handle på nettet – men herudover skal man selvfølgelig også huske en anden meget væsentlig fordel. Nemlig det at du har mulighed for at få dit produkt leveret lige til døren. Terrassevarmere er ofte relativt store, hvorfor det kan være en dejlig og praktisk løsning at få produktet leveret lige til døren.

Vi håber, at vores terrassevarmer test fik hjulpet dig til at få fundet lige netop den model, der passer bedst til dig og dine behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk