Stor test af continentalsenge: Denne continentalseng skal du vælge

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Continentalsenge bliver mere og mere populære, efterhånden som flere finder ud af, at det er en særdeles behagelig type seng. Dertil kommer, at de heller ikke koster en bondegård, og det er selvfølgelig noget, der tiltrækker forbrugerne. Fordi continentalsenge er opbygget af flere lag, oplever mange en øget komfort, når de vælger at udskifte deres traditionelle seng.

Lagene i en continentalseng består af en boxmadras og en springmadras med en topmadras af latex eller memory foam øverst. Lagene bevirker, at continentalsenge er højere end andre senge, hvilket er en fordel, hvis man døjer med ondt i ryggen, eller er oppe i årene og kan have svært ved at komme op af sengen.

De mange typer af madrasser i en continentalseng gør, at den nemt kan tilpasses i forhold til, hvor blødt et underlag, du foretrækker at sove på, ligesom continentalsenge fås i mange størrelser, så du let kan finde en, der passer til dig.

Du kan også læse mere om alle forskellige typer af senge, i vores komplette guide til senge, som du finder lige her.


Continentalseng 140×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
6.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
5.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
6.499,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
2.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

En continentalseng med målene 140×200 kaldes også en trekvartseng, fordi den ikke helt er stor nok til to personer. Derimod er den oplagt, hvis du sover alene og gerne vil undgå at ligge helt krummet sammen om natten. I en trekvartseng har du plads til at brede dig på, og dermed sover du bedre og undgår at vågne uudhvilet og øm i kroppen. Vælger du en trekvartseng af typen continental, er der skruet yderligere op for komforten.

De fleste af sengene i denne kategori giver dig mulighed for at tilpasse sengen til dine helt personlige præferencer, både hvad angår farven og materialet på sengegavlen, springmadrassens fasthed, om topmadrassen skal være lavet af latex eller memory foam, samt hvilke ben, du gerne vil have på sengen. Vælger du De Lux Superior sengen fra Living&more, er der dog knapt så mange valgmuligheder, idet det konkrete tilbud på sengen er eksklusivt for medlemmer af Coop. Det kan selvfølgelig også være en fordel, da de kosmetiske valg i forbindelse med sengen så ikke bliver kilde til hovedbrud, men omvendt er det selvfølgelig vigtigt, at sengens hårdhed passer til dig.

Håndlavet luksus til dine søde drømme

Ønsker du derimod en seng, der i helt bogstavelig forstand er kreeret til dig og ingen anden, er Monika continentalsengen lige noget for dig. Leveringstiden er lidt længere end ved de andre senge i kategorien, 4-8 uger, men til gengæld får du en helt unik seng, som dygtige håndværkere bygger og tilpasser dine behov. En anden seng, der tilbyder glimrende komfort, er Venus continentalsengen, der med syv i stedet for de normale fem komfortzoner får dig til at føle, at du sover på en lyserød sky. Sengens springmadras tilpasser sig din krop, fordi den består af elastisk hybridskum, der udover at sikre dig en behagelig stilling at ligge i, også er yderst åndbar og dermed tilpasser sig din temperatur.

Continentalsengen Norland Eksklusiv Komfort kommer med 25 års garanti, hvilket giver et fingerpeg om, hvor slidstærkt et produkt, det er. Sengen produceres i Danmark, og leveres med et vaskbart betræk, der gør det nemt at holde sengen ren og undgå husstøvmider og anden snavs. Som det i øvrigt fremgår, er sengen for nærværende sat ned med 60%, og du kan således gøre et gevaldigt godt kup, hvis du gerne vil sove mere komfortabelt.

Alle sengene i kategorien er fornuftige valg for dig, der gerne vil investere i en ny continentalseng. Hvilken seng, der passer bedst til dig, kommer an på, hvor mange penge du vil bruge, hvor fast madrassen skal være, samt hvor længe du kan vente på at få din seng leveret.


Continentalseng 160×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
9.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
6.998,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
3.574,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Denne størrelse seng er ret almindelig som dobbeltseng, og der er godt med plads til både dig og din partner. Nogle af sengene i kategorien er sågar to adskilte box- og springmadrasser med en fælles springmadras øverst, så I slipper for den irriterende revne, der ellers kan opstå mellem de to madrasser. Det er også en fordel ved en 160×200 continentalseng, at den ikke fylder ligeså meget i dit soveværelse, som visse andre modeller af senge. Med denne størrelse har du god plads, både når du sover, og når du skal bevæge dig rundt i dit soveværelse i løbet af dagen.

Hvis du virkelig vil forkæle dit sovende selv, er Venus Luna et godt valg. Prisen er en del højere, end på de andre senge i kategorien, men til gengæld får du en rent ud sagt luksuriøs seng. Sengen er tillige danskproduceret, og den er på alle områder designet til at give dig den absolut bedste nattesøvn. Med et dobbelt fjedrelag og syv komfortzoner vil du opleve, at sengen tilpasser støtten til de forskellige steder på din krop, hvilket garanterer dig et friskt legeme hver morgen.

En god basisseng

I en helt anden prisklasse finder vi Basic C5, der er en klassisk continentalseng med boxmadras, springmadras og en topmadras øverst. Prismærket på sengen er overkommeligt for selv den fattigste studerende, men det kan ikke ses på sengen, der af udseende er yderst eksklusiv. Komforten er ligeledes i højsædet, da den medfølgende topmadras er fyldt med purskum. Springmadrassen er vendbar og har dermed en ganske lang holdbarhed.

Står du og din partner overfor at skulle anskaffe jer en ny seng, er Visco Continental No. 1 et godt bud. Denne seng leveres med to springmadrasser og et enkelt betræk, hvilket vil sige, at I undgår den sagnomspundne revne i midten af sengen, men hver især har friheden til at vælge det underlag, I synes bedst om. Særligt, hvis der er stor forskel på, hvor meget du og din partner vejer, er en sådan løsning med springmadrasserne ideel. Når springmadrasserne samles i betrækket, kan I ikke mærke, at det er to og ikke blot en enkelt madras, I ligger på.

Det står jer ligeledes frit for at vælge mellem to forskellige topmadrasser, en består af memory-skum, den anden er lavet af latex. Skummadrassen er trykaflastende, og du vil synke lidt ned i den, hvilken giver en behagelig fornemmelse af at blive omfavnet af sengen. Helt anderledes er det med latex-topmadrassen, der er meget fastere, hvor det kan føles som om, at den skubber igen.


Continentalseng 180×200 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
7.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
6.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
7.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
3.899,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Med en continentalseng i denne størrelse er der rigeligt med plads både til dig og din partner, og som med de resterende sengestørrelser i denne guide, kan sengene tilpasses jeres unikke behov på talrige faconer. I denne testkategori er der mange gode bud på senge, hvor komforten er i top, mens prisen er overkommelig for de fleste tegnebøger. Af disse kan Athena Continentalseng fremhæves som et oplagt bud på en seng, der kan hvad den skal, nemlig at sikre dig en behagelig nattesøvn. De fem komfortzoner i sengen sikrer, at komforten er i højsædet, mens den vendbare springmadras øger levetiden på din seng, idet du blot kan vende springmadrassen, når den ene side er slidt ned.

Athena produceres med en medium hårdhed og er derfor bedst, hvis du vejer mindre end 75 kilo. Døjer du med ondt ryggen eller fryser du ofte om natten, vil celciuskernen i sengens topmadras være gavnlig, da den svøber sig om din krop og samtidig holder på din kropsvarme, så du ikke behøver en varmedunk ved fødderne. Flora Continentalseng med gavl og nakkestøtter er ligeledes et godt bud på en god nats søvn, der er til at betale. Du vælger selv, om topmadrassen skal være i polysoft eller latex, mens resten af sengens opbygning er givet på forhånd. Er sengeindkøbet en hastesag, kan du være helt rolig – Flora er en af firmaets faste modeller og altid på lager, så leveringen er hurtigt klaret.

Unika-seng med praktiske løsninger

Hvis du ønsker en seng som ingen andres, men ikke kan undvære den praktiske opbevaringsplads, der er oplagt at placere ved sovepladsen, er Olympic en continentalseng efter dit hjerte. Sengen håndlaves og produceres efter dine anvisninger, så du må være tålmodig og huske på, at Rom ikke blev bygget på en dag og altså heller ikke din nye drøm af en seng. Når du skal op af sengen om morgenen, bliver det selvfølgelig svært, fordi du ligger så godt i den, og allerhelst bare vil blive liggende. Men det bliver ikke besværligt at komme op, da sengen på grund af de mange lag er 60 cm høj, og dermed en del højere end almindelige senge.

Dette er særligt en fordel, hvis du er ældre, eller på anden facon har en begrænset motorik. Sengens praktiske installation, skufferne, har en yderst generøs størrelse på 120×50 cm, og kan altså rumme ganske mange strikkede sokker, beskidte underbukser, julekort, eller hvad end, du i øvrigt ønsker at opmagasinere og stadig have lige ved hånden.


Continentalseng 180×210 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
9.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
7.799,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
8.799,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
8.499,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Denne seng nærmer sig sværvægtskategorien af continentalsenge, da de fleste mennesker vil være i stand til at ligge fuldt udstrakte – på begge leder af sengen. En seng med sådanne mål er selvsagt ikke velegnet til alle rum, og det er en god idé at måle op i soveværelset en ekstra gang, så du ikke pludselig får en fornemmelse af, at dit soveværelse er klaustrofobisk. Hvis du sover uroligt, eller gerne vil undgå at ligge klods op ad din partner, når han/hun begynder at snorke for fuldt drøn, er en stor seng lige noget for dig. En seng, der er længere end det gængse, er oplagt, hvis du er meget høj, og gerne vil sove med fødderne på madrassen, ikke på gulvet.

Luksussengen Venus Luna, som er beskrevet ovenfor under kategorien 160×200 cm, findes tillige i en forstørret udgave med målene 180×210 cm. Vælger du Venus Luna i denne størrelse, får du en iøjnefaldende og omfavnende seng, som du kan fryde dig over at vende tilbage til hver eneste nat i mange år fremover.

Drøm sødt om de norske fjelde

Trondheim continentalsengen er den billigste seng i denne kategori, men ikke desto mindre kan du købe den som en samlet sengeløsning, hvor egetræsben og sengegavl følger med, når din seng leveres hjemme hos dig. Den smukke antracitgrå farve og sengens norske navn får dig måske til at tænke på fjeldene i Larvik, hvor du stod på ski som barn. Eller måske glæder du dig blot over, at sengen passer godt til de flødefarvede gardiner, du har overvejet at købe til soveværelset. Uanset din farvepræference er der med den samlede sengepakke én bekymring mindre, da farven er fastlagt fra producentens side.

Et andet bud på din nye seng er Gold C35 Dreamzone, der, som navnet antyder, opfylder dine dagdrømme om en alletiders seng. Med sit stilrene design vil denne seng med garanti passe ind i dit soveværelse, og vigtigst af alt, så sover du fabelagtigt. Hvis du får svært ved at komme op af sengen om morgenen, bliver det ikke grundet manglende søvn, men fordi du ligger så godt i din nye seng. Med 25 års garanti med i handlen kan du stole på, at din seng er et produkt af særdeles høj kvalitet. Springmadrassen i sengen er vendbar, hvilket forlænger sengens levetid, da du blot kan vende madrassen, når den ene side er slidt. Betrækket på topmadrassen kan tages af og vaskes, hvilket sikrer en god hygiejne og en sundere seng generelt, noget der også er utrolig gavnligt for din søvn.


Continentalseng 210×210 cm

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
12.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
12.499,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
12.899,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21

Større senge end dem, du finder i denne kategori, fås næppe, med mindre du ringer til en snedker, der er specialiseret i møbler til professionelle basketballspillere. En seng i denne størrelse kan rumme det meste, og uanset hvilken højde eller bredde du, eller eventuelt din partner, har, vil du opleve, at der er rigeligt med plads i disse senge. Det gælder også, hvis du allerede har mindst ni pyntepuder med hjemmesyet broderi på lager, som du ikke kan vælge imellem, og de derfor alle sammen havner på sengen. Eller hvis din kakaofarvede labradorhvalp hyler hele natten, hvis den ikke må ligge i fodenden. Der er også plads til, at familiens mindste kan komme listende med dynen i favnen søndag morgen og let få plads mellem mor og far.

Amerikansk komfort i nordisk kvalitet

Continentalsengen Norland Eksklusiv Komfort er tidligere omtalt i denne guide, men fås også i denne king size version, der med sin imponerende størrelse er selv den mest magelige amerikaner værdig. I Norland Eksklusiv Komfort kan du ligge og flyde hele dagen, hvis du har lyst, og du kan sågar sove på skrå i sengen eller lave sprællemænd i søvne – uanset hvad du finder på, er pladsen ikke for trang. Du kan selv vælge benene på vidunderet, med denne seng er der ingen der tvinger dig til at vælge sengeben i lyst træ, hvis du foretrækker en rå New Yorker-stil.

Af topmadras kan du vælge mellem en version i latex eller en topmadras fra Wonderpur, der har både en sommer- og en vinterside. Det betyder, at madrassen tilpasser sig din temperatur, så du slipper for at vågne badet i sved eller rystende af kulde. Aktuelt er sengen nedsat gevaldig, hvilket giver dig en storslået chance for at gøre et ualmindeligt godt kup, så du ikke skal have mareridt om røde tal på kontoudtogene fra banken.

Samtlige senge i denne kategori passer godt til dig, der er stor i slaget, selv når du sover. Hvilken seng der passer bedst til dine individuelle behov, ved du bedst selv. Drømmer du om at gøre et godt kup, eller er du villig til at betale lidt mere for et produkt, hvor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste, lille detalje? Svaret er afgørende for, hvilken seng der er den bedste for dig at investere i.


Konklusion

At købe en continentalseng er et oplagt valg, hvis du ønsker en kompromisløs komfort, der er tilpasset dine personlige ønsker. Continentalsengen er nem at rejse sig fra om morgenen, da de tre madrasser, som sengen består af, gør continentalsenge højere end en almindelig type seng. Det er selvfølgelig ikke madrassernes eneste funktion – de sørger nemlig for, at du sover som prinsessen på ærten ville have gjort, hvis ærten tilfældigvis var trillet ud fra under madrasserne – helt forrygende.

Boxmadrassens mange komfortzoner sørger for, at du bliver støttet på den mest hensigtsmæssige måde over hele kroppen, når du sover. De forskellige fastheder du kan vælge imellem til dine madrasser, fås så de passer til alle vægtklasser, og med adskillige muligheder for temperaturregulering, så du ikke sveder unødigt. Topmadrassernes aftagelige betræk gør det nemt at holde sengen ren og frisk, da det blot vaskes med dit øvrige sengetøj. Dermed er continentalsenge en allergivenlig mulighed, der holder dig sund, mens du nyder din skønhedssøvn.

Et godt valg nu – og på den lange bane

De færreste investerer i en ny seng som et impulskøb uden at skænke den medfølgende regning en tanke. Senge kan man trods alt heller ikke have alt for mange stående af i sit hjem, før pladsen bliver trang. For mange er indkøb af seng et velovervejet valg, og det kan også klart bedst anbefales. At købe en continentalseng er på mange parametre en langtidsholdbar løsning, hvilket bl.a. kan ses på de flotte garantier på helt op til 25 år, der følger med mange af denne tests valgmuligheder. Desuden er de fleste springmadrasser vendbare, hvilket forlænger den samlede levetid på sengen. Som det fremgår af alle de mange forskelligartede continentalsenge i denne test, findes denne type seng i alle prisklasser og komfortniveauer, så du vil med garanti finde en, der matcher dine kriterier.


Test af Continentalsenge 2019

Rigtig mange danskere forkæler i disse år sig selv med en continentalseng. Der findes et hav af muligheder, som du kan vælge imellem, hvis du er på udkig efter sådan en, og denne artikel kigger nærmere på, hvor du finder de bedste muligheder inden for området. Læs meget mere her og bliv klogere på, hvilken continentalseng du skal vælge.

Leder du efter en ny lækker seng, kan det være, du gerne vil have en helt særlig udgave. Sengen er nemlig klart det vigtigste møbel, da det er her, vi befinder os størstedelen af tiden. Der er derfor også kommet større fokus på kvaliteten af senge i de senere år, og mange vælger at købe en særlig model, fx en continentalseng eller en elevationsseng.

Fordele ved continentalsenge

Faktisk findes der mange gode grunde til, at du skal vælge at investere i en continentalseng. Der er en rigtig høj komfort, når man ligger i sengen, og der er ingen revne i midten, som kan irritere rytmen i søvnen. Hvis du vil have en seng, hvor det største fokus er at ligge behageligt, men du ikke behøver så mange smarte funktioner, så skal du vælge en continentalseng.

Den største forskel fra en boxmadras til en continentalseng er opbygningen. En continentalseng er bygget op med tre lag, eller tre madrasser om man vil, som giver sengen en rigtig god komfort. Det er en boxmadras nederst, herefter en springmadras og øverst en topmadras, som giver det sidste til oplevelsen.

Det er vigtigt, at du har fokus på alle tre lag, når du skal have din nye seng. Alle tre madrastyper skal nemlig være af høj kvalitet, så du sikrer den bedst mulige oplevelse. Continentalsenge er kendte for at give følelsen af, at man går ud ad sengen, når man står op, og det kan give en masse energi og overskud til dagen, der kommer.

Sådan vælger du den rette continentalseng

Der er som nævnt mange gode grunde til at vælge en continentalseng fremfor andre sengetyper, men det er bestemt heller ikke ligegyldigt, hvilken seng du så vælger. Der er nemlig stor forskel på, hvad sengene giver kroppen, og det kan være forskelligt, hvilken seng der passer bedst til forskellige personer. Når du vælger sengen, skal du blandt andet tænke over:
– Din vægt. Hvis du er meget let, vil du typisk skulle kigge efter nogle bestemte fjedre og en mellemfast seng.
– Har du tendens til rygproblemer, skal du måske kigge efter nogle bestemte typer.
– Døjer du med nakken, kan det være noget helt andet, du skal overveje.


Jupiter – Lækker model fra Bedre NætterNordkap continentalseng

→ 14.199 kroner hos Bedrenætter.dk

I Danmark er vi rigtig gode til at lave senge, og det gælder i særdeleshed også Jupiter, som denne seng kommer fra. Det er en rigtig lækker model, som giver en stor oplevelse i sengen, og den fås for 7000 kroner. Det er en seng, hvor du med det samme vil kunne mærke en markant forskel, og den er fremstillet af de allerbedste råmaterialer. Prisen er meget fordelagtig, når man kigger på, hvad man får til gengæld.

Sengen giver dig en rigtig sund liggeposition, fordi de forskellige madrasser samarbejder godt. Generelt er der ikke sparet på materialerne, og det giver garanti for en virkelig god oplevelse, når du skal sove. Faktisk er søvnkvaliteten så god, at du vil opleve en stor forskel i din dagligdag, hvis du før har haft problemer med at sove ordentligt.

Springmadrassen i denne seng har fem komfortzoner, som hver især er med til at sikre dig en virkelig god liggekomfort. Fjedrene er forskellige, og de varierer i fasthed, hvilket giver flere muligheder i sengen. Det betyder, at de indstiller sig efter kroppen, og det holder din liggeposition god hele natten. Du får en rigtig god støtte til dine muskler og led ved at købe denne model.


Topkvalitet i Sensestest af continentalsenge

→ 11.998 kroner hos Bedrenætter.dk

Er du på udkig efter virkelig god kvalitet, hvor du kan sikre et behageligt og sundt soveklima, så er denne model virkelig oplagt til dig. Her får du nemlig en decideret luksusoplevelse, som du betaler ca. 10.000 kr. for. Det er en seng, som med stor sandsynligt vil give dig mange gode nætter i mange gode år, for kvaliteten er gedigen og dansk.

Rigtig mange danskere lider af dårlige søvnrytmer, og flere og flere søger hjælp til at få styr på deres dårlige søvn, som i den grad påvirker hverdagen negativt. Det er en af grundene til, at denne seng fra Senses er blevet introduceret – netop for at sikre danskerne en bedre søvn. Der er da også rigtig god grund til at tro på, at den kan gøre en forskel.

Sengen er selvfølgelig ikke noget mirakelmiddel i sig selv, og der kan sagtens være andre grunde til, at man ikke kan få styr på søvnen. Sengen har dog stor betydning, og derfor skal man selvfølgelig vælge en god kvalitet, hvis man vil øge chancerne for en rigtig god, konstant nattesøvn.

Denne seng giver dig rigtig gode madrasser, som er det bedste udgangspunkt for en god seng. Madrasserne giver en sund liggeposition, hvilket er med til at forebygge smerter og irritation i ryk og nakke. Fjedrene er desuden af rigtig god kvalitet, og der er god opdrift i springmadrassen.


Visco Continental No. 2 (Multipocket)bedst i test continentalseng

→ 12.499 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Der findes mange gode grunde til at vælge denne model fra Visco, som har en lang række lækre funktioner, som giver den bedst mulige oplevelse. Sengen koster omkring 10.000 kroner, og så får du lækker, dansk kvalitet, hvor materialerne er af det allerbedste. Du får ved denne seng desuden en færdig løsning, hvor det hele selvfølgelig er inkluderet og klar til brug.

Denne seng giver en række muligheder, som er værd at tage med i overvejelserne. Først og fremmest kan du selv vælge mellem, hvor fast eller blød sengen skal være, og den kan derfor tilpasses din krop og dens specielle behov. Derudover kan du helt selv vælge mellem forskellige topmadrasser, som passer til sengen på hver deres måde. Du har altså god mulighed for at designe sengen efter behov.

Det er også interessant, hvor holdbar og stabil denne seng er. De gode materialer sikrer en langtidsholdbar løsning, og faktisk får du hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud, hvilket understreger, at der er tale om rigtig høj kvalitet her. Sengen leveres desuden med metalben, og den er ca. 55 centimeter høj. Sengens helt store force er dens mulighed for tilpasning. Springmadrassen kan tilpasses kroppen, og der er mulighed for at vælge fjedre efter behov. Du kan desuden også selv vælge imellem to forskellige topmadrasser, som giver hver deres unikke oplevelse, når du sover.


Visco Continental No. 1 (Pocket) – 160×200 cmtest af continentalseng

→ 9.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Hvis du ikke er helt så stor i slaget, men stadig gerne vil have en seng af rigtig høj kvalitet, så kan du vælge Viscos tidligere model, som dog stadig er at anbefale. Den fås til en lavere pris, nemlig 6500 kroner, og det skyldes blandt andet, at du ikke har helt så mange tilvalg her, som ved storebroren, som du lige har læst om.
Dette er dog stadig en yderst lækker continentalseng, som er af dansk kvalitet og design. Her er garantien på brug en smule mindre, men 10 år er stadig længe, og det vidner om en langtidssikret løsning, hvis man investerer i netop denne seng. Visco er generelt kendt for holdbarhed og gedigen kvalitet uanset model.

Denne seng er opbygget med to boxmadrasser nederst, som giver en rigtig god bund. Det skaber desuden gode forudsætninger for resten af sengen længere oppe. Herpå kommer en vendbar springmadras, som, ligesom storebroren, er inddelt i fem zoner. Det sikrer en ekstremt god liggekomfort, som er med til at gøre din søvn konstant og god.

Fjedrene i springmadrassen er faktisk indbygget individuelt, så de ikke arbejder direkte sammen. Det er i den mest positive betydning, fordi sengen så kan tilpasse kroppens forskelligartede behov. En smart detalje, som kommer rigtig mange mennesker til gode i deres søvn.

Denne seng er primært at anbefale, hvis du er af lille eller normal størrelse. Dvs. vejer du 65-100 kilo, er denne seng helt klart et godt alternativt, imens det nok er smartere at vælge modellen ovenfor, hvis du vejer mere end det. Det skyldes, at No. 2 har et større antal af fjedre, hvilket er en fordel, når man kommer op i vægten.


Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cm

Continentalseng med opbevaringHer får du en seng af en lidt anden type, hvor prisen ligger på knap 4.000 kroner. Sengen her er anderledes både af udseende og funktionalitet, men den kan sagtens være et rigtig lækkert valg. Der er mulighed for en masse opbevaring under sengen, hvilket er en stor fordel for mange – særligt med begrænset plads i soveværelset. Du slipper desuden for de normale skuffer, hvor du skal trække og hive, og som altid ender med at samle en helt masse skidt og støv.

Denne seng har en fast komfort, og det er også helt klart det, den største del af befolkningen foretrækker, når de skal vælge seng. Sengen er fremstillet i meget holdbare materialer, hvilket vidner om lang holdbarhed og styrke. Den fås i størrelsen 140×200 cm. Køber man denne seng, vil man have oplevelse af god plads, da det er en fyldig model. Du kan som ekstra feature også vælge at tilkøbe en flot gavl med flotte former, som passer ind i ethvert rum i hjemmet. Den er betrukket med meget slidstærkt stof af 100 % polyester, som er let at vedligeholde, så det ikke ser slidt ud. Dette vil få alle dine gæster til at kigge en ekstra gang, når de ser den.


Budget kontinentalseng 180×200 m. sengegavl (inkl. topmadras)test af continentalseng

→ 7.499 kroner hos Boboonline.dk

Hvis du leder efter høj kvalitet, men også rigtig gerne vil spare nogle penge, så er denne seng et rigtig godt bud. Den fås til 7500 kroner, og så får du virkelig meget med dig. Det er en seng, hvor der er sparet på de fancy udtryk og det storslåede design, men til gengæld er der bestemt ikke sparet på kvaliteten. Det er en meget behagelig og komfortabel model, som kan gøre din søvn bedre stort set med det samme, når du skifter seng.

Denne seng kan tilpasses de enkelte behov. Det gælder blandt andet, når du skal vælge springmadras, hvor det anbefales at vælge en fast udgave, hvis du vejer fra 75 til 100 kilo. Sengen fås desuden med to forskellige typer af endegavle, som giver et stilrent og enkelt udtryk i soveværelset.

Du skal vælge denne seng, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og komforten, men derimod ikke er så interesseret i, at den skal se voldsomt specielt ud. Udseendet er enkelt, men du sparer også rigtig mange penge på en seng, som er en absolut topmodel, når man snakker om kvalitet.


Sopire Hamburg kontinentalseng 180×200

continentalseng testDen sidste seng i testen er en ”special edition” fra Sophire. Det er en seng, som koster noget mere end de andre i testen, nemlig omkring 20.000 kroner, men kvaliteten er så til gengæld også et godt stykke ud over det sædvanlige.

Det er med andre ord en seng, du skal vælge, hvis du vil have det bedste af det bedste og ikke vil gå på kompromis med noget ift. din seng.

Sengen giver voldsomme 50 års garanti på brud ved stel og fjedre, og du kan roligt betragte det som en langtidsinvestering, hvis du vælger denne model.

Sengen har en robusthed, som er sjældent set på markedet, og der er uden tvivl tale om et meget specielt håndværk her.


Generelt om dit valg

Forhåbentlig har denne test givet dig et indblik i, hvad du skal kigge efter, hvis du gerne vil have en continentalseng. Som testen viser, så findes der modeller i stort set alle prisklasser, og det er selvfølgelig individuelt, hvor meget man vil smide efter en seng. Du bør dog have med i baghovedet, at det er en vigtig investering at bruge penge, hvor man sover. Sengen er uden sammenligning dit vigtigste redskab til en behagelig nattesøvn og dermed en god hverdag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.