Stor test af continentalsenge: Denne continentalseng skal du vælge

0

Rigtig mange danskere forkæler i disse år sig selv med en continentalseng. Der findes et hav af muligheder, som du kan vælge imellem, hvis du er på udkig efter sådan en, og denne artikel kigger nærmere på, hvor du finder de bedste muligheder inden for området. Læs meget mere her og bliv klogere på, hvilken continentalseng du skal vælge.

Leder du efter en ny lækker seng, kan det være, du gerne vil have en helt særlig udgave. Sengen er nemlig klart det vigtigste møbel, da det er her, vi befinder os størstedelen af tiden. Der er derfor også kommet større fokus på kvaliteten af senge i de senere år, og mange vælger at købe en særlig model, fx en continentalseng eller en elevationsseng.

Fordele ved continentalsenge

Faktisk findes der mange gode grunde til, at du skal vælge at investere i en continentalseng. Der er en rigtig høj komfort, når man ligger i sengen, og der er ingen revne i midten, som kan irritere rytmen i søvnen. Hvis du vil have en seng, hvor det største fokus er at ligge behageligt, men du ikke behøver så mange smarte funktioner, så skal du vælge en continentalseng.

Den største forskel fra en boxmadras til en continentalseng er opbygningen. En continentalseng er bygget op med tre lag, eller tre madrasser om man vil, som giver sengen en rigtig god komfort. Det er en boxmadras nederst, herefter en springmadras og øverst en topmadras, som giver det sidste til oplevelsen.

Det er vigtigt, at du har fokus på alle tre lag, når du skal have din nye seng. Alle tre madrastyper skal nemlig være af høj kvalitet, så du sikrer den bedst mulige oplevelse. Continentalsenge er kendte for at give følelsen af, at man går ud ad sengen, når man står op, og det kan give en masse energi og overskud til dagen, der kommer.

Sådan vælger du den rette continentalseng

Der er som nævnt mange gode grunde til at vælge en continentalseng fremfor andre sengetyper, men det er bestemt heller ikke ligegyldigt, hvilken seng du så vælger. Der er nemlig stor forskel på, hvad sengene giver kroppen, og det kan være forskelligt, hvilken seng der passer bedst til forskellige personer. Når du vælger sengen, skal du blandt andet tænke over:
– Din vægt. Hvis du er meget let, vil du typisk skulle kigge efter nogle bestemte fjedre og en mellemfast seng.
– Har du tendens til rygproblemer, skal du måske kigge efter nogle bestemte typer.
– Døjer du med nakken, kan det være noget helt andet, du skal overveje.

Lækker model fra NordkapNordkap continentalseng

→ 14.199 kroner hos Bedrenætter.dk

I Danmark er vi rigtig gode til at lave senge, og det gælder i særdeleshed også Nordkap, som denne seng kommer fra. Det er en rigtig lækker model, som giver en stor oplevelse i sengen, og den fås for 7000 kroner. Det er en seng, hvor du med det samme vil kunne mærke en markant forskel, og den er fremstillet af de allerbedste råmaterialer. Prisen er meget fordelagtig, når man kigger på, hvad man får til gengæld.

LÆS MERE:  Sous vide test 2018 – Find den bedste på markedet

Sengen giver dig en rigtig sund liggeposition, fordi de forskellige madrasser samarbejder godt. Generelt er der ikke sparet på materialerne, og det giver garanti for en virkelig god oplevelse, når du skal sove. Faktisk er søvnkvaliteten så god, at du vil opleve en stor forskel i din dagligdag, hvis du før har haft problemer med at sove ordentligt.

Springmadrassen i denne seng har fem komfortzoner, som hver især er med til at sikre dig en virkelig god liggekomfort. Fjedrene er forskellige, og de varierer i fasthed, hvilket giver flere muligheder i sengen. Det betyder, at de indstiller sig efter kroppen, og det holder din liggeposition god hele natten. Du får en rigtig god støtte til dine muskler og led ved at købe denne model.

Topkvalitet fra Sense Luxtest af continentalsenge

→ 21.998 kroner hos Bedrenætter.dk

Er du på udkig efter virkelig god kvalitet, hvor du kan sikre et behageligt og sundt soveklima, så er denne model virkelig oplagt til dig. Her får du nemlig en decideret luksusoplevelse, som du betaler 10.000 kroner for. Det er en seng, som med stor sandsynligt vil give dig mange gode nætter i mange gode år, for kvaliteten er gedigen og dansk.

Rigtig mange danskere lider af dårlige søvnrytmer, og flere og flere søger hjælp til at få styr på deres dårlige søvn, som i den grad påvirker hverdagen negativt. Det er en af grundene til, at denne seng fra Sense Lux er blevet introduceret – netop for at sikre danskerne en bedre søvn. Der er da også rigtig god grund til at tro på, at den kan gøre en forskel.

Sengen er selvfølgelig ikke noget mirakelmiddel i sig selv, og der kan sagtens være andre grunde til, at man ikke kan få styr på søvnen. Sengen har dog stor betydning, og derfor skal man selvfølgelig vælge en god kvalitet, hvis man vil øge chancerne for en rigtig god, konstant nattesøvn.

Denne seng giver dig rigtig gode madrasser, som er det bedste udgangspunkt for en god seng. Madrasserne giver en sund liggeposition, hvilket er med til at forebygge smerter og irritation i ryk og nakke. Fjedrene er desuden af rigtig god kvalitet, og der er god opdrift i springmadrassen.

Visco Continental No. 2 (Multipocket)bedst i test continentalseng

→ 12.499 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Der findes mange gode grunde til at vælge denne model fra Visco, som har en lang række lækre funktioner, som giver den bedst mulige oplevelse. Sengen koster omkring 10.000 kroner, og så får du lækker, dansk kvalitet, hvor materialerne er af det allerbedste. Du får ved denne seng desuden en færdig løsning, hvor det hele selvfølgelig er inkluderet og klar til brug.

Denne seng giver en række muligheder, som er værd at tage med i overvejelserne. Først og fremmest kan du selv vælge mellem, hvor fast eller blød sengen skal være, og den kan derfor tilpasses din krop og dens specielle behov. Derudover kan du helt selv vælge mellem forskellige topmadrasser, som passer til sengen på hver deres måde. Du har altså god mulighed for at designe sengen efter behov.

Det er også interessant, hvor holdbar og stabil denne seng er. De gode materialer sikrer en langtidsholdbar løsning, og faktisk får du hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud, hvilket understreger, at der er tale om rigtig høj kvalitet her. Sengen leveres desuden med metalben, og den er ca. 55 centimeter høj. Sengens helt store force er dens mulighed for tilpasning. Springmadrassen kan tilpasses kroppen, og der er mulighed for at vælge fjedre efter behov. Du kan desuden også selv vælge imellem to forskellige topmadrasser, som giver hver deres unikke oplevelse, når du sover.

LÆS MERE:  Græstrimmer test - Få den perfekte græsplæne

Visco Continental No. 1 (Pocket) – 160×200 cmtest af continentalseng

→ 9.999 kroner hos Sengefabriksudsalg.dk

Hvis du ikke er helt så stor i slaget, men stadig gerne vil have en seng af rigtig høj kvalitet, så kan du vælge Viscos tidligere model, som dog stadig er at anbefale. Den fås til en lavere pris, nemlig 6500 kroner, og det skyldes blandt andet, at du ikke har helt så mange tilvalg her, som ved storebroren, som du lige har læst om.
Dette er dog stadig en yderst lækker continentalseng, som er af dansk kvalitet og design. Her er garantien på brug en smule mindre, men 10 år er stadig længe, og det vidner om en langtidssikret løsning, hvis man investerer i netop denne seng. Visco er generelt kendt for holdbarhed og gedigen kvalitet uanset model.

Denne seng er opbygget med to boxmadrasser nederst, som giver en rigtig god bund. Det skaber desuden gode forudsætninger for resten af sengen længere oppe. Herpå kommer en vendbar springmadras, som, ligesom storebroren, er inddelt i fem zoner. Det sikrer en ekstremt god liggekomfort, som er med til at gøre din søvn konstant og god.

Fjedrene i springmadrassen er faktisk indbygget individuelt, så de ikke arbejder direkte sammen. Det er i den mest positive betydning, fordi sengen så kan tilpasse kroppens forskelligartede behov. En smart detalje, som kommer rigtig mange mennesker til gode i deres søvn.

Denne seng er primært at anbefale, hvis du er af lille eller normal størrelse. Dvs. vejer du 65-100 kilo, er denne seng helt klart et godt alternativt, imens det nok er smartere at vælge modellen ovenfor, hvis du vejer mere end det. Det skyldes, at No. 2 har et større antal af fjedre, hvilket er en fordel, når man kommer op i vægten.

Nordisk Fjer seng med opbevaring 140 cmContinentalseng med opbevaring

→ 3.999 kroner hos Wupti.com

Her får du en seng af en lidt anden type, hvor prisen ligger på knap 4.000 kroner. Sengen her er anderledes både af udseende og funktionalitet, men den kan sagtens være et rigtig lækkert valg. Der er mulighed for en masse opbevaring under sengen, hvilket er en stor fordel for mange – særligt med begrænset plads i soveværelset. Du slipper desuden for de normale skuffer, hvor du skal trække og hive, og som altid ender med at samle en helt masse skidt og støv.

Denne seng har en fast komfort, og det er også helt klart det, den største del af befolkningen foretrækker, når de skal vælge seng. Sengen er fremstillet i meget holdbare materialer, hvilket vidner om lang holdbarhed og styrke. Den fås i størrelsen 140×200 cm. Køber man denne seng, vil man have oplevelse af god plads, da det er en fyldig model. Du kan som ekstra feature også vælge at tilkøbe en flot gavl med flotte former, som passer ind i ethvert rum i hjemmet. Den er betrukket med meget slidstærkt stof af 100 % polyester, som er let at vedligeholde, så det ikke ser slidt ud. Dette vil få alle dine gæster til at kigge en ekstra gang, når de ser den.

LÆS MERE:  Gasfyr test - Billigt og funktionelt

Budget kontinentalseng 180×200 m. sengegavl (inkl. topmadras)test af continentalseng

→ 7.499 kroner hos Boboonline.dk

Hvis du leder efter høj kvalitet, men også rigtig gerne vil spare nogle penge, så er denne seng et rigtig godt bud. Den fås til 7500 kroner, og så får du virkelig meget med dig. Det er en seng, hvor der er sparet på de fancy udtryk og det storslåede design, men til gengæld er der bestemt ikke sparet på kvaliteten. Det er en meget behagelig og komfortabel model, som kan gøre din søvn bedre stort set med det samme, når du skifter seng.

Denne seng kan tilpasses de enkelte behov. Det gælder blandt andet, når du skal vælge springmadras, hvor det anbefales at vælge en fast udgave, hvis du vejer fra 75 til 100 kilo. Sengen fås desuden med to forskellige typer af endegavle, som giver et stilrent og enkelt udtryk i soveværelset.

Du skal vælge denne seng, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og komforten, men derimod ikke er så interesseret i, at den skal se voldsomt specielt ud. Udseendet er enkelt, men du sparer også rigtig mange penge på en seng, som er en absolut topmodel, når man snakker om kvalitet.

Sopire Hamburg kontinentalseng 180×200continentalseng test

→ 19.998 kroner hos Søvn-comfort.dk

Den sidste seng i testen er en ”special edition” fra Sophire. Det er en seng, som koster noget mere end de andre i testen, nemlig omkring 20.000 kroner, men kvaliteten er så til gengæld også et godt stykke ud over det sædvanlige. Det er med andre ord en seng, du skal vælge, hvis du vil have det bedste af det bedste og ikke vil gå på kompromis med noget ift. din seng.

Sengen giver voldsomme 50 års garanti på brud ved stel og fjedre, og du kan roligt betragte det som en langtidsinvestering, hvis du vælger denne model. Sengen har en robusthed, som er sjældent set på markedet, og der er uden tvivl tale om et meget specielt håndværk her.

Generelt

Forhåbentlig har denne test givet dig et indblik i, hvad du skal kigge efter, hvis du gerne vil have en continentalseng. Som testen viser, så findes der modeller i stort set alle prisklasser, og det er selvfølgelig individuelt, hvor meget man vil smide efter en seng. Du bør dog have med i baghovedet, at det er en vigtig investering at bruge penge, hvor man sover. Sengen er uden sammenligning dit vigtigste redskab til en behagelig nattesøvn og dermed en god hverdag.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Del:

Comments are closed.