Test af mobilabonnementer

0

Du bruger din mobil hver eneste dag, og den er faktisk ikke til at undvære. Du bruger den på arbejde eller i skolen, ligesom den med garanti bliver brugt i privaten. I dagens Danmark er mobilen uundværlig, og derfor skal du naturligvis have et mobilabonnement, der passer til dine behov, og det må helst ikke koste for meget. Her i artiklen ser vi nærmere på tre udbydere, som kunne være en mulighed for dig, hvis du går og overvejer et skifte.

mobil abonnement

Plenti

Dette er en forholdsvis ny spiller på markedet, og de har været med til at lave godt med rav i branchen, eftersom de tilbyder en virkelig simpel og gennemsigtig løsning til deres kunder. Hos Plenti pakker de intet ind – nej deres mobilabonnement koster 119 kr., og her er alt inkluderet. Fri tale, sms, mms samt fri data på mobilen. Desuden er deres kundeservice god, og kunderne er da også yderst tilfredse, hvilket kan ses på deres trustpilot, som har en score på 9 ud af 10. Lyder dette selskab spændende, så læs mere om dem på www.plenti.dk.

Telmore

Her har du et mobilselskab, der virkelig gør noget ud af deres kundeservice, og de er da også blevet hædret for deres gode indsats på denne front. I forhold til deres abonnementer er der lidt mere, du skal tage stilling til sammenlignet med Plenti, eftersom de tilbyder en lang række forskellige tilbud. Blandt andet kan du få 16 timers tale og 24 GB data for 129 kr. Du kan også få en pakke, der giver fri tale, 10 GB data og 5 GB i EU til en pris på 159 kr./md. Telmore tilbyder endvidere en pakke, hvor du kan få adgang til en streamingtjeneste oveni. Her kan du vælge blandt andet HBO, Tv2Play, C more og andre. Dette abonnement kan du selv være med til at forme, hvilket naturligvis også har indvirkning på prisen, der starter fra 199 kr./md.

LÆS OGSÅ:  Ekstern harddisk test - Stor guide til de bedste eksterne harddiske

Vil du vide mere om deres pakker, så hop forbi deres hjemmeside.

Oister

Dette selskab er kendt for deres karakteristiske reklamer, men ligeledes er de kendte for nogle rigtig gode priser, hvor alle kan være med. Oister har gjort deres side meget brugervenlig, idet de har delt den op i kategorier til børn, teenagere og ældre, hvilket gør det hele lettere. I den lave ende har de et tilbud, der hedder 2 timers tale og 2 timers data til 59 kr. i måneden, hvilket passer godt til de små. I den modsatte ende har de et tilbud på 30 timers tale samt 30 GB data til 99 kr. Oister tilbyder ikke blot gode priser – nej, de har ligeledes ingen bindingsperiode, og du kan frit skifte abonnement, hvis du har lyst.

Her har du tre store spillere, når det kommer til mobilabonnementer, og dem kan du passende tjekke ud, hvis du går og overvejer et skifte.

Comments are closed.