Test af skydelåger – Vælg de rigtige skydelåger

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Skydelåger kan være rigtig praktiske at have. De fylder ikke nær så meget som en låge, der skal åbnes udad. Er det knapt med pladsen, er en skydelåge en rigtig god idé at overveje.

Derudover er der også noget smart og moderne over skydelåger. Det er blevet yderst populært, og mange har det ikke kun, fordi det er praktisk, men også fordi det giver et smart look dér, hvor de bliver anvendt. Der er derfor rigtig mange gode fordele ved at vælge at benytte skydelåger i sit hjem.

Overvejer du skydelåger, har du sikkert opdaget, at der er rigtig mange modeller at vælge imellem. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du egentlig skal vælge. I denne test hjælper vi dig med, hvordan du finder de helt rigtige skydelåger, der passer i dit hjem.

Se et stort udvalg af skydelåger til billige priser hos:

Skydedøre til garderobe

garderobeskab med skydedøre→ Set hos ILVA.dk

Skydedøre eller -låger benyttes i mange tilfælde, når der skal laves en garderobe i boligen. Det kan både være til det helt store walk-in-closet eller det mindre garderobeskab, der huser alt ens tøj. Uanset hvilken løsning du skal have, kan skydelåger være en rigtig god måde at skærme indholdet i garderobeskabet af med.

Når du anvender skydelåger, får du en god afskærmning. Det betyder, at det ikke behøver at se så rodet ud, når man kan kigge direkte ind i din tøjbeholdning.

Vi kender sikkert alt det der med, at det nogle gange kan ligge lidt hulter til bulter i garderobeskabet. Du behøver dog ikke at bekymre dig om, at andre folk skal rynke på næsen over dit rod, da du nemt kan lukke af for garderobeskabet med en skydelåge.

Skydelåger kan også være med til at passe på dit tøj. Støv og andre partikler vil hurtigt fimre rundt i rummet. Det er helt uundgåeligt. Det kan hurtigt ende på dit tøj, hvis du ikke har noget, der afskærmer for dit garderobeskab. Det er rigtigt ærgerligt, hvis dit tøj ender med alt for meget støv på sig. Du kan i værste tilfælde ende med tøj, der skal forbi vaskemaskinen igen, inden du kan få det på. Med de rigtige skydelåger kan du dog undgå dette.

garderobeskab med skydelågerGarderobeskabe med skydelåger

En anden fordel ved skydelåger til din garderobe er, at du kan spare en hel del plads ved det. I mange tilfælde er der almindelige låger på skabet. Disse kræver, at der er plads til at åbne dem. Har du eksempelvis et lille soveværelse, kan det være svært at gøre plads til et garderobeskab, når det yderligere skal have plads til at blive åbnet. På den måde er skydelåger et praktisk alternativ, hvor du udnytter pladsen bedre.

Skydelåger er oplagt til din garderobe, hvis du vil have del i alle disse gode fordele. Derudover kan du ofte få skydelåger i en masse lækre design, der sikkert vil passe perfekt til dit hjem. Du kan tilpasse det ved at vælge en model, der matcher din indretningsstil.

Skydelåger efter mål

→ Køb skyderlåger efter mål hos Billigskabe.dk her

Skydelåger findes ofte i alverdens former og størrelser. Det betyder, at du i langt de fleste tilfælde kan finde nogle skydelåger, der passer til dit behov. Nogle gange er det en fordel at have få, men brede skydelåger. Dette vil typisk være i et garderobeskab, hvor det f.eks. er delt op i kvindens og mandens side. På den måde kan I hver især hurtigt få et overblik over jeres egen garderobe.

LÆS OGSÅ:  Pynt opholdsstuen, køkkenet eller lignende med en biopejs

Andre foretrækker at have mange smalle skydelåger. Dette vil typisk være i skabe, hvor du har opdelt det i forskellige sektioner. Er det et garderobeskab, kan det f.eks. være, at du har en sektion med hylder med tøj, en sektion med tøj på bøjle samt en sektion til praktiske ting som sengetøj og håndklæder. Der er mange forskellige muligheder, når du ønsker at inddele dit skab i sektioner. Uanset hvordan du vælger at gøre det, kan det være rart at kunne kigge i én sektion ad gangen.

Uanset om du er til brede eller smalle skydelåger, findes der en masse forskellige muligheder. Der vil helt sikkert også være mulighed for noget midt imellem. Udover at bredden kan variere, kan højden også variere. Vi har alle prøvet at være i et hus, hvor vi nærmest skulle bøje lidt i nakken for at være der. Derudover har vi sikkert også gået rundt i et hus, hvor der var ufattelig højt til loftet. Loftshøjden kan derfor have stor betydning for, hvilke skydelåger du skal vælge.

Mulighed for at tilpasse skydelågerne

Når du skal vælge skydelåger til f.eks. et garderobeskab, er der mange der foretrækker at have skydelågerne til at gå helt op til loftet. Det giver en pænere finish, og det vil ikke nær så meget ligne en klods, der er blevet kastet ind i rummet. Det kan dog også fungere, hvis du benytter dig af skydelåger, der ikke går helt op til loftet. Det kommer meget an på dynamikken i rummet, og det kan være svært at forestille sig, inden man monterer skydelågerne. Det kan være en fordel at prøve sig frem med et alternativ for at se, hvad der fungerer bedst i rummet. Benyt eksempelvis et lagen som holdes op i forskellige højder for at få en idé om, hvad der passer bedst for jer.

Skydelåger findes typisk i flere forskellige mål. Det burde derfor være forholdsvis lige til at finde en skydelåge, der passer hjem til jer. Alternativt kan der være behov for skydelåger med specialmål.

Sådan vælger du de rigtige skydelåger

Når du har besluttet dig for, at du har behov for nogle skydelåger, er der flere ting, du skal overveje, inden du køber de første og de bedste, du falder over. Den første ting, du skal overveje, er, hvad de egentlig skal bruges til. Er det til garderobeskabet i soveværelset, i bryggerset, på kontoret eller et helt andet sted.

Når du har helt styr på, hvor de skal benyttes, kan du begynde at overveje, hvad det er, du forventer af dine kommende skydelåger. Hvor meget af skabets indhold vil du gerne kunne se, når du trækker skydelågerne fra? Her vil det typisk være bredden på skydelågerne, der er vigtige. Her skal du tænke på, hvad der giver mening for formålet, hvor skydelågerne skal benyttes. Derudover er det også en god idé at overveje, hvor høje du vil have dem. Det kan nemlig påvirke, hvor mange muligheder du egentlig har at vælge imellem.

Tænk på materialerne

Når du har styr på de mere praktiske spørgsmål, kan du begynde at overveje de mere æstetiske spørgsmål. Er der nogle bestemte materialer, du foretrækker? Er der nogle farver, der passer bedre til rummet, hvor skydelågerne skal benyttes, end andre farver? Skal skydelågerne være ens, eller må der gerne være forskellige skydelåger? Det er mange spørgsmål at stille, men ikke desto mindre er det spørgsmål, du skal tage stilling til, når du går og overvejer at få skydelåger.

Fire forskellige bud på skydelåger

Vi vil gerne hjælpe dig i den rigtige retning, når du skal finde nye skydelåger. Vi giver dig her fire eksempler på skydelåger, der hver især kan noget forskelligt. Dette gælder især, når det kommer til udseendet på skydelågerne.

LÆS OGSÅ:  Varmepumpe Test - Sådan finder du den bedste varmepumpe til hjemmet

Skydedøre SHAKE™ design

Er du til en stilren indretningsstil, hvor der gerne må være lidt sofistikeret over det, er SHAKE-skydedørene et rigtig godt udgangspunkt. Disse skydedøre er lavet i den samme farve hele vejen igennem. Skydedøren er dog sammensat af fire plader, der overlapper hinanden. Det giver en helt speciel struktur til skydelågerne.

Der er gjort meget ud af rene linjer, hvor der alligevel er tænkt i anderledes baner med de overlappende plader på den enkelte skydelåge. Det giver noget dybde og struktur til skydelågen. Det er med til at give noget dynamik til rummet.

Dette kan især være en fordel, hvis du har et meget enkelt rum, hvor der ikke er så mange elementer. Strukturen giver liv til rummet, uden det virker for voldsomt. Denne model er derfor en rigtig god løsning, hvis du ikke vil have de helt glatte skydelåger, men heller ikke vil have alt for meget dybde til skydelågen.

Enkelt og elegant

Ud over at det æstetiske er både enkelt og elegant, får du her også en god kvalitet. Der er sørget for soft-close, der gør skydelågerne nemme at lukke. De kommer ikke til at smække i, men lukker selv blidt i. Denne model passer til en loftshøjde på 210-250 cm.

Det giver dig mulighed for at tilpasse den til din loftshøjde. Der er både mulighed for at vælge forskellige farver og bredder. Den model er derfor perfekt til dig, der gerne vil have et enkelt design, og hvor du har mulighed for at tilpasse skydelågerne til dit behov.

Skydedøre FUNKIS™ design

test af skydelåger

Vil du gerne have mulighed for at sætte dit helt eget præg på dine skydelåger, er FUNKIS-skydelågerne helt sikkert noget for dig. Lågerne består både af frontplader og mellemstykker. Det giver nogle flotte linjer til skydelågerne, når du har flere efter hinanden.

Det smarte ved denne model er, at du selv kan bestemme, hvilken farve frontpladerne og mellemstykkerne skal have. Du kan skabe dine helt egne unikke skydelåger, hvor det er dig, der får lov til at bestemme farvekombinationen.

Hvis du mangler lidt liv i indretningen, har du her mulighed for at mikse to forskellige farver. Det giver liv til rummet på en elegant måde. Det behøver ikke at være vilde farver. Blot det, at der er variation i farverne kan gøre meget for dynamikken i rummet. Vil du hellere have en mere enkel farvesammensætning, kan du også vælge den samme farve til både frontplader og mellemstykker. På den måde får du et ensartet look. Overgangen fra frontplade til mellemstykke vil dog give noget struktur til indretningen på en helt simpel og sofistikeret måde.

Der er rigtige mange forskellige muligheder med denne variant. Denne model er perfekt til dig, der gerne vil tilpasse det til rummet ned til mindste detaljer. Her har du også mulighed for at vælge imellem forskellige bredder til skydelågerne. Derudover kan denne model også anvendes til en loftshøjde på 210-250 cm.

Skydedøre MODERN™ design

Er du mere til en minimalistisk og enkel stil, er der også noget til dig. Et godt bud er MODERN-skydelågerne, der har et både tidløst og minimalistisk design. Foretrækker du helt enkle detaljer, får du med disse låger lige præcis det. De er lavet med mellemstykker af aluminium, der giver et nedtonet, råt udtryk til skydelågerne, der fungerer rigtig godt som et minimalistisk og stilet indspark i indretningen. Mellemstykkerne er med til at give struktur til skydelågerne, men det virker ikke overdøvende. Det er meget moderne lavet, samtidig med at det virker tidløst.

LÆS OGSÅ:  Poseløs støvsuger test - Find de bedste og billigste til dit behov

Hvis du ikke vil bekymre dig om at skulle følge med moden, når det kommer til skydelåger, er disse et rigtig godt valg. Aluminiummet til skydelågerne er blevet overfladebehandlet for at give dem et rent og elegant look. De har fået et børstet look, der giver noget raffineret til skydelågerne. Her får du igen skydelåger, der kan benyttes til en loftshøjde på 210-250 cm. Du har mulighed for flere forskellige farver til frontpladerne, som du kan tilpasse din egen stil.

Skydedøre med spejl

skydelåger test

Synes du, der mangler lidt ekstra lys i rummet, kan skydedøre med spejl være den perfekte løsning for dig. Spejle kan gøre rigtig meget for indretningen.

Vælger du skydelåger, hvor du har integreret et spejl, behøver du ikke at bruge ekstra vægplads på at have et spejl hængende. Med et spejl på dine skydelåger åbner du rummet mere op. Det vil hjælpe med at reflektere lyset rundt i rummet. Derudover er det også med at skabe en illusion om et større rum. Der er derfor rigtig mange fordele ved at anvende et spejl til sine skydedøre.

Du kan både benytte spejle på alle dine skydedøre eller lave din egen unikke sammensætning. Hvis du gerne vil noget æstetisk med dine skydelåger, kan det være en fordel at kombinere en skydelåge med spejl med et andet design. Det giver en god dynamik i rummet, da du både får lys og refleksion samt et smart design til de resterende skydelåger. Der er derfor rig mulighed for at lave din egen sammensætning, hvis det er det, du ønsker.


Andre relevante guides

Et garderobeskab er oplagt til soveværelset. Derudover kan du også opgradere din seng til en elevationsseng eller kontinentalseng. Læs mere om disse i hhv. vores elevationssenge test eller kontinentalseng test. Derudover vil vores springmadras test, boxmadras test eller topmadras test også være interessant.

Det kan også være gæsteværelset, du er ved at indrette. Her er en sovesofa rigtig god, da den både er flot og funktionel. Læs mere om disse i vores sovesofa test.

Derudover kan med hjælp fra vores elradiator test eller luftrenser test også være med til at forbedre indeklimaet derhjemme.

Skal der hygges på terrassen kan markiser eller en parasol være med til at gøre det ekstra rart. Læs om markiser bedst i test her, eller vores parasol test her.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply