Test af SodaStream Spirit One Touch

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Får du ikke drukket nok vand i hverdagen, eller er du bare vild med frisklavet danskvand eller hjemmelavet sodavand? Så kan en SodaStream-maskine måske være en løsning til dig. Med en SodaStream-maskine ved hånden, har du nemlig rig mulighed for at omdanne almindeligt og kedeligt postevand til vand med brus med bare ét klik.

SodaStream Spirit One Touchtest af sodastream

Spirit One Touch-maskinen er SodaStreams nyeste lancering på markedet. Den er designet i et elegant og smalt design, der passer ind i ethvert køkken. Derudover er den elektrisk, så den kan anvendes af hele familien. Selv de mindste familiemedlemmer kan altså få glæde af denne maskine og derved indtage mere vand i løbet af dagen. Maskinen gavner dermed hele vejen rundt.

I dette indlæg finder du en test af SodaStream Spirit One Touch. Testen er baseret på afprøvning af maskinen over en længere periode, hvorfor du her vil finde en specifik og gennemført test af den nye danskvandsmaskine. Læs med og bliv blandt andet meget klogere på, hvordan en SodaStream Spirit One Touch bruges, samt få indsigt i en dybdegående beskrivelse af dens unikke funktioner og egenskaber.

Køb den hos en af følgende forhandlere:

→ Kitchenone.dk
→ Hw-homeware.dk
→ Coop.dk

Modellens særlige funktioner og egenskaber

Med en SodaStream Spirit One Touch følger ikke bare et nyt design, der følger også en række særlige funktioner og egenskaber, der gør maskinen unik. Disse funktioner og egenskaber kan du læse meget mere om i det følgende, hvor de vil blive uddybet.

Kan anvendes af hele familiensodastream test

Den nyeste lancering fra SodaStream, SodaStream Spirit One Touch, er først og fremmest kendetegnet ved sit enkle og lækre design med eksklusive detaljer, der passer ind i ethvert hjem. Det er en forholdsvis lille maskine, der derfor ikke fylder meget på køkkenbordet. Målene er således: H: 42 cm, B: 12,7 cm, D: 18,5 cm. Danskvandsmaskinen fås i både sort og hvid, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst ind hos dig.

Denne model fra SodaStream pynter ikke bare i køkkenet, den er også anvendelig for hele familien. Udover vand tappet direkte fra vandhanen, skal der nemlig kun bruges ganske få øvrige genstande for at omdanne vandet til lækkert og boblende vand i lige den smagsvariant, som du ønsker dig. Der skal nemlig ikke bruges andet end en gaspatron og en af de medfølgende flasker. Det er gaspatronen, der sørger for, at der kommer bobler i vandet. Selve patronen skal blot monteres i maskinen, hvilket er utroligt let.

Forskellige styrkerbedste sodastream

Det samme gælder flasken, som med sit snap-lock gør det nemt for dig at påsætte den, idet du slipper for at skulle skrue flasken på, som du skal ved nogle af de tidligere modeller fra SodaStream. Hvad enten du er nybegynder, ældre eller ung, er det altså nemt for dig at montere både patron og flaske, så du kan få glæde af din SodaStream Spirit One Touch. Derefter trykker du blot ned på maskinens overdel, og den vil lave den mængde brus, som du ønsker i dit vand: Et tryk på styrke 1-knappen for blid brus, styrke 2-knappen for en mellemting, og styrke 3-knappen hvis du bare ikke kan få bobler nok i dit vand. Ligegyldigt hvor mange bobler, du ønsker, kan du vælge præcis den smagsvariant, som du ønsker, skal pryde din næste drink.

LÆS OGSÅ:  Dampmoppe test – Hvilken er den bedste til dit behov? Vi guider dig til det optimale valg

Maskinen sviner desuden ikke, da det er selve opbevaringsflasken, der bliver sat direkte på maskinen, hvori det boblende vand laves. Der skal altså ikke bøvles med at hælde fra den ene dunk til en anden med denne smarte maskine, da det hele foregår i samme flaske.

Et godt valg for miljøet og din pengepung

Med en SodaStream Spirit One Touch følger en genanvendelig og BPA-fri PET-flaske, som kan bruges igen og igen. Sørg dog altid for at anvende en original SodaStream-flaske til din maskine, da den er designet til at benytte disse særlige flasker. Flaskerne kan opbevare op til 1 liter boblende vand ad gangen. Derudover tåler langt de fleste flasker opvaskemaskine, så du slipper for at skulle vaske dem op i hånden. Hvis en flaske kan gå i opvaskemaskinen, vil det være markeret på selve flasken. Det er fordelagtigt at have mere end én flaske, så du altid kan have frisk, boblende vand på køl, så dit vandbehov kan være dækket hele dagen lang.

Du tænker måske, om det overhovedet kan betale sig at investere i en SodaStream Spirit One Touch, når danskvand normalvis allerede fås til billige penge i supermarkeder? Og her må svaret være, at ja – det kan det. Der følger nemlig fordele med ved at investere i en SodaStream. Det er først og fremmest ikke bare lettere for dig, fordi du altid har danskvand lige ved hånden, du vil også spare penge på den lange bane. En SodaStream Spirit One Touch har en vejledende pris på 799 kr., hvilket er billigt for en maskine, der kan anvendes af hele familien i mange år frem i tiden.

Ombyt cylindersodastream

Når du løber tør for kulsyre, kan du nemlig blot ombytte den tomme cylinder hos en af SodaStreams mange forhandlere. En kulsyrepatron har en vejledende pris på blot 99 kr., som kan levere cirka 60 liter danskvand, hvilket giver en literpris på omkring 1,7 kr. Det er altså et meget billigere alternativ end den danskvand, du kan finde i supermarkedet. Og du har med en danskvandsmaskine helt selv mulighed for at bestemme mængden af bobler samt smagsvarianten. Desuden kan du lave frisk danskvand, lige når du ønsker det.

LÆS OGSÅ:  Interiør og ting til de små - Få inspiration her

Derudover slipper du for at slæbe tunge flasker med danskvand hjem fra supermarkedet. Det er ikke bare godt for dig, det er også godt for miljøet, idet du helt automatisk vil mindske dit plastforbrug. Netop derfor fås SodaStreams med genanvendelige flasker, så vi sammen kan passe på miljøet.

Kunne du tænke dig at se nærmere på modellen Spirit One Touch fra SodaStream, kan du se maskinen anvendt i en video lige her nedenfor, hvor de forskellige funktioner og egenskaber ligeledes bliver vist.

Find din favoritsmag og tag et sundere valg

Endnu et plus ved SodaStream er det store udvalg af forskellige smagsvarianter. Med mere end 30 forskellige smage har du rig mulighed for at finde en, der passer til dig. Hvad enten du ønsker at glæde dine børn eller gøre dit boblende vand lidt mere spændende, så har du rig mulighed for det. Du kan anvende lige præcis de smagsvarianter, du godt kan lide. Når du har fundet din yndlingssmag, skal du blot blande det i dit vand. I løbet af få sekunder vil dit normale postevand være omdannet til boblende vand med din yndlingssmag.

De fleste smagsvarianter har 70% færre kalorier og et langt mindre sukkerindhold end traditionelle sodavand. Derfor er løsningen altså et sundere alternativ til de personer, der er glad for læskedrikke med smag. Dog er de alle af høj kvalitet og smager superdejligt. Du kan få alt fra friske frugtsmage og all time-klassikere til nogle med ekstra energi og nogle helt uden kalorier og kunstige tilsætningsstoffer.

Priserne på de forskellige smage til maskinen varierer en smule efter variant, men koster fra 49 kr., og kan give op til 9 liters drikkelse. Taget den lave pris i betragtning, er det altså et godt køb sammenlignet med prisen på almindelig sodavand. Desuden er det et sundere alternativ.

Sådan gør du: Trin-for-trin

Selvom det til dels er blevet beskrevet igennem testen, så får du alligevel her en trin-for-trin-guide, der kort og overskueligt forklarer, hvordan du bruger din SodaStream Spirit One Touch.

  1. Start med at fylde din SodaStream-flaske op med vand fra vandhanen.
  2. Monter nemt flasken på maskinen.
  3. Klik på knapperne på maskinens overdel, og få den mængde af bobler, som du ønsker: Tryk på styrke 1 for blidt brus, styrke 2 for en mellemting og styrke 3 for vand propfyldt med lækre bobler. På maskinens top finder du de tre symboler, der indikerer mængden af bobler.
  4. Tag flasken af maskinen og fyld vandet med din favoritsmag, hvis du ønsker det. Du kan naturligvis også holde smagen neutral – det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan dit vand skal smage.
  5. Nyd det frisklavede vand fyldt med bobler.
LÆS OGSÅ:  Affugter test - Her finder du den bedste affugter

Se her nedenfor en video, som demonstrerer brugen af denne SodaStream-maskine.

Samlet bedømmelse af SodaStream Spirit One Touch

Som det også fremgår af testen, er der virkelig mange fordele ved at erhverve sig denne model fra SodaStream. Det er altså ikke uden grund, at modellen har vundet diverse priser rundt omkring i verden, blandt andet blev den kåret som vinder af Red Dot Design Award i 2017.

Det er næsten ikke til at få øje på nogle ulemper ved Spirit One Touch-modellen, da designet og funktionerne er så gennemtænkte. Dog kan det i nogle sjældne tilfælde være svært at høre de ”puffs”, som indikerer, at vandet er færdigt, eller som er med til at fortælle dig, hvor stor en mængde kulsyre, der kommer i dit vand. Derudover kan det være en tilvænningssag at skulle omvende sit normale sodavandsforbrug til et forbrug af danskvand med nogle anderledes smage. Heldigvis fås der så mange smagsvarianter, at der stensikkert er en smag for enhver.

Mange fordele

De mange fordele overskygger hurtigt de få potentielle ulemper, hvilket gør denne model fra SodaStream alle pengene værd. Den giver dig nemlig en overlegen brugeroplevelse og et banebrydende og lækkert design til en pris, hvor alle kan være med. Med en SodaStream Spirit One Touch kan du omdanne dit postevand på blot få sekunder, og derved altid have friskt danskvand til rådighed. Det kan være med til at øge hele familiens vandindtag, hvilket kun vil bidrage positivt til jeres helbredsmæssige tilstand. Derudover er en SodaStream et godt miljømæssigt valg, da dit plastforbrug hurtigt vil mindskes.

Alt i alt er en SodaStream Spirit One Touch et godt valg for folk i alle aldersgrupper, der enten elsker danskvand, sodavand eller ønsker at øge deres daglige vandindtag for en sundere livsstil.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply