Test: Giv dig selv flere muligheder med en elevationsseng

0

Skal du investere i ny seng, så bør du overveje, om du med en elevationsseng vil få gavn af de mange muligheder, den giver. En elevationsseng kan med sin hæve- sænkefunktion give dig mulighed for at ligge i forskellige stillinger og skabe mere komfort for dig, når du sover. Dermed kan du ligge som du føler dig bedst tilpas og i positioner, som skåner din ryg og nakke.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
9.999,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
9.999,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
9.995,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
10.995,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22
9.899,-0 dage0 dage14 dage649,-Nej

Du vil derfor ikke vågne op med ømhed i kroppen og hovedpine, som tager mange af dine kræfter. Samtidig kan du med elevationsseng forebygge fremtidige rygproblemer, der kan forsage, at du kan få svært ved at passe dit arbejde. En elevationsseng kan på mange måder hjælpe dig til at få en lettere hverdag ved at forebygge smerter og hjælpe dig til at få en god nattesøvn, så du hver morgen kan vågne frisk og veludhvilet.

Et behageligt sted til at læse og slappe af

Med en elevationsseng kan du give dig selv mere end en god nattesøvn. Du kan finde netop den stilling, hvor du føler dig godt tilrette, i mange forskellige positioner kan du sidde komfortabelt med en bog eller en tablet. Elevationssengen giver dig rig mulighed for at slappe af og finde indre ro både midt på dagen, sen aften eller tidlig morgen hvor du netop er vågnet. Du kan let sidde i sengen og vågne op med en kop kaffe, mens du læser dagens nyheder på en computer eller tablet.

Har du TV i soveværelset, kan du blot ved et tryk på fjernbetjeningen indstille din elevationsseng, så du sidder eller ligger komfortabelt og kan følge skærmen, uden at skulle skifte position eller skifte hånd til at holde hovedet hele tiden.

God nattesøvn giver mere energi i hverdagen

For at fungere som menneske er en god nattesøvn meget vigtig. Hvis nattesøvnen halter, kan det mærkes på dit energiniveau, og det smitter af på dit humør og sammenkomst med andre mennesker. En god nattesøvn kommer lettest hvis sengen er god og passer til dine behov. En vigtig faktor er at finde en god madras, der passer til dig, og herefter kan elevationssengens hæve- sænkefunktion hjælpe dig til at finde den bedst mulige ligge stilling at sove i. Du kan indstille sengen netop som du ønsker det og på denne måde ligge komfortabelt hele natten.

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på, hvad du bør være opmærksom på, når du skal ud for at gøre dig et køb af en ny elevationsseng, så kan du med stor fordel tage et kig på vores elevationsseng test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.