Test: Hvilke e-væsker smager bedst?

0

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at din e-cigaret ikke er synderligt meget værd, hvis ikke du har de rette e-væsker til den. Der findes heldigvis rigtig mange forskellige e-væsker (der er også mange, der kender dem som e-cigaret smage), så derfor kan du naturligvis også finde en smag, der passer rigtig godt til dig og dine præferencer.

Det er både positivt og negativt, at der er mulighed for at finde så mange forskellige e-væsker på det danske marked, for det betyder naturligvis, at alle og enhver vil være i stand til at finde frem til en e-væske, der passer perfekt til dem og deres præferencer – uanset om de er til helt almindelige smage eller de derimod foretrækker noget anderledes.

Du skal dog være forberedt på, at det også er ensbetydende med, at du kommer til at lede i længere tid, da du skal sørge for at frasortere de mange e-væsker, der ikke har din interesse. Det kan betyde, at du skal bruge længere tid på at vælge lige netop dén eller de smage, der er de bedste og mest interessante for dit vedkommende.

E-væsker handler om præferencer

Selvom det naturligvis kunne være meget nemt blot at finde en liste over de bedste e-væsker, så skal du naturligvis være klar over, at dette er noget, der i langt højere grad handler om at vælge noget, der stemmer overens med dine præferencer, uanset om du er typen, der har mange krav eller du derimod er åben over for det meste, når det kommer til smage.

LÆS MERE:  Derfor skal du finde julegaverne online

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at danne dig et overblik over, hvad du reelt set har af krav og præferencer i forhold til dine kommende e-væsker, inden du går i gang med at lede. Der findes et væld af forskellige producenter af e-væsker, der alle producerer rigtig stor mængder af forskellige smage, så derfor er der selvfølgelig også noget for dig.

Nedenfor vil du blive præsenteret for en række e-væsker, der kan købes hos Elekcig, der er én af de største forhandlere af e-cigaretter og e-væsker i Skandinavien. Du kan se udvalget af e cigaret smage og med garanti også finde noget, der appellere til dig, uanset om du blot foretrækker smagen af almindelig tobak, menthol eller måske noget sødere som frugt eller en drik.

Hangsen Energy E-juice

Her er der tale om en e-væske, der smager af energidrik. Det betyder også, at du får muligheden for at nyde smagen af de forskellige energidrikke, når du damper på din e-cigaret. Det giver en både lang og sød eftersmag, som er noget langt de fleste kan lide.

Der er mulighed for at købe den i tre forskellige størrelser: 10 ml., 30 ml. og 50 ml. Den er desuden mulighed for at vælge den med forskellige mængder af nikotin; 0 mg., 6 mg., 12 mg., 18 mg., og 24 mg. Derfor er der med garanti også en kombination, der matcher dig.

Supreme Vanilje E-juice

Hvis du godt kan lide den søde smag af vanilje, så kan du med fordel vælge at investere i denne e-juice fra Supreme. Den har nemlig en dejlig og sød smag af vanilje, der hænger i smagsløgene længe efter du har dampet på din e-cigaret – og derfor efterlades du også med en rigtig god eftersmag.

LÆS MERE:  Hvilke boligmæssige aktiviteter skal du foretage ved et dødsfald?

På lige fod med den ovenstående e-væske, så er der også mulighed for at købe denne e-juice med forskellige mængder nikotin; 0 mg., 8 mg., og 16 mg. Der er dog kun mulighed for at vælge én størrelse, da Supreme Vanilje E-juice udelukkende kan fås i 20 ml.

Del:

Comments are closed.