Toaster test – Her finder du de 7 bedste toastere

0

En toastmaskine er en god og nem løsning – Det eneste det kræver er, at du smider et stykke skinke og nogle toast i mellem to skiver toastbrød. Det er dog desværre ikke alle toastmaskiner, som giver dig et optimal resultat. Udover en toastmaskine kan bruges til at lave toast med, kan den også bruges til mange andre ting.

Bedste toaster

Du kan eksempelvis benytte den til at varme din favorit sandwich, som du selv har lavet med dit yndlingsfyld eller bare en sandwich som har lagt i køleskabet i et par timer eller en dag, som du bare ønsker at varme. De flest toastmaskiner kan også anvendes som en panini grill, hvor du hurtigt kan tilberede et varmt måltid på ganske få minutter.

Det er ikke alle toastere, som giver et optimal resultat, derfor har vi i denne toast test fokuseret på at finde de bedste toastere med den bedste, yderevne, brugervenlig og byggekvalitet, som kan varme din toast på den mest effektiv måde, som kan give dig det bedste resultat.

Krups Grcic Sandwich toaster FDK452

krups-grcic-sandwich-toaster →  BEDSTE PRIS: 332 kr. hos KitchenOne

FDK452 er en utrolig toastere, som befinder mange af de ting, som vi fokuserer rigtig meget på i denne test og det er faktisk utrolig, når man også kigger på prisen, som er utrolig lav, i forskel til hvad man får for pengene. FKD452 er bl.a. udnævnt som testvinder hos Råd & Rön og Test Fazit, hvor den har fået en meget høj bedømmelse. Det høje bedømmelse skyldes, at toastere ser utrolig pæn ud, samtidig med at den er utrolig robust og rummelig at arbejde med i et køkken. Det er både muligt at lave en simple og lille toast, men der kan sagtens også laves store sandwichskiver, som ellers har været en udfordring ved mange af de andre toastere, som vi har testet.

Krups Grcic FDK452 er en stor og robust toastere. Der er nemlig 2 plader, som hver især har et areal af 12*12 centimeter, som betyder at du uden problemer kan varme enten 2 toast eller 2 sandwichers ad gangen. Toastere er også designet og bygget sådan, at maskinen kan lukke helt sammen uanset, om du skal varme en mindre toast eller en større sandwich, hvilket gør, at osten ikke løber ud af maskinen. Det er også med til, at toasteren er utrolig nem at rengøre, da der ikke er løbet ost ned af siden på toasteren, som skal rengøre efterbrug, men kun det indvendige som skal rengøre. Desuden er pladerne i bunden og i toppen udstyret med et rengøringsvenlig slip-let belægning, som gør at dine toast eller sandwichers ikke sidder fast.

Pænt design og kvalitet

Når man kigger udvendigt på maskinen, kan man se at toasteren er helt sort og designet med ru plastisk hele vejen omkring toasteren. Udover et pænt design, har man også taget højde for kvaliteten. De udvendige overflader er nemlig lavet sådan, at man sagtens kan løfte toasteren, uden at man skal være bange for at brænde sine fingrer. Ligeledes er det med det store håndtag, som er varmeisoleret og samtidig er placeret på en god afstand var selve toasteren, sådan du ikke brænder dig.

Toasteren har målene H15,5 x B31,6 x D29,5. Den kan både stå fremme, som skyldes dens flotte sorte design, men ligeledes kan den let placeres i et skab, som skyldes dens lille størrelse. Den har en varmelegement med 850 watt, som sikrer at du opnår et perfekt resultat, med en meget høj temperatur, samtidig med at håndtagene forbliver kolde under brug.Der er også 2 forskellige lamper på maskinen. En som signalere om maskinen er tændt og en anden, som fortæller om den er klar til brug. Der er også en tænd/sluk knap, som gør det muligt for dig, at afbryde strømmen uden at skulle tage stikket uden af stikkontakten.

OBH quick toaster

obh-quick-toaster → BEDSTE PRIS: 297 kr. hos KitchenOne

OBH Nordica er en virksomhed, som tror på at design gør en forskel på deres produkter. De har derfor stor vægt på, at designet er i top og ligeledes er det brugervenlighed, som de også hele tiden forsøger at forbedre ved deres produkter. OBH Nordica er et verdens kendt brand, som sælger alt indenfor køkkengrej, hvor design og funktionaliteten er højt prioriteret og det er bestemt inden undtagelse med denne Toaster. Denne toaster har alle de basale funktioner, som har gjort, at den har klaret sig utrolig godt i vores test. Den har en utrolig effektivt og en meget kort ristetid. Den har en effektivt på hele 700 watt, samtidig med, at den er monteret kraftige bageplader, som er med til at give en jævn varmefordeling, som giver et perfekt resultat.

LÆS MERE:  Elektrisk tandbørste test – De bedste og mest hygiejniske på markedet

OBH Nordica toaster, er en utrolig lille, men effektiv toaster. Så er du på udgang til et billig toaster, så er denne toaster et rigtig godt alternativ til pengene. Den er designet i et meget simpelt design. Den har hvide overfalder udvendigt, mens den er udstyret med slip-let varmeplader indvendigt. Ligeledes som FDK452, så klemmer toasteren dine toast ind i – Dermed løber osten ikke ud af toasteren, men bliver inde i maskinen.

Den er udstyret med en ledning, som har en længde på 120 centimeter og på toppen er der 2 lamper. En lampe som lyser orange, når toasteren er tændt og en anden lampe som lyser, når toasteren er varm nok og kan anvendes til brug. Håndtaget som sidder først på maskinen, har en låseklamme, som gør det lettere for toasteren at klemme din toast helt fast.

Tefal OptiGrill GC702D16

tefal-optigrill-gc702d16 → BEDSTE PRIS: 1.199 kr. hos WhiteAway

Denne maskine er utrolig unik og kan både anvendes som toaster, panini grill og mange andre ting. Det Speciale ved denne OptiGrill er, at den er produceret til at opvarme alt fra kød til helt almindeligt brød – Så med denne OptiGrill, får du en komplet løsning, som gør din hverdag utrolig lettere. Maskinen er også utrolig nem at rengøre – Det er muligt at varmeplader ud af maskinen og vaskes dem.

Ligeledes er der også monteret en bakke til opsamling af kødsaft. Der er også installeret 6 forskellige programmer, som gør det let at kontrollere tilberedningen. Sagt med andre ord, så denne maskine en perfekt, toastmaskine panini grill og hvad man ellers kan opvarme eller stege. Telfa OptiGrill har ikke kun i vores test, men mange andre test klaret sig utrolig godt og den anbefale i diverse magasiner og købere, som et nemt og billigt alternativ til en stegepande.

Alt i én maskine

Tefal OptiGrill GC702D16 er en af de nyeste opfindelse på marked. Det er nemlig muligt, at grille, riste toastbrød, stege kød eller pølser og alt dette kan man gøre med denne maskine. Der er monteret en stegeindikator, som ligeledes tilpasser dig sig hvilken type kød og tykkelse kødet har – Den fortæller ligeledes, hvornår dit kød har nået den ønskede stegegrad – Uanset om det er ”rare, medium eller well-done som du har ønsket dig. Den kan ligeledes bruge.

Det gode ved Tefal OptiGrill GC702D16, når man skal anvendes den til at lave toast er, at der ikke er nogen opdeling i midten. Det betyder, at der er et stort areal, som du enten kan du 2 toasts i eller en stor panini i. Der kan både laves toast, men også sandwich. Der kan varme meget store sandwich, som skyldes, at arealet i midten ikke er opdelt, som i de fleste andre toastere.

Inkluderet spildbakke

Som nævnt tidligere, var der monteret en spildbakke under grillen, som opsamler diverse kødsafter og kødrester, det er med til at du undgår et kæmpe griseri på køkkenbordet. Efter du er færdig med at benytte maskinen og stegepladserne er falde i temperatur, kan du afmonterer dem og lægge dem i opvaskemaskinen, hvilket gør at rengøring kan klares på ganske kort tid.

Står du at mangler en unik maskine, som ikke kun skal kunne klare at lave en enkel toast i ny og nær, men en maskinen som kan klare flere ting i køkkenet – Og er som en ekstra hånd i køkkenet – Så er Tefal OptiGrill GC702D16 Helt perfekt den rette maskinen til dit køkken.

Cloer 6235 toaster

cloer-6235-toast → BEDSTE PRIS: 549 kr. hos Wupti

Er du træt af de billige toastere, som knap nok holder mere end 1 år, så læs med her – Denne lille toaster fra Cloer 6235, er nemlig en toastmaskine, som er bygget i utrolig høj kvalitet – ligeledes er overflader i ruststål og samtidig i et pænt design, som gør at du sagtens kan have den stående fremme på køkkenbordet.

Derudover kan den også sagtens placeres i et skab, da den er utrolig lille og ikke fylder særlig meget – (H9 x B24,5 x D22 cm.), Ligesom de andre toastere kan denne maskine, klemme sig helt sammen sådan, at der ikke løber ost ud af siderne på den, men skulle det nu ske, at osten løber ud, så er der lavet en lille kanel i hver ende, hvor osten kan løbe ud i og på den måde, så bliver osten stadig i maskinen og ikke ud på køkkenbordet og laver et griseri.

LÆS MERE:  Gamer stol test - Stor guide til de bedste gamer stole

2 på én gang

Det er muligt med cloer 6235, at lave 2 toast på samme tid – Det anbefales at du anvender almindeligt toastbrød i toasteren. Maskinen er nemlig relativ lille og derfor anbefaler vi ikke, at du benytter toasteren til at varme sandwichskiver, da de er for store og ofte vil stikke ud af siderne på toasteren. Hvorimod ved almindelig toastbrød – Lukker maskinen helt tæt sammen og sørger for at osten ikke løber ud på køkkenbordet.

De andre toastere som vi har nævnt tidligere, skulle man trykke på en knap for at tænde toasteren, men det skal du ikke ved denne her – Du skal kun tilslutte den til en stikkontakt og indikeres det på toppen af toasteren, med rødt lys, er du netop har tændt maskinen. Der den så lys grøn, er det en indikation på, at den er varm nok og er klar til anvendelse.

I bunden på maskinen er der et ledningsoprul, som holder styr på ledningen, når den skal opbevares. Der er monteret et håndtag på toasteren, som er designet sådan, at maskinen kan stå op i skabet og dermed ikke fylder særlig meget, hvilket kan være utrolig effektiv, hvis du bo i et mindre køkken, men knap så meget plads.

OBH 6885 toaster

obh-6885 → BEDSTE PRIS: 399 kr. hos Wupti

Denne toaster fra OHB har klaret sig overraskende godt i vores test. Den har opnået en meget høj bedømmelses, hvilket også er grunden til, at vi anbefaler til jer. Den er blevet rose rigtig meget for sit unikke design, men dette er også noget som OBH prioriterer rigtigt højt ved deres produkter. Ligesom de prioriter kvalitet og funktionalitet rigtig højt, som denne toastmaskine i særdeleshed også besidder. Den kan både anvendes til at lave toast og sandwich, men den kan også anvendes som grillfunktion, hvilket gør den utrolig unik, når man tager billige pris i betrakning.

OHB 6885 er en meget effektiv toaster, som har 750 watt, som gør at den kan varme alle salgs brød på ganske få minutter. Som nævnt tidligere kunne maskinen både anvendes til at varme toast og brød, men også anvendes som grillfunktion – Det kræver kun, at du udskifter plader, alt eftersom det er til at varme din toast eller sandwich eller om det er til grill. Maskinen er monteret med 2 lamper. En lampe, som lyser rød, når toasteren er tændt og en lampe, som lyser grønt, når den er varm nok og er klar til benyttelses.

Ligesom ved alle andre køkkenredskaber er det vigtigt, at man husker rengøringen, så der ikke sætter sig batterier, som kommer i den næste persons mad. Ved denne her toastmaskine, er det muligt at pille pladerne ud og smide dem i opvaskemaskinen og lade den klare rengøringen.

Exido 3-in-1 toaster

exido-3-in-1-toaster → BEDSTE PRIS: 349 kr. hos Wupti

Exido er et kvalitetsmærke indenfor husholdningsapparater. Exido skaber produkter, med udgangspunkt i et ekstraordinært design og funktioner. Med et produkt for exido får du ”Best value for money”, som betyder at du for rigtig meget pengene, når du vælger et produkt fra exido, fremfor et fra konkurrenterne. Hvilket ingen undtagelse er med denne 3-in-1 toaster, som både kan lave toast, vaffel og panini. Alle exido produkter har lige fejret 10 års jubilæum og alle deres produkter bliver laboratoriemiljø testet, hvilket er din garant for den gode kvalitet, som deres produkter besidder.

Exido 3-in-1 toaster er en multifunktionel maskine – Som nævnt tidligere. Der medfølger 3 plader, som kan og skal udskifte afhængigt af, om du skal lave toast, vafler eller panini. Den besidder 700 watt, som betyder at den er utrolig effektiv og kan producerer en god og jævnfuld varme, så din toast bliver varme lige meget over det hele. Den er designet i et klassisk hvidt design, som ikke bare gør at maskinen er pæn, men også at den passer ind, i de fleste køkkener.

Smid pladerne i opvaskemaskinen

Som nævnt tidligere var der 3 plader, som skulle udskifte alt efter om det var toast eller hvad du skulle lave, selvom det lyder bøvlet er det faktisk en fordel når det kommer til rengøringen. Du kan nemlig smide pladerne i opvaskemaskinen og så klare den rengøringen for dig, hvilket kun er noget som ses på de nyere maskiner. Det var før i tiden meget normalt, at pladerne ikke kunne afmonteres eller noget og derfor måtte de rengøre med håndkraft efter anvendelses.

LÆS MERE:  Powerbank test 2019 - stor test af nogle af de bedste powerbanks

Mangler du en komplet maskine, som ikke kun kan lave en toast, men er en maskine som besidder rigtig mange funktioner og som ikke koster det hvide ud af øjnene, så er denne exido 3-in-1 absolut noget for dig

Cloer sandwich toaster 4 stk. Trekantform Silver

cloer-sandwich-toaster-4-stk → BEDSTE PRIS: 809 kr. hos Wupti

Er du træt af din toastmaskine, som kun kan lave 2 toast på ad gangen, og er du samtidig træt af at brænde fingrene, for at skære toasten over i to. Så er denne toast maskine den perfekte løsning for dig. Denne toastmaskine kan nemlig lave helt op til 4 toast på engang og samtidig sørger den selv for at skære dine toast over i trekantformer.

Toastmaskinen har målene H9,5 x 28,5 x L36,5 og selvom du tænker den er stor, fordi den kan lave 4 toast på engang, tager du faktisk fejl. Den er ikke meget større end de fleste andre toastmaskinen, men den har over dobbelt så mange watt, som nogle af de tidligere toaster som vi har testet. Den er ligeledes udstyret med fast bruningskontrol, som gør at maskinen hurtigt bliver klar til, at man kan lave 4 toast på samme tid.

Toastmaskinen er designet i en lækker Silver farve. Der er også monteret indikationslys, som viser hvornår den er tændt og hvornår den er varm og er klar til anvendelse. Der er også monteret skridsikre gummifødder i bunden på toasteren, som gør at den står solidt fast på køkkenbordet eller hvor man vælger at benytte sig af toasteren

Hvilken toaster skal jeg vælge?

Vi har testet en række forskellige toaster og fundet frem til et par toaster, i nogle forskellige prisklasse, sådan at der er en til enhver smag. Selvfølgelig spiller prisen en rolle, når du skal købe en toaster, men prisen er faktisk ikke den vigtigste rolle. Det vigtigste er nemlig, at gøre op med sig selv, hvor ofte og hvad skal jeg bruge en toaster til.

Der er nemlig forskel på om du skal benytte en toaster flere gange i en uge, fordi så anbefaler vi ikke, at du køber en ”billig” toaster, men derimod at du vælger at investerer en smule mere. Det betyder både at du får en toaster, som er af bedre kvalitet, men også en som er mere robust og kan holde i flere år. Det spiller også en rolle, om du kun skal lave toast eller også sandwich eller måske noget tredje.

Du kan nemlig for ganske få penge, får en toaster, som ikke kun kan lave toast, men også sandwich og ønsker du også en toaster, som kan grille dit kød eller andet lignede, kan du også få dette, for ganske få penge mere. Derfor er det vigtigt at du stiller dig selv disse tre spørgsmål før du vælger at investerer i en toaster:

  1. Hvor ofte skal jeg benytte en toaster?
  2. Skal jeg kun lave toast eller vil det være lækkert, at kunne lave andet?
  3. Hvor ofte skal jeg benytte en toaster?

Ligesom ved alle andre køkkenredskaber er rengøringen utrolig vigtigt efter anvendelse

Når du har anvendt din toast, er det vigtigt at du rengøre toasteren, da der ofte kan sidde rester fra enten din toast eller sandwich som du har varmet og bliver toasteren ikke rengjort, vil resterne sidde/ligge i toasteren til du eller en anden skal bruge den igen.

Ved de nyere toastmaskiner, er det ofte sådan at du kan afmonterer varmepladerne af, sådan du kan smide dem i opvaskemaskinen og den klare det for dig. Ellers kan du anvende helt almindeligt sæbe til at rengøre toasteren, hvis du skal gøre det med håndkraft. Uanset om varmeplader skal smide i opvaskemaskinen eller de skal vaske med håndkraft, er det vigtigt at det bliver gjort meget hurtig efter brug, for ellers vil der sætte sig batterier, som i sidste ende, kan gøre dig eller en anden meget syg. Uanset hvilket køkkenredskab du lige har anvendt så husk altid rengøringen.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.