Tørretumbler Test – Her finder du den bedste tørretumbler

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du står og mangler en ny tørretumbler, har du sikkert hurtigt opdaget, at der er rigtig mange muligheder på markedet. Det betyder, at det kan være rigtigt svært at finde rundt i de mange muligheder, og det kan nemt betyde, at man ikke har nogen anelse om, hvilket model man egentlig skal vælge. Heldigvis findes der artikler, som kan hjælpe dig på vej mod dit valg, og du er kommet til en af dem her i vores tørretumbler test.

Målet her vil nemlig være at give dig en større viden om tørretumblere gennem test af forskellige gode modeller, som vi har fundet ud fra tests og anmeldelser. Modellerne udbydes hos flere forskellige online forhandlere og kommer fra forskellige producenter. De har hver deres fordele og ulemper, og det handler selvfølgelig også meget om, hvad du er villig til at betale for din tumbler, samt dit behov for funktioner.

Generelt bør det nok siges, at pris og kvalitet følges nogenlunde ad. Man kan sagtens være heldig at finde gode tørretumblere på tilbud, men fælles for modellerne i denne tørretumbler test er, at de er ganske fornuftige til prisen. Først får du her et lille overblik over de modeller vi har fundet gennem vores research af diverse kilder, til at finde de bedste tørretumblere:

ForhandlerModelKapacitetEnergikl.Est. årligt forbrugMaks. støjgenePris
Samsung QuickDrive DV90N62632W9 kgA++194 kWh65 dB6.999,-
Siemens WT43RVE8DN8 kgA++235 kWh65 dB3.999,-
Matsui MHP8W19E8 kgA++235 kWh65 dB2.799,-
Electrolux EW2H328R2 SimpliCare8 kgA+309 kWh67 dB3.999,-

Samsung QuickDrive DV90N62632W-tørretumbler – Tørretumbleren, der er bedst i test

Tørretumbler test→ Set hos Elgiganten.dk 6.999 kr.

 • Vurderet som bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK i 2018
 • AirWash-program
 • Energieffektiv
 • Flere funktioner, som eksempelvis Q-Rator, Laundry Planner og Laundry Recipe

Hvorfor ikke starte denne test af de bedste tørretumblere med en model, der er vurderet som bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK?

For det er netop, hvad denne QuickDrive DV90N62632W-tørretumbler fra Samsung er. En testvinder. Men den slags titler kommer også med forpligtelser. Men her formår Samsung QuickDrive DV90N62632W-tørretumbleren fuldt ud at leve op til sit gode rygte.

Ifølge Forbrugerrådet TÆNK skyldes tørretumblerens placering, at den fungerer rigtig godt på alle testparametre, hvilket blandt andet indbefatter brugervenlighed, tidsforbrug, energiforbrug med videre. Særligt bliver det fremhævet, at den er god til at ramme den ønskede restfugtighed, ligesom den også tørrer ensartet.

Dette er især værd at hæfte sig ved, da det ellers kan resultere i portioner med vasketøj, hvor noget er tøj tørt og andet stadig er fugtigt. Det kan ikke alene være til stor gene. Det kan også føre til ødelagt tøj, hvis man ikke opdager det fugtige tekstil i tide, da det kan ligge og mugne i tørretumbleren.

Derudover er det værd at bemærke, at tørretumbleren har et ganske lavt energiforbrug, således du kan spare lidt på elregningen i sidste ende. Mange tørretumblere kan nemlig være sande energislugere, så det er værd at se på energiforbruget, når man skal vælge tørretumbler, og ikke bare på selve prisen på tørretumbleren.

Derudover er den en særdeles intelligent størrelse, da tørretumbleren fra Samsung kan kobles på det trådløse netværk, således du kan tilgå den med din smartphone eller tablet.

Det sker ved hjælp af en app. I appen finder du flere forskellige smarte features, der kan gøre din hverdag lettere og mere fleksibel. Blandt andet funktioner som Q-Rator, Laundry Planner og Laundry Recipe. Med sidstnævnte funktion kan tørretumbleren fungere som din egen personlige ekspert inden for tørring og give dig anbefalinger omkring, hvilke tørreprogrammer der ville være mest velegnede til dit vasketøj.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne AirWash-programmet. Det er ikke altid, at tøjet har behov for at blive vasket. Ofte kan en opfriskning være nok. Og det er netop, hvad AirWash gør. Det opfrisker. Med hjælp af varm luft bliver dit tøj opfrisket og dårlige lugte effektivt fjernet.

Helt uden brug af vand, sæbe eller nogle former for kemikalier. Det er ikke alene godt for pengepungen, det er også godt for miljøet og for dit tøj. Du slipper nemlig for unødvendige vaske, der slider på tøjet.

Specifikationer for Samsung QuickDrive DV90N62632W-tørretumbler:

 • Kapacitet: 9 kilo
 • Energimærkning: A+++
 • Maksimal støjgene: 65 decibel
 • Estimeret energiforbrug om året: 194 kWh.

Siemens WT43RVE8DN-tørretumbler – Billig tørretumbler med valuta for pengene

bedste tørretumbler→ Set hos Elgiganten.dk 3.999 kr.

 • Billig og effektiv
 • Hører til blandt toppen ifølge Forbrugerrådet TÆNK
 • AutoDry-teknologi

Virksomheden Siemens er kendt for deres gode og hårdføre hvidevarer. Og Siemens WT43RVE8DN-tørretumbler er ingen undtagelse. At den så samtidig er til at komme i nærheden af for penge, gør den ikke mindre attraktiv. Men som om det ikke var nok, spiser modellen fra Siemens kirsebær med de store i Forbrugerrådet TÆNKs test af bedste tørretumblere. Det betyder med andre ord, at der er penge at spare og kvalitet at hente i Siemens WT43RVE8DN-tørretumbleren.

Et af de parametre, hvor denne tørretumbler især gør sig positivt bemærket, er på selve tørringen. Den tørrer nemlig rigtig godt og giver et ensartet resultat. Og det er endda uden at være på bekostning af energiforbruget.

Den har nemlig et lavt forbrug af energi under tørringen. Den gode tørring kan blandt andet tilskrives maskinens AutoDry-teknologi, der er en avanceret sensorstyret teknologi. Det er også denne teknologi, der sikrer, at dit tøj ikke krymper under tørringen.

Der er flere programmer, du kan anvende på Siemens WT43RVE8DN-tørretumbleren alt efter, hvilken typer tekstiler du ønsker at tørre. Du kan eksempelvis anvende et program særlig rettet mod funktionelt tøj som sportstøj eller udendørs beklædning, eller du kan anvende en anti-crease funktion, hvis du ikke ønsker, at dit tøj skal krølle.

Siemens WT43RVE8DN-tørretumbleren har en kapacitet på 8 kilo, hvilket må siges at kunne passe ind i de fleste familier. Den har et EasyClean-filter, der skal rengøres med jævne mellemrum, da den opsamler fnug fra kondensatoren. Du skal være opmærksom på, at modellen ikke er udstyret med et selvrensende system, så du skal selv sørge for at være opmærksom med rengøringen.

Som et sidste punkt, der er værd at nævne, så hører denne Siemens WT43RVE8DN-tørretumbler til blandt de mest støjsvage i TÆNKs test. Og det må siges at være en ekstra bonus i disse tider, der ellers ikke skorter på larm og støj.

Specifikationer for Siemens WT43RVE8DN-tørretumbler:

 • Kapacitet: 8 kilo
 • Energimærkning: A++
 • Maksimal støjgene: 65 decibel
 • Estimeret energiforbrug om året: 235 kWh.

Matsui MHP8W19E-tørretumbler – Lille og super billig tørretumbler

Billig tørretumbler→ Set hos Elgiganten.dk 2.799 kr.

 • Billig
 • Flere programmer, såsom Delicate, Jeans, Sportswear, Babycare, Refresh og Synthetics
 • Testet som god af Forbrugerrådet TÆNK

Vi fortsætter denne test af tørretumblere med endnu en prisbevidst model. Denne gang er det MHP8W19E-tørretumbleren fra Matsui, der står for skud. Og den er særdeles billig.

Faktisk er det den billigste tørretumbler i denne test. Men det betyder ikke, at der ikke er masser af funktionalitet at hente i denne model fra Matsui.

Det er ikke kun som en økonomisk favorabel tørretumbler, at denne model har gjort sig bemærket. Den har også fundet sin vej ind i Forbrugerrådet TÆNKs test af tørretumblere, hvor den ligger i den gode ende af skalaen.

Her bliver det især fremhævet, at tørretumbleren klarer sig udmærket på flere parametre, og at den tørrer rigtig fint. Samtidig ligger energiforbruget i den lave ende, så elregningen også bliver holdt nede. Endnu et plus til modellen fra Matsui.

Matsui MHP8W19E-tørretumbleren kommer med en lang række funktioner, som kan gøre hverdagen lettere. Eksempelvis kan du vælge at udsætte starten og dermed justere skemalægningen af tørringen. Det betyder, at du kan have frisktørret tøj klar, præcis når det passer dig.

Derudover har Matsui MHP8W19E-tørretumbleren flere programmer som eksempelvis Delicate, Jeans, Sportswear, Babycare, Refresh og Synthetics. Det er derfor ganske let at finde et program, der passer til typen af dit vasketøj.

Du har mulighed for selv at yde indflydelse på støjniveauet af din Matsui MHP8W19E-tørretumbler. Det er nemlig muligt at sætte gummifødder under tørretumbleren, således den står mere stabilt og støjniveauet reduceres. Den kan også placeres oven på en vaskemaskine, så du dermed kan skabe en såkaldt vaskesøjle. Det gør det let, når der skal flyttes vasketøj fra den ene enhed til den anden, ligesom det også optimerer pladsforbruget.

Specifikationer for Matsui MHP8W19E-tørretumbler:

 • Kapacitet: 8 kilo
 • Energimærkning: A++
 • Maksimal støjgene: 65 decibel
 • Estimeret energiforbrug om året: 235 kWh.

Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbler – Tørretumbler med integreret sensor

bedst i test tørretumbler→ Set hos Whiteaway.com 3.999 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk 4.499 kr.

→ Set hos Skousen.dk 4.598 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 4.998 kr.

 • Middel prisniveau
 • Integreret sensor, der beregner tørretid
 • Udskudt starttid

Med næste tørretumbler vender vi blikket mod mærket Electrolux, der er et velkendt navn inden for hvidevarer og elektronik. Og deres EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbler har da også fundet vej ind på denne liste af flere årsager. Dels hører den til i den favorable ende af prisskalaen, dels høster den anerkendelse hos Forbrugerrådet TÆNK. Og som om det ikke var nok, modtager Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbleren virkelig gode anmeldelser blandt brugerne.

Ifølge TÆNK udmærker Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbleren sig især på sin tørring, hvor den tørrer virkelig præcist og ensartet. De hæfter sig dog samtidig ved, at den bruger en smule mere energi end nogle af de andre modeller, hvilket er værd at have in mente.

Med en kapacitet på 8 kilo er Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbleren ideel til den lille familie, hvor der er behov for at tørre tøj dagligt. Samtidig gør det diskrete udseende den til en oplagt kandidat i de fleste hjem, da den ikke på nogen måde stikker ud fra den øvrige indretning i sit design.

Tørretumbleren har en integreret sensor, hvorfra den måler restfugtigheden i tøjet. Ud fra denne måling fastsætter tørretumbleren selv tørretiden. Det betyder med andre ord, at tørretiden kan være forskellig fra gang til gang alt efter, hvor meget og hvilket tøj du tørrer. Samtidig er denne funktion med til at sikre, at du ikke overtørrer dit tøj, hvilket kan beskadige tøjet.

Med en Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbler har du også masser af fleksibilitet. Du kan nemlig selv vælge, om du vil udskyde tørringen. Og med udskudt start kan du selv vælge, hvornår du ønsker tørringen skal gå i gang. Du kan dermed indstille den således, at den er færdig, lige når du kommer hjem. På den måde kan du lægge tøjet sammen med det samme, og du undgå unødvendigt krøllet tøj.

Specifikationer for Electrolux EW2H328R2 SimpliCare-tørretumbler:

 • Kapacitet: 8 kilo
 • Energimærkning: A+
 • Maksimal støjgene: 67 decibel
 • Estimeret energiforbrug om året: 309 kWh.

Forskellige former for tumblere – Find den bedste til dig

Det er selvfølgelig vigtigt at have et overordnet kendskab til tørretumblere, når man skal ud at købe sin egen, og hvis du læser denne artikel, kan du blive klogere på, hvilken model du skal vælge. Eksempelvis vil du kunne læse om en lækker model fra Electrolux aftrækningstumbler, som har en masse fordele. Du vil også kunne læse om en Bosch kondenstørretumbler, som ligger højere i pris, men som også kan nogle andre ting.

Nogle fokuserer primært på energiforbruget på maskinen, og der findes en række modeller, som er særligt miljøvenlige. Du kan typisk kigge på energimærket på maskinen, hvilket du måske har set under de forskellige modeller i denne tørretumbler test.


Kilder:


Tørretumbler test 2019

Generelt er det vigtigt at vide, at der findes forskellige former for tørretumblere. De to mest brugte er kondenstumblere og aftrækningstumblere. Ved førstnævnte samles fugten op i maskinen og føres ud i rummet, hvilket selvfølgelig giver mindre besvær, fordi du ikke selv skal trække fugten ud. Ved en aftrækningstumbler fjernes fugten ud gennem et hul i væggen, og tøjet bliver hurtigere tørt på denne måde. Det er dog også en væsentlig del dyrere i strøm.

I denne tørretumbler test har vi samlet forskellige modeller til forskellige behov, som vi har researchet os frem til via eksterne tests og brugeranmeldelser. Således kan du nemt og hurtigt finde frem til nogle af de bedste tørretumblere, og således finde den bedste til lige præcis dit behov.


Samsung DV70M5020KW tørretumbler

tørretumbler test→ Set hos Elgiganten.dk til 3.599 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 3.599 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 3.999 kr.

Den første maskine, vi vil teste, er denne lækre model fra Samsung. Samsung laver efterhånden nogle rigtig gode hårde hvidevarer, og det gælder så sandelig også for deres tørretumblere, som faktisk leverer et ganske højt niveau. Prisen er i middelklassen for tørretumblere, og man får faktisk ganske fint udbytte for sine penge her.

Maskinen er i energiklasse A++, hvilket er det næsthøjeste på markedet. Der er altså dermed tale om en maskine, som er relativt fornuftig, når man kigger på forbruget, selvom der også findes maskiner, som bruger endnu mindre energi. Der er desuden en indbygget varmepumpe i denne tørretumbler, hvilket bestemt er værd at notere sig.

Kapacitet op til 7 kg

Maskinen har en kapacitet på syv kilo, hvilket er ganske pænt, og der er dermed plads til relativt meget tøj i maskinen – det er dog også muligt at få dem større. Denne maskine har den fordel, at den kan tørre en lille mængde tøj på kortere tid. Det betyder, at hvis du blot skal have tørret en lille tøjmængde, så kan det foregå på blot 35 minutter. Det er en stor fordel, hvis du lever i en travl hverdag, hvor du gerne vil have tingene klaret hurtigt.

Der er desuden en række smarte funktioner i maskinen, som gør den rigtig brugervenlig og lækker. Du kan automatisk tjekke for fejl i maskinen, hvor meget kondens der er dannet og andre smarte ting, som gør hele tingen omkring tørring af tøj en kende smartere. Alt i alt er der derfor tale om en ganske god maskine, som endda fås til en rigtig god pris hos Wupti i øjeblikket.


ELECTROLUX EDE1072PDW Aftrækstørretumbler

bedst i test tørretumbler

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.979 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 2.089 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 2.089 kr.

Vi springer til en model fra Electrolux, som også i høj grad er et populært tørretumbler-mærke. Denne model er anderledes end den første, fordi det er en aftrækstørretumbler, og det betyder altså, at vandet er fjernet på en anden måde, end når der er tale om kondensmaskinerne.

Electrolux er kendt for at lave rigtig gode hårde hvidevarer, som leverer høj kvalitet, og priserne er samtidig virkelig til at have med at gøre.

Det er også tilfældet med denne maskine, som er i den billige ende af denne test. Det betyder blandt andet, at nogle af detaljerne er sparet væk, men der er altså stadig tale om en habil maskine, som kan rigtig mange af de nødvendige ting.

Brugervenlig og nem

Kapaciteten lyder her på syv kilo, hvilket er rigtig pænt prisen taget i betragtning. Lydniveauet er i øvrigt lavt, hvilket er ganske vigtigt for mange, når de vælger deres tørretumblere og gerne vil kunne have dem kørende, når de eksempelvis har gæster på besøg.

Denne maskine har i øvrigt en funktion, som gør centrifugeringen mindre krøllende. Det betyder, at du ikke behøver frygte, at dine ting kommer helt sammenkrøllede ud af maskinen, så det hele skal stryges.

Der er i øvrigt her tale om en rigtig brugervenlig og nem maskine, og man skal ikke opfinde den dybe tallerken for at komme nemt i gang med en tørring. Der er altså tale om en meget fornuftig maskine, som har de nødvendige ting, og som i øvrigt har et meget simpelt design.


AEG T8DEM842E Kondenstørretumbler

Tørretumbler bedst i test→ Set hos Whiteaway.com til 3.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 6.099 kr.

Vi er nu nået til en maskine fra AEG, og allerede her begynder mange at spidse ører. Det er nemlig et mærke, som er kendt for deres flotte design blandet med rigtig godt kvalitet, og derfor har AEG også i mange år været et populært mærke. Man får da også lov at betale en smule mere for maskinen, men der er altså virkelig meget at hente for de ekstra kroner.

Denne maskine er placeret i den høje ende af prisskalaen for denne test, men det er også en maskine, som vil kunne holde i rigtig mange år og give mange gode oplevelser i forbindelse med tørring af tøj. Kapaciteten lyder her på otte kilo, hvilket er lidt over det gennemsnitlige. Du kan i øvrigt også her indstille tiden, så du helt selv bestemmer, hvornår din maskine går i gang med at tørre dit tøj.

Maskinen har et lækkert design med et smart display, som gør brugervenligheden rigtig stor. Den leveres i øvrigt med en motorgaranti på hele ti år, hvilket giver dig en vis sikkerhed for, at du har anskaffet dig en slidstærk og god maskine.


BOSCH WTH852I8SN Kondenstørretumbler

bedste tørretumbler→ Set hos Whiteaway.com til 4.299 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 4.299 kr.

Vi er nået til en rigtig forbrugerfavorit, for denne maskine fra Bosch hører rigtig fine tilbagemeldinger fra køberne. Der er da også tale om et produkt, som er i toppen af tørretumblere på markedet, og derfor ligger den også prismæssigt lidt højere end de fleste andre.

Bosch er et anerkendt mærke inden for hårde hvidevarer, og det forstår man godt. Denne maskine har en flot kapacitet på otte kilo tøj, og det gør det selvfølgelig muligt at få sat nogle ganske store omgange over ad gangen. Maskinen ligger i A++ kategorien, hvilket selvfølgelig er ret fornuftigt, og der er ligeledes tale om et fornuftigt lydniveau.

Maskinen gør det nemt for dig at planlægge, hvornår du vil vaske og tørre tøj, for den indbyggede timer er nem at indstille og ændre. Den er i øvrigt udstyret med en funktion, som mærker fugtniveauet i tøjet og dermed også beregner tiden derudfra.


Hoover DNHD913A2X kondenstørretumbler

test tørretumbler→ Set hos Skousen.dk til 4.699 kr.

Den næste maskine er fra mærket Hoover, og den står hos Wupti til nøjagtig samme pris som den første model, vi testede. Der er her tale om en maskine, som også ligger sig i energiklasse A++, hvilket er ganske fornuftigt. Denne maskine har en større kapacitet end den forrige, nærmere betegnet 9 kilo tøj. Det er en ganske pæn mængde, som gør det muligt for dig at smide ret store mængder tøj i maskinen på én gang og stadig få et godt resultat.

Dette er en kondenstørretumbler, hvilket betyder, at fugten altså spredes i det rum, maskinen er placeret i. Det er en løsning, som sparer ganske pæn på energiforbruget.

Denne maskine er i øvrigt i besiddelse af et smart program kaldet Woolmark, som gør det muligt at tørre uld ganske forsvarligt. Det er en funktion, mange andre tørretumblere ”mangler”.

Mulighed for at udskyde starten

Denne tumbler indeholder også nogle rigtig fine funktioner. Det gælder eksempelvis, at du kan udskyde starten på tørringen, så den er indstillet efter dine behov. Maskinen indeholder faktisk hele 19 forskellige programmer, så der skulle være gode muligheder for at finde det, som passer til de enkelte stykker tøj. Der er altså på mange måder tale om en fornuftig maskine til prisen. Kapaciteten er en kende større end på den forrige, og så har den også en god beholder siddende i døren, som gør det ganske nemt at komme af med det overskydende vand.


Kig på kapaciteten

Vi har nu gennemgået en række forskellige maskiner, og du er forhåbentlig blevet en hel del klogere på, hvilken maskine du skal vælge. Generelt er det vigtigt at have nogle ting for øje, før man vurderer, hvilken maskine der er den rigtige, og her er kapacitet selvfølgelig en vigtig parameter. Hvis du forventer at skulle vaske meget tøj, vil du selvfølgelig med fordel kunne kigge efter en maskine med stor kapacitet. Det kan samtidig være strømbesparende, hvis du kan fylde din maskine.

Omvendt kan det også være, du har et meget lille forbrug, og derfor virker det åndsvagt at få en kæmpestor maskine. Da vil du med fordel kunne vælge en mindre model, så du både betaler mindre i engangsydelse, men også sparer på strømforbruget.


Kig på energiforbruget og skån miljø og pengepung

Det er naturligvis også ganske relevant at kigge på energiforbruget, når man vælger sin tørretumbler. Derfor har det også fyldt ganske meget i denne test, hvor meget energi de forskellige maskiner bruger. Det skyldes selvfølgelig, at det er unødvendige penge at bruge, hvis man har en maskine, som bruger unødigt meget energi.

Derudover har mange et ønske om at passe på miljøet, og det er altså et rigtig godt sted at starte. Der kan hurtigt være en masse energi at spare, hvis man vælger en maskine med lavt forbrug, og faktisk er det slet ikke så dumt at tænke denne faktor med, hvilket mange da også har indset. Heldigvis produceres der i dag rigtig mange maskiner, som bruger en begrænset mængde energi.


Gør dit forarbejde

Før du køber en tørretumbler, er det en rigtig god idé at tjekke nogle ting. Det kan eksempelvis være størrelsen på maskinen, hvilket særligt er vigtigt, hvis den skal placeres ovenpå en vaskemaskine. Her er det nemlig vigtigt, at den passer i målene, og de er stort set altid mulige at finde under specifikationer for den enkelte maskine.

Bemærk i øvrigt, at der er forskel på tørretumblernes størrelser, når det kommer til lågen. Det betyder, at du bør tjekke, om du har plads til den enkelte model, der hvor du ønsker at placere den. Vi håber, at du med denne guide er klædt godt og grundigt på til at vælge ud fra dine unikke behov. Der er et hav af muligheder, så rigtig god jagt.


Relaterede indlæg

Læs vores vaskemaskine test og find nogle af de bedste vaskemaskiner på markedet i dag. Du kan også få en kombineret vaskemaskine og tørretumbler i én. Dette kan du læse meget mere om i vores vaskemaskine med tørretumbler test.

Du kan også se på hvidevarer i køkkenet med en integreret opvaskemaskine. Du finde tips og råd til de bedste valg i vores integrerede opvaskemaskine test. Du kan også blot læse generelt om opvaskemaskiner i vores opvaskemaskine test.

Slutteligt kan en miniovn være belejligt i mindre køkkener. Vi har samlet nogle af de bedste på markedet i denne miniovn test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply