Tøjdamper test: Her er de bedste i test

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en tøjdamper, der kan lette strygningen og generelt gøre det nemmere at bekæmpe krøllet tøj på ingen tid? Heldigvis findes der et utal af funktionelle tøjdampere på markedet, der kan hjælpe dig med at fjerne krøller fra dit tøj, gardiner og andre materialer hurtigere end nogensinde før. 

I denne tøjdamper test vil vi præsentere dig for et udpluk af de bedste tøjdampere på markedet. Formålet er at give dig et overblik over de udvalgte produkter, så du kan udvælge den bedste tøjdamper iblandt. Vi har sørget for at finde tøjdampere fra forskellige brands, så der er diversitet i udvalget. 

Undervejs i guiden vil du derfor blive klogere på de respektive tøjdamperes specifikationer og fordele, så du kan finde en iblandt, der matcher dine behov og dit budget. Til sidst i test-guiden finder du en FAQ – ofte stillede spørgsmål, der kan gøre dig klogere på tøjdamperen helt generelt. God læselyst.


Bedste tøjdamper: Prøv Access Steam Pocket

Årsager til at vælge Access Steam Pocket

 • Den er nem at tage med på farten – hovedet kan sammenklappes
 • Er klar på 15 sekunder 
 • Kan bruges til alle tekstiler
 • Er håndholdt og nem at anvende. 

Den første tøjdamper i test, vi vil præsentere dig for, er fra mærket Tefal. Modellen hedder nærmere bestemt Access Steam Pocket og har flere attraktive specifikationer, der er værd at bemærke. Tøjdamperen her har generelt fået gode anmeldelser og opmærksomhed på markedet for tøjdampere. Vi skal derfor se lidt nærmere på, hvad modellen kan, og hvorfor den er værd at tage med i overvejelserne, hvis du står og skal finde den rette tøjdamper. 

Det skyldes blandt andet, at den nemt kan sammenklappes og tages i kufferten, når du er på farten. Derudover kan du bruge den til tøj, men også andre tekstiler såsom gardiner, pudebetræk eller andre boligtekstiler. 

Få opfrisket tøjet med det samme

Fordelen ved at investere i en håndholdt tøjdamper som Access Steam Pocket er blandt andet, at du kan få dit tøj opfrisket og dampet med det samme. Du slipper altså for at skulle finde strygebrættet og strygejernet frem, alt imens du ser på klokken og kort tid efter haster ud ad døren. Derudover behøver du heller ikke vaske dit tøj mere end højst nødvendigt, da Access Steam Pocket frisker det op. 

Høj effektivitet

Vælger du denne Access Steam Pocket, kan du være helt sikker på, at du får en høj effektivitet uanset materiale. Det skyldes blandt andet, at modellen har en kraft på 1.300 W og samtidig en kontinuerlig dampmængde på 19 gram per minut. Fordelen er derfor, at du sagtens kan udglatte folder og rynker i dit tøj på ingen tid, uden at du vil føle, du mangler dit strygejern. 

 Udvalgte specifikationer

 • Håndholdt tøjdamper
 • Har en konstant dampmængde på 15 g/min  
 • Vejer 0,9 kg 
 • Klar på 15 sekunder
 • Effekt i watt: 1.300.

Bedste tøjdamper: Tefal Access-damper

Årsager til at vælge Tefal Access-damper

 • Fjerner de fleste folder på ingen tid 
 • Håndholdt tøjdamper, der er nem at anvende 
 • Effektiv på mange forskellige stoffer 
 • Opvarmningstid på kun 45 sekunder.

Vi fortsætter ved Tefal som populær forhandler i denne tøjdamper test. Tefal er efterhånden blevet et anerkendt mærke inden for tøjdampere. Modellen Tefal Access damper har ligeledes fået gode anmeldelser takket være produktets evne til at fjerne de fleste tekstilers folder inden for meget kort tid. Den har nemlig en opvarmningstid på intet mindre end 45 sekunder, der altså giver mulighed for at fjerne folder på dit tøj hurtigt og effektivt.

Derudover er denne model også ideel til andre tekstiler såsom boligtekstiler. Den kommer desuden med flere forbedrede funktioner, som generelt giver flotte resultater og ikke mindst en høj brugervenlighed. Står du og skal pakke kufferten til weekendophold, og vil du helst gerne undgå krøllet tøj – så skal du uden tøven tage din Tefal Access-damper med. 

Attraktive specifikationer 

Når du skal vælge den helt rette model i denne tøjdamper test, er det blandt andet vigtigt at sammenligne de respektive modellers specifikationer. På den måde kan du hurtigt og nemt skabe et overblik over, hvad de forskellige tøjdampere kan – og hvorvidt de matcher dit budget og ikke mindst behov. 

Vælger du at kaste dig over denne Tefal Acces-damper, får du blandt andet en aftagelig tank, der kan rumme helt op til 200 ml. Derudover har den generelt et stærkt dampoutput, der opfrisker og desinficerer tøjet, så du ligesom forrige model kan reducere mængden af vask. 

Fordele ved at vælge en håndholdt tøjdamper

Tefal Access er ligesom mange andre tøjdampere håndholdt. Det giver den fordel, at du nemt kan komme omkring alle folder og rynker, uden at det behøver at tage dig særlig lang tid. Den er derfor både praktisk og hurtig og i sidste ende uundværlig for de fleste. 

Udvalgte specifikationer

 • Aftagelig vandtank
 • Låseposition, der sørger for kontinuerlig damp
 • On/off-indikator
 • Hurtig og effektiv dampning
 • Ledningsopbevaring.
LÆS OGSÅ:  Apple TV test - Sådan finder du det rigtige Apple TV til dig

Steamer-test – professionel tøjdamper

Vi kender alt til frustrationerne over at lede markedet tynd efter det rette produkt uden at føle, man reelt kommer nogen vegne. Derfor har vi i denne test gjort det nemt og overskueligt for dig, så du er garanteret at finde én af markedets bedste blandt de udvalgte.

Selvom udseende og kvalitet kan fylde en stor del, når du skal tage en beslutning, er det vigtigt at have øje for produktiviteten i en professionel tøjdamper. 

Vi fortsætter derfor vores tøjdamper test ved at præsentere dig for mærket S-Nomad, som også er en anerkendt forhandler inden for tøjdampere på det danske marked.


S-Nomad SteamOne – en smart og håndholdt tøjdamper

Årsager til at vælge S-Nomad SteamOne 

 • En nem og smart måde at opfriske tøjet på
 • Konstant dampsky på 25 g/min
 • Brugervenlig og nem at håndtere
 • Kan bruges til alle stofmaterialer.

Denne S-Nomad SteamOne er ligeledes en god repræsentant i vores tøjdamper test. På bare 45 sekunder kan du have dit tøj nystrøget uden det store besvær. Fordelen ved denne model fra S-Nomad er desuden, at modellen er nem at håndtere i sit ultrakompakte design, som nemt kan pakkes ned i kufferten uden besvær. 

Denne variant fås i hvid, der i al sin enkelthed alligevel er elegant og simpel. Fordelen ved denne model er desuden, at du kan vælge mellem to forskellige indstillinger – enten Max eller Eco alt efter behov. Derudover får du her en dampsky på 25 gram i minuttet, som sikrer en konsekvent virkning med flotte resultater. Og hvem drømmer ikke om flotte resultater, når tøjet skal være glat og opfrisket uanset anledning. 

Brug den til alle stofmaterialer

S-Nomad SteamOne kan som et ekstra plus bruges til alle tekstiler, hvad end det drejer sig om silke, uld, blonder eller andet. Du skal derfor ikke være nervøs for, hvorvidt du kan dampe din nyindkøbte silkekjole eller din dyre uldsweater med SteamOne fra S-Nomad. 

Som prikken over i’et får du ovenikøbet en børste med i købet, som du kan bruge, når du skal rense mere krævende tekstiler. For at undgå forbrænding, medfølger der også en beskyttelseshandske.  

Praktiske funktioner

SteamOne fra S-Nomad er overordnet set udstyret med en række praktiske funktioner, du bliver glad for. Den aftagelige vandbeholder er blandt andet transporterbar og nem at have med at gøre, da du hurtigt og nemt kan tage den af, fylde op og sætte den på igen. Derudover kan du uden besvær lægge den ned i kufferten til resten af produktet, hvis du er på farten og skal bruge din tøjdamper undervejs. 

Udvalgte specifikationer

 • Ultrastærk 
 • 8 minutters kontinuerlig damp
 • Genererer damp i 45 sekunder
 • Ergonomisk trigger til at styre damp efter behov 
 • 140 ml aftagelig tank.

Steamer til tøj – bedst i test

Vi er endnu ikke færdige med at se nærmere på de forskellige steamere til tøj i vores tøjdamper test. Vi har indtil videre præsenteret dig for tøjdampere fra forhandlerne Tefal og S-Nomad. 

Det er derfor blevet tid til at præsentere tøjdampere fra Philips, som ligeledes har fået gode anmeldelser på det danske marked. Vi håber fortsat, du vil følge vores guide i denne tøjdamper test og lade dig inspirere af de forskellige vurderinger af nogle af de bedste tøjdampere på markedet. 


Damper til tøj – Philips tøjdamper Steam&Go

Årsager til at vælge Philips Hånddamper Steam&Go GC362/80

 • Efterlader konstant damp
 • Fjerner bakterier og lugt 
 • Let og kompakt design giver en høj brugervenlighed
 • Forlænger tøjets levetid.

Denne Steam&Go fra Philips er udvalgt i denne tøjdamper test, da modellen generelt har fået gode anmeldelser. Fordelen ved at vælge modellen er nemlig, at den er i stand til at forlænge levetiden på dit yndlingstøj, da den samtidig sørger for at fjerne alle bakterier og lugt. Igen har vi altså med en tøjdamper at gøre, som samtidig kan reducere din mængde af vasketøj. Det er en fordel for dig og din dyrebare tid, for tøjets levetid og ikke mindst for miljøet. 

Udglatter tøj uden besvær

Nøjagtig ligesom de forrige modeller fra vores tøjdamper test kan du med denne tøjdamper fra Philips også dampe alle tekstiler uden problemer. Har du problemer med at udglatte en eller flere tydelige folder, kan du trykke damperen direkte mod beklædningen. Det skyldes den integrerede opvarmede dampplade, der sørger for at beskytte tøjet samtidig. 

Varmetæt stofpose medfølger 

Køber du Steam&Go fra Philips, vil du få en varmetæt stofpose med i købet. Det betyder for dig, at du sagtens kan pakke din tøjdamper ned i kufferten kort tid efter brug uden bekymring. Drømmer du om at købe en tøjdamper med en konstant dampsky på op til 24 g/min, bør du overveje at kaste dine penge efter denne variant fra Philips. Fordelen ved en stor mængde damp er nemlig, at tøjdamperen giver bedste resultater, fordi den er mere kraftfuld. 

Udvalgte specifikationer

 • Aftagelig vandtank – 70 ml
 • Lysindikator
 • Op til 24 g/min
 • 1.300 watt
 • Varmetæt stofpose.
LÆS OGSÅ:  Luft til luft varmepumpe test – hvilken skal du vælge?

Skjorte-steamer: Philips hånddamper ComfortTouch

Årsager til at vælge Philips hånddamper ComfortTouch

 • Et minuts opvarmningstid
 • Automatisk sluk
 • Forlænger dit tøjs levetid
 • Kraftfuld damp på 40 g/min. 

Denne hånddamper, ComfortTouch fra Philips, er ideel som skjorte-steamer. Det skyldes, at den blandt andet har en kraftfuld dampningsevne på op til 40 gram i minuttet. Som tidligere beskrevet vil en større mængde damp altid betyde, at du har med en kraftfuld og ikke mindst effektiv tøjdamper at gøre. Står du ofte om morgenen og stryger dine skjorter i hast, kan du i fremtiden give dig selv mere tid ved at investere i denne tøjdamper fra Philips, som er med i vores test af tøjdampere. 

Årsagen til, at modellen her er særligt god til skjorter, er, at den hurtigt og nemt udglatter rynker fra alt dit tøj. Samtidig får du en relativt stor vandtank med i købet, så du kan stryge flere items på samme tid. Som en ekstra bonus har ComfortTouch fra Philips et bevægeligt damphoved, så du kan udglatte folder alle steder på skjorten eller andet tøj.

Opnå professionelle resultater

Vælger du ComfortTouch fra Philips i denne test af tøjdampere, er du garanteret professionelle resultater, der kan måle sig med de resultater, professionelle tøjdampere i butikker efterlader. Der er derfor gode odds forude, hvis du investerer i lige netop denne model fra Philips. 

En anden fordel er desuden, at tøjdamperen her er udstyret med et klassisk og meget stilrent design, der sagtens kan stå fremme, uden at det generer nogen. 

Fem dampindstillinger

Køb ComfortTouch fra Philips, og få intet mindre end fem dampindstillinger, konstant dampsky på 40 g/min. og ikke mindst et fleksibelt steamerhovede. Vi er sikre på, at du ikke vil kunne undvære en håndholdt tøjdamper, når du først har fundet den rette blandt det brede udvalg.

Udvalgte specifikationer 

 • Maks. 2.000 W
 • Har en variabel dampfunktion med fem forskellige niveauer
 • Klar på mindre end et minut 
 • Nem afkalkning med ”Easy Rinse”
 • Kan bruges på alle såvel tykke som sarte materialer.

Tøjdamper bedst i test

Denne tøjdamper test tager som sagt udgangspunkt i en udførlig oversigt og guide over et udpluk af nogle af de bedste tøjdampere på markedet. Her vil du støde på tøjdampere med forskellige specifikationer og fra forskellige producenter, der hver især har til formål at appellere til en bred smag og ikke mindst behov. 

De producenter, vi har taget med i testen, er Tefal, S-Nomad og Philips. Blandt de tre forhandlere har vi fundet en række forskellige tøjdamper i test, der kan være fordelagtige investeringer for dig, der gerne vil dampe dit tøj håndholdt både nemt og hurtigt. Som bekendt er tøjdampere nemlig blevet populære alternativer til strygejernet.

Vi har fundet de forskellige modeller fra gennemgående research, og taget de bedste fra eksperttests. Du får dermed et komplet oversigt over, de modeller som har klaret sig bedst i test.

Drømmer du om at kunne udglatte dit krøllede tøj inden for et meget kort tidsrum i en travl hverdag, finder du løsningen her. Det eneste, du skal gøre, er nemlig blot at investere i en tøjdamper. Inden længe vil du opleve, at hverdagen bliver nemmere og mere overskuelig, når det kommer til strygning af krøllet tøj. 


Hvorfor investere i en håndsteamer?

I denne test af tøjdampere er du nu blevet præsenteret for en række tøjdampere på markedet, der overordnet set vinder stort indpas og har fået gode anmeldelser. Men er du stadig på bar bund og i tvivl om, hvorvidt det overhovedet kan betale sig at investere i en håndsteamer? Så er det nu, du skal følge godt med.

Der findes nemlig flere svar på, hvorfor det er en god idé at kaste sig over en tøjdamper fremfor det velkendte strygejern. Som vi allerede har været omkring ved de respektive tøjdampere ovenfor, er det først og fremmest en måde, hvorpå du kan vinde mere tid. Det er en moderne og smart erstatning af strygejernet, der giver dig mere fleksibilitet, så du hurtigt og nemt kan komme ud ad døren med velstrøget tøj.

Derudover er det generelt en nem og god måde, hvorpå du kan forlænge dit tøjs levetid. Det skyldes nemlig, at du i fremtiden ikke behøver at smide alt dit tøj til vask, når du har haft det på en eller to gange. Tøjdamperen sørger nemlig for at genopfriske tøjet ved at fjerne snavs og bakterier, når den damper dit tøj. 

De tøjdampere, vi har været igennem i denne tøjdamper test, er alle i stand til at dampe alle slags materialer. Alt i alt får du altså en række uundværlige fordele, der kan forsøde tilværelsen yderligere. 

Tøjdamper-tilbud: priser på tøjdamper? 

Du behøver heldigvis ikke at slippe en formue for at finde den perfekte tøjdamper, da de findes i flere forskellige prisklasser. Det handler blot om at finde en, der matcher dine behov og dit budget uden at gå på kompromis med kvalitet og produktivitet. 

Derudover kan du tit og ofte være heldig at finde en tøjdamper på tilbud, som er til at betale. Det handler blot om at holde øjne og ører åbne, hvis du på forhånd ved, at du brændende ønsker dig en tøjdamper. På den måde kan du hele tiden holde dig orienteret om aktuelle tilbud og på den måde spare en stor sum penge på din kommende tøjdamper. 

LÆS OGSÅ:  Trådløs dørklokke test - Sådan finder du den bedste trådløse dørklokke

Tøjsteamer-test: Her er den bedste steamer

Ud fra vores test af tøjdampere er det interessant at se nærmere på, hvilken af de fem udvalgte tøjdampere der er bedst i test. Der er nemlig flere faktorer, der gør det svært at finde en specifik vinder.

Derfor vil vi ud fra specifikationerne sammenligne de respektive modeller her og guide dig i, hvilken af de forskellige modeller der kan være en vinder alt efter behov. Det handler nemlig altid om behov og budget, når det kommer til at udvælge en specifik model til at være den bedste i test.

Derfor kan vi først og fremmest slå fast, at hvis du er på udkig efter en kraftfuld tøjdamper, bør du overveje en model som ComfortTouch fra Philips. Fordelen er nemlig, at denne model har en konstant dampsky på 40 g/min. Det er dermed den mest kraftfulde model blandt udvalget. Leder du derimod efter en model med hurtig opvarmningstid, kan du for eksempel overveje en model som Access Steam Pocket, der har en opvarmningstid på kun 15 sekunder.

Ud fra ovenstående har de respektive tøjdampere i vores test af tøjdampere altså en række forskellige specifikationer, der adskiller dem fra hinanden. Når du skal udnævne en særlig vinder af testen, bør du derfor sammenligne de forskellige modeller og derudfra udpege en vinder, der matcher dine behov og ikke mindst budget. 

Tøjdamper anmeldelser

For at gøre processen nemmere og ende med at vælge en ideel tøjdamper blandt udvalget, kan det være en fordel at gå efter de forskellige tøjdamperes anmeldelser. Det er blandt andet noget af det, vi har vægtet højt i denne test af tøjdampere. Fælles for alle de udnævnte er nemlig, at de generelt har fået gode anmeldelser indbyrdes.

Anmeldelser tegner altid et godt billede af, hvad produktet kan ud fra andre kunders personlige vurderinger. Eftersom tøjdampere er blevet et moderne alternativ til strygejernet og i den forbindelse er blevet mere og mere populære, kan du også forvente, at der allerede er blevet skrevet en hel del anmeldelser. Selvom du læser vores test af tøjdampere, kan det alligevel være en stor hjælp i sidste ende at vide, hvad andre kunder anbefaler.

Overordnet set er producenter som Philips og Tefal nemlig nogle af dem, der får bedst feedback. Vælger du en anerkendt producent og samtidig læser anmeldelserne og ikke mindst en test som denne, er du sikker på, at du får den kvalitet, du eftersøger. Du slipper derfor for at ofre store summer penge på noget, du hurtigt fortryder igen, hvis du udpeger en af ovenstående tøjdampere eller sørger for at læse anmeldelser af produkterne inden. 


Kilder:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål 

Hvilken tøjdamper skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere i vores tøjdamper test, afhænger dit valg af tøjdamper udelukkende af, hvilke krav du har til specifikationer, produktivitet, kvalitet og pris. Sørg derfor for først at gøre op med dig selv, hvad du kræver af en tøjdamper, før du køber en.  

Virker en tøjdamper?

Tøjdampere har generelt fået stor opbakning og ros. Især de af dem, der er af høj kvalitet, og som har en høj ydeevne. Her er det igen blot vigtigt at gå efter en med en høj og konsekvent dampmængde, så du er garanteret en høj effektivitet. 

Tøjdamper eller strygejernet?

Det kommer helt an på, hvad du foretrækker. Ønsker du en hurtig og nem løsning, er det helt klart tøjdamperen, du bør gå efter. Ønsker du et meget omhyggeligt resultat, og har du god tid, bør du måske stadig holde dig til strygejernet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply