Topmadras 120×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der findes et hav af forskellige topmadrasser på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Vi har dog gjort det nemt for dig, som er på udkig efter en god topmadras i målene 120×200 centimeter. I denne artikel finder du nemlig en guide til nogle af de mest populære topmadrasser på markedet.

Testen er foretaget ved at se på brugerbedømmelser, eksterne kilder samt pris og funktionalitet. Læs med og bliv klogere på, hvilken topmadras 120×200, du skal investere i. Du kan også læse meget mere om topmadrasser i alle størrelser i vores komplette “Topmadras guide“.

Nedenfor får du først en lille oversigt over de forskellige topmadrasser på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
1.998,-9-23Fra 2 hverdage
1.399,-9-21Fra 1 hverdag
1.995,-9-23Fra 6 hverdage
1.560,-8-17Fra 3 hverdage

Mayan – Et oplagt valg til allergikeren

bedste topmadras 120x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 4.998 kr.

  • Kerne af 100 % naturlatex
  • Allergi- og miljøvenlig madras
  • FSC-certificerede træfibre for optimal fugtafledning.

Drømmer du om en allergivenlig topmadras, er guidens næste et oplagt valg til dig. Denne madras er produceret af materialer, der er nøje udvalgte, hvilket gør den allergivenlig.

Derfor er topmadrassen markeret med svanemærket. Uanset om du er allergiker eller ej, så får du her en topmadras, som er yderst allergivenlig.

Topmadrassens kerne er lavet af 100 % naturlatex, som kommer fra gummitræet Hevea brasiliensis. Dette naturfyld gør madrassen både miljø- og allergivenlig. Topmadrassen har desuden et tencel-betræk lavet af FSC-certificerede træfibre, som sikrer en optimal fugtafledning, når du sover. Betrækket sørger altså for at beholde et godt og sundt miljø med en optimal temperatur hele natten.

Er du på udkig efter et naturligt og grønt valg af topmadras, der garanterer dig en god nattesøvn, så er dette et ideelt valg.


Deluxe Latex – Den mest populære blandt køberne

topmadras 120x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 1.749 kr.

  • Bedst anmeldte topmadras
  • Perforeret latex
  • Allergivenlig og komfortabel.

Testens første topmadras er også den bedst anmeldte madras blandt køberne. Denne har nemlig fået et hav af gode anmeldelser, hvilket der er flere gode grunde til.

Topmadrassen er en førsteklasses madras, som har en kerne af 50 millimeter perforeret latex. At latexen er perforeret betyder, at der er lavet huller i materialet, hvilket medfører en mere fleksibel topmadras med forbedret ventilation. Alt dette er med til at sikre dig en optimal nattesøvn nat efter nat. Betrækket på topmadrassen kan tages af og vaskes, og derfor kan du få glæde af madrassen i mange år.

Latex er et materiale, som er mere fast end eksempelvis memory-skum. Derfor er du sikret en seng med en jævn overflade, uanset om du ligger i sengen eller ej. Du synker med andre ord ikke ned i madrassen på måder, som måske er uhensigtsmæssige for din krop. I stedet bevares den vandrette position for din rygsøjle. Dette er med til at sikre en god støtte, uanset hvordan du vender og drejer dig i løbet af natten.

Denne topmadras giver dig det hele; høj kvalitet til en lav pris samt et komfortabelt, åndbart, støttende og allergivenligt supplement til din søvn.


Mayan Pulse – En favorit, der er miljø- og allergivenlig

topmadras 120x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.899 kr.

  • Allergi- og miljøvenlig
  • Produceret efter den specielle SonoCore-metode
  • Fornem komfort.

Testens tredje topmadras er også en favorit hos forbrugerne. Denne madras har en kerne i naturligt latex, som er udvundet af gummitræet Hevea brasiliensis. Dette gør madrassen både miljø- og allergivenlig, og derfor er den certificeret med svanemærket.

Topmadrassen kommer med et betræk, der er fremstillet af FSC-certificerede træfibre. Disse er med til at sikre en god afledning af fugt igennem hele natten. Betrækket er OEKO TEX 100-certificeret, hvilket betyder, at det er testet fri for skadelige stoffer.

Madrassen er produceret efter en særlig SonoCore-metode, som er med til at give madrassen en ensartet overflade. Derudover er det med til at gøre madrassen stærkere, mere åndbar og smidig sammenlignet med andre madasser. Du er derfor sikret en god nattesøvn igen og igen.

Vil du have en madras med høj kvalitet, sublim komfort og som er 100 % naturlig, så skal du vælge denne topmadras.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply