Topmadras 120×200 test

0

Der findes et hav af forskellige topmadrasser på markedet, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken man skal vælge. Vi har dog gjort det nemt for dig, som er på udkig efter en god topmadras i målene 120×200 centimeter. I denne artikel finder du nemlig en guide til nogle af de mest populære topmadrasser på markedet.

Testen er foretaget ved at se på brugerbedømmelser, eksterne kilder samt pris og funktionalitet. Læs med og bliv klogere på, hvilken topmadras 120×200, du skal investere i. Du kan også læse meget mere om topmadrasser i alle størrelser i vores komplette “Topmadras test“.

Nedenfor får du først en lille oversigt over de forskellige topmadrasser på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
1.998,-9-23Fra 2 hverdage
1.399,-9-21Fra 1 hverdag
1.995,-9-23Fra 6 hverdage
1.895,-9-22Fra 5 hverdage
1.560,-8-17Fra 3 hverdage

Mayan – Et oplagt valg til allergikeren

bedste topmadras 120x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 4.998 kr.

 • Kerne af 100 % naturlatex
 • Allergi- og miljøvenlig madras
 • FSC-certificerede træfibre for optimal fugtafledning.

Drømmer du om en allergivenlig topmadras, er testens næste et oplagt valg til dig. Denne madras er produceret af materialer, der er nøje udvalgte, hvilket gør den allergivenlig.

Derfor er topmadrassen markeret med svanemærket. Uanset om du er allergiker eller ej, så får du her en topmadras, som er yderst allergivenlig.

Topmadrassens kerne er lavet af 100 % naturlatex, som kommer fra gummitræet Hevea brasiliensis. Dette naturfyld gør madrassen både miljø- og allergivenlig. Topmadrassen har desuden et tencel-betræk lavet af FSC-certificerede træfibre, som sikrer en optimal fugtafledning, når du sover. Betrækket sørger altså for at beholde et godt og sundt miljø med en optimal temperatur hele natten.

Er du på udkig efter et naturligt og grønt valg af topmadras, der garanterer dig en god nattesøvn, så er dette et ideelt valg.


Deluxe Latex – Den mest populære blandt køberne

topmadras 120x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 1.749 kr.

 • Bedst anmeldte topmadras
 • Perforeret latex
 • Allergivenlig og komfortabel.

Testens første topmadras er også den bedst anmeldte madras blandt køberne. Denne har nemlig fået et hav af gode anmeldelser, hvilket der er flere gode grunde til.

Topmadrassen er en førsteklasses madras, som har en kerne af 50 millimeter perforeret latex. At latexen er perforeret betyder, at der er lavet huller i materialet, hvilket medfører en mere fleksibel topmadras med forbedret ventilation. Alt dette er med til at sikre dig en optimal nattesøvn nat efter nat. Betrækket på topmadrassen kan tages af og vaskes, og derfor kan du få glæde af madrassen i mange år.

Latex er et materiale, som er mere fast end eksempelvis memory-skum. Derfor er du sikret en seng med en jævn overflade, uanset om du ligger i sengen eller ej. Du synker med andre ord ikke ned i madrassen på måder, som måske er uhensigtsmæssige for din krop. I stedet bevares den vandrette position for din rygsøjle. Dette er med til at sikre en god støtte, uanset hvordan du vender og drejer dig i løbet af natten.

Denne topmadras giver dig det hele; høj kvalitet til en lav pris samt et komfortabelt, åndbart, støttende og allergivenligt supplement til din søvn.


Mayan Pulse – En favorit, der er miljø- og allergivenlig

topmadras 120x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.899 kr.

 • Allergi- og miljøvenlig
 • Produceret efter den specielle SonoCore-metode
 • Fornem komfort.

Testens tredje topmadras er også en favorit hos forbrugerne. Denne madras har en kerne i naturligt latex, som er udvundet af gummitræet Hevea brasiliensis. Dette gør madrassen både miljø- og allergivenlig, og derfor er den certificeret med svanemærket.

Topmadrassen kommer med et betræk, der er fremstillet af FSC-certificerede træfibre. Disse er med til at sikre en god afledning af fugt igennem hele natten. Betrækket er OEKO TEX 100-certificeret, hvilket betyder, at det er testet fri for skadelige stoffer.

Madrassen er produceret efter en særlig SonoCore-metode, som er med til at give madrassen en ensartet overflade. Derudover er det med til at gøre madrassen stærkere, mere åndbar og smidig sammenlignet med andre madasser. Du er derfor sikret en god nattesøvn igen og igen.

Vil du have en madras med høj kvalitet, sublim komfort og som er 100 % naturlig, så skal du vælge denne topmadras.


Eksklusiv Topmadras – Wonderpur – Tilpasset din individuelle krop

billig 120x200 topmadras→ Set hos Sengetid.dk til 4.995 kr.

 • Wonderpur
 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • God til at holde på varmen.

Denne topmadras adskiller sig en smule fra testens øvrige, da den er lavet med en kerne af Wonderpur. Dette materiale er meget populært til madrasser, da det har en egenskab, som kan forme sig efter din individuelle krop. Du får med andre ord en topmadras, som tilpasser sig den krop, som ligger i sengen.

Topmadrassens materiale er desuden velegnet til dig, som har tendens til at fryse om natten. Wonderpur er nemlig god til at holde på varmen, så du er sikret en god temperatur hele natten. Madrassens betræk kan vaskes, hvilket betyder, at du kan få glæde af det igen og igen i mange år.

Madrassen er OEKO-TEX 100-certificeret, hvilket er din sikkerhed for, at den ikke indeholder skadelige stoffer.


Delux Topmadras – Latex – Optimal ventilation under din søvn

bedst i test topmadras 120x200→ Set hos Sengetid.dk til 4.995 kr.

 • Latex sikrer optimal ventilation
 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Betræk, der kan vaskes.

Testens sidste topmadras er, ligesom de øvrige, et populært valg blandt forbrugerne. Denne topmadras har en kerne af latex, hvilket der også angives i navnet. Den har et aftageligt betræk, som kan vaskes, og som du derved har mulighed for at vedligeholde og bruge år efter år.

Madrassen er særligt god til at sikre en optimal ventilation i sengen under din nattesøvn. Denne ventilation er med til at øge komforten, hvilket er med til at garantere en god nattesøvn igen og igen. Topmadrassen er desuden OEKO-TEX 100-certificeret, hvilket betyder, at den er fri for diverse skadelige stoffer.

Denne topmadras er danskproduceret, hvorfor du er garanteret en høj kvalitet hele vejen rundt. Dens totalhøjde er syv centimeter, hvilket passer ind i de fleste senge. Du kan få en garanti på fem år, hvis du køber den via linket ovenover.

Vi håber, denne guide har gjort dig klogere på, hvilken topmadras du kan vælge, afhængigt af dine individuelle behov. Vælger du en fra testen her, er du sikker på at modtage en topmadras af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply