Topmadras 140×200 test

0

Topmadrassen er langt vigtigere, end de fleste går og tror. Topmadrassen er nemlig den del af sengen, som er allertættest på vores kroppe – og derfor er det topmadrassen, der giver åndbarhed og sidste komfort. Af denne grund gælder det om at vælge en topmadras, som passer til dit søvnmønster og behov, således du opnår den bedst mulige søvn om natten.

Læs med nedenfor i vores topmadras 140×200 test, hvor vi gennemgår produkter, som alle har fået gode anmeldelser. Dette giver dig et godt overblik, da vi netop har samlet markedets allerbedste produkter. Så bliver det ikke nemmere at finde den bedste model til netop dine behov. Du kan også læse vores komplette gennemgang af topmadrasser i alle størrelser i vores “Topmadras test“.

I skemaet nedenfor finder du først et lille overblik over, hvad der findes på markedet:

ForhandlerPris fra LivechatLeveringstid
1.999,-9-23Fra 2 hverdage
1.649,-9-21Fra 1 hverdag
1.995,-9-23Fra 6 hverdage
1.995,-9-22Fra 5 hverdage
1.920,-8-17Fra 3 hverdage
454,-NejFra 3 hverdage

Mayan Pulse – Topmadras 140×200 bedst-i-test

topmadras 140x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.999 kr.

 • Allergivenlig topmadras
 • Høj elasticitet
 • 100 % naturlig latexkerne
 • Tencelbetræk – fremstillet af træfibre, der er FSC-certificerede
 • Svanemærket

Denne Mayan Pulse topmadras er noget af en bestseller hos forhandleren, og dette er til at forstå. Topmadrassen er nemlig både antibakteriel, allergivenlig og Svanemærket. Skulle dette ikke være nok, så er topmadrassen ligeledes fremstillet i 100 % naturlatex samt produceret med en såkaldt SonoCore-metode, der er unik.

Med en ensartet overflade får du en stærkere, mere åndbar og smidigere topmadras sammenlignet med de fleste andre på markedet. Du får dermed en nattesøvn, der er lidt udover det sædvanlige.

Ydermere er topmadrassen betrukket med tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre. Dette giver dig en god fugtafledning – og betrækket er helt fri for skadelige stoffer.


Prestige – Billig topmadras af god kvalitet

bedste topmadras 140x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 1.999 kr.

 • Kerne på 6 cm – stærk støtte og høj komfort
 • Densitet på 77 kg/m3
 • Latexkerne
 • Vaskbart og aftageligt betræk
 • God på tværs af vægtklasser

En topmadras 140×200-test kan ikke bestå uden at inkludere billige topmadrasser – og dette er netop, hvad Prestige topmadrassen er.

Dog betyder den gode pris ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får nemlig både en topmadras, som er antibakteriel, allergivenlig og Svanemærket. Topmadrassen er derfor et rigtig godt valg, hvis du både er på udkig efter kvalitet og gode priser.

Den tilfredsstillende komfort opnås gennem topmadrassens latexkerne. Her får du optimal støtte, uanset hvilken vægtklasse du tilhører, bygningen af din krop og valg af sovestilling. Topmadrassen er altså et godt valg for langt de fleste personer.


Norland Eksklusiv Wonderpur 8 cm – Fremhævet topmadras

Billig topmadras 140x200→ Set hos Sengetid.dk til 5.295 kr.

 • Vinter- og sommerside
 • OEKO-TEX 100 certificeret
 • Optimal komfort gennem ventilation
 • 5 års garanti
 • Totalhøjde på 8 cm

Norland Eksklusiv Wonderpur 8 cm er en topmadras, der er fremhævet hos forhandleren. Dette er da også forståeligt, da topmadrassen er udstyret med både en vinterside og en sommerside.

Siderne er tydeligt markeret, og du kan derfor nemt få den optimale komfort – uanset om det er koldt eller varmt.

Ydermere er denne topmadras OEKO-TEX 100 certificeret samt har en ventilerende komfort. Dette er klart noget, som du vil værdsætte under din søvn, da kropsvarmen udledes på dejlig vis. Netop dette er med til at øge kvaliteten af din søvn.


Latex Topmadras 7 cm – Billig topmadras

bedst i test topmadras 140x200→ Set hos Sengetid.dk til 1.995 kr.

 • Latexkerne
 • Vaskbart betræk
 • 5 års garanti
 • Optimal komfort via ventilation
 • OEKO-TEX 100 certificeret

Endnu en billig topmadras i topmadras 140×200-testen er Latex Topmadras 7 cm.

Med sin totale højde på 7 cm får du en lidt mindre topmadras end de andre i denne topmadras 140×200-test – men det betyder ikke, at du ikke får god komfort. Topmadrassen har nemlig en latexkerne og ventilerende effekt, hvilket sikrer optimal komfort.

Topmadrassen er OEKO-TEX 100 certificeret. Du er sikker på at kunne opretholde en god hygiejne i sengen, da betrækket er vaskbart. Dette er klart en fordel, da du altid kan vaske betrækket efter behov.


Prima Latex – Bæredygtigt tencelbetræk

bedste topmadras til trekvartseng→ Set hos Sengefabriksudsalg.dk til 2.199 kr.

 • Bæredygtigt og naturligt tencelbetræk
 • Allergivenlig
 • 50 mm latexkerne
 • Densitet på 70 kg/m3
 • God ventilation og afledning af kropsvarme

Den sidste topmadras i denne topmadras 140×200-test er Prima Latex. Denne topmadras er af bæredygtig og 100 % naturlig tencelbetræk, hvilket giver en eksklusiv kvalitet.

Du får et behageligt og sundt sovemiljø – og en topmadras, der er spækket med certifikater. Med certifikater såsom LGA Approved, Certified by Euro-Latex og OEKO-TEX Standard 100 er der altså tale om en kvalitetstopmadras.

Det perforerede latex er ekstra åndbart samt både fugt- og varmeafledende. Tencelbetrækket er aftageligt og vaskbart, og du får derfor nem mulighed for at opretholde en god hygiejne i sengen.


Topmadras 140×200 test – Sådan vælger du den bedste topmadras

Som du kan se, findes der mange yderst gode topmadrasser på markedet. Først og fremmest skal du naturligvis vælge topmadras ud fra din sengetype – kontinental-, box- eller elevationsseng. Især hvis din seng er elevation, er det vigtigt, at du vælger en topmadras passende hertil. Her er det nemlig væsentligt, at topmadrassen er med split.

Dernæst skal du overveje, hvilket materiale du ønsker, din topmadras skal bestå af. Her er de typiske muligheder polyetherskum, visco/celsius-skum, koldskum og latexskum. Som du kan se i ovenstående topmadras 140×200-test, er det klart latex, der er mest populært.

Fordelen ved latex er, at det gør topmadrassen særdeles åndbar. Dette giver en behagelig komfort om natten, hvor din kropsvarme ledes væk.

Har du allergi, er det uden tvivl anbefalelsesværdigt at vælge en topmadras, som er allergivenlig eller Svanemærket. På denne måde er du sikker på, at topmadrassen er udarbejdet af naturlige materialer, der altså ikke går ind og fremprovokerer din allergi unødvendigt.

Allergivenlige og Svanemærkede topmadrasser er ligeledes et godt valg for dig, som ikke lider af allergi. På denne måde minimerer du blot risikoen for at udvikle allergi senere hen.

Uanset hvilken topmadras du vælger, vil en god topmadras øge din komfort om natten. Derudover er topmadrassen med til at øge sengens levetid, da topmadrassen tager det værste slid. Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte de ønsker at udskifte deres topmadras.

Dog er det en god idé at vaske topmadrassens betræk med jævne mellemrum, hvis dette er muligt. På denne måde får du den mest hygiejniske seng.


Udover topmadrassen er det også vigtigt med en god seng og madras, for at opnå en god og stabil nattesøvn. Her har vi lavet forsekllige guides, som hjælper dig til et godt valg. Læs eksempelvis mere i vores elevationssenge test, boxmadras test eller kontinentalseng test.

Du kan også finde en ny springmadras til din seng i vores springmadras test.

Har du et gæsteværelse du gerne vil have til at være både pænt og funktionelt, så kan du med fordel se på en sovesofa til dette formål. Læs mere og få inspiration til dit valg af dette i vores sovesofa test.

Det kan også være din dyne og pude trænger til en udskiftning. Få inspiration til nogle gode valg i vores dyne test eller hovedpude test.

Og når dagen er i gang, kan du tage et kig på nogle guides til produkter, som kan gøre di hverdag nemmere. Det kunne eksempelvis være en trafikalarm fra vores trafikalarm test, eller et godt el løbehjul som du kan læse mere om i vores el løbehjul test.

Læs vores elcykel test, og se alle mulighederne for nemmere transport fra A til B. Og find en ny trampolin til haven i vores trampolin test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply