Topmadras 210×210 test

0

Med en god topmadras får du mulighed for at tilpasse temperaturen og liggekomforten i sengen. Derfor er det fordelagtigt at investere i en god topmadras – især hvis du i forvejen har en rigtig stor seng. Topmadrassen er nemlig ligeledes med til at forlænge din sengs generelle levetid, da topmadrassen skåner sengens øvrige madrasser.

Vi gennemgår her produkter, der har fået gode brugeranmeldelser. Vi har dermed samlet nogle de bedste produkter og giver dig her et stort overblik, så du kan finde den bedste model til dit behov.


Pulse by BN – Kvalitetstopmadras med Pulse Latex

topmadras 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 4.099 kr.

 • Fantastisk komfort og støtte
 • Rainforrest Alliance-certificeret
 • Høj elasticitet
 • Produceret med SonoCore-metode
 • Tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre

Pulse Latex adskiller sig fra den almindelige form for latex, og derfor er denne topmadras naturligvis inkluderet i topmadras 210×210 testen.

Pulse Latex er antibakteriel, yderst komfortabel og særdeles åndbar. Alt dette er fantastiske egenskaber, som er med til at give dig en himmelsk søvn.

Derudover er topmadrassen produceret med SonoCore-metoden. Det betyder, at der efterlades et minimalt energiaftryk, samtidig med at topmadrassens cellestruktur bliver åndbar og ensartet. Du får derfor god fugtafledning – og topmadrassen er endda også svanemærket. Med denne topmadras får du altså en sund søvn hver eneste nat.


Deluxe – Topmadrassen tilpasser sig kropsvægten

bedste topmadras 210x210 til prisen→ Set hos Sengefabrikken.dk til 3.799 kr.

 • OEKO-TEX Standard 100-certificeret
 • LGA Approved
 • Certified by Euro-Latex
 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Allergivenlig topmadras

Denne førsteklasses topmadras er et must i topmadras 210×210 testen. Deluxe-topmadrassen er af latex, som løbende tilpasser sig din kropsvægt.

Dette giver optimal støtte ved alle sovestillinger. Idet topmadrassen er produceret i Belgien hos en førende latexproducent, er du sikker på, at topmadrassen lever op til alle krav omkring hygiejne og allergi inden for EU.

Du får en kvalitets- og prisbevidst topmadras, der er allergivenlig, åndbar, støttende og komfortabel. Især topmadrassens store åndbarhed via det perforerede latex er et plus, som specielt personer med tendens til varme om natten vil nyde godt af.

LÆS OGSÅ:  Springmadras 90x200 test – Find en god springmadras i størrelsen 90x200 cm

Diamant – Optimal komfort og Diamond Degree-behandling

Bedste topmadras 210x210→ Set hos Bedrenaetter.dk til 6.999 kr.

 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Opnå hurtigere søvn med Diamond Degree-behandling
 • Optimal komfort
 • Latexkerne på 6 cm
 • Revolutionerende topmadras

Diamant-topmadrassen er unik på grund af dens Diamond Degree-behandling.

Diamond Degree inkluderer brug af naturlig grafitbehandling, hvilket sikrer topmadrassen meget gode varmeafledende egenskaber. Herigennem vil din kropstemperatur være halvanden grad under normalen, når du er i dyb søvn – og dette er altså en smutvej til hurtigere at falde i dyb søvn.

Ydermere får du fantastisk støtte igennem hele natten. Topmadrassen er svanemærket, hvilket er din sikkerhed for at få en sund topmadras. Den totale højde på topmadrassen er otte centimeter, hvor kernehøjden er seks centimeter.


Latex Topmadras 7 cm – Latexkerne med ventilerende egenskaber

billig topmadras 210x210→ Set hos Sengetid.dk til 9.095 kr.

 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Totalhøjde på 7 cm
 • Optimal komfort med ventilerende egenskaber
 • 5 års garanti
 • Danskproduceret

Hvis en mindre topmadras end 210×210 kan gøre det, bør du kigge på denne Latex Topmadras 7 cm.

Topmadrassen er nemlig OEKO-TEX 100-certificeret, hvilket er et kæmpe plus i valg af topmadras. Med en kerne af latex får du optimal komfort i løbet af natten, hvor du virkelig mærker den gode ventilation.

Betrækket er vaskbart, og du får derfor rig mulighed for at opretholde en god hygiejne i soveværelset. Derudover får du fem års garanti på dit køb, hvilket for mange er en dejlig sikkerhed at have.


Norland Luksus Latex – Organisk betræk vævet af bambus

bedst i test topmadras 210x210→ Set hos Sengetid.dk til 9.095 kr.

 • Totalhøjde på 10 cm
 • Antibakteriel og vaskbart betræk
 • 5 års garanti
 • Organisk og naturligt betræk vævet af bambus
 • Optimal komfort via ventilation

Igen kaster vi blikket mod en 180×210-topmadras, som er udover det sædvanlige. Norland Luksus Latex er nemlig en ekstra høj topmadras på 10 cm, hvilket giver dig endnu bedre komfort. Kernen af topmadrassen er latex, samtidig med betrækket er vævet af organisk og naturlig bambus.

LÆS OGSÅ:  Springmadras test - Her er nogle af de bedste springmadrasser til forskellige behov

Skulle ovenstående ikke være nok, så er topmadrassen også antibakteriel. Det betyder, at bakteriemængden mindskes, hvilket giver et sundere sovemiljø. Betrækket er vaskbart, og du får fem års garanti på købet. Slutteligt er topmadrassen OEKO-TEX 100-certificeret.


Essence Topmadras – Betræk med bambusfibre

topmadras 210x210 test→ Set hos Dinseng.dk til 5.995 kr.

 • Luksuskvalitet
 • Vaskbart 3D-betræk med bambusfibre
 • Øko-tex standard 100
 • Totalhøjde på 10 cm
 • Antibakteriel effekt

Er du en frossenpind, er Essence Topmadras et oplagt valg. Topmadrassen er lavet af Celsius-materiale, der netop har gode evner til at holde på varmen.

Det syntetiske materiale fungerer på lige fod med memory-skum, hvor topmadrassen altså former sig efter din krop. Dette giver en yderst behagelig støtte og komfort.

Topmadrassens betræk er aftageligt samt vaskbart og tåler vask ved 60 grader. Ydermere er betrækket vævet med unikke bambusfibre, som er kendetegnet ved at have gode og antibakterielle effekter. Bambusfibrene føles også fantastisk behagelige mod kroppen, hvilket selvfølgelig også er et plus.


Vælg den bedste topmadras med denne topmadras 210×210 test

Der findes et bredt udvalg af topmadrasser på markedet, der alle er lavet af forskellige udformninger, tykkelser og materialer. Af denne grund kan det være svært at finde hoved og hale i alle udvalgene – men du får altså hjælp til at foretage det rette valg i denne topmadras 210×210 test.

Topmadrasser af memory foam er for dig, der ønsker en topmadras, som former sig efter din krop. Her bliver din krops vigtigste trykpunkter aflastet, hvilket for mange er en rar liggeposition. Har du tendens til at have det varmt om natten, kan en topmadras med memory foam dog være med til at øge varmeproblemet. Memory foam har det nemlig med at holde på varmen, hvilket du skal tage med i dine overvejelser.

Latexkerner er i stedet for dig, der ikke ønsker at bøvle med varmerelaterede problemer om natten. Topmadrasser af latex er nemlig et naturprodukt med varmeafledende egenskaber. Dette giver din krop mulighed for at ånde, sådan at du opnår en komfortabel kropstemperatur hele natten.

LÆS OGSÅ:  Springmadras 120x200 test - Her finder du de bedste i størrelsen

Andre interessante indlæg, guides og artikler

Med den rigtige topmadras får du en opgraderet nattesøvn. Udover topmadrassen har sengen selvfølgelig også stor betydning. Du kan læse vores guides om forskellige senge i vores elevationssenge test, kontinentalseng test, sovesofa test eller boxmadras test.

Du kan også opgradere springmadrassen. Læs mere om dette i vores springmadras test.

Derudover er det selvfølgelig også en god ide med en god dyne og pude. Til dette har vi naturligvis lavet en dyne test og hovedpude test, hvor du bliver klædt godt på til dit valg. Du kan også læse vores kugledyne test.

Du kan også tage et kig på vores have-kategori, hvor vi har samlet forskellige guides, som hjælper dig til det mest optimale valg af produkter. Her finder du f.eks. en robotplæneklipper test eller gasgrill test.

Du kan også få hjælp til husholdningsopgaverne. I vores husholdningskategori, kan du læse mere om de bedste robotstøvsugere i vores robotstøvsuger test. Eller find en god luftrenser i vores luftrenser test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply