Topmadras 80×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er du på udkig efter en god topmadras i størrelsen 80×200 centimeter? Så bør du læse med videre her. I denne guide finder du en gennemgang af de mest populære topmadrasser på markedet. Vi har samlet forskellige topmadrasser, i denne guide og vurderet ud fra anmeldelser, pris, eksterne tests, specifikationer mm. Du kan også læse vores komplette guide til topmadrasser i alle størrelser i vores “Topmadras guide“.

Guiden har til formål at gøre det nemmere for dig at finde ud af, hvilken slags topmadras du skal investere i. Vi håber, du bliver klogere på markedets bedste topmadrasser ved at læse indlægget til ende. Nedenfor finder du først en lille oversigt over, hvad du kan finde på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
1.498,-9-23Fra 2 hverdage
979,-9-21Fra 1 hverdag
1.295,-9-23Fra 6 hverdage
1.200,-8-17Fra 3 hverdage

Mayan – En allergivenlig topmadras

bedste topmadras 80x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.998 kr.

  • Allergi- og miljøvenlig topmadras
  • 100 % naturlatex
  • FSC-certificerede træfibre for optimal fugtafledning.

Denne populære topmadras er særligt egnet til allergikere. Madrassen er nemlig produceret i allergivenlige og nøje udvalgte materialer, hvorfor den har fået svanemærket. Lider du af en form for allergi, er dette altså et oplagt valg for dig.

Madrassens kerne består af 100 % naturligt latex, som kommer fra gummitræet Hevea brasiliensis. Dette giver hver madras sin fylde og medfører, at madrassen både er miljø- og allergivenlig. Topmadrassen har desuden et tencel-betræk af FSC-certificerede træfibre, hvilket sikrer optimal fugtafledning. Dette hjælper desuden med at holde et godt miljø og en passende temperatur, mens du sover.

Vælger du denne topmadras, vil der altså både være tale om et naturligt og grønt valg. Du får desuden en topmadras, som sikrer dig god nattesøvn nat efter nat.


Deluxe Latex – Bedst bedømte blandt forbrugerne

topmadras 80x200 test→ Set hos Sengefabrikken.dk til 1.199 kr.

  • Bedst bedømte topmadras
  • Perforeret latex
  • Komfortabel, støttende, åndbar og allergivenlig.

Guidens første topmadras er den mest populære blandt forbrugerne målt i anmeldelser. Der er tale om en førsteklasses topmadras med en kerne af 50 millimeter perforeret latex samt et aftageligt og vaskbart betræk.

Perforeret latex betyder, at der er huller igennem materialet, hvilket er med til at øge topmadrassens fleksibilitet samt forbedre ventilationen.

Latex er fastere end eksempelvis memory-skum, og derfor vil denne topmadras bevare en mere jævn overflade på sengen – også når du ligger i den. Dette betyder, at du ikke synker uhensigtsmæssigt ned i madrassen, men i stedet bevarer en vandret position for din rygsøjle. Du er således sikret den helt rigtige støtte, uanset hvordan du ligger, og hvor meget du vender dig i løbet af natten.

Denne topmadras er et oplagt valg, hvis du både kigger på kvalitet og pris, da du får en komfortabel, støttende, åndbar og allergivenlig topmadras i kvalitetsmaterialer.


Mayan Pulse – En miljø- og allergivenlig favorit

allergivenlig topmadras 80x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.998 kr.

  • Miljø- og allergivenlig
  • Produceret efter SonoCore-metoden
  • Enestående komfort.

Endnu et favoritprodukt inden for topmadrasser er Mayan Pulse. Denne topmadras er fremstillet i naturlatex, som er udvundet fra gummitræet Hevea Brasiliensis. Dette betyder, at madrassen både er miljø- og allergivenlig, hvorfor den er markeret med svanemærket.

Derudover er madrassen betrukket med FSC-certificerede træfibre, som sikrer den mest optimale fugtafledning. Dette betræk er OEKO TEX 100-certificert og derved testet fri for skadelige stoffer.

Madrassen er produceret med den særlige SonoCore-metode, som giver en ensartet overflade, samt gør madrassen både stærkere, mere smidig og åndbar end normalt. Du er således sikret en god og optimal nattesøvn nat efter nat.

Hvis du ønsker en høj kvalitet, enestående komfort og 100 % sund og naturlig topmadras, er denne altså et oplagt valg.


Hvilket topmadras skal jeg vælge?

Uanset om du leder efter en allergivenlig topmadras, ønsker kvalitet til en god pris eller er på udkig efter enestående komfort, så er der altså en topmadras på markedet, som matcher dine behov. Vi garanterer dig høj kvalitet og attraktive priser, uanset hvilken af ovenstående topmadrasser du vælger.

Hvis du har tendens til at svede om natten, er det oplagt at vælge en madras med en kerne af latex. Denne vil nemlig ventilere godt, samtidig med at du er sikret en fremragende støtte hele natten lang.

Hvis du derimod har brug for ekstra varme om natten, kan du med fordel vælge en madras i et andet materiale såsom memory-skum. Denne type madras giver dig desuden en følelse af at synke ned i madrassen, som former sig efter din krop.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply