Topmadras 90×200 test

0

Hvis du er på udkig efter en god topmadras i størrelsen 90×200 centimeter, så kan du med fordel læse denne artikel. Her finder du nemlig en guide til nogle af markedets bedste topmadrasser, som er blevet vurderet ud fra brugernes bedømmelser, funktionalitet, pris samt eksterne kilder. Du kan også læse vores komplette guide til topmadrasser i alle størrelser her: “Topmadras test“.

Vi ønsker at give dig de bedst mulige forudsætninger for at vælge en topmadras, som matcher dine ønsker og behov. Derfor har vi samlet forskellige topmadrasser i denne test, som har fået gode bedømmelser af brugere eller andre eksterne kilder.

I tabellen nedenfor får du først et hurtigt overblik over nogle af de bedste topmadrasser i størrelsen 90×200 cm, som du kan finde på markedet.

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
1.499,-9-23Fra 2 hverdage
999,-9-21Fra 1 hverdag
1.295,-9-23Fra 6 hverdage
1.395,-9-22Fra 5 hverdage
1.300,-8-17Fra 3 hverdage
324,-NejFra 3 hverdage

Deluxe Latex – Mest populære blandt brugerne

topmadras 90x200 test→ Set hos Sengefabriksudsalg.dk til 1.249 kr.

 • Bedst anmeldte topmadras
 • Perforeret latex
 • Komfortabel og allergivenlig.

Den første topmadras er testens mest populære blandt forbrugerne. Denne svømmer i gode anmeldelser og er derfor værd at undersøge nærmere.

Madrassen betragtes som en førsteklasses-topmadras og har en kerne af 50 millimeter perforeret latex. Dette vil sige, at der er huller igennem materialet, hvilket gør topmadrassen mere fleksibel og forbedrer ventilationen, der alt sammen er med til at sikre en god nattesøvn. Topmadrassens betræk er aftageligt og vaskbart, og derfor kan du få glæde af den i mange år.

Latex er et fast materiale, der sikrer en jævn overflade på sengen – også selvom du ligger i den. Det betyder altså, at du ikke synker ned i madrassen på uhensigtsmæssige måder, men i stedet bevarer en vandret position for rygsøjlen. Du er med andre ord garanteret en god støtte, uanset hvordan du ligger i løbet af natten.

Hvis du både kigger på kvalitet og pris, er denne topmadras et ideelt valg. Du får nemlig en topmadras i kvalitetsmaterialer, som gør den komfortabel, åndbar, støttende og allergivenlig.


Mayan – Et allergivenligt valg

bedste topmadras 90x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 3.999 kr.

 • 100 % naturlatex
 • Allergi- og miljøvenlig topmadras
 • FSC-certificerede træfibre for god fugtafledning.

Hvis du er allergiker, er denne topmadras særligt interessant for dig. Madrassen er produceret i nøje udvalgte materialer, der gør den allergivenlig, og derfor er madrassen markeret med svanemærket. Drømmer du om en allergivenlig topmadras, er dette altså et oplagt valg.

Topmadrassen har en kerne af 100 % naturligt latex, som er udvundet fra gummitræet Hevea brasiliensis. Dette valg af fyld gør madrassen til et både miljø- og allergivenligt valg. Topmadrassen er betrukket med et tencel-betræk lavet af FSC-certificerede træfibre, som er med til at sikre en optimal fugtafledning. Dette betræk sørger desuden for at opretholde et godt miljø med passende temperaturer, når du sover.

Denne madras er altså både et naturligt og et grønt valg, som sikrer dig en god nattesøvn igen og igen.


Mayan Pulse – Den allergi- og miljøvenlige favorit

Bedst i test topmadras 90x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 2.999 kr.

 • Miljø- og allergivenlig
 • Produceret efter den særlige SonoCore-metode
 • Sublim komfort

Mayan Pulse er et favoritprodukt inden for verdenen af topmadrasser. Madrassen kommer i naturlatex, som er udvundet af gummitræet Hevea brasiliensis, hvilket gør madrassen både miljø- og allergivenlig. Den er derfor certificeret med svanemærket.

Madrassen har et betræk af FSC-certificerede træfibre, som er med til at sikre en optimal fugtafledning hele natten lang. Dette betræk er desuden OEKO TEX 100-certificeret og derved testet fri for skadelige stoffer.

Denne topmadras er produceret efter den specielle SonoCore-metode, som giver madrassen en ensartet overflade samt gør madrassen stærkere, mere smidig og åndbar end andre madrasser. Du kan med andre ord være sikker på at få en god nattesøvn nat efter nat.

Ønsker du høj kvalitet, enestående komfort og 100 % sund og naturlig topmadras, er denne et ideelt valg.


Latex Topmadras – 7 cm – God ventilation hele natten

latex topmadras 90x200→ Set hos Sengetid.dk til 4.395 kr.

 • Latex, som sikrer god ventilation
 • Vaskbart betræk
 • OEKO-TEX 100-certificeret.

Den næste topmadras i testen er ligeledes et populært valg hos køberne. Madrassen er lavet med en kerne af latex, som navnet også antyder. Dens betræk er vaskbart, hvilket er din sikkerhed for, at du kan få glæde af madrassen i mange år.

Denne topmadras er udviklet med et særligt fokus på at sikre en god ventilation hele natten. Dette er nemlig med til at forbedre komforten og derved sikre en optimal nattesøvn. Madrassen er OEKO-TEX 100-certificeret, og du kan derfor være sikker på, at den er fri for skadelige stoffer.

Topmadrassen er produceret i Danmark og lever derfor op til de strenge kvalitetskrav, vi har herhjemme. Den har en totalhøjde på syv centimeter, hvilket er meget almindeligt for denne type topmadras. Køber du den via linket ovenover, er du sikret en garanti på fem år, hvilket betyder, at du er garanteret en god topmadras de næste mange år.


Luksus Topmadras – Wonderpur – Former sig efter din krop

Billig topmadras 90x200→ Set hos Sengetid.dk til 1.395 kr.

 • Wonderpur, som former sig efter din krop
 • OEKO-TEX 100-certificeret
 • Holder på varmen.

Testens sidste topmadras adskiller sig fra de øvrige, idet denne har en kerne af Wonderpur. Dette materiale er populært blandt mange, da det tilpasser sig kroppens form, afhængigt af hvem der ligger i sengen. Du er således sikret en topmadras, som former sig lige efter din individuelle krop.

Denne topmadras er desuden ideel til dig, som ofte fryser om natten, da materialet er ideelt til at holde på varmen. Madrassen kommer med et vaskbart betræk, hvilket er din sikkerhed for, at du kan vaske og vedligeholde madrassen, og derved få glæde af den i mange år ud i fremtiden.

Topmadrassen er OEKO-TEX 100-certificeret, og du kan derfor være helt sikker på, at den ikke indeholder nogen skadelige stoffer.


Hvilken topmadras er bedst til mig?

Vi håber, at denne test har gjort det mere klart for dig, hvilken topmadras du skal gå efter. Vælger du en af de ovenstående, er du sikker på at få en madras af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vores forhandlere står desuden altid klar til at hjælpe dig med kompetent vejledning, hvis du skulle have spørgsmål til de forskellige madrasser eller andet. Du har med andre ord de bedste forudsætninger for at finde en topmadras, som matcher alle dine ønsker og behov.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply